ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:17.62KB ,
资源ID:345256      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-345256-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(《金牌学案》2016秋英语北师大版必修5练习:UNIT 14 CAREERS 2 WORD版含答案.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

《金牌学案》2016秋英语北师大版必修5练习:UNIT 14 CAREERS 2 WORD版含答案.docx

1、Section Lesson 2Interviews课时训练基础夯实.根据句意及汉语或首字母提示完成句子1.When it rains,there is too much m on the road in the countryside.答案:mud2.Lucy was my playmate in c.We have not seen each other since I left my hometown.答案:childhood3.The i I arrived home,I learned that my uncle had returned from abroad. 答案:instan

2、t4.The mountain is very s,so its very difficult to get to the top of it.答案:steep5.Could you tell us your (基础)of this kind of idea? 答案:basis6.The (寓意)of this story is “better late than never”.答案:moral7. In the office you can see a computer,a (打印机)and two desks. 答案:typewriter8.“Under the weather” is a

3、n (习语)which means “ill”.答案:idiom9.The (周围的)villages have been absorbed by/into the growing city.答案:surrounding.用所给词的适当形式填空1.To make an (appoint)with the manager,you should first phone his secretary.答案:appointment2.Our English teacher is a young man of great (wise).答案:wisdom3.It took the new student

4、quite a few weeks to adapt to the new (surround).答案:surroundings4.Look!There are many (cattle)eating grass on the hill.答案:cattle5.Mr Smith is really an (experience)expert in this field.答案:experienced.用方框内所给短语的适当形式填空(每个限用一次)go into details,turn up,find out,make out,speak up,make up1.David often makes

5、 his friends laugh by funny stories.答案:making up2.The glass is broken.We should who did it.答案:find out3.Please so that everyone in the hall can hear you.答案:speak up4.Even though the maths teacher explained the problem twice,I couldnt still it .答案:make;out5.As with this subject, next period well .答案:

6、go into details6.The moment all the leaders ,the meeting began.答案:turned up能力提升.阅读理解A(导学号52040026)SeaWorld Orlando has a new attraction.It exhibits nearly 250 penguins.During my visit to SeaWorld Orlando,I talked with a bird expert,Anita.TFK:Why did SeaWorld want to make an exhibit about penguins?AN

7、ITA:Weve had penguins since 1987.But we wanted to build a great new exhibit where the guests can see the penguins up close and hear them.In the old exhibit you were separated by glass,so you couldnt really hear them.So this is a whole new experience.TFK:How are the penguins cared for?ANITA:We go and

8、 mainly observe them with our eyes and our ears.If ones sleeping more than normally or seems squinty-eyed(斜视眼),we might have a vet check on them.We also feed them every day with restaurant-quality fish.We feed them in the water so that theyre feeding naturally.TFK:In their lifetime,what trouble do p

9、enguins have?ANITA:In their lifetime,penguins face predators(食肉动物),which they dont have here at SeaWorld.There are large ocean birds that would feed on the eggs or the chicks of penguins,as well as whales and sea lions.TFK:The ice in Antarctica is rapidly melting.What effect does this have on pengui

10、ns?ANITA:As the water warms up,the fish that normally live in that cold water dont survive,or they move on,but the penguins really want that cold.So as global warming heats up,they really have no place to go since thats the coldest place on Earth.TFK:How is SeaWorld helping to increase awareness(意识)

11、 about climate change?ANITA:Just be aware of your environment around you.Especially in the ocean,any animal can eat the plastic in the environment.It makes them sick and some of them die from it because they cant digest it.So just getting up on the beach,just cleaning the environment up,and just pay

12、ing attention to whats happening around you.1.SeaWorld Orlandos new exhibition of penguins differs from the old one in .A.the purposeB.the lasting timeC.the exhibiting methodD.the number of visitors答案:C提示:细节理解题。根据第三段中的“.where the guests can see the penguins up close and hear them.In the old exhibit

13、you were separated by glass.”可知,这次展览采用了一种全新的方式。2.Penguins in SeaWorld Orlando .A.seldom get sickB.are taken good care ofC.feed on fish from AntarcticaD.meet large ocean birds sometimes答案:B提示:细节理解题。根据第五段中的vet check和restaurant-quality可知,企鹅在这里受到了很好的照顾。3.As the ice melts,the penguins .A.will follow thei

