1、北师大版(2019)高中英语必修第三册Unit 8 Green Living单元达标测试卷第一部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A City: Hangzhou Launched: 2008 Size: 2,965 stations/ 69,750 bikes Price: $28.59 deposit(押金) + time charge While taking a look at this city, you may see the best bike sharing
2、in the world. As the second on the planet by size, the Hangzhou Public Bicycle System is one of the most common and useful shares, largely because its combined with public transportation: a single card can be used in subway, bus, taxi and bike sharing. Residents and tourists can put down a deposit o
3、f 200 Chinese Yuan (about $29) and ride for an hour for free in this scenic city. Each additional hour costs only $0.15. It was also the first new-generation bike-sharing system in China. City: Barcelona Launched: 2007 Size: 420 stations/6,000 bikes Price: $61.93 per year Barcelonas Bicycling Progra
4、m developed Spains bike-sharing business in a big way. This program took off like wildfire on wheels, and because four times bigger in one year. It inspired different copycat programs all over the country. Today, Spain has 132 bike-sharing systems. The program is one of the worlds most respected and
5、 popular shares. But it is only open to residents and tourists are not allowed to use them. City: Paris Launched: 2007 Size: l,751 stations/23,900 bikes Price: $38. 52 per year/ $2.26 per day Bike sharing in Paris is the star of the world. Launched in 2007, it is the worlds largest outside of China.
6、 Cheap by American standards, you can ride around Paris on a $1.7 day passthe first half hour of each trip is free. Because this system covers the city with an average of 50 stations per square mile, its a favourite with both locals and tourists.1.What do we know about Barcelonas Bicycling Program?A
7、.It has driven the development of Spains bike sharing.B.It has once been ruined by fire accidents.C.It is popular among travellers.D.It consists of 175,000 bikes.2.How much should you pay to ride a shared bike in Paris?A.Nothing for an hour.B.$61.93 per year.C.$2.26 per day.D.$1.7 per day.3.What do
8、the Hangzhou Public Bicycle System and bike sharing in Paris have in common?A.They are open to both locals and tourists.B.They have the same amount of stations.C.They were founded in the same year.D.They require a deposit of over $30.B The Andean village Chinchero, which sits above the Urubamba Vall
9、ey, is one of the most breathtakingly beautiful landscapes. Splendid terraces made by the Incas stretch out into the vast highland. Fields of potato and corn plants form a textile of shadesgreen, red and gold. Sweeping views of snow-covered peaks rule the horizon. But machines began clearing ground
10、for an international airport in Chinchero now. This doubtful project would damage the heartland of the Inca civilisation. Its ancient archaeological sites and rich plants and animals would be disrupted by noise, traffic, pollution and uncontrolled urbanisation. It is puzzling why anyone would choose
11、 to build a multimillion-dollar international airport in this peaceful spot high up in the clouds. At nearly 12, 400 feet, 1, 500 feet higher than Cuzcos airport some 20 miles away, it would be one of the worlds highest commercial airports. The mountains surrounding Chinchero, not to mention the fog
12、, winds and hailstorms at these altitudes, can make landing and take-off dangerous. A flood of articles in science and travel magazines have blamed the project. The objection is not surprising; the ancient Machu Picchu, which is in the Cuzco region, was recognised one of the New Seven Wonders of the
13、 World in 2007. The site draws up to 5, 600 foreign visitors daily, more than double the 2, 500 recommended by UNESCO. The new airport could quadruple(使变为四倍) tourists, to 6 million from 1. 5 million a year, which would mean a burden of 22, 000 visitors a day. President Vizcarra supported the project
14、 in 2018 as a way to get support in southern Peru. The airports construction could reduce the watershed of Lake Piuray, an important source of water for Cuzco. It would also divide Chinchero in two, leaving the school and the health centre on the side where few people live. Instead of another airpor
