ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:22.70KB ,
资源ID:961271      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-961271-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(外研版高中英语必修二练习:Module 2 No Drugs Period Four Writing.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

外研版高中英语必修二练习:Module 2 No Drugs Period Four Writing.docx

1、 Period FourWriting. 基础写作专练:翻译下列句子1. _昨晚我写了一封信。2. _他们成功地完成了计划。来源:学|科|网3. _你们必须在两周内看完这些书。4. _我们大家都相信杰克是一个诚实的男孩。5. _你介意我开窗户吗?6. _他指出了我的作文中的错误。7. _五分钟内我们是不可能解出这道题的。8. _这位护士会好好照顾你父亲的。来源:1ZXXK9. _你在工作中可以依靠他。10. _她用微笑表示感谢。. 阅读理解来源:学&科&网 ANearly a quarter of a century after a German boy threw a message in

2、a bottle off a ship in the Baltic Sea, hes received an answer. A 13yearold Russian, Daniil Korotkikh, was walking with his parents on a beach when he saw something lying in the sand. “I saw that bottle and it looked interesting,” Korotkikh told the Associated Press on Tuesday, “and it looked like a

3、German beer bottle and there was a message inside.”It said, “My name is Frank, and Im five years old. My dad and I are travelling on a ship to Denmark. If you find this letter, please write back to me, and I will write back to you.” The letter, dated 1987, included an address in the town of Coesfeld

4、. The boy in the letter, Frank Uesbeck, is now 29. His parents still live at the letters address. The Russian boy and the German man met each other earlier this month through an Internet video link. The Russian boy said he did not believe that the bottle actually spent 24 years in the sea. He believ

5、ed it had been hidden under the sand where he found it for a long time. Uesbeck was especially happy that he was able to have a positive effect on a life of a young person far away from Germany. “Its really a wonderful story,” he said. “And who knows? Perhaps one day we will actually be able to arra

6、nge a meeting in person.”1. What is this passage mainly about? A. A message in a bottle. B. A beautiful beer bottle. C. Travelling on a ship. D. Meeting an old friend. 2. When the German boy threw the bottle into the sea,_. A. he was going back homeB. he was already 29 years oldC. he was walking wit

7、h his parents on a beachD. he was travelling to Denmark by ship with his dad3. According to the text, which of the following statements is TRUE? A. Korotkikhs parents still live in the town of Coesfeld. B. The German boy did not believe that the bottle actually spent 24 years in the sea. 来源:学&科&网C.

8、Frank Uesbeck and Daniil Korotkikh have met each other in person. D. Daniil Korotkikh and Frank Uesbeck have got in touch with each other. 4. Why was Uesbeck very happy when he got the information in the beer bottle? A. Because he could have a new friend. B. Because the two boys could surf the Inter

9、net together. C. Because he finally got what he had lost. D. Because he could have a positive influence on a life of a young person. BExploit your parking spaceAn unused parking space or garage can make money. If you live near a city centre or an airport, you could make anything up to 200 or 300 a w

10、eek. Put an advertisement(广告) for free on Letpark or Atmyhousepark. Rent(出租) a roomSpare room? Not only will a lodger(房客) earn you an income, but also, thanks to the governmentbacked “rent a room” programme, you wont have to pay any tax(税) on the first 4,500 you make per year. Try advertising your r

11、oom on Roomspare or Roommateeasy. Make money during special eventsDont want a fulltime lodger? Then rent on a shortterm basis. If you live in the capital, renting a room out during the Olympics or other big events could bring in money. Grashpadder can advertise your space. Live on setRenting your ho

12、me out as a “film set” could earn you hundreds of pounds a day, depending on the film production company and how long your home is needed. A quick search on the Internet will bring up dozens of online companies that allow you to register(注册,登记) your home for freebut you will be charged if your home

13、gets picked. Use your roofYou need the right kind of roof, but some energy companies pay the cost of fixing solar equipment(around 14,000), and let you use the energy produced for nothing. In return, they get paid for unused energy fed back into the national grid. However, you have to sign a 25year

14、agreement with the supplier, which could prevent you from changing the roof. 5. If you earn 5,000 from renting a room in one year, the tax you need to pay will be based on _. A. 300B. 500C. 4,500D. 5,0006. Where can you put an advertisement to rent out a room during a big event? A. On Letpark. B. On

