ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:7 ,大小:2.27MB ,
资源ID:945220      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-945220-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(呼和浩特专版2020中考英语复习方案速测11完形填空 阅读理解B C 阅读理解填词试题202005181130.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

呼和浩特专版2020中考英语复习方案速测11完形填空 阅读理解B C 阅读理解填词试题202005181130.docx

1、速测(十一)完形填空+阅读理解(B+C)+阅读理解填词(限时:30分钟).完形填空Everyone uses his or her own special words to show his or her ideas and feelings. Some of these expressions are 1 used for many years. 2 are popular for just a short time. Such an American expression is “Where is the beef?” It is used when something is not as

2、 good as it 3 to be. In the early 1980s, “Where is the beef?” was one of 4 expressions in the United States. It seemed as if everyone was using it at that time.We all know “McDonalds” was famous for a hamburger made 5 beef. 6 some businessmen saw it, they opened their own hamburger restaurants. One

3、company called. “Wendys” said its hamburgers were bigger than the ones sold by McDonalds or 7. The company began to use the expression “Where is the beef?” to make people 8 that Wendys hamburgers were the biggest. The television showed three old women eating hamburgers. The bread 9 covered the meat

4、was very big, but inside there was only a bit of meat. One of the women said she would not eat a hamburger with such a little piece of beef. “Where is the beef?” She shouted in a funny way. The idea for Wendys hamburger restaurant was a 10. As we said, it seemed everyone began using the expression “

5、Where is the beef?”()1.A.commonB.commonlyC.in commonD.commons()2.A.OtherB.The otherC.OthersD.Another()3.A.saysB.saidC.sayingD.is said()4.A.popularB.more popularC.most popularD.the most popular()5.A.ofB.fromC.byD.in()6.A.ThoughB.BeforeC.WhenD.Because()7.A.someone elseB.someone elsesC.anyone elseD.any

6、one elses()8.A.knowB.knowsC.knowingD.knew()9.A.whoB.whoseC.whichD.why()10.A.succeedB.successC.successfulD.successfully.阅读理解Passage 1The Vieira family moved to the United States in 1981.At that time,they decided to stop speaking Spanish at home and only communicate in English.This was because they we

7、re now living in an English-speaking country.Now the Vieira children are adults, and they sometimes travel to Spain to visit their family and friends.But they cant communicate with them. Unfortunately, this is common.When people move to new countries,they often leave their own customs and mother lan

8、guage behind.This is a mistake because there are many benefits to know more than one language.One advantage of speaking more than one language is that you can communicate with more people around the world.You dont have to depend on others to talk for you, so you are more independent.People who know

9、only one language must use others to help them communicate.Furthermore,speaking the second language also allows people to experience other cultures and customs more effectively.Local expressions,vocabulary,and even jokes can have a powerful effect on a persons understanding of other cultures.Knowing

10、 more than one language increases your knowledge.Finally,having more multi-language speakers improves relationships between countries. If people from different countries can communicate well,the world can become closer.Countries will then have more respect for each other and better understand each o

11、thers problems.The benefits of knowing more than one language are clear.In fact,there are no disadvantages. It is very sad that many people dont try to learn another language.Its even worse when people let themselves forget their mother language and become silenced.11.Whats the passage mainly about?

12、()A.The benefits of learning other languages.B.The reasons why people come to America.C.The importance of learning English.D.How to learn another language.12.The passage begins with the experience of Vieira family in order to .()A.discuss the need of teaching a new languageB.introduce the passages m

13、ain characters to the readersC.describe the advantage of moving to another countryD.show the problem of speaking only one language13.The underlined phrase“multi-language speakers” means “people who know ”.()A.their mother languageB.a new languageC.more than one languageD.body language14.According to

14、 the passage, if you can speak more than one language, you can .()A.find a better jobB.make more friendsC.better understand historyD.communicate more independently15.Based on the last paragraph,which of the following is the worst?()A.Not knowing another language.B.Forgetting ones mother language.C.R

15、efusing to learn another language.D.Failing to communicate with others.Passage 2A doctor entered the hospital hurriedly after being called in for an important surgery(外科手术). He found the boys father in the hall waiting worriedly.On seeing him, the father cried out, “Why did you take all this time to

16、 come? Dont you know that my son is in danger? Dont you have any sense of duty?”The doctor smiled and said, “Im sorry. I wasnt in the hospital and I came as fast as I could after receiving the call and now, I wish youd calm down so that I can do my work.”“Calm down?! What if your son was in this roo

17、m right now? Would you calm down? If your own son dies while waiting for a doctor, then what will you do?” said the father angrily. The doctor smiled again and replied, “We will do our best and you should also pray(祈祷) for your sons healthy life.”The surgery took some hours after which the doctor we

18、nt out happily,“Thank goodness! Your son is saved!” And without waiting for the fathers reply he carried on his way running by saying, “If you have any questions, ask the nurse.”“Couldnt he wait some minutes so that I can ask about my sons state?” shouted the father when seeing the nurse minutes aft

19、er the doctor left.The nurse answered, tears coming down her face, “His son died yesterday in a road accident. He was at the burial when we called him for your sons surgery. And now that he saved your sons life, he left, running to finish his sons burial.”16.What did the doctor do after he received

20、the call for the surgery?()A.He asked another doctor to do his duty.B.He went to the hospital as soon as possible.C.He discussed the boys state with his father.D.He waited until his sons burial was finished.17.The father shouted at the doctor because he thought .()A.he had waited too longB.no one ca

21、red for his sonC.the doctor was cold to himD.the surgery took a long time18.Who told the truth to the father in the end?()A.The doctor.B.The nurse.C.His son.D.A patient.19.How might the father feel after he knew the truth?()A.Angry.B.Excited.C.Sorry.D.Doubtful.20.What is the best title for the text?

