ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:20.25KB ,
资源ID:961263      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-961263-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(外研版高中英语必修一练习:Module 6 The Internet and Telecommunications Period Four Writing.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

外研版高中英语必修一练习:Module 6 The Internet and Telecommunications Period Four Writing.docx

1、Period FourWriting .基础写作专练:根据句意完成下列句子并体会句子成分的构成1He felt it _to talk with you. 他感到很难跟你交谈。来源:12Now, it is _in autumn and cold in winter. 现在, 这里秋天非常凉爽, 冬天寒冷。3_made him cry out. 疼痛使得他叫喊起来。4The best gift Ive ever received is a book_我收到的最好的礼物是我的英语老师给我的一本书。5He has _cut once a month. 他每个月理一次发。6_is that we s

2、hould stick at it. 重要的是我们应该坚持。7I sincerely wish _with us.我衷心地希望你和我们度过愉快的时光。8I want you_. 我要你把真相告诉我。9I can well remember the accident that happened_我很清楚地记得在一个下雨的星期日的下午发生的那场事故。10You will find English _ to so much knowledge. 你会发现英语是通往如此丰富的知识的桥梁。.阅读理解It is very possible for a person with a disability to

3、 get a job. Depending on the type of disability a person has, there are many positions available. Of course, he must be realistic in choosing a job. If he has a physical disability, he should look for a job in which he can use his skills and abilities. Some larger companies have programmes for hirin

4、g people with disabilities. It is a good idea to get in touch with them, as they are much more enthusiastic(热情的) about hiring people with disabilities due to their positive past experiences. Some disabilitysupport groups may have lists of companies that have been helpful in the past or that have a h

5、istory of hiring disabled people, or know of some working positions that are open to disabled people. When talking with an employer about the job, one must be very honest. He should tell the employer about his disability. It is also important to know whether there are any sorts of tools or new techn

6、ology that could help a person with a disability do a job. For instance, when working with computers, there is a special software that allows one to tell it what to write instead of having to type it. Or a new type of wheelchair that allows one to do his job more easily would also be a very good inv

7、estment as it may be the key to getting a job. It is very important for a disabled person to realize that he should not suffer mistreatment of any kind from the employer. Although his abilities are slightly different from the majority of other working people, there is no reason for one to be treated

8、 badly. He should ask for a fair salary and fair treatment. 1According to the writer, if a person with a disability wants to get a job, he should choose a job_. A. in big cities B. in small towns C. near his home D. in a wise way2If a person with a disability is asking for a job in a company, he sho

9、uld say_. A. nothing about his health B. something about his demandC. something about his disability D. nothing about his family3The writer believes that_. A. modern equipment can help the disabled in their jobsB. the disabled should spend much money in improving their healthC. companies should prov

10、ide wheelchairs to the disabled来源:Zxxk.ComD. the disabled must learn how to operate computers4In the last paragraph the writer advises that the disabled should_. A. do easy jobs B. ask for the same rights as othersC. work shorter time D. often change their positions.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌

11、写的以下作文。文中共有10处语言错误, 每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(), 并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线, 并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改10处, 多者(从第11处起), 不计分。One day, I was cooking in the kitchen while the telephone rings. I went to answer it immediately. She was my close friend, Lis

12、a. When we were talking on a phone, the fire alarm sounded. I dashed back to the kitchen. The room full of smoke and the beef was bad burnt. I quickly turned off the gas, opening all the windows, and then rushed out of the house. In my surprise, two fire engines were outside my house. I was rather w

13、orrying. I told about the firemen that it was my careless cooking that caused the heavy smoke. .书面表达在日常生活中, 因特网起着越来越重要的作用。请根据提示为某英语报写一篇题为“On the Internet”的征文稿。因特网的主要用途:看国内外新闻, 获取各种信息; 发邮件,打电话; 上网上学校,阅读各种书籍,自学外语; 欣赏音乐,观看体育比赛,玩电子游戏; 购物。注意:1.可适当增加细节以使行文连贯; 2词数100左右。On the Internet来源:Z.xx.k.Com来源:1Perio

14、d FourWriting.1.very difficult (形容词作宾补) 2very cool(形容词作表语) 3The pain (名词作主语) 来源:学#科#网4from my English teacher(介词短语作定语) 5his hair(名词作宾语) 6Whats important(主语从句作主语) 7you a pleasant time(代词作间接宾语;名词作直接宾语) 8to tell me the truth(不定式作宾补) 9on a rainy Sunday afternoon(介词短语作状语) 10a bridge(名词作宾补).【文章大意】 作者就残疾人如

15、何找工作以及找工作的注意事项发表了自己的见解。1D主旨大意题。通读全文可看出,残疾人找工作时应该用一种明智的方式。2C细节理解题。由第三段的“When talking with an employer about the job, one must be very honest.He should tell the employer about his disability.”可知答案。3A细节理解题。根据第三段的“It is also important to know whether there are any sorts of tools or new technology that c

16、ould help a person with a disability do a job.”可以判断,现代设备能够在工作中帮助残疾人。4B段落大意题。最后一段主要讲述残疾人不应该得到不公平的待遇,而应该要求得到公平的工资和待遇。.Possible version 1:On the InternetEverybody knows the Internet is playing a more and more important role in our daily life. On the Internet, we can read news at home and abroad and get

17、 all kinds of information. We often send emails or make telephone calls to our family as well as to our friends. We can take classes, read books, and even teach ourselves foreign languages on the Internet. We can also enjoy music, watch ball games and play video games via the Internet. We can even s

18、hop without leaving our homes.Possible version 2:On the InternetBelieve it or not, the Internet is a very useful and important part of our modern life. The most basic function of the Internet is finding information, such as international and domestic news. We can also use it to keep in touch with ou

19、r friends and family via emails. Some people even take online courses, learning languages and reading books via the Internet. Of course, its also possible to use the Internet for entertainment. We can download music, keep up with sports, or play games. We can even shop online. The Internet is really changing the way we live in the world today.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1