ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:36.87KB ,
资源ID:961298      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-961298-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(外研版(2019)高中英语 选择性必修三学案: UNIT 6 NATURE IN WORDS SECTIONA STARTING OUT WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

外研版(2019)高中英语 选择性必修三学案: UNIT 6 NATURE IN WORDS SECTIONA STARTING OUT WORD版含解析.docx

1、Unit 6 Nature in wordsSection AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升基础夯实.短语填空talk about,be famous for,break out,at the risk of,insist on/upon1.They prevented a serious railway accident their own lives.答案at the risk of2.When World War I ,Priestley joined the army,and escaped death on a number of

2、occasions.答案broke out3.Today he most his play Inspector Calls.答案is;famous for4.You shoulddoing exercise every day.答案insist on/upon5.We are the new math teacher.答案talking about.完成句子1.雪对于我和他们来说一样都是陌生和惊讶的。The snow was to me as it was to them.答案strange and fascinating2.很多时候他不得不彻底改变他的比赛。Hes had to drasti

3、cally change his game .答案on a number of occasions3.大片大片柔软的雪花纷飞飘落,你几乎看不见浅溪谷的对面。The snow is falling heavily, so that you can hardly see across the shallow valley.答案in great soft flakes4.但是如果这种反应假如超出了一定的限度,反而会对身体造成伤害。But if this kind of reaction exceeded certain limit,it can the body instead.答案cause ha

4、rm to5.我昨天与那位著名的作家谈话。I that famous writer yesterday.答案talked to素养提升.阅读理解AMathematical InductionBy Titu Andreescu & Vlad CrisanISBN:9780996874595Price:US $ 84.63Buy now at a 20% discount!I serve as a very good resource and teaching material for anyone who wants to discover the beauty of induction(归纳法

5、) and its applications.The authors explore 10 different areas of mathematics,including topics that are not usually discussed in an Olympiad-oriented book on the subject.The Flight of a Butterfly or the Path of a Bullet?By Larry CubanISBN:9781682531372Price:US $ 32.00Buy now at a 10% discount!In this

6、 book,Larry Cuban looks at the uses and effects of digital technologies in K-12 classrooms,exploring if and how technology has transformed teaching and learning.In particular,he examines forty-one classrooms across six districts in Silicon Valley that have devoted much to including digital technolog

7、ies into their education practices.The Fight for Americas SchoolsBy Barbara FermanISBN:9781 682530962Price:US $ 60.00Buy now at a 15% discount!This book examines how parents,communities,teachers,unions,and students are working together to oppose market-based reforms in education.Drawing on a series

8、of rich case studies,the book explains how different groups work together toward common goals.The White Chalk of DaysBy Mark AndryczykISBN:9781618116611Price:US $ 27.05Buy now at a 10% discount!It presents translations of literary works that imaginatively involve important problems in todays Ukraine

9、 and express its suffering and happiness.Featuring poetry,fiction,and essays by fifteen Ukrainian writers,the anthology (选集) offers English-language readers a wide collection of the most appealing literature written in Ukraine in the past fifty years.【语篇解读】本文是一篇应用文。主要介绍了四本书的主要内容、价格、书号等。1.How much is

10、 Mathematical Induction now?A.About $ 16.93.B.About $ 64.63.C.About $ 67.70.D.About $ 84.63.答案C解析细节理解题。根据Mathematical Induction部分的Price:US $ 84.63 Buy now at a 20% discount!信息可知,数学归纳法这本书的价格是84.63(1-0.2) = $67.704,故选C项。2.What do we know about the book written by Larry Cuban?A.It focuses on the techno

11、logical reform in education.B.It aims to improve pre-school education.C.It helps with students mathematical ability.D.It is based on various academic studies.答案A解析推理判断题。根据The Flight of a Butterfly or the Path of a Bullet?部分的“exploring if and how technology has transformed teaching and learning.”可知,关

12、于Larry Cuban的书我们知道它侧重于教育的技术改革。故选A项。3.Which book is the most culture-specific?A.Mathematical Induction.B.The Flight of a Butterfly or the Path of a Bullet?C.The Fight for Americas Schools.D.The White Chalk of Days.答案D解析推理判断题。根据The White Chalk of Days部分的“Featuring poetry,fiction,and essays by fifteen

