ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:33 ,大小:2.33MB ,
资源ID:351678      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-351678-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 6 TV programmes课时3 Reading II习题课件(新版)牛津版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 6 TV programmes课时3 Reading II习题课件(新版)牛津版.ppt

1、课时3 Reading 安徽译林版九年级上Unit 6 TV programmes习题链接1234基础巩固练提示:点击进入习题5答案呈现111213678910unlessmightdirectanimalloverrecordingwealthydied;deathdirectedmurderercomingBC1415ACC习题链接答案呈现161718能力提升练ABC1920DA212223BCD2425AB262728ABD29C30B习题链接答案呈现313233能力提升练Through radio and TV.Because they watch TV every night.Bec

2、ause they can hear and watch at the same time.基础巩固练一、根据首字母及汉语提示完成单词。1.合肥市蜀山区一质检 You cant get to school on time u (除非)you get up early.2.Dad m (可能)know how to start that machine.3.She prefers to act rather than d (指导,导演).nlessightirect基础巩固练4.Mrs Smith is an a (喜欢动物的人),and she often takes good care of

3、 some homeless cats and dogs.5.Excuse me,Madam.You are against the traffic law.Please answer my questions honestly.Now,Im r .(录音)what we are saying.nimalloverecording基础巩固练二、用所给单词的适当形式填空。6.No one could understand how he got to be so _(wealth).wealthy基础巩固练7.The film star _(die)in his house and no one

4、could tell the reason of his _(die).dieddeath基础巩固练8.Do you like the film _(direct)by Zhang Yimou?directed基础巩固练9.One of these men may have been the _(murder).murderer基础巩固练10.Its reported that in the _(come)days there will be a hurricane(飓风).coming基础巩固练三、单项选择。11.中考安徽 Our business wont improve _ we off

5、er better services to our customers.A.because B.unless C.after D.sinceB基础巩固练12.The most beautiful and modern clothes for women this autumn were on show in the _ fashion show.A.lately B.lastly C.latest D.lateC基础巩固练13.合肥市包河区一质检 Wheres Ted?He _ be at home now.But we arent sure of that.A.would B.need C.

6、might D.mustC基础巩固练14.中考南京 Tina comes to China in order to experience Chinese culture and _ which university is the best for her to attend.A.put out B.stay outC.find out D.run outC基础巩固练15.Each of us has to write a _ report every two weeks.A.two-hundred-word B.two-hundreds-wordC.two-hundreds-words D.t

7、wo-hundred-wordsA能力提升练四、完形填空。My favourite TV programme is a reality show called Survivor.It isnt on TV at the moment _16 it was on last year.”16.A.but B.so C.and D.orA能力提升练In the show,two teams of people are taken to a(an)_17.17.A.city B.islandC.hospital D.schoolB能力提升练All of them have to sleep _18 b

8、ecause there arent any houses or hotels.18.A.late B.insideC.outside D.earlyC【点拨】句意:因为没有房子和酒店,所有的人都必须睡在外面。结合语境可知填outside。故选C。能力提升练They usually choose _19 really useful like a toothbrush since they can only _20 one thing with them.19.A.everything B.anythingC.nothing D.something20.A.take B.help C.buy D

9、.sellDA【点拨】因为他们只能带一件东西,所以他们通常选像牙刷这类确实有用的东西。故选A。能力提升练The people also have to find food by themselves.So they need to spend a lot of time fishing and collecting fruit from the _21.21.A.stores B.treesC.mountains D.farmersB能力提升练Every week one person has to _22.In the end,there are only two people on the

10、 island and one of them is chosen _23 the winner.22.A.die B.fight C.leave D.work23.A.to B.with C.from D.asCD能力提升练I really like Survivor because its very _24 and the people have to do things like hunting for food.24.A.exciting B.dangerousC.boring D.healthyA能力提升练I really _25 myself when I watched it.H

11、owever,I dont want to be on the show.I like living in a house!25.A.hated B.enjoyedC.forgot D.madeB能力提升练五、阅读理解。26.We can learn some information on _in museums.A.ancient places and culturesB.modern places and culturesC.famous or common peopleD.national treasure keepers请同学们看点拨训练第54页原文。A【点拨】根据原文第一段中句子Mu

12、seums can explain different places and cultures clearly.可知答案。能力提升练27.What is the purpose of the program National Treasure according to the passage?A.To make more people famous.B.To make more people really love museums.C.To improve the actors acting skills.D.To tell some interesting stories about Chi

13、nese history.B【点拨】根据原文第二段中句子National Treasure,a cultural exploration program,is trying to make people be interested in museums and the collections they hold.可知答案。能力提升练28.People can learn _through National Treasure in Yu Leis opinion.A.what people should do to appreciate cultural relicsB.only ancient

14、 Chinese cultural relicsC.how much people like cultural relics and the spirit of Chinese cultureD.the way to appreciate cultural relics and the spirit of Chinese cultureD【点拨】根据原文第二段中句子“So people can not only understand how to appreciate the cultural relics,but also know the spirit that Chinese cultu

15、re holds over the years”可知,人们可以通过节目学习如何欣赏文物和了解中国文化的精神。故选D。能力提升练29.Which of the following is NOT right?A.Now some people dont like museums from the bottom of their hearts.B.National Treasure is a program that shows traditional culture and relics.C.15,000 college students will work at National Treasur

16、e this year.D.Wang Kai is one of the national treasure keepers in National Treasure.C【点拨】根据原文最后一段中句子Shan Jixiang,curator(馆长)of the Palace Museum,encouraged 15,000 college students to work at the Palace Museum this year.可知C项错误。能力提升练30.What is the best title for this passage?A.The Importance of Cultur

17、al TreasureB.The Program National TreasureC.The Great Spirit of Chinese CultureD.Some Great Keepers of National CultureB【点拨】根据全文内容尤其是第二段第一句“National Treasure,a cultural exploration program,is trying to make people be interested in museums and the collections they hold.”可知,文章主要介绍了国家宝藏这个电视节目。因此“The Pr

18、ogram National Treasure”是最佳的标题。故选B。能力提升练六、任务型阅读。31.According to the passage,how do children learn more about the world?(不超过5 个词)_请同学们看点拨训练第55页原文。Through radio and TV.【点拨】根据原文第一段中句子By watching TV they can see and learn a lot and know many things about their country and the world.Of course,they can al

19、so learn over the radio.可知答案。能力提升练32.Why can they learn better and more easily with TV than radio?(不超过10 个词)_Because they can hear and watch at the same time.【点拨】根据原文第一段中句子Because they can hear and watch at the same time.But they cant see anything over the radio.可知答案。能力提升练33.Why do some children go to bed very late?(不超过10 个词)_Because they watch TV every night.【点拨】根据原文最后一段中句子But some children watch TV every night.They go to bed very late.可知答案。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1