15、t, Peru should develop sustainable tourism and invest in infrastructure to make these areas more accessible.1.What is mainly described in the first paragraph?A.The beautiful scenery of Chinchero.B.The perfect place for the airport.C.The birthplace of the Inca civilisation.D.The best travelling desti
16、nation.2.Why did President Vizcarra agree to build the airport?A.To make Machu Picchu known to all.B.To promote the local tourism.C.To respect the traditional civilisation.D.To make the airport the worlds highest.3.What made people worried about the building of the airport?A.The rough weather for la
17、nding and take-off.B.The loud noise for the local villagers.C.The damage to the local environment.D.The disappearance of Inca landscape.4.Whats the attitude of the writer towards the building of the airport?A.Neutral.B.Supportive.C.Uncaring.D.Disapprove.CThe Life Cycle of a T-shirt We all probably h
18、ave a lot of T-shirts, but do you ever stop and think about the influence of a T-shirt on the planet? Youd probably be surprised to learn whats involved in the life cycle of just one T-shirt. There are 5 major stages: material, production, shipping, use and disposal. The material stage involves farm
19、ing, irrigating, fertilising and harvesting, etc. While cotton is a natural fibre (纤维制品) and not as harmful to the environment as man-made fibres, it still takes a toll in the material and production stages. Commercial cotton farming uses a large amount of water, and the use of pesticides(杀虫剂) is wi
20、despread across the globe, especially in cotton farming. Studies have shown that farmers spend around $4.1 billion on pesticides annually, of which 25% was spent on cotton crops in the US. Once the cotton is grown and harvested, so begins the production stage: spinning, knitting(编织), bleaching, dyei
21、ng, cutting, sewing, etc. these processes also use a great deal of water and energy. Commercial dyes and bleaches are harmful pollutants and can eventually pollute groundwater. After the T-shirt is produced, it enters the transportation stage. This often involves overseas shipping. Take a look in yo
22、ur closet. Chances are that most of your cotton garments (衣服) are made in China or India. Garments can be shipped via plane, ship or truck., all of which spill CO2 into the atmosphere. Calculations show that CO2 emissions from light trucks alone amount to 1.15 pounds per mile. Once the T-shirt reach
23、es the retail market, it is purchased. This stage may seem like the least environmentally damaging part. But consider the number of times youve washed and dried your favourite T-shirt. Washing machines are certainly becoming more efficient. However, the average American household does 400 loads of l
24、aundry per year, using about 40 gallons of water per load. Such excessive water use is combined with the large amount of energy used by dryers. The final stage of life is disposal. This releases harmful emissions, or involves a landfill where cotton takes years to break down. Current US records show
25、 that an estimated 15% of clothes and shoes are recycled, which means that consumers send a shocking 85% of these materials to landfills. We all need new clothes every once in a while, but lets all try to keep in mind what goes into the production of clothing. It has a real impact on the planet. The
26、re are a lot of things you can do to help reduce your impact. Reuse and recycle clothes. If theyre too worn out to wear, cut them up and use them as cleaning rags. Donate them to charity or another organisation that recycles textiles. When possible, make an effort to buy organic cotton. Turn down th
27、e thermostat(恒温器) on your washer, and line dry your clothes when the weather will allow it.1.The underlined phrase takes a toll probably means _.A.wastes waterB.takes a lot of timeC.uses energyD.has a bad effect2.We can learn from the passage that in the US _.A.pesticides in cotton farming cost over
28、 4 billion dollars every yearB.CO2 emissions of land transport amount to 1.15 pounds per mileC.about 15% of the clothes and shoes are made of materials that are recycledD.about 16, 000 gallons of water is used annually by an average family on laundry3.What can be inferred from this passage?A.The pro
29、duction process may affect water safety.B.The clothing cost is relatively low in China and India.C.Cotton clothes are buried because they are hard to break down.D.The use stage is the least environmentally harmful of the five stages.4.What is the purpose of this passage?A.To encourage people to dona
