ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:147.50KB ,
资源ID:346524      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-346524-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(昆明2015高考英语阅读理解、完形填空四月自练(11)答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

昆明2015高考英语阅读理解、完形填空四月自练(11)答案.doc

1、高考资源网() 您身边的高考专家昆明2015高考英语阅读理解、完形填空四月自练(11)答案阅读理解。 (2014濮阳模拟)Our world natural park is one of the most famous parks in the world. Millions of visitors from different countries visit this park every year. In order to protect it, please do as follows: Protect the natural and cultural heritage. Dont da

2、mage or deface any buildings, displays and other facilities. Take care of all plants. Put rubbish in the bins provided. Take care when you are going up and down steps or stairs and when you are walking nearby the waters. Please buy tickets before entering the scenic spot. One ticket is only for one

3、person. Adult: $60 per ticket. Children over 6 and under 18, half price. People over 60 and children under 6 are free. If you are going into the wooded and hilly lands, for your own safety, please go with three people at least and dont take any tinder(易燃物)along with you. The hill is steep, so please

4、 take care of yourself. This scenic spot is the reserve of water source: No fishing, swimming, washing and any behaviors that are harmful to the water source. Meanwhile, please follow the management rules of the scenic spot conscientiously. Opening time: From Monday to Friday, 8: 00 a. m. -18: 00 p.

5、 m. ; From Saturday to Sunday, 6: 00 a. m: -24: 00 p. m. Small animals such as rabbits, peacocks, squirrels, frogs must be taken care of: None of them shall be killed. If you have any trouble in visiting our world natural park, please call 4778667044. Our staff will do our best to help you. 【文章大意】在世

6、界自然公园中游玩时, 应该注意些什么呢? 1. How much will be paid for a 65-year-old man with his 8-year-old grandson? A. Free. B. $30. C. $60. D. $120. 【解析】选B。细节理解题。根据游客须知: 60岁以上老人和6岁以下儿童免费, 6岁以上18岁以下孩子半价, 成人价60美元。可知B项正确。2. On weekends, the opening time ishours longer than weekdays. A. 4B. 6C. 8D. 10【解析】选C。细节理解题。根据“Fro

7、m Monday to Friday, 8: 00 a. m. -18: 00 p. m. ; From Saturday to Sunday, 6: 00 a. m. -24: 00 p. m. ”可知, C项正确。3. From the passage, we can infer that the water in this park is. A. cleanB. pollutedC. dangerousD. colorful【解析】选A。推理判断题。根据游客须知第五条第一句话可以推断选项A正确。该风景区是饮用水的水源, 因此可以推断这里的水是清洁的。4. Which of the fol

8、lowing is TRUE according to the passage? A. Tourists can hike alone in the hilly lands. B. Small animals are under protection in the park. C. Children can play with small animals. D. Tourists can have a swim in the water. 【解析】选B。细节理解题。根据游客须知最后一条“Small animals such as rabbits, peacocks, squirrels, fr

9、ogs must be taken care of: None of them shall be killed. ”可知, 小动物受到保护。阅读下列短文,从每题所给的A.B.C和D项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。I was walking along the deserted main street of a small seaside town in the north of England looking somewhere to make a phone call. My car had broken down outside the town and I wanted to

10、 get in touch with the Automobile Association .Low gray clouds were drifting across the sky and there was a cold damp wind blowing off the sea. It had rained in the night and water was dripping from the bare trees that lined the street. I was glad that I was wearing a thick coat.There was no sign of

11、 a call box, nor was there anyone at that early hour I could ask. I had thought I might find a shop selling the Sunday papers or a milkman doing his job, but the town was completely dead.Then suddenly I found what I was looking for. There was a small post office, and almost hidden from sight in a da

12、rk narrow street next to it was the towns only public call box, which badly needed a coat of paint, I hurried forward but stopped in astonishment when I saw through the dirty glass that there was a man inside. He was very fat, and was wearing a cheap blue plastic raincoat and rubber boots. I could n

13、ot see his face - he was bending forward over the phone with his back pressed against the glass and didnt even raise his head at the sound of my coming nearer and nearer. Carefully and surprisedly, I remained standing a few feet away and lit a cigarette to wait my turn. It was when I threw the dead

14、match on the ground that I noticed something bright red trickling from under the call box door.1. The author was walking through the small seaside town_.A. late morning B. early morningC. before midnight D. late evening2. The weather of the day was _, when the story happened.A. windy, cold and cloud

15、y B. stormy, damp and clearC. rainy, cold and clear D. rainy, windy and cold3. Why was the author astonished when he saw that there was a man in the call box? Because_.A. the man inside was still wearing a raincoatB. he didnt expect it to be taken upC. the man had his back with himD. the man did not