14、r food sourceB.will lose their homes and foodC.can find another cold place to liveD.can get used to the new environment答案:B提示:细节理解题。根据第九段中的内容可知。4.In the last paragraph,Anita advises people to .A.visit the penguin exhibitionB.go to the sea less frequentlyC.know more about sea animalsD.raise environme

15、ntal awareness答案:D提示:细节理解题。根据最后一段中的“Just be aware of your environment around you.”和“.just paying attention to whats happening around you.”可知,她希望人们提高环保意识。B(导学号52040027)When 19-year-old Sophia Giorgi said she was thinking of volunteering to help the Make-A-Wish Foundation(基金会),nobody understood what s

16、he was talking about.But Sophia knew just how important Make-A-Wish could be because this special organisation had helped to make a dream come true for one of her best friends.We were interested in finding out more,so we went along to meet Sophia and listen to what she had to say.Sophia told us that

17、 Make-A-Wish is a worldwide organisation that started in the United States in 1980.“Its a charity(慈善机构)that helps children who have got very serious illnesses.Make-A-Wish helps children feel happy even though they are sick,by making their wishes and dreams come true,” Sophia explained.We asked Sophi

18、a how Make-A-Wish had first started.She said it had all begun with a very sick young boy called Chris,who had been dreaming for a long time of becoming a policeman.Sophia said lots of people had wanted to find a way to make Chriss dream come trueso,with everybodys help,Chris,only seven years old at

19、the time,had been a “policeman” for a day.“When people saw how delighted Chris was when his dream came true,they decided to try and help other sick children too,and that was the beginning of Make-A-Wish,” explained Sophia.Sophia also told us the Foundation tries to give children and their families a

20、 special,happy time.A Make-A-Wish volunteer visits the families and asks the children what they would wish for if they could have anything in the world.Sophia said the volunteers were important because they were the ones who helped to make the wishes come true.They do this either by providing things

21、 that are necessary,or by raising money or helping out in whatever way they can.5.Sophia found out about Make-A-Wish because her best friend had .A.benefited from itB.volunteered to help it C.dreamed about itD.told the author about it答案:A提示:细节理解题。从第一段的第二句“.because this special organisation had helpe

22、d to make a dream come true for one of her best friends.”可知,她的朋友从中受益了,故选A项。6.According to Sophia, Make-A-Wish .A.is an international charityB.was understood by nobody at firstC.raises money for very poor familiesD.started by drawing the interest of the public答案:A提示:细节理解题。从第二段的第一句“a worldwide organis

23、ation”以及第二句“Its a charity.”可知。7.What is said about Chris in Paragraph 3?A.He has been a policeman since he was seven.B.He gave people the idea of starting Make-A-Wish.C.He wanted people to help make his dream come true.D.He was the first child Make-A-Wish helped after it had been set up.答案:B提示:细节理解题

24、。第三段的第一句“We asked Sophia how Make-A-Wish had first started.”可知,克里斯给了人们创立Make-A-Wish组织的想法。故选B项。8.Which of the following is true about Make-A-Wish volunteers?A.They are important for making wishes come true.B.They try to help children get over their illnesses.C.They visit sick children to make them fe

25、el special.D.They provide what is necessary to make Make-A-Wish popular.答案:A提示:细节理解题。从最后一段的第三句可知,志愿者们很重要,因为他们是帮着让生病孩子的梦想成真的人。故选A项。.短文改错(导学号52040028)Last Sunday afternoon,I went to the zoo with Lily.There was lots of people there.I found a girl cry in the zoo.She was lost and she cant find her mother

26、.We decided to help her.I try my best find the broadcasting station in the zoo.On the same time Lily played with her and looked after her careful there.The little girl stopped crying and played with Lily.At last his mother came.That made me feel very happily.I thought I really did a good thing.If everyone helps with each other,the world will become more beautiful.答案:第二句:waswere第三句:crycrying第四句:cantcouldnt第六句:trytried;find前加to第七句:OnAt;carefulcarefully第九句:hisher第十句:happilyhappy第十二句:去掉with

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1