ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:24.63KB ,
资源ID:980672      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-980672-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(安徽专版2020中考英语复习方案速测02完形填空 阅读理解C D 回答问题试题人教新目标版.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

安徽专版2020中考英语复习方案速测02完形填空 阅读理解C D 回答问题试题人教新目标版.docx

1、速测(二)完形填空+阅读理解C+D+回答问题(限时:30分钟).完形填空 Helping others always brings you something sooner or later. I didnt know that until one day when I went to my 1 school.It was a cold and 2 morning after the winter vacation. Actually, it was my 3 day at my new school. I was walking slowly and worrying about lots

2、of things. It was early and there werent many people on the road. A girl 4 was on a bike passed me quickly. She was riding on snowy ice when suddenly she fell off her bike just a few steps in front of me. She was trying hard to get up, 5 fell again. Without thinking, I went over and helped her stand

3、 up. She said “Thank you” with a smile and then rode away. The words “Thank you” 6 me and this small event made me feel less nervous about my new school.7, I got to school. The teacher led me to the classroom and asked me to sit down 8 a girl. I was so nervous, and I didnt dare to look at others. So

4、on the first class started. It was English. They used a different textbook from my old school and I didnt have a copy. As I was wondering what to do, a book appeared in front of me. “Lets share.” the girl next to me said. “And hi, Im Carrie.” I 9. It was the girl I helped in the morning. 10 a surpri

5、se!From then on, we became good friends. She was my first and best friend at my new school. Helping her also helped me find a friend. ()1.A.oldB.newC.smallD.big()2.A.snowyB.rainyC.cloudyD.sunny()3.A.thirdB.secondC.firstD.last()4.A.whatB.whoC.whichD.whose()5.A.orB.soC.andD.but()6.A.surprisedB.worried

6、C.helpedD.warmed()7.A.TrulyB.FinallyC.ExactlyD.Suddenly()8.A.besideB.besidesC.acrossD.from()9.A.looked upB.got upC.looked downD.sat down()10.A.WhenB.WhereC.WhatD.How.阅读理解Passage 1There is always something that we can never forget. And it can really change our life.Time is important for everyone. It

7、organizes our everyday moments. However, before I received a watch from my father, time never had any importance in my life. It organized my life and made me more responsible.I received this gift on a Sunday. I had to go to the airport at 9:00 a.m. to pick up Uncle Jim and take him to my fathers hou

8、se. However, I was late because I hung out with my friends. Later on that day, around 11:00 a.m., I remembered my uncle and went to the airport to meet him, but I was too late. He had left the airport and taken a taxi to my fathers house.I got to my fathers house at 2:00 p.m. that day. Looking at my

9、 fathers face, I felt ashamed(羞愧的) at that moment. My father asked me to sit next to him and he handed me this watch as a gift. Then he said, “Bob, did you have fun with your friends today?” “Yes, Dad, and Im sorry about not picking up Uncle Jim,” I replied. He then said, “What you did was not very

10、nice and you should be sorry for your actions. I think you should learn something from it, and this watch will be a reminder for you in your future life.” The watch is very important to me, not because of its price, but because of the lesson that I learned from it.Today I still remember my fathers w

11、ords “Respect time and never be late for anything.”11.When did the writer receive a watch as a gift?()A.At 9:00 a.m. B.Around 11:00 a.m. C.On a Saturday. D.On a Sunday.12.Why was the writer late to meet his uncle?()A.Because he got up late. B.Because he had something important to do.C.Because he hun

12、g out with his friends. D.Because his uncle arrived at the airport late.13.Why is the watch very important to the writer?()A.Because it is very expensive. B.Because his father bought it.C.Because the writer learned the lesson from it. D.Because the writer had fun with friends.14.Whats the main idea

13、of the passage?()A.We should have a good watch. B.We should respect time and never be late for anything.C.We shouldnt hang out with our friends.D.We shouldnt be sorry for our actions.Passage 2Why are some people more successful than others? Why do some people make more money, live happier lives and

14、achieve much more in the same number of years than most people?Over the years, I have read thousands of books and articles on the subjects of success and achievement. It seems that the reasons for those achievements have been discussed for more than two thousand years, in every way. But one thing th

