ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:2.27MB ,
资源ID:993006      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-993006-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(宿迁专版2020中考英语复习方案第一篇教材考点梳理第09课时Unit1八下试题.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

宿迁专版2020中考英语复习方案第一篇教材考点梳理第09课时Unit1八下试题.docx

1、课时训练(九)Unit 1(八下)(限时:30分钟).单项选择1.Is air pollution serious problem now?A.a; aB./; aC.the; the D.the; /2.Though he is at home, he doesnt feel for he has many things to do.A.alone; lonelyB.lonely; aloneC.alone; aloneD.lonely; lonely3.High-speed trains, Mobile payment, Shared bikes and Online shopping a

2、re called “four great new inventions” of modern China.They our daily lives more convenient.A.have madeB.had madeC.have been madeD.made4.Amy, can we give away these soft toys? We them for many years.Yes, Mum, but I want to keep the bear.A.boughtB.hadC.have boughtD.have had5.I became a student ten yea

3、rs . I have been a student 2008. I have studied here about 10 years.A.ago; since; forB.ago; for; sinceC.ago; before; forD.ago; in; after6.People there walk or ride bikes, but now they taking the bus or driving cars.A.were used to; used toB.used to; are used toC.were used to; are used toD.used to; us

4、ed to7. have you lived in this town?For twenty years.A.How farB.How oftenC.How longD.How soon8.2019无锡模拟Pick up your pen and draw your own invention. Maybe it will be a real product one day!A.turned onB.turned downC.turned intoD.turned off9.New Years Day is coming soon. All of us will our hometown fo

5、r the family get-together tomorrow.A.return back toB.return toC.returnD.go back10.Have you written anything on traditional Chinese food so far?, but I have a plan for it.A.Ever sinceB.Later onC.Not yetD.From now on.2019台州完形填空Have you ever eaten a dandelion(蒲公英)? Me neither. Have you ever blown it to

6、 make a wish? Me, too.“Time to pick dandelions, Athena.” Mum opened the car door and I entered with a11. My hometown is in Greece(希腊), where dandelions are 12 on the menu. But I didnt eat dandelions. Why did I have to 13 them with my family every spring?Then I said goodbye to my new friend Brigid, w

7、hose family had 14 moved in our neighbourhood in New York. I was 15 Brigid didnt ask where we were going. Nobody in America ate dandelions. I always worried that 16 would notice us picking dandelions.We17 into a wild field. Hundreds of lively yellow flowers appeared everywhere. Then we stopped our c

8、ar. Dad went over to cut dandelions and put them in his bag. But I just hid in the book. “18 do we eat dandelions?” I asked. “The best food in the world,” Dad answered, shaking a handful of greens. 19 we were ready to leave, we had enough dandelions. On the way home, Mum and Dad talked about hosting

9、 a dinner party for the new neighbours to try our 20 Greek food.The night of the party, Brigid arrived with her parents. Mum served21 different Greek foods. Our guests ate everything. Finally came the dandelions. “Wait!” I said to Brigid. But it was too 22. “You ate the dandelions!” I told her. We b

10、oth 23, and she ate another bite. “24,” she said.Mum was smiling at us. After dinner, Brigid and I went to the backyard and lay on the grass. The stars reminded me of dandelions in the soft field. I closed my eyes and made a 25: to be as open-minded as my family and my new friend.11.A.bagB.bookC.men

11、uD.flower12.A.everB.neverC.alwaysD.hardly13.A.pickB.plantC.watchD.water14.A.quicklyB.quietlyC.finallyD.recently15.A.sadB.gladC.proudD.disappointed16.A.anyoneB.someoneC.everyoneD.no one17.A.ranB.flewC.droveD.walked18.A.HowB.WhyC.WhenD.Where19.A.WhenB.SinceC.UnlessD.Although20.A.newB.fastC.expensiveD.

12、traditional21.A.itB.herC.himD.them22.A.lateB.earlyC.luckyD.quick23.A.bowedB.shookC.laughedD.greeted24.A.Be carefulB.Never mindC.Not badD.Youre welcome25.A.wish B.reportC.speechD.suggestion.2019济宁阅读理解We all need cash(现金) in order to live our lives. However, something called digital currency is slowly

13、 taking the place of cash. A currency is a kind of money. Usually, we use currency when we talk about a countrys money. If something is digital, it only exists(存在) on a computer. So “digital currency” means money that only exists on computers. Lots of people have digital currency accounts(账户). They

14、use a credit card(信用卡) to change their real money into digital money, and then the money goes into the digital currency account. A lot of people wonder, “Why in the world should I change my real money into digital currency?” This is a fair question, but theres a good answer. If you want to buy somet

15、hing online, then you usually have to use digital currency. For example, if youre in China and you want to buy something in Canada, then youll have to pay with digital currency. Many people still dont trust digital currency. Some people think that if they cant hold their money in their hand, then it

16、 doesnt seem real. These people dont feel comfortable when they see numbers on a computer screen. The computer tells them that their money is safe but these people dont really feel safe. Another problem is security(安全). There are hackers all over the world. A hacker is a person who steals computer i

17、nformation. If a hacker gets the password of your digital currency account, he or she can steal your money. You have to decide whether or not you trust this new invention. Just remember one thing: If you want to buy something online, then you probably wont have a choice. Youll have to use digital cu

18、rrency.26.What does Paragraph 1 mainly tell us?A. What digital currency is.B.How to use digital currency.C.Why we all need cash to live.D.Where to find digital currency. 27.What is the “good answer” to the question in Paragraph 2?A.You cannot shop online without digital currency.B.You cannot buy any