30、te clothes to charity.B.To promote eco-friendly actions related to clothes.C.To persuade people to purchase more organic cotton.D.To introduce the five stages in the life cycle of clothing.D Pictures of the bird called the red siskin appear on Venezuelas money, on products and in school books. But t
31、he small song bird is disappearing from the wild. It has become the victim of reducing forests and hunters who want to sell their bright red feathers. That threat has brought together an international team. They hope to save the bird. The plan is to have farmers plant organic coffee plants which are
32、 covered with branches that make good nesting places for the birds. Once found in the millions, as few as 300 red siskins remain in Venezuela. They dont have many years left, unless we do something right now, said Miguel Arvelo. Fanners who meet the projects rules will win the right to sell their be
33、ans with Bird Friendly labels. They will be able to set prices for such high quality products that can be five times higher than legal prices set by the government. The male siskin is valued for its red feathers and black head. Breeders cross them with yellow pet birds to create babies with colourfu
34、l feathers. Protection under Venezuelan law has not prohibited hunters from catching the birds to sell on an illegal international market. Poor Venezuelan families often catch and sell the birds. The money they receive can feed their children for months, said biologist Jhonathan Miranda. At the same
35、 time, a red siskin breeding centre is being built at a private zoo in Venezuela. There, 200 birds are expected to be born next year. Scientists keep the places where the birds live a secret to protect them from hunters. They permitted some reporters to photograph a small number of birds at one of t
36、hose secret places. Twelve or more of the small, red birds flew into sight just as the sun appeared. Its the first time Ive seen so many birds together, said Miranda. It gives us hope.1.What do Miguels words in the third paragraph suggest?A.The red siskins cant live longer.B.It is urgent to save the
37、 red siskins.C.Organic coffee plants will die soon.D.Coffee farmers do the right thing now.2.Why are farmers asked to plant organic coffee plants?A.To make them plant less coffee crops.B.To increase their coffee production.C.To provide red siskins with good habitats.D.To allow some sunshine into the
38、 coffee fields.3.What good does the project do to the farmers?A.They produce coffee beans of high quality.B.They have a ban on their coffee planting.C.They enjoy the right to feed birds with beans.D.They can sell their coffee at a higher price.4.What might be the best title for the passage?A.Saving
39、red siskins by planting coffee plantsB.Helping Venezuelans plant more coffee cropsC.Preserving the endangered species in VenezuelaD.Building a breeding centre for red siskins第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 You may think that choosing to lose weight requires a lot
40、of effort and pain. The truth is, you can lose weight, feel healthier, and look amazing, all by doing small things every day._When youre ready to lose a few pounds, check out these five small everyday things you can do. _ Believe it or not, the diameter of your plate can have a dramatic impact on ho
41、w much food you eat at any time of the day. The bigger your plate is, the more you can put on it, and the more you put into your body. Use a Food Diary or an App Its so easy to sit at your desk or on the couch eating up an entire bag of potato chips, or a full packet of cookies. _ If you keep a food
42、 diary or an app outlining what you eat, how much of it, and how many calories it has, you may be more inclined to control your food intake. Drink More Water _Your body needs more water than youre probably giving it, and you may be reading the signs all wrong. Keep a water bottle at hand, and drink
43、water throughout the day. By doing so, you can control your appetite while also making sure your body doesnt lack water. Exercise More It seems taking fixed exercise can help you lose weight. However, its not only those 10-mile runs that make all the difference._ For instance, park further away from