15、at most experts agree on is self-discipline(自律).Some years ago, I attended a meeting in New York. I happened to meet a gentleman. His name was Kopmeyer. He was famous in the field of success and achievement. He had written four books, and each of them had 250 success principles(原则).He had devel-oped

16、 these during more than 50 years of research and study. I had read all of his books more than once.Luckily, I had a chance to talk with him. I asked him a question that many people would ask, “Of all the one thousand success principles you have discovered, which is the most important?”He smiled at m

17、e as if he had been asked this question many times, and replied without thinking twice, “There are 999 different success principles, but without self-discipline, none of them work.” He went on, saying, “Many years ago, Thomas Huxley said the most important success principle is, Do what you should do

18、, when you should do it, whether you feel like it or not.”Self-discipline is magic because it opens all doors for you, and makes everything else possible.15.How did the writer learn about the key to success?()A.By reading a lot of books.B.By attending some meetings.C.By asking some questions.D.By do

19、ing some research.16.What can we learn from the passage?()A.The subject of success was new to many people.B.Kopmeyer developed one thousand success principles.C.The writer asked Kopmeyer a special question.D.Kopmeyer wasnt interested in the writers question.17.What can open all doors in your life?()

20、A.Having more chances.B.Working hard.C.Self-discipline.D.Working in a team.18.What does the underlined sentence mean?()A.Push yourself to do things even if you dont want to.B.Plan everything carefully and dont make any mistakes.C.Set a smile and you will find that nothing is impossible.D.Choose what

21、 you like and give up what you dont like.19.The best title for this passage would be “”.()A.When You Can SucceedB.A Special QuestionC.The Key to SuccessD.Everything Is Possible.回答问题There was a tree in my garden. One day, two birds came to the tree and built a house for their three newborn(新生的) babie

22、s.One day, I heard the sound of the little birds. I ran to the garden and found two babies eating food on the ground. I thought they dropped(掉出) off their house, so I decided to help them get back to their house. At that time, the father bird and the mother bird came back. They had some food for the

23、 bird baby. They put the food on the ground, far away from the third baby. To get the food, the baby had to fly to it.The third baby was hungry, but she was afraid to get out of the house. To my surprise, the father bird and the mother bird just stood there and did nothing.After about ten minutes, t

24、he third baby bird didnt have any other choice. She slowly went to the border(边缘) of the house and began to fly. She flew off from the house. Finally, the third baby bird landed safely on the ground and found the food.These birds taught me a lesson:if you want your food, you will have to learn to fl

25、y.20.What did the father and mother birds do for their newborn babies in the tree?(不超过10个词) 21.Where did the father bird and the mother bird put the food?(不超过15个词) 22.What can we learn from the story?(不超过15个词) 【参考答案】.主旨大意本文是一篇记叙文,主要向我们讲述作者在第一天去新学校途中帮助了一个女孩,最后这个女孩成为了作者的同桌和最好的朋友的故事。作者由此感悟到:帮助别人就是帮助自己。

26、1.B考查形容词辨析。根据下文的“at my new school”可知此处表示作者的新学校,故选B。2.A考查形容词辨析。根据下文的“She was riding on snowy ice”可知“这是一个寒冷的下雪的早晨”。故选A。3.C4.B考查定语从句关系词辨析。先行词是“girl”表示人, 而从句中缺主语,故用who。故选B。5.D考查连词辨析。空格后表示“她又跌倒了”,与上文信息“她努力想站起来”存在转折关系,故用but。故选D。6.D7.B考查副词辨析。根据前面的内容可知作者是在上学的路上,此处表示时间顺序,故选B。8.A9.A考查动词短语辨析。根据下一句可知作者看到的是自己帮助过的女孩,由此可知是抬头看。故选A。10.C考查感叹句的引导词。此句是感叹句,修饰的是名词,故用what引导。故选C。.Passage 11114DCCBPassage 21519ABCAC.20.They built a house.21.They put the food on the ground, far away from the third baby.22.If you want your food, you will have to learn to fly.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1