13、Ukrainian writers,the anthology offers English-language readers a wide collection of the most appealing literature written in Ukraine in the past fifty years.”可知,The White Chalk of Days这本书为英语读者提供了过去50年来乌克兰最吸引人的文学作品,由此可知,The White Chalk of Days这本书最具有文化特色。故选D项。BGong Linna,renowned Chinese musician and

14、 founder of Chinese New Art Music,put her music teaching methods to practice for the first time at the Tracing Roots practice concert and music festival of the Affiliated High School of Peking University on May 23.The first song of the concert,Search High and Low,is an allusion(暗指)to the classical p

15、oem Li Sao,“The road ahead will be long.I shall search high and low.”“Its arranged to be sung by all performers,indicating that we should all search high and low for our roots,”Gong says.To explore the education and the popularization of Chinese music,in 2017,Gong established a research and developm

16、ent team,which includes ethnomusicologist,Du Yaxiong,and music historian,Zhao Zhongming,to deliberate her music teaching methods and summarize the vocal skills of Chinese music.Gong believed that the popularization of Chinese music should rely on primary and secondary schools rather than music acade

17、mies.The childrens passion for music and their outstanding performance amazed Gong,“When singing,they are completely immersed in the music.Music brings light and richness to ones spiritual world.So,learning to sing is never about passing examinations,but about enjoying the music.”Lu Yueming,instruct

18、or of the schools art centre,said,“The children worked really hard and kept in mind Gongs instructions.Seeing their performance,I know that they truly fell in love with traditional Chinese music.”“Seeing the children perform my pieces,I realised I should write more songs for them,” Lao Luo,Gongs hus

19、band said proudly.“Its a great encouragement for me to see how much they like the songs,and they really need content related to Chinese culture.” With an international vision,Gong will continue to write songs based on Chinese folk music or ancient poems.Gong said children should learn about the beau

20、ty of Chinese music.Only when you know about your own sounds,can you have cultural confidence.【语篇解读】本文是一篇新闻报道。为了探索中国音乐的教育和普及,中国著名音乐家、中国新艺术音乐奠基人龚琳娜首次将自己的音乐教学方法付诸实践。龚琳娜说,孩子们应该学习中国音乐的美来增强文化自信。4.Why is the song Search High and Low arranged at the concert?A.Because Gong is a renowned Chinese musician.B.B

21、ecause people are expected to search their roots.C.Because Gongs music teaching method is practical.D.Because Gong wants to deliberate her music teaching method.答案B解析推理判断题。根据第二段中的“Its arranged to be sung by all performers,indicating that we should all search high and low for our roots”可知,这首歌曲是安排所有表演

22、者演唱的,表明我们都应该上下求索,寻找我们的根。因此音乐会上安排表演者演唱这首歌曲的原因是人们需要寻找他们的根。故选B项。5.What should the popularization of Chinese music depend on according to Gong?A.Music academies.B.The support of the government.C.Primary and secondary schools.D.Famous musicians across the country.答案C解析细节理解题。根据第四段中的“Gong believed that the

23、 popularization of Chinese music should rely on primary and secondary schools rather than music academies.”可知,龚琳娜认为,中国音乐的普及应该依靠中小学而不是音乐学院。该句中的rely on和题干的depend on 同义。故选C项。6.What is Gongs future plan in music?A.She will train more children to study abroad.B.She will perform more concerts to promote C

24、hinese music.C.She will help children learn about the beauty of various types of music.D.She will write more songs based on Chinese folk music or ancient poems.答案D解析细节理解题。根据倒数第二段中的“With an international vision,Gong will continue to write songs based on Chinese folk music or ancient poems.”可知,拥有国际视野的

25、龚琳娜将继续创作以中国民乐或古诗为基础的歌曲。即龚琳娜未来的音乐计划是她将根据中国民乐或古诗创作更多的歌曲。故选D项。7.Whats the best title of the passage?A.Gong LinnaMy DramatistB.Music Education Gets New VoiceC.Creating Music Helps Cultural ConfidenceD.Chinese Music:Development,Instruments答案B解析 标题归纳题。根据第一段中的“Gong Linna,renowned Chinese musician and found

26、er of Chinese New Art Music,put her music teaching methods to practice for the first time at the Tracing Roots practice concert and music festival of the Affiliated High School of Peking University on May 23.”可知文章的主要内容是音乐教育应该从关注孩子开始,让他们演唱中国传统歌曲,发现中国音乐之美,中国的音乐教育应该听到孩子的声音。因此B项(音乐教育有了新声音)符合文章内容,可以作为这篇文章的标题。故选B项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1