ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:24.50KB ,
资源ID:961256      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-961256-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(外研版高中英语必修一练习:Module 4 A Social Survey—My Neighbourhood 单元小测(四).docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

外研版高中英语必修一练习:Module 4 A Social Survey—My Neighbourhood 单元小测(四).docx

1、单元小测(四). 用括号中所给词的正确形式填空1The weather makes so much trouble. It _ (rain) every day so far this year. 2In the last few years,China _(make) great achievements in environmental protection.3The book is so _(fascinate) that I could not put it down. 4More than a dozen students in that school_ (send) abroad

2、to study medicine last year. 5We need to make the club _(attract) to a wider range of people. 6It is the most instructive lecture that I_(attend) since I came to this school. 7The young man cant afford _(buy) a new house in the big city. 8_ (survive) of the accident were rushed to the nearest hospit

3、al in no time.9The best approach to _ (learn) a foreign language is the study of the spoken language.10This is the first time we _(see) a film in the cinema together.阅读理解We have two daughters: Kristen is seven years old and Kelly is four. Last Sunday evening, we invited some people home for dinner.

4、I dressed them nicely for the party, and told them that their job was to join mommy in answering the door when the bell rang. Mommy would introduce them to the guests, and then they would take the guests coats upstairs and put them on the bed in the second bedroom. The guests arrived. I introduced m

5、y two daughters to each of them. The adults were nice and kind and said how lucky we were to have such good kids. Each of the guests made a particular fuss over Kelly, the younger one, admiring her dress, her hair and her smile. They said she was a remarkable girl to be carrying coats upstairs at he

6、r age. I thought to myself that we adults usually make_a_big_“to_do”_over the younger one because shes the one who seems more easily hurt. We do it with the best of intentions. But we seldom think of how it might affect the other child. I was a little worried that Kristen would feel she was being ou

7、tshined. I was about to serve dinner when I realized that she had been missing for twenty minutes. I ran upstairs and found her in the bedroom, crying. I said, “What are you doing, my dear?”She turned to me with a sad expression and said, “Mommy, why dont people like me the way they like my sister?

8、Is it because Im not pretty? Is that why they dont say nice things about me as much?”I tried to explain to her, kissing and hugging her to make her feel better. Now, whenever I visit a friends home, I make it a point to speak to the elder child first. 1The underlined expression “make a big to do ove

9、r” (Paragraph 4) means “_”. A. show much concern about B. have a special effect onC. list jobs to be done for D. do good things for2The guests praised Kelly for carrying coats upstairs because of her _. A. beautiful hair B. pretty clothes C. lovely smile D. young age3Kristen felt sad and cried becau

10、se _. A. the guest gave her more coats to carryB. she didnt look as pretty as KellyC. the guests praised her sister more than herD. her mother didnt introduce her to the guests4We can conclude from the passage that _. A. parents should pay more attention to the elder childrenB. the younger children

11、are usually more easily hurtC. people usually like the younger children moreD. adults should treat children equally.完形填空It surprised meevery time I saw Joe, he was smiling. It didnt _1_ whether he had to stop at a stop light, or if he were the seventh person in _2_ at the bank, and the service stopp

12、ed just before he got there. Joe _3_ smiled. It made me wonder why he seemed so _4_ every day. Having observed Joe with other people, I _5_ something else also. Joe asked people how they were doing, and really seemed to listen to their _6_. If someone were hurting, he had _7_ for him and kind words,

13、 and offered to _8_ in any way he could. It made me think. What if I tried to smile more?A(n) _9_ of sorts began when I went to the grocery store. I smiled as I went up and down the aisles, and people I didnt even _10_ smiled back at me. Some even _11_!The little kid in the cart(购物车) who was giving

14、his mother a _12_ time saw me smile and _13_ talking, and, you guessed ithe made a shy little attempt at a smile. The man in the handicapped(残疾的) cart _14_ a person to reach something and I got it for him. The smile even transferred over to him, and he _15_me. As I drove home, I was smiling. I _16_

15、what I had just learned, and when someone passed me and gave me a(n) _17_, I smiled at him. He looked puzzled. Now I know a smile is a small thing, but what if we were all to try to smile a few more times each day?I couldnt believe how _18_ I felt. Nothing in my life had changed, _19_ maybe it had.

16、What I had learned was that such a small thing could _20_ not only my spirits, but also the spirits of those around me. So smile! 1A. work B. happen 来源:1ZXXKC. matter D. last2A. order B. debt C. hand D. line3A. always B. finally C. immediately D. still4A. naughty B. happy C. active D. humorous5A. de

17、cided B. judged C. noticed D. considered6A. answers B. complaints C. excuses D. comments 7A. guidance B. respect C. sympathy D. protection8A. perform B. attempt C. bother D. help9A. experiment B. life C. project D. programme10A. meet B. touch C. know D. contact11A. glared B. greeted C. approached D.

18、 escaped12A. spare B. long C. hard D. great13A. stopped B. tried C. kept D. enjoyed14A. persuaded B. accepted C. supported D. needed15A. thanked B. changed C. encouraged D. invited16A. worried about B. thought aboutC. talked over D. looked over17A. gesture B. address C. call D. ticket18A. normal B.