22、()A.Seeing is believing.B.Time wait for no man.C.Practice makes perfect.D.Think before you decide.阅读理解填词。My mother used to say things just to make me mad. 21.L most teenagers, for example, if I said I was going to see a movie, my mother would roll her eyes. On my way 22.o, she would shout, “You need

23、 to slow yourself down before something bad happens! You dont want to learn that in the hard way.” I didnt know what that 23.m. I thought she just wanted me to 24.s at home.Many years later, I had three teenagers of my own. They thought they knew everything. And I said the same things to 25.t like m

24、y mum. Thats the moment I 26.b to realise my mother was trying to help me.Why do we always have to learn things in “the hard way”? Why cant we just accept our elders wisdom? Its a good 27.l for me. Obviously, I still havent learned.Yesterday, I stepped out of the bathroom 28.w I heard my cell phone

25、ringing in the kitchen.Grabbing a towel, I ran through the house.I answered the phone and hit my left 29.f against the table. The X-ray showed that I had broken two toes(脚趾).We all need to slow ourselves down once in a while before something bad happens to us. My mother is 30.r about a lot of things

26、.Now I have learned it.【参考答案】.15BCDDA610CDACB.Passage 1主旨大意这是一篇夹叙夹议的文章,通过Vieira一家搬家的故事阐述了多学习一些语言的好处。11.A主旨大意题。根据最后一段第一句“The benefits of knowing more than one language are clear.(学习多门语言的好处是显而易见的。)”是全文的主旨。故选A。12.D推理判断题。根据第二段中的“Now the Vieira children are adults, and they sometimes travel to Spain to v

27、isit their family and friends. But they cant communicate with them.(现在Vieira家的孩子们都长大了,他们有时会去西班牙看他们的家人和朋友,但他们没法和他们交流)”可知,这是在描述只会说一门语言带来的问题。故选D。13.C词义猜测题。根据画线词下一句“If people from different countries can communicate well, the world can become closer.(如果来自不同国家的人能够很好地交流,世界会变得更紧密。)”可知,此处的multi-language spe

28、akers指的是“说多种语言的人”。故选C。14.D细节理解题。根据第三段内容可知,说多种语言的一个优势就是你可以更好地与世界上的人交流,不用依靠别人来为你转达,所以你更加独立。由此可知D选项正确。15.B细节理解题。根据文章最后一句“Its even worse when people let themselves forget their mother language and become silenced.”可知最糟糕的是忘记自己的母语。故选B。Passage 2主旨大意本文是一篇记叙文。一位医生在参加自己孩子葬礼时接到电话匆忙赶到医院做手术,还被不明真相的患者父亲责骂。16.B细节理

29、解题。根据第三段中的“I wasnt in the hospital and I came as fast as I could after receiving the call”可知,医生当时不在医院,接到电话后尽可能快地赶去了医院。故选B。17.A细节理解题。根据第二段可知,他对医生喊叫是因为他觉得自己等得太久了。故选A。18.B细节理解题。根据最后一段中的“The nurse answered, tears coming down her face, His son died yesterday in a road accident.”可知,是护士说出了实情。故选B。19.C推理判断题。

30、这位医生忍着失去儿子的痛苦去救病人,所以在得知事实后,这位父亲可能会感到很抱歉。故选C。20.D标题归纳题。本文是在讲一位父亲在没有得知真相的时候就责骂医生。他在做决定前并没有思考,误解了这位伟大的医生,所以选用“决定前先思考”为题合适。故选D。.主旨大意本文讲述了作者小时候,妈妈告诉他做事情要慢一些,而他不理解。直到多年后他有了自己的孩子才明白其中的道理。21.Like此处缺介词,与后两词构成介词短语,且依据句意“像大多数的年轻人”,所以like符合句意。22.out此处缺副词,根据句意“当我的时候,妈妈会大喊”可以推断是“当我出去的时候”。故填out。23.meant此处缺谓语动词。根据句

31、意“我那时候并不知道妈妈说这些意味着什么”可知需用一般过去时。24.stay此处缺动词。根据上文“我出去的时候妈妈会说很多叮嘱的话”可推断“我觉得妈妈就是想让我待在家里”。25.them此处缺宾语,且依据句意“像妈妈那样,我和他们说了同样的话”可知,them代替作者的孩子们。26.began此处缺谓语动词。根据句意“在那个时候,我开始理解我妈妈是在努力帮助我”可知,begin表示“开始”,符合句意。27.lesson根据后文“显然,我还没有学会”可知,“对我来说这是很好的一课”。28.when此处缺连词,且依据句意“当我听到我的电话在厨房响了的时候,我跑出了浴室”可知, when符合句意。29.foot根据后文“X光显示我伤到了两根脚趾”可推断此处指“我伤到了我的左脚”。30.right此处需要形容词,且根据文意可知作者通过自己经历的事情,发现母亲是对的。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1