ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:25.71KB ,
资源ID:980593      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-980593-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(安徽专版2020中考英语复习方案第一篇教材考点梳理课时训练11Units3_4八下试题人教新目标版.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

安徽专版2020中考英语复习方案第一篇教材考点梳理课时训练11Units3_4八下试题人教新目标版.docx

1、课时训练(十一)Units 34(八下)(限时:30分钟).单项填空1. 2019合肥质检Which do you prefer, an action film or a horror film?. I think they are a waste of time. A. BothB. EitherC. NeitherD. None2. 2019淮北模拟 it is dark now, the workers go on working there. A. ThoughB. BecauseC. AsD. When3.If you want to know more about space, p

2、lease the book A Brief History of Time.A.look throughB.look aroundC.look afterD.look down upon4.Allen, your bedroom is .Sorry, Mom. Ill keep it tidy next time.A.in a messB.in orderC.in good healthD.in an end5.I looked through my test paper again and again I wouldnt make any mistakes.A.soB.becauseC.s

3、o thatD.in order to6.How is Tom now?I hear the company him a good job, but he refused it.A.providedB.offeredC.passedD.introduced7. 2019合肥模拟Because of air pollution, we cant see the sky . A. clearlyB. carefullyC. safelyD. quietly8.As one of the school rules, middle school students are not to smoke.A.

4、orderedB.preparedC.allowedD.made9. 2019新疆David, you please sweep the floor and take out the trash?A. couldB. mayC. mightD. must10.Could you look after my plants while Im away on business, please?. Ill water them on time.A.Come onB.With pleasureC.Take it easyD.Youre welcome.2019合肥模拟完形填空My tire(轮胎) ha

5、d broken again. This came after I managed to find water at a station. After 11 several miles under the burning sun, a car pulled up in front of me. An old local man got out and invited me to get in the car. At last he stopped in front of a garage(汽车修理厂) where he worked. “Do you know where I can get

6、something to 12?” I asked the old man. I was so hungry. “Nothing for miles” was his reply, followed by an offer to drive me somewhere to eat. I agreed, 13 I left my bike at the garage and jumped into his car again. “I 14 pick anyone up,” he told me. “Youre the first.”We stopped in front of a 15. As

7、we ate, the sky grew dark and 16. He dropped me back to the garage, but there was 17 who could repair my bike. “I know a shop that sells 18 tires. I can take you there,” the old man said. I jumped into his car, and at the same moment a heavy rain poured down. I changed a 19 tire and the storm stoppe

8、d. I 20 the old man and continued my journey. Throughout the whole ride, I found goodness everywhere. I hope I would be able to pass on the same kindness to whoever in trouble. ()11. A. walkingB. ridingC. drivingD. running()12. A. wearB. watchC. eatD. drink()13. A. norB. butC. soD. or()14. A. always

9、B. oftenC. neverD. sometimes()15. A. restaurantB. stationC. marketD. hospital()16. A. sunnyB. warmC. windyD. snowy()17. A. somebodyB. nobodyC. anybodyD. everybody()18. A. carB. trainC. bicycleD. bus()19. A. longB. funC. freeD. new()20. A. thankedB. calledC. visitedD. checked.2019合肥瑶海一模补全对话A: Hello,

10、Bob! How is it going?B: Hello, Kate! 21. And you?A: Very well. Whats your plan for the summer?B: I had a Chinese course last year, and Id like to go on with it this summer. A: How was the course?22. B: Yes. It seemed that way at first. But after a while it became easier. A: You were the best in the

11、class, right?B: I did get an A. Well, could you tell me your summer plan?23. A: No, not this summer. 24. B: That must be very interesting. Can I go with you?A: 25. Oh, there comes the bus! Goodbye!B: Bye-bye!A. I plan to go to Africa next summer. B. Will you travel somewhere interesting?C. Where do

12、you come from?D. Is Chinese very difficult?E. Im OK. F. Travelling is very expensive. G. No problem. .阅读理解I have read plenty of articles about self-improvement these past few months, and most of them tell you that you need to wake up and keep positive(积极的). When you wake up, you need to think that s

13、omething great is going to happen today, and that you are going to have a great day. This kind of positive attitude(态度) is supposed to change your whole day.So this morning I woke up and decided to give it a whirl. The sun was shining brightly through my bedroom window, and it immediately gave me th