44、 the grocery store, climb the steps instead of the elevator and jog on the spot during TV ad breaks of your favourite show.A. Use Smaller DishesB. Control Your Food IntakeC. You have to make plans for exercise.D. All too often, we mistake thirst for hunger.E. Many small changes can make a significan
45、t difference.F. Exercise doesnt have to be something you have to think about doing, and it can be fun.G. However, if you know how many calories are in them, you may decide to change your mind.第二部分 语言知识运用(共两节,满分30分)第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 Last year, Sams fa
46、mily made a decision to move to their new house. The Jeep was fully packed and they were prepared for a tiring day. All piled into the car, 1 six-year-old Sam. Sams father, Alex, 2 the engine, and the family set off towards their new home. Alex drove for miles before they needed more supplies. Then
47、they 3 at the nearest supermarket Walmart. Upon driving into the parking lot, they began to 4 for a parking space. The lot was unusually 5 , with many cars, shopping carts, flashing lights and busy people. Sam felt surrounded by 6 . Eventually, after searching the lot many times, Alex found a(n) 7 p
48、arking space for their car, and still large enough. Alex was about to pull in when a strange car suddenly pulled into the empty spot. To the familys 8 , the driver who had been driving got out of his car and rushed towards Walmart. Alex 9jumped out of his car and ran after him, calling, Hey, hey! Wa
49、it! When Alex caught the man, he asked, Dont you think that we can 10 it? The man was surprised and said, Um, yes, I suppose we could. They returned to the parking space and 11 their cars so that they could both park there. That 12 Sam very much. Hed thought that his father would be angry, or even b
50、eat the stranger up. However, the whole incident ended 13 and they went into the supermarket and bought what they needed. Alexs reaction was pleasantly unexpected. Sam was moved by his 14father, realising that the correct thing to do wasnt what he had expected to happen. It made a strong impression
51、on him.15is more important than self-righteousness(自以为是).1. A. followingB. includingC. callingD. helping2. A. startedB. repairedC. possessedD. changed3. A. playedB. livedC. droppedD. stopped4. A. applyB. standC. huntD. pay5. A. abnormalB. crowdedC. quietD. clean6. A. advertisementsB. noiseC. musicD.
52、 warmth7. A. cheapB. smallC. darkD. empty8. A. angerB. excitementC. satisfactionD. amazement9. A. optimisticallyB. happilyC. quicklyD. carefully10. A. quitB. buyC. shareD. leave11. A. adjustedB. approachedC. examinedD. sold12. A. informedB. requestedC. impressedD. congratulated13. A. naturallyB. pea
53、cefullyC. sadlyD. violently14. A. energeticB. meanC. aggressiveD. generous15. A. KindnessB. CuriosityC. JusticeD. Judgement第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 Bows(弓) and arrows(箭) are one of mans oldest weapons. They were an important discovery for people, especially hunters,
54、giving them a weapon with _ they could kill their enemies or prey(猎物) from a distance. Actually, it was more than 8,000 years ago _ early people began hunting with bows and arrows. The short bow had limited power and short range. However, early hunters overcame these faults by learning to track _(th
55、ey) prey at close range. The longbow was about 2 meters _ length. A lot of power, about 100 pounds, was needed _(pull) the string of the longbow all the way back. That is to say, anyone _(use) this bow had to be strong. For a long time, the bow was just a bent stick and a string. In fact, more chang
56、es _(take) place in the bow and arrow in the past twenty-five years. Todays bow is _(power) and is as exact as a gun. Additionally, little _(strong) is needed to draw the string. The invention of the bow ranks with the discovery of the fire and the wheel. It was _ great step forward for humans.第三部分
57、写作(共两节,满分40分)第一节 (满分15分) 假设你是某中学的学生李华,请根据以下提示,针对你市遭沙尘暴袭击的情况,向某英语报社写一封信,呼吁大家植树造林,保护环境。内容包括: 1. 过去家乡树木成林,如今人们毁林种地、建房; 2. 气候变化,土地沙漠化; 3. 植树造林,人人有责。 注意: 1. 词数80左右; 2. 开头和结尾已给出,不计人总词数。Dear Editor,_Yours,Li Hua第二节 (满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。 My family has always loved going to Disneyland.