19、thing in China with real money.C.You cannot buy anything in Canada without digital currency.D.You can use both real money and digital currency to shop online. 28.What is the first problem mentioned in Paragraph 3?A.Digital currency is not safe enough.B.Many people still dont trust digital currency.C

20、.Some people cant hold their money in their hand.D.Some people dont feel comfortable with numbers. 29.Which of the following is the best title for the passage?A.Two kinds of moneyB.The end of real moneyC.Currency around the worldD.Money that you cant touch.根据句意及所给中文提示、首字母或英文解释,写出句中所缺单词,每空限填一词。30.Sha

21、red bikes can help people travel around freely in cities without (污染).31.Confidence is an important (条件) if you want to achieve success.32.We are going to (采访) the famous writer next week.33.The video shows us Beijings past and p. There have been great changes in Beijing in the past 40 years.34.We c

22、an borrow books and magazines from the school library, but we must r them on time.35.She has moved to a new city with her parents and she is studying in a new school. She has no friends and often feels (not happy because of being alone).根据句意或句子的语法要求,用括号中所给单词的适当形式填空。36.It is (possible) for them to se

23、e each other as often as before because they arent living in the same neighbourhood now.37.Suqian is in the (north) part of Jiangsu Province.38.The WeChat makes (communicate) much easier.39.The fitness centre is a good place (relax).40.Are you enjoying a rich and (comfort) life?.根据所给汉语完成下列句子,每空词数不限。

24、41.她三十几岁结婚的。She in her thirties.42.他失去了这次去国外学习的机会真可惜。It is a pity that he for further study.43.他们自从在小学时就相互认识了。They since they were at primary school.44.在某种程度上,人们的生活得到了改善。, peoples lives have been improved.45.我们过去常用信件与亲戚朋友保持联系。We our relatives and friends by letters.【参考答案】.1.B2.A3.A考查动词时态。结合实际可知“新四大发

25、明现在(已经)使我们的生活更加便利”,应用现在完成时表达。故选A。4.D5.A6.B7.C8.C9.B10.C.主旨大意本文是一篇记叙文,讲述了作者和家人一起去采摘蒲公英,并用蒲公英做菜来招待刚刚搬来的新邻居(小作者的新朋友)的故事。吃完晚餐后,作者和新朋友Brigid来到后院,躺在草坪上欣赏天上的星星,并许下心愿:愿像家人和新邻居那样思想开放。11.B考查名词辨析。由下文“Dad went over to cut dandelions and put them in his bag. But I just hid in the book.”可知,“我”带着书上了车。故选B。12.C考查副词辨

26、析。ever曾经;never从不;always总是;hardly几乎不。根据下文“But I didnt eat dandelions.”可知,蒲公英总是出现在菜单中。故选C。13.A考查动词辨析。pick采摘;plant种植;watch观看;water给浇水。根据上文“Time to pick dandelions, Athena.”可知,作者想不明白“为什么我每年春天必须和家人一起采摘蒲公英呢?”故选A。14.D考查副词辨析。根据上文“new friend”可知,我的新朋友应该是最近刚搬到我们小区的。故选D。15.B考查形容词辨析。根据下文“Nobody in America ate da

27、ndelions.”可知,美国没人吃蒲公英,所以作者不想让别人知道她去采摘蒲公英,作者为Brigid没有问她去做什么感到开心。故选B。16.B考查不定代词辨析。根据上文“美国人都不吃蒲公英”可推断出,作者一直担心有人会注意到她在采摘蒲公英。故选B。17.C考查动词辨析。根据上文“Mum opened the car door”可知,他们开车去采摘蒲公英。故选C。18.B考查疑问副词辨析。根据爸爸的答语“The best food in the world”可知,爸爸回答的是原因,应用疑问副词why。故选B。19.A考查连词辨析。句意:当我们准备离开时,我们采摘了足够多的蒲公英。故选A。20.D

28、考查形容词辨析。根据上文美国人几乎不吃蒲公英,希腊餐桌上一直都有蒲公英这道菜和下文他们采摘的蒲公英也出现在餐桌上推测出,蒲公英是希腊的传统食物。故选D。21.D考查人称代词的用法。根据上句“Brigid arrived with her parents”可知,Brigid是和她父母一起来的,应用them代替。故选D。22.A考查形容词辨析。根据上文“Wait!”和下文Brigid还是吃了蒲公英可知,作者还是提醒晚了。故选A。23.C考查动词辨析。根据上文可知,美国人不吃蒲公英,而Brigid吃了,所以我们都笑了。故选C。24.C考查交际用语辨析。 Be careful小心; Never min

29、d不要紧;Not bad不错;Youre welcome不客气。由上文“Brigid又吃了一口”可知,Brigid感觉味道还不错。故选C。25.A考查名词辨析。最后一句是作者许的一个愿望,make a wish许愿。故选A。.主旨大意文章主要介绍了信息时代的数字货币给人们带来便利的同时,也存在一些安全隐患。另外,有些人还不信任这项新的发明,但是有些时候他们别无选择,必须要用到它。26.A细节理解题。第一段主要介绍了一种新的货币形式“digital currency”,故选A。27.A细节理解题。根据短文第二段后半部分内容可知,在网上购物必须使用数字货币,故选A。28.B细节理解题。根据第三段第

30、一句“Many people still dont trust digital currency.”可知选B。29.D主旨大意题。文章主要介绍了存在于计算机中的数字货币,是人们触摸不到的新的货币,故选D。.30.pollution31.condition32.interview33.present34.return35.lonely .36.impossible37.northernmunication39.to relaxfortable.41.got married42.has lost the chance to go abroad43.have known each other44.In some ways45.used to keep in touch with

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1