ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:22.32KB ,
资源ID:961270      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-961270-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(外研版高中英语必修二练习:Module 1 Our Body and Healthy Habits 单元小测(一).docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

外研版高中英语必修二练习:Module 1 Our Body and Healthy Habits 单元小测(一).docx

1、单元小测(一). 在句中空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式1. I _(rare) make spelling mistakes in my composition. 2. I have one lock but I bought another as an additional _(insure) against thieves. 3. Look!You have forgotten to turn off the lights again. Oh,sorry. I _(turn) them off now. 4. Parents are naturally _ (anx

2、iety) for their children. 5. I am really bored with my job!Dont complain any more. Compared with me,youre lucky; at _you have one now. 6. Practise speaking English every day,_ you will find it easy to learn. 7. The fat woman, who is on _diet, has refused to follow my advice that she should take exer

3、cise. 8. The flowers his mother had bought for him would die unless _(water) every day when he was away. 9. Imagine _ (stand) at the top of the hill, and what wonderful view you will see! 10. The towns are_ (connect) by train and bus service. . 阅读理解By May, after three months, I had lost 22 pounds an

4、d reached my goal of 115 pounds. My friends would say “Alice, you look great!” or “How did you lose so much weight?” Those compliments made me feel good and confident. Soon I dropped to 110 pounds. A few of my friends told me that I needed to stop dieting, because I was starting to look sick. They b

5、rought me a presenta bag of chocolates, which I later gave to my sister. My mum would come to my room, with tears in her eyes, and have long chats about how harmful this diet was and begged me to stop. My dad would leave worried messages on my cellphone at school, telling me that it would do serious

6、 harm to my body. By midJune, when school was coming to an end, I was down to an only alive state of 95 pounds. All of a sudden, I knew I had to do something. I guessed the number itself scared me. I recalled my doctor. He told me about a girl who was 95 pounds and was at the risk of dying. I knew I

7、 was putting my life at risk, but for what? To make those who love me worried? Was it worthwhile to be thin?Now I realize that models in magazines, TV and movies are not realistic. The price to pay for the “perfect body” is living with a dangerous and sometimes deadly eating disorder. And there are

8、more important things to think about than how thin you are. 1. The underlined word “compliments” in Paragraph 1 probably means “_”. A. questionsB. praise C. understanding D. experiences2. Why did the authors mother come to her room in tears?A. Because the mother was worried about her daughters healt

9、h. B. Because the mother thought her daughter was brave enough. C. Because the mother was sorry to have helped her daughter go on a diet. D. Because the mother was deeply moved by her daughters friends. 3. The author decided to stop dieting _. A. after her parents persuaded her out of itB. when her

10、weight dropped to 95 pounds C. after she reached her goal of losing weightD. after her friends told her to stop dieting4. From the text we learn that _. A. there is no model with a perfect body in real lifeB. it is too expensive for people to lose weightC. you will be healthy as long as you stop die

11、tingD. an unhealthy diet can lead to serious health problems. 完形填空An eightyearold child heard her parents talking about her little brother. All she knew was that he was very sick and they had no money left. When she heard her daddy say to her _1_mother with desperation(绝望),“_2_ a miracle(奇迹) can sav

12、e him now.” the little girl went to her bedroom and took out her piggy bank. She _3_all the change out on the floor and counted it carefully. Then she_4_her way six blocks to the local drugstore(药店). “And what do you want?” asked the chemist. “Its _5_ my little brother,” the girl answered back. “Hes

13、 really, really sick and I want to buy a _6_. His name is Andrew and he has something_7_ growing inside his head and my daddy says only a miracle can save him.” “We dont _8_miracles here, child. Im sorry,” the chemist said, smiling_9_ at the little girl. In the shop was a _10_customer. He stooped(弯腰

14、) down and asked the little girl, “What kind of miracle does your brother _11_ ?”“I dont know,” she replied. “Hes really sick and daddy says he needs a(n)_12_. But my daddy cant pay for it, so I have brought my_13_”“How much do you have?” asked the man. “One dollar and eleven cents, _14_I can try an

15、d get some more,” she answered quietly. “Well, what a coincidence(巧合),” smiled the man. “A dollar and eleven centsthe _15_price of a miracle for your little brother. _16_me to where you live. I want to see your brother and _17_ your parents.”That welldressed man was Dr Carlton Armstrong, a surgeon.