58、 So in 2001, when Disney announced that they were opening California Adventure, it was a big deal. I remember I was only six years old when I went there for the first time. Ive been told that as a child I was very naughty and energetic, but always well-meaning. I got a lot of enjoyment from making p
59、eople angry. This relates to going to California Adventure for the first time ever with my grandmother and it is my oldest memory with her. On this fine day of fun and all things Disney, we reached the parks Ferris wheel, called the Sun Wheel(now Mickeys Fun Wheel). If you do not know what the Sun W
60、heel is, I can briefly explain: It is the most terrifying Ferris wheel. Why? Well, the seat that you sit in, while 160 feet in the air, slides inwards and outwards as the wheel rotates(转动). If you rock it hard enough, it can almost do a complete 360-degree spin(旋转). This creates a terrifying experie
61、nce because it is like a 160-fool-lall swing. So I stood in line with my grandmother, and neither of us had any idea that this was not an ordinary Ferris wheel. After a long wait it was finally our turn to ride it. We sat inside and began to rise up and thats when I discovered the rides special feat
62、ure. I started with slow, easy rocking and my grandmother began to fear for her life. Worrying we would fall out, she asked me to stop. 注意:续写词数应为150左右。 Since I was a very naughty boy, I rocked it harder._ But to my surprise, my grandma actually enjoyed the terrifying experience with me._答案以及解析第一部分 阅
63、读理解第一节A答案:1-3.ACA解析:1.细节理解题。根据City: Barcelona中的 Barcelonas Bicycling Program developed Spains bike-sharing business in a big way.可知,Barcelonas Bicycling项目极大地开发了西班牙的共享单车生意。故选A项。2.细节理解题。根据City: Paris中的价格介绍Price: $38.52 per year/ $2.26 per day可知,巴黎的共享单车收费为每天2.26美元。故选C项。3.细节理解题。根据City: Hangzhou中的Residen
64、ts and tourists can put down a deposit of 200 Chinese Yuan (about $29) and ride for an hour for free in this scenic city.以及City: Paris中的最后一句中its a favourite with both locals and tourists可知,Hangzhou Public Bicycle System和bike sharing in Paris都对本地居民和外来游客开放。故选A项。 B答案:1-4.ABCD解析:1.推理判断题。根据第一段The Andean
65、village Chinchero. Sweeping views of snow-covered peaks rule the horizon.可知,本段主要描述了位于安第斯山脉中的村庄Chinchero周围的美丽风景。2.细节理解题。根据第五段的The new airport could quadruple(使变为四倍) tourists, to 6 million from 1. 5 million a year, which would mean a burden of 22,000 visitors a day. President Vizcarra supported the pr
66、oject in 2018 as a way to get support in southern Peru.可知,机场修好后,游客的数量会提髙四倍,为了赢得秘鲁南方的支持,总统同意了修建机场。3.推理判断题。根据第二段的This doubtful project would damage the heartland of the Inca civilisation. pollution and uncontrolled urbanisa-tion.和倒数第二段的The airports construction could reduce the watershed of Lake Piura