15、 Roomspare. C. On Grashpadder. D. On Roommateeasy. 7. If you want to use energy free, you have to_. A. sign an agreement with the governmentB. pay around 14,000 for the equipmentC. sell the roof to some energy companiesD. keep the roof unchanged within 25 years8. For whom is the text most probably w

16、ritten? A. Lodgers. B. Advertisers. C. House owners. D. Online companies. 书面表达请根据以下提示,以“Smoking is bad for your health”为题写一篇100词左右的文章。内容包括:1烟草中的焦油和尼古丁会损害肺,影响呼吸;2吸烟能引起许多疾病,如损害牙齿,引起咳嗽,增加患肺癌的风险等;3吸烟不仅毒害烟民的健康,也毒害着不吸烟的人,尤其是女性和儿童;4劝告人们不要吸烟。参考词汇:焦油tar尼古丁nicotine Period FourWriting. 1. I wrote a letter last

17、 night. 2. They have carried out the plan successfully. 3. You must finish reading these books in two weeks. 4. All of us believe that Jack is an honest boy. 5. Do you mind my opening the window? 6. He pointed out the mistakes in my composition. 7. We cannot work out the problem in five minutes. 8.

18、The nurse will take good care of your father. 9. You can depend on him in your work. 10. She smiled her thanks. 来源:Z。xx。k.Com. A【文章大意】 这是一篇关于漂流瓶的故事。一个德国5岁的小男孩,在和父亲坐船到丹麦旅行的途中,把一个漂流瓶丢到海上,他在漂流瓶中留下了地址。24年之后,这个漂流瓶被一个13岁的俄罗斯男孩捡到。此时德国男孩已经长大,其父母依然住在原来的地方。于是两人取得了联系,进行了网络视频会面。长大了的德国男孩很高兴自己能对一个年轻人的生活产生正面影响。1.

19、A主旨大意题。文章讲述的是一个漂流瓶在海上流浪24年,终于将扔瓶者和拾瓶者联系在一起的故事。文章的重点是漂流瓶中的信息,故选A项。2. D细节理解题。根据“My dad and I are travelling on a ship to Denmark.”可知,当时德国男孩和父亲正在乘船去丹麦旅游的路上。故选D项。3. D细节理解题。根据“The Russian boy and the German man met each other earlier this month through an Internet video link.”可知,俄罗斯男孩和德国男人在这个月已经进行了网络视频会面

20、,所以两人已经取得了联系。故选D项。4. D细节理解题。根据“Uesbeck was especially happy that he was able to have a positive effect on a life of a young person far away from Germany.”可知,他很高兴是因为他能够对一个远在俄罗斯的年轻人的生活产生积极的影响。故选D项。B【文章大意】 本文是一篇广告类短文。本文的目的是让那些有空房或空车位的人把它们租出去。文中提到了这样做的好处是可以增加收入,还提到把房子租出去的优惠政策,如免广告费,免税收等。5. B推理判断题。根据第二部分

21、中的“you wont have to pay any tax(税) on the first 4,500 you make per year.”可知,出租房子所得金额4500英镑以下是不用交税的,所以5000英镑应交的税金应以500(50004500500)英镑为基础。故选B项。6. C细节理解题。根据文章第三部分最后一句话“Grashpadder can advertise your space.”可知,在有重大活动期间如果你想出租房子可以到Grashpadder刊登广告。故选C项。7. D细节理解题。根据文章最后一部分最后一句话“However, you have to sign a 2

22、5year agreement with the supplier, which could prevent you from changing the roof.”可知,你要想免费地使用能源就需要和提供设备的能源公司签订协议,保证25年内不改变自己的屋顶。故选D项。8. C推理判断题。本文主要是教有空闲房子的人如何利用自己的空闲房子赚钱,可以判断文章主要针对房屋主人而写。故选C项。. One possible version: Smoking is bad for your healthAs we all know, smoking is bad for our health. This i

23、s because a cigarette contains at least two harmful substancestar and nicotine, which will damage lungs and affect breathing. Whats more, smoking causes many illnesses. Those who often smoke have bad teeth. A lot of people always cough because of smoking. One of the most serious illnesses caused by

24、smoking is lung cancer. And many people died of this terrible disease. In addition, smoking is not only bad for smokers, but also bad for nonsmokers, especially women and children.As far as we are concerned, smoking is no good for health. Therefore, for the health of yourselves and also the people around you, please keep away from smoking.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1