14、is warm feeling inside. I thought to myself, “Today is going to be a great day. One of the best days ever!” I got out of bed, took my morning shower and began to get dressed. I put on a pair of dress pants I have not warned in a while, followed by my dress shirt and that is when it began. I reached

15、into my left pocket and pulled out what felt like some paper.You know that feeling of finding a $20 bill in your pants and it feels like free money? Because you forgot all about it and thought you never did?I pulled out a $100 bill and a $50 bill in the same pocket. It seemed like the best thing tha

16、t had happened to me these days. Yes, $150 starts off my day! Im sure if someone could have seen the smile on my face, they would have understood. I shouted in joy, with my poor dog looking at me like I was crazy!Start your morning off thinking you are going to have the best day ever and you just mi

17、ght! I really want to know what will happen next.26. made the writer think in a positive way.()A.A person he knewB.A message he receivedC.The articles he readD.The pants he wore27.The meaning of the underlined phrase “give it a whirl” is probably similar to “”.()A.get dressedB.have a tryC.read books

18、D.make money28.The underlined word “It” in Paragraph 4 refers to .()A.finding money in the pocketB.receiving help from othersC.getting up early in the morningD.enjoying the morning sunshine29.What does the passage mainly tell us?()A.It is important to be honest.B.Confidence leads us to success.C.Sha

19、ring with others brings us happiness.D.A positive attitude may bring a good result.2020原创回答问题As a teenager, do you want to look cool? Of course you do. But not every student can afford to keep up with the changing fashion trends. Chloe Murray, an eighth-grader at Jefferson Middle School in the US, r

20、ealized this problem. Then she decided to set up a charitable clothes closet(壁橱) to help her schoolmates.Her school supported her idea and let her use a room for the project. Chloes classmates joined her as well. Her closet is called Chloes Closet. Its filled with trendy clothes for girls and boys t

21、o help them look their best.“Confidence is very important in middle school, especially when it comes to clothing,” Chloe said.Where are the clothes from? Many people from the schools community and neighboring schools donated(捐赠) used or new clothes. The clothes closet is only open after school. Stud

22、ents come to “buy” these clothes by earning “money” when they hand in their schoolwork on time, make corrections on homework, or take part in a school activity.Chloes business seems to be very successful. Hundreds of clothes have been sold to students so far.30.What did Chloe Murray do to help her s

23、choolmates? (不超过10个词) 31.What is very important in middle school? (不超过10个词) 32.Where are Chloes Closets clothes from?(不超过15个词) .单词拼写33.Talking with others is the fastest way ofc(交流). 34.Can you e(解释) why you were late this morning?35.There are no r(关系) between the two things.36.Young children usuall

24、y c(竞争) for their mothers attention. 37.Free-time activities, such as going camping and reading books, are good for childrens d(发展). 【参考答案】.15CAAAC610BACAB.1115ACCCA1620CBCDA.2125EDBAG.主旨大意本文作者以关于自我完善的观点为依据,并以自己的实践证明了“以积极的态度对待生活”这一结论的有效性。26.C细节理解题。根据第一段第一句“I have read plenty of articles about self-i

25、mprovement these past few months, and most of them tell you that you need to wake up and keep positive.”可知,作者以积极的态度对待生活始于他所读过的一些关于自我完善的文章。故选C。27.B词义猜测题。根据画线句子后面两句“The sun was shining brightly through my bedroom window, and it immediately gave me this warm feeling inside. I thought to myself, Today i

26、s going to be a great day. One of the best days ever!”及第一段内容可知,读了一些关于自我完善的文章之后,作者决定以积极的态度对待生活,于是他开始尝试。故选B。28.A推理判断题。根据It前面的“I pulled out a $100 bill and a $50 bill in the same pocket.”及后面的“Yes, $150 starts off my day!”可推知,it在此指的是在口袋里发现钱。故选A。29.D主旨大意题。本文作者主要讲述了以积极的态度对待生活可能会给人们带来意料不到的好处,并以自己的实践证明了这一结论的有效性。故选D。.30.She set up a charitable clothes closet.31.Confidence.32.Many people from the schools community and neighboring schools donated them.munication 34.explain35.relationspete 37.development

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1