67、y. where few people live.可知,在这个地方修建机场,对当地的动植物、印加文明的中心地带以及村庄等都有着消极的影响。4.观点态度题。综合第二段的信息以及最后一段的Instead of another airport, Peru should develop sustainable tourism and invest in infrastructure to make these areas more accessible.可知,作者认为秘鲁政府应该发展可持续性旅游业,投资基础设施建设,而不应该在著名的古文化遗址建设机场。故选D项。 A项表示中立的;B项表示赞成的;C项表
68、示漠不关心的,这些与文章的整体语气不符。 C答案:1-4.DDAB解析:1.词义猜测题。根据文章第二段开头可知, 一件T恤衫的生命周期要经历五个阶段:原材料,生产,运输,使用和处理。原材料的生产阶段又包括播种、灌溉、施肥和收获等。再根据第三句While cotton is a natural fibre(纤维制品) and not as harmful to the environment as manmade fibres, it still takes a toll in the material and product ion stages.可知,虽然棉花是自然纤维,不像人造纤维一样对环
69、境有害,但它仍然会对原料筹集和生产阶段造成不好的影响。 所以D项正确。2.细节理解题。根据第五段中的However, the average American household does 400 loads of laundry per year, using about 40 gallons of water per load.可知,每年一个美国家庭平均要洗400次衣服,每次要用40加仑水,40400 = 16,000加仑,所以D项正确。3.推理判断题。根据文章第三段中的these processes also use a great deal of water and energy. C
70、ommercial dyes and bleaches are harmful pollutants and can eventually pollute groundwater.可知,生产过程费水费能源。而印染原料和漂白剂是有害的污染物,会最终污染地下水。所以A项正确。4.写作意图题。根据文章及最后一段第一句 There are a lot of things you can do to help reduce your impact.可知,文章的写作意图是呼吁人们从自身穿衣开始为环保做贡献。 D答案:1-4.BCDA解析:1.推理判断题。结合第三段的Once found in the mi
71、llions, as few as 300 red siskins remain in Venezuela和后面的内容可知,原先这种鸟有几百万只,但是现在只有300只了;对于这些鸟来说,剩下的时间不多了,除非人类立即采取保护措施。因此这句话说明了保护它们的紧迫性。2.细节理解题。根据第二段的The plan is to have farmers plant organic coffee plants which are covered with branches that make good nesting places for the birds.可知,这种有机咖啡植物的树枝可以为这种鸟提供
72、良好的筑巢的地方。3.细节理解题。根据第四段的They will be able to set prices for such high quality products that can be five times higher than legal prices set by the government.可知,参与这个保护项目的农民们可既以高价出售他们的咖啡。4.标题归纳题。本文主要介绍了一些科学家和委内瑞拉的一些农民们种植一种有机咖啡植物,从而为当地濒临灭绝的红色黄雀提供良好的栖息地,以此来拯救这些珍贵的鸟类。故A项符合主题。 第二节答案:- EAGDF解析:设空处前一句讲的是通过每天
73、做一些小事就可以减肥,此处承接上文,指出小的变化也能够有大的作用,E项符合语境,其中small为关键词。故选E项。设空处为小标题,根据本段内容可知,餐盘的直径会对你吃多少食物产生很大的影响,你的餐盘越大,装的东西就越多,你吃进去的东西也就越多,因此本段主要是建议要用小一点的餐盘,故选A项。空前一句讲到坐下来吃光一整袋薯片或一整包曲奇饼干是很容易的,下一段建议用食物日记或应用程序来记录摄入的卡路里,因此该空内容应是关于一整袋薯片或一整包曲奇饼干中的卡路里含量的,G项(但是如果你知道它们有多少卡路里,你可能决定改变主意)符合语境,其中的 how many calories are in them为
74、关键信息。故选G项。空后的 and you may be reading the signs all wrong说明你可能完全误解了这些迹象,设空处应与误解身体信号方面的问题相关。D项(我们常常把口渴误认为饥饿)符合语境。空后的all wrong和选项中的 mistake相呼应。故选D项。根据本段小标题 Exercise more以及段落中的 exercise,10-mile runs等可知,本段内容有关锻炼,根据关键词可定位至F项,F项指出锻炼不一定是刻意为之,也可以是有趣的,符合语境。第二部分 语言知识运用第一节答案:1-5 BADCB 6-10 BDACC 11-15 ACBDA解析:1
75、.由前一句中的The Jeep was fully packed和下文的set off towards their new home可知, 大家都拥进车里准备出发, 也包括(including)萨姆。故选B项。2.根据后一句中的Alex drove for miles可知, 亚历克斯发动(started)了车的引擎。故选A项。3.由空前一句中的they needed more supplies可知, 他们需要一些日用品, 所以是在超市那里停(stopped)车了。故选D项。4.根据空前的driving into the parking lot可知, 进停车场要寻找(hunt)车位停车。故选C项
76、。5.根据空后的 many cars, shopping carts, flashing lights and busy people可知, 停车场很拥挤(crowded)。故选B项。6.由前一句中的many cars, shopping carts, flashing lights and busy people可知, 停车场很拥挤, 人和车很多, 所以萨姆应是觉得被噪音(noise)包围。故选B项。7.根据下一段第一句Alex was about to pull in when a strange car suddenly pulled into the empty spot.可知, 此处