16、The operation in the hospital was completed without_18_ and it wasnt long before Andrew was_19_again and doing well. The little girl was happy. She knew exactly how much the miracle costone dollar and eleven cents plus the_20_of a little child. 1. A. helpfulB. hopefulC. tearful D. kind2. A. Simply B

17、. Just C. More than D. Only3. A. pulled B. put C. poured D. drew4. A. followed B. made C. took D. found5. A. to B. for C. as D. on6. A. hope B. doctor C. favour D. miracle7. A. bad B. small C. extra D. impossible8. A. have B. offer C. store D. sell9. A. gently B. coldly C. sadly D. strangely10. A. w

18、ellbehaved B. goodlooking C. kindhearted D. welldressed11. A. have B. need C. care D. like12. A. doctor B. surgeon C. kindness D. operation13. A. savings B. wishes C. ideas D. suggestions14. A. since B. as C. but D. after15. A. same B. proper C. exact D. necessary16. A. Show B. Follow C. Help D. Tak

19、e 17. A. persuade B. encourage C. meet D. help18. A. difficulty B. doubt C. charge D. result19. A. well B. home C. happy D. strong20. A. courage B. cleverness C. devotion D. faith. 语法填空阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。My name is Elias. I am a poor black worker in South Africa. The time 1._I first

20、 met Nelson Mandela was a very difficult period of my life. I was twelve years old. It was in 1952 and he had opened 2._ law firm to advise poor black people on their problems. I began school at six. The 3._where I studied for only two years was three kilometres away. I had to leave, 4._my family co

21、uld not continue 5._(pay) the school fees and the bus fare. I could not read 6._ write well. After trying hard, I got a job in a gold mine. This was a time when one had got to have a passbook to live in Johannesburg. 7._ (sad) I did not have this passbook because I was not born there and I was worri

22、ed 8._ whether I would be out of work. The day when Nelson Mandela told me what to do and helped me was one of the 9._(happy) days of my life. He told me how to get the correct papers so I could stay in Johannesburg. I never forgot 10._ kind he was and when he organized the ANC Youth League, I joine

23、d it as soon as I could. 来源:Z|xx|k.Com来源:学#科#网Z#X#X#K来源:Z*xx*k.Com来源:1ZXXK单元小测(一). 1. rarely 2. insurance3. will turn4. anxious5. least 6. and7. a8. (they were)watered 9. standing10. connected. 【文章大意】 文章通过作者的亲身经历告诉大家,不健康的饮食会导致严重的健康问题,有比身材更重要的东西。1. B词义猜测题。根据本段的第二句话可知那些都是恭维的话,故选B。2. A细节理解题。根据第二段中的“and

24、 have long chats about how harmful this diet was and begged me to stop.”可知答案。3. B推理判断题。根据第三段的内容可知答案。4. D主旨大意题。从全文内容可知,作者因为节食减肥而出现了影响健康的问题,因此及时停止了节食。. 【文章大意】 这篇文章讲述了一个小女孩的弟弟病得很严重,而家里支付不起治疗的手术费。当她听说只有奇迹才能救弟弟时,她拿着自己所有的钱到药店去买奇迹。她说不管多少钱只要能救弟弟就行。她的行为感动了一位著名的医生,他帮小女孩的弟弟免费做了手术,创造了奇迹。1. C看到儿子病重,家里又花光了钱,因此母亲很

25、伤心,tearful符合逻辑。来源:Zxxk.Com2. D下文有提示。只有出现奇迹才能救孩子的命。此处是 “只有”的意思,故选D。3. C小女孩从储蓄罐里把零花钱 “倾倒” 出来。4. Bmake ones way to向走去。5. B此处表示目的或对象,故用介词for。6. D前后文都有提示,小女孩用自己的零花钱去买 “奇迹”。7. A弟弟病重,因此是弟弟的脑袋里长了“坏的”东西。8. D药店里是“卖”药,而不是卖“奇迹”。9. C药剂师已经了解了小女孩弟弟的情况,但不能帮助小女孩,因此“伤心地”微笑。10. D下文有提示,这里刚刚出现这位“穿着体面的”顾客,不能马上断定他是“好心的”,故

26、选D。11. B这位顾客不明白小女孩的弟弟需要什么样的奇迹,故有此问。12. D前面出现了小女孩弟弟的脑袋里长了“坏”东西的信息,后面有提示,因此小女孩知道需要“手术”才能救弟弟的命。13. A从后面这位顾客问小女孩有多少钱可得出答案,小女孩告诉对方自己把所有的“积蓄”都带来了。14. C前后应该是转折关系。15. C此处这位顾客了解了小女孩的用意,故幽默地说:“1美元11分钱正好是买一个奇迹的钱。”由此说明这位顾客决定帮助小女孩的弟弟。16. D这位顾客要小女孩“带”他去她家里。17. C这位顾客要去“见见”小女孩的父母,以便进一步了解情况。18. C由语境可知Dr Carlton Armstrong富有爱心,无偿地为小女孩的弟弟做了手术,因此选C项。19. B小女孩的弟弟不久就痊愈回家了。注意此处与后面doing well的并列关系,其他三个选项与doing well在意义上重复。20. D小女孩用1美元11分钱买来奇迹,这反映了她的“信念”,其他的选项不合题意。. 1. when 2. a 3. school4. because 5. to pay6. or7. Sadly 8. about9. happiest10. how

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1