16、 seem to be moving4. The author waited, standing a few feet away from the box because_.A. it was not safe to be close to the boxB. the man didnt notice his comingC. he wanted to have a cigarette to calm himself downD. it was bad manners to overhear others phone calls5. What do you suppose happened t

17、o the man in the call box?A. He slept.B. He had most probably been killed.C. He was lost in his important phone call.D. He was too fat to move around.【参考答案】A篇:BABDB BWe experience different forms of the Suns energy every day. We can see its light and feel its warmth. The Sun is the major source of e

18、vaporation (蒸发) of water from the oceans and lakes. Sunlight also provides the energy used by green plants to make their own food. These green plants then provide food for all organisms (生物) on the Earth. Much of the energy that comes from the Sun never reaches the Earths surface. It is either refle

19、cted or absorbed by the gases in the upper atmosphere. Of the energy that reaches the lower atmosphere, 30% is reflected by clouds or the Earths surface. The remaining 70% warms the surface of the planet, causes water to evaporate, and provides energy for the water cycle and weather. Only a tiny par

20、t, approximately 0.023%, is actually used by green plants to produce food. Many gases found in the atmosphere actually reflect heat energy escaping from the Earths surface back to the Earth. These gases act like the glass of a greenhouse in that they allow energy from the Sun to enter but prevent en

21、ergy from leaving. They are therefore called greenhouse gases. When sunlight strikes an object, some of the energy is absorbed and some is reflected. The amount reflected depends on the surface. For example, youve probably noticed how bright snow is when sunlight falls on it. Snow reflects most of t

22、he energy from the Sun, so it contributes to the low temperatures of winter. Dark-coloured surfaces, such as dark soil or forest, absorb more energy and help warm the surrounding air. 6. Which of the following are forms of the Suns energy? A. Sunlight and its heat. B. Evaporation and cycle of water.

23、 C. Greenhouse gases and greenhouse glasses. D. White snow and dark forests. 7. According to the passage, the root cause for weather changes on the Earth is _. A. the atmosphere surrounding the Earth B. water from oceans and lakes C. energy from the Sun D. greenhouse gases in the sky 8. Only a small

24、 part of the Suns energy reaches the Earths surface because most of it is _. A. absorbed by the clouds in the lower atmosphere B. reflected by the gases in the upper atmosphere C. lost in the upper and lower atmosphere D. used to evaporate water from the oceans and lakes 9. Greenhouse gases _ so tha

25、t they warm the surface of the Earth. A. help green plants to produce food B. reflect heat energy escaping from the Earths surface back to the Earth C. allow energy from the Sun to enter the atmosphere D. prevent energy from the Sun from leaving the atmosphere 10. We learn from the passage that _. A

26、. all living things on the Earth depend on the Sun for their food B. a forest looks dark in winter because it absorbs solar energy C. only 0.023% of the energy from the Sun is made use of on the Earth D. greenhouse gases allow heat energy to escape from the Earths surface【参考答案】篇: ACCBA 完型填空。阅读下面短文,掌

27、握其大意,然后从以下题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。Every living thing in an ecosystem depends in some way upon other living and nonliving things in the ecosystem.The living things in an ecosystem are 1._ producers or consumers. Producers dont eat other living things. Producers make food. Green plants are called prim

28、ary producers. Plants use nonliving nutrition,such as 2._ chemicals in soil and water to help them make food. They use energy in sunlight to make food. They also use carbon dioxide in air to make food.Consumers are animals eating 3._ living things. Animals 4._ _ only eat plants are called herbivores

29、(食草动物)Herbivores are primary consumers. Rabbits,mice, 5._ planteating insects are primary consumers.Animals eating other animals are called carnivores(食肉动物)Carnivores 6._ bears and hawks are secondary consumers.Ecosystems also have decomposers(分解者)Decomposers break 7._dead plants,animals and animal

30、wastes. They turn dead material and waste 8._ chemical nutrition. Plants take in the nutrition with their roots. They use the nutrition to make more food.(六)【要点综述】 这是一篇说明文,介绍了生物圈里生物之间的依存关系。1either这里是eitheror的搭配。2thechemicals在这里表示特指,因为其被in soil and water修饰。3other消费者是吃其他的(other)生物的动物。4that/which引导定语从句,先行词为animals,指物用that或which。5andrabbit,mice和planteating insects之间是并列关系,所以要用and。6likelike是介词,作“如,像”讲。7downbreak down是固定短语,意为“分解”,通常指化学变化。8intoturninto把变成- 6 - 版权所有高考资源网

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1