ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:20.91KB ,
资源ID:961277      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-961277-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(外研版高中英语必修二练习:Module 3 Music Period Three Listening.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

外研版高中英语必修二练习:Module 3 Music Period Three Listening.docx

1、Period ThreeListening, Everyday English and Function & Cultural Corner. 单词拼写1. My a_ of boyhood photographs often reminds me of the past happiness. 2. I dont know the title of this song, but I recognize the t_. 3. Its a c_ question and your answer is too simple. 4. I r_ what the lecturer said in ord

2、er that I might get some review of it later. 5. After graduation, he worked as a l_ in a college.6. Listen! There comes a _ (动人的) song from the window of KFC. 7. The _(乐队) consists of 5 young people. 8. My memory is not good so I prefer _(歌词) with simple words. 9. Under the i_ of the rainy weather,

3、we felt not so well. 10. Keillor enjoys_(使混合) high and low culture. . 在句中空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式1. Air is a kind of _(mix) of gases. 2. We feel _our duty to make our country a better place. 3. The _ (lecture) spoke very clearly so that we could hear every word. 4. No one can avoid _(influence) b

4、y advertisements. 5. How do you like the disc _(record) yesterday?Excellent!6. My junior middle school teacher had a great influence _ my career. 7. _(finish) his homework, the little boy asked his mother to let him play outside. 8. Salt,when _(mix) with water, dissolves quickly, which is a physical

5、 reaction. 9. When Jack arrived he learned Mary _(be) away for almost an hour. 10. The airport _(complete) next year will help promote tourism in this area. . 短语填空make a note of; split up; refer to; for the first time;mix up1. The secretary _ what her boss asked her to do. 2. Add some honey, and _ a

6、ll the ingredient. 3. The ground suddenly began to quake, and _ I was really frightened. 4. You can _ this book when you write your composition. 来源:15. Kate and her husband _ after nearly 6 years of marriage. . 完成句子1. 听音乐对他有好的影响。Listening to music_ him. 2. 许多伟大的女性成功地把婚姻和事业结合在一起。Many great women succ

7、essfully _marriage _career. 3. 秘书把老板让她做的事记录了下来。The secretary _what her boss had asked her to do. 4. 我毕业一年后, 我父母搬到了附近一个镇上的房子里。A year _, my parents moved to a house in a nearby town. 5. 他既卖报又卖书。He sells newspapers _ books. . 阅读理解I am a long distance runner. When I was thirtyone, I was in a serious car

8、 accident. The doctors told me that they would try to get me to walk “normally” but I would never run againterrible news for someone who views running as the oxygen(氧气) she breathes. The doctors were right. For the next nine and a half years, I was unable to run more than twentyfive feet. In 2019, I

9、 began selftraining to take part in a 60mile walk. Three months into preparing, I realized that walking 45 hours a day was too long. If only I could jog(慢跑) part of itthat would cost me less time. I started jogging without my knees aching. Slowly, I increased the distance. The doctor were proved wro

10、ngit only took nine and a half years to do so. While practising, I suffered a lossa dear friend suddenly died. His work had been to help women to accept themselves and reach their fullest potential(潜力). He believed that people should let nothing hold them back from achieving their goals. Soon after

11、his death, a crazy thought entered my mind: What if I could run the LA Marathon? I knew that if I didnt train to my fullest, the doctor would win. So I trained seven days a week. And I succeeded in crossing the finish line of the LA Marathons all over the United States to the astonishment of my doct

12、ors. They never believed that I would achieve that. The aches and pains I experience while training and racing are nothing compared to the suffering people whom I respect must accept. 1. What can we learn about the author from Paragraph 1?A. She didnt believe what the doctor said. B. She often felt

13、it was hard to tolerate. C. She loved running very much. 来源:1ZXXKD. She lost heart after the accident. 2. The author tried jogging because she wanted to _. A. save some timeB. protect her feetC. get more exerciseD. catch up with others 3. Why did the author decide to join in the marathon?A. Because

14、she was so sorry for the loss of a friend. B. Because she was encouraged by her dead friends words. C. Because she wanted to prove the doctors were wrong. D. Because she wanted to make more friends. 4. What does the underlined word “astonishment” in Paragraph 3 mean?A. Surprise. B. Sadness. C. Disap

15、pointment. D. Anger. . 阅读填空根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。After all of these years I can still remember my first moment of kindness. _1_ I walked in with my mum and was amazed at all the toys against the walls. It was like having my own tiny toy store. I smiled and immediately ran over to

16、them and started to play. Most of the other kids were doing the same while the parents talked to the teacher before the start of the class. In the corner, though, _2_ She was the only one in the class shorter than me. Her red eyes looked like she had been crying. None of the other boys and girls see

17、med to notice her there. I went back to play with the toy cars but after a minute looked up at her again. _3_ Something inside of my chest started to stir. I wasnt sure what it was. Being the youngest in my family I had become a bit spoiled(娇惯的). It felt strange then to be thinking of someone other

18、than myself, yet I couldnt stop looking at that lonely, little girl. After a moment that stirring in my heart moved up to my mind and down to my feet. I picked up two of the toy cars and went over to her. “Do you want to play?” I asked. _4_Many years later, she told me how she had been sick all of h

19、er life and how her illness made other kids avoid her. _5_ I never thought a moment of kindness could mean so much to another one and a little bit of love could move a heart, touch a soul, and change a life. A. She also told me how that moment of kindness had changed her life. B. It was the first da

20、y of the kindergarten. C. The toys were against the walls. 来源:1D. She smiled at me and nodded her head. E. Because he was the youngest in his family and was spoiled. 来源:Z*xx*k.Com来源:1ZXXKF. She seemed so sad and alone. G. I saw one girl sitting by herself. Period ThreeListening, Everyday English and

21、 Function & Cultural Corner. 1. album2. tune3. complex4. recorded 5. lecturer6. catchy7. band 8. lyrics9. influence 10. mixing. 1. mixture2. it3. lecturer 4. being influenced 5. recorded 6. on7. Having finished8. mixed9. had been 10. to be completed. 1. made a note of2. mix up 3. for the first time4

22、. refer to 5. split up. 1. has a good influence on2. mix; with/and3. made a note of4. after my graduation5. as well as. 【文章大意】 本文讲述了在事故中残疾了的“我”通过个人努力,又一次参加了马拉松长跑。由此作者得出结论:只要肯努力,一切都有可能。1. C推理判断题。根据第一段中“I would never run againterrible news for someone who views running as the oxygen(氧气) she breathes.

23、”可知作者把跑步当成是呼吸的氧气,这说明作者很重视跑步,故C项正确。2. A细节理解题。第二段中“If only I could jog(慢跑) part of itthat would cost me less time. ”说明这样做可以节省时间。3. B细节理解题。第三段中“He believed that people should let nothing hold them back from achieving their goals. Soon after his death, a crazy thought entered my mind: What if I could run the LA Marathon? ”说明作者受到了他死去的朋友的鼓励。4. A词义猜测题。根据第三段倒数第二句“And I succeeded in crossing the finish line of the LA Marathons all over the United States to the astonishment of my doctors. They never believed that I would achieve that. ”可知,医生根本想不到作者能做到这一切,这让医生非常惊讶。. 15BGFDA

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1