19、great C. reasonable D. professional19A. so B. for 来源:Zxxk.ComC. but D. till20A. realize B. admire C. show D. lift.语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Tony was born 1._ a small farm near Yuma Arizona on March 31, 1931. Tony was ten years old 2._ he began working in the fields. He was forced to leave

20、school after 3._ (graduate) from the eighth grade in order to support his family who had very little money and often not enough food 4._ (eat). But Tony and his family never thought of 5._ (them) as being poor. His mother would often tell him and his brother Richard to find homeless and hungry men s

21、o she could cook them a meal.来源:1ZXXKA few years 6._ (late), Tony met a man named Fred Ross. And his life 7._ (total) changed. Fred Ross believed that if people worked together, they could make their community 8._ (good). Tony now worked 9._ (bring) people together and find ways to solve their probl

22、ems. Tony, Fred Ross and the Community Service Organization helped people in the community learn how to vote. 10._, they taught people that community leaders should respect voters. Tony worked in many communities to help people get respect from others.来源:学.科.网单元小测(四).1. has rained2. has made3. fasci

23、nating4. were sent5. attractive6. have attended7.to buy8. Survivors9. learning10. have seen.【文章大意】 作者有两个女儿:一个七岁,一个四岁。客人们总是喜欢表扬小女儿,这使大女儿很受伤。这使作者意识到:我们不应该总是关注年纪小的孩子,也要考虑到大孩子的感受。1A词义猜测题。联系上下文的内容可知,成年人总是担心年龄小的孩子受到伤害,而对年龄小的孩子关注多一些,因此A项正确。2D推理判断题。根据第四段中“because shes the one who seems more easily hurt. We

24、do it with the best of intentions.”可知人们表扬Kelly, 是因为她年龄小,大人们担心她受到伤害。3C细节理解题。由文章倒数第三段中“Is it because Im not pretty? Is that why they dont say nice things about me as much?”可知Kristen是因为客人们一直在赞扬妹妹,而她受到的赞扬少,所以她很伤心。4D推理判断题。本文作者通过讲述自己两个女儿的故事,告诉我们应该平等对待孩子,不应该总是关注年龄小的孩子。 .【文章大意】 作者发现Joe总是微笑面对一切,自己也决定尝试着多对人微笑

25、,并且惊讶地发现微笑虽然是一件很小的事情,但是能够鼓舞自己和周围的人。1C根据首句可知,即使发生对他不利的情况他也感觉无关紧要。matter符合语境。2D在银行办理业务一般要排队(in line)等候。order 命令;debt债务;hand 手;line队列。故选D项。3A文章开头谈到每次看到Joe的时候他都在微笑着,所以此处填always。4B微笑说明心情愉快,因此此处填happy。naughty 淘气的;happy快乐的;active 活跃的;humorous幽默的。5C根据下句的描述可知,通过观察Joe与他人交往,作者注意到了一些别的事情。此处notice与前面的observe一致。d

26、ecide 决定;judge判断;notice 注意到;consider考虑。6Aanswer与前面的ask对应。问别人问题,且倾听他人的回答。7C根据“If someone were hurting”和kind words可知,他应是同情受到伤害的人。have sympathy for对同情。来源:学科网ZXXK8DJoe是一个有同情心的人,在别人受到伤害时总是帮助(help)别人。perform表演;attempt 尝试;bother 打扰;help帮助。9A此处的experiment和前面的try相呼应。作者准备尝试着多微笑。experiment 实验;life 生活;project工程

27、;programme项目。10C根据上文“I went to the grocery store.”可知,商店中的很多人应是彼此不认识的。meet 见面;touch触摸;know 知道;contact联系。11B一些人甚至和“我”打招呼。greet符合语境。glare怒视;greet 问候;approach接近;escape逃跑。12C根据上下文可知,作者举了一个孩子的例子。又根据下文“he made a shy little attempt at a smile.”可知,他应是正在为难母亲。因此hard符合语境。spare 空闲的,多余的;long长的;hard 困难的;great伟大的。1

28、3A根据下文“he made a shy little attempt at a smile.”可知,小孩应是停止纠缠母亲。stop 停止;try 努力;keep 保持;enjoy享受。14D轮椅上的残疾人一般是需要别人帮忙拿东西。persuade 说服;accept接受;support 支持;need需要。15A此处表示感谢。thank 感谢;change 改变;encourage 鼓励;invite邀请。16B经过一番试验后作者在回家的路上开始回忆自己的收获。think about“考虑”,符合语境。worry about 担心;talk over谈论;look over仔细检查。17A根

29、据常识可知,相遇的人应是相互打招呼,gesture符合语境。address 地址;call 通话;ticket票。18B根据上一段的描述可知,通过这次试验作者感到非常愉快,感觉很好。normal 正常的;great伟大的,好的;reasonable 合理的;professional专业的。19C根据空格后“也许改变了什么”可知,前后构成转折关系,故选but。20D微笑虽然是一件很小的事情,但是能够鼓舞自己和周围的人。realize意识到;admire 钦佩;show展示;lift提升,鼓舞。.1. on2. when3. graduating4. to eat5. themselves6. later7. totally8. better9. to bring10. Besides

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1