77、指亚历克斯找到了一个空的(empty)车位。故选D项。8.由上下文可知, 司机把车停在了亚历克斯好不容易找到的车位上, 然后直接冲向超市, 这肯定让亚历克斯一家很生气。故anger符合语境。9.根据后文的Alex caught the man可知, 亚历克斯追上了那个人, 所以他是快速(quickly)下车。故选C项。10.据本段最后一句They returned to the parking space and _ their cars so that they could both park there.可知, 他们把车都停在空的车位上, 所以是分享(share)车位。故选C项。11.由上
78、文可知, 两个人要分享车位, 而一个车位上停两辆车应该是需要调整(adjusted)车的位置。故选A项。12.此处为同义复现。根据最后一段的第三句It made a strong impression on him.可知, 整件事让萨姆印象深刻(impressed)。impressed和impression为同义复现。故选C项。13.由上下文可知, 亚历克斯把车和陌生人的车停在一起后就进超市买东西去了, 这说明整件事以和平方式落幕。故peacefully符合语境。14.由上文可知, 车位被占后, 父亲并没有生气, 而是选择和陌生人一起分享车位, 说明父亲是慷慨的。故generous符合语境。m
79、ean意为吝啬的; aggressive意为挑衅的。15.由上文可知, 车位被占, 父亲并未生气, 而是以和平的方式解决问题, 这是一种善意(Kindness)。故选A项。第二节答案:which; that; their; in; to pull; using; have taken; powerful; strength; a解析:考查关系代词。with which they could kill their enemies.是介词 + 关系代词引导的定语从句。 考查强调句型。该句为强调句型,被强调的是时间状语more than 8, 000 years ago。 考查形容词性物主代词。名词
80、prey前应用形容词性物主代词作定语。 考查介词。in length是固定表达,意思是在长度上。 考查不定式的用法。不定式短语to pull the string of the longbow all the way back作目的状语。 考查现在分词的用法。现在分词短语using this bow作定语,修饰anyone, use与主语anyone之间存在逻辑上的主谓关系,故用现在分词形式。 考查时态。时间状语in the past twenty-five years常与现在完成时连用;本句主语为复数名词,故谓语用复数形式。 考查形容词。空格处所填单词在句中作表语,故用power的形容词形式
81、。 考查名词。空格处所填单词在句中作主语,需用strong的名词形式。 考查冠词。此处意思是:它(弓)是人类历史上的一大进步。表示泛指,应用不定冠词;great是以辅音音素开头的单词,故用不定冠词a。 第三部分 写作第一节答案:Dear Editor, Im a student at a middle school. Im writing to express my great concern for the environment in my hometown. Thick forests and green grass used to be seen. However, as people
82、 here cut down many trees to build houses and grow more crops, the forests were seriously destroyed. Besides, because of climate changes it rains little now. As a result, sandstorms occur frequently. To prevent the process of desertification, all the people should take good care of the forests and p
83、lant more trees. Looking forward to hearing from you. Yours, Li hua 第二节答案: Since I was a very naughty boy, I rocked it harder. Each time I rocked harder, she asked me to stop. But I was having too much fun scaring her and swinging around. So what did I do? I rocked it as hard as my little body could
84、 manage. It got to the point that my grandmother was yelling at the top of her voice, while kicking and screaming at me to stop. It was so much fun. The ride finished and I knew I was going to be in trouble. But to my surprise, my grandma actually enjoyed the terrifying experience with me. I actuall
85、y didnt get into trouble, but she vowed to never ride it with me again. To this day, my grandma and I still recall and laugh about our terrifying Sun Wheel experience. Shes told me that she always thinks back to that moment when she thinks about how much I have changed since then, and I always think back to it as a fun experience with her that I will never forget.
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有