1、北师大版(2019)高中英语必修第三册Unit 7 Art单元能力提升测试卷第一部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AThe National GalleryDescription: The National Gallery is the British national art museum built on the north side of Trafalgar Square in London. It houses a diverse collection of mor
2、e than 2,300 examples of European art ranging from 13th-century religious paintings to more modern ones by Renoir and Van Gogh. The older collections of the gallery are reached through the main entrance while the more modern works in the East Wing are most easily reached from Trafalgar Square by a g
3、round floor entrance.Layout: The modern Sainsbury Wing on the west side of the building houses 13th-to 15th-century paintings, and artists include Duccio, Uccello, Van Eyck, Lippi, Mantegna, Botticelli and Memling. The main West Wing houses 16th-century paintings, and artists include Leonardo da Vin
4、ci, Cranach, Michelangelo, Raphael, Bruegel, Bronzino and Veronese. The North Wing houses 17th-century paintings, and artists include Caravaggio, Rubens, Poussin, Van Dyck, Velazquez, Claude and Vermeer. The East Wing houses 18th-to early 20th-century paintings, and artists include Canaletto, Goya,
5、Constable, Renoir and Van Gogh.Opening Hours: The National Gallery is open every day from 10 am to 6 pm (Fridays from 10 am to 9 pm) and is free, but charges apply to some special exhibitions.Getting There: Nearest underground stations: Charing Cross (2-minute walk), Leicester Square (3-minute walk)
6、, Embankment (7-minute walk), and Piccadilly Circus (8-minute walk).1. In which centurys collections can you see religious paintings?A. The 17th. B. The 13th. C. The 18th. D. The 20th. 2. Where are Leonardo da Vincis works shown?A. In the East Wing. B. In the Sainsbury Wing. C. In the main West Wing
7、. D. In the North Wing. 3. Which underground station is closest to the National Gallery?A. Piccadilly Circus. B. Leicester Square. C. Embankment. D. Charing Cross. B Jerome Kern is often called the father of American musical theatre. Kern is remembered for the hundreds of songs he wrote for musical
8、plays and movies. To a great extent, he led the development of the first truly American theatre music. Jerome Kern began his career as a songwriter in theatres in London and New York City. Success came quickly. By the early 1920s, Kern was a successful young composer for Broadway musical comedies. H
9、e worked with each song until he was satisfied that the music was perfect. American musical plays at that time were still usually copied from European ones. Kern wanted to try something completely new. He thought a musical play should be a real work of art, not just a collection of songs and dances.
10、 He thought songs should help move the action of the play along, by showing a persons feelings. Kern wanted to do a truly American musical, with real American characters and real situations. In 1927, he found the story he wanted. It was the book Show Boat by American writer Edna Ferber. Show Boat ta
11、kes place in the 1880s on a passenger steam boat that travels along the Mississippi River. The boat is called a show boat because singers and dancers entertain the passengers. The captain of the show boat has a daughter who is a singer on the boat. She falls in love with a man who earns his money by
12、 gambling with cards. The story dealt with some unusually serious issues for a musical. It showed the hard lives of African Americans in the South. And it showed marriage between people of different races, which was against the law at that time. Although serious in places, Show Boat was not a traged
13、y. The public and critics loved it. Show Boat became the greatest work of American musical theatre. Music critics said Kerns effect on musical theatre was revolutionary. It was Kerns music that made the show a great success, which has been performed thousands of times all over the world.1.The passag
14、e above is likely to appear in a _.A.posterB.radio programmeC.noticeD.news report2.According to the passage, Jerome Kern can be described to be _.A.adventurous and sympatheticB.brave and kindC.productive and creativeD.hardworking and determined3.The story of Show Boat is _.A.seriousB.light-heartedC.
15、ridiculousD.tragic4.The purpose of the passage is to _.A.introduce Jerome Kerns life and his careerB.explain how Jerome Kerns truly American musical plays were createdC.tell us the unusual story of Show BoatD.show the differences between American musical plays and European onesC Creativity is an imp
16、ortant quality in our complex and fast-changing world, as it allows us to create new solutions for a wide range of problems and come up with fresh ideas. The question of what promotes creative ability has long been studied, and while music has previously been shown to benefit cognition(认知), little i
17、s known about how listening to music affects creative ability specifically. To study the effect of music on creative ability, researchers had 155 participants complete questionnaires and divided them into five experimental groups. Four groups each listened to one of four different types of music tha
18、t were classified as calm, happy, sad or anxious, depending on their different emotions (positive, negative) and excitement (high, low) , while the last group listened to silence. After the music started playing, participants performed various tasks that tested their creative thinking. Participants
19、who came up with the most original and useful solutions to a task scored higher in divergent(发散的) creativity, while participants who came up with the single best possible solution to a task scored higher in convergent(聚合的) creativity. The researchers found that listening to happy music, which they d
20、efine as classical music that is positive and high in encouragement, promotes more different creative thinking compared to silence. It is shown that the changes involved in the happy music situation may improve flexibility in thinking. As a result, additional solutions might be considered by the par
21、ticipants, which may not have occurred to them readily if they were performing the task in silence. This study shows that creative ability may be improved through happy music, and further research could explore how different sounds affect creativity and it includes participants of different cultures
22、, age groups and levels of music experience. The researchers say their study is useful, showing that listening to happy music could promote creative thinking in inexpensive and efficient ways in various scientific, educational and organisational settings.1.How did the researchers mainly carry out th
23、eir research?A.By mapping.B.By comparison.C.By discussion.D.By imagining.2.What does the underlined word readily in Paragraph 4 mean?A.Easily.B.Willingly.C.Awkwardly.D.Toughly.3.What do the researchers think of the result of their study?A.It is unacceptable.B.It can be used widely.C.It has no practi
24、cal use.D.It has been used in many fields.4.What can be a suitable title for the text?A.Different Music Benefits Educated People DifferentlyB.Enjoying Music May Make You Feel RelaxedC.Music Is the Cheapest Way to Improve YourselfD.Listening to Happy Music May Improve CreativityD The Last Supper is r
25、egarded as one of the super masterpieces in the whole field of pictorial art. Tradition has it that Leonardo Da Vinci worked for ten years on the painting, so that the monks in the church were annoyed at the delay. It was said that Leonardo often painted continuously from dawn to night without eatin
26、g his meals. But at other times he spent hours before the picture, lost in contemplation, examining, comparing, and measuring his figures. This inactivity aroused the anger of the fussy Prior, the head of the church, who belonged to the large group of those who believed that the busier a man seems,
27、the more he achieves; and so he tried to find fault with the idle painter. Leonardo was slightly unhappy and explained to somebody else that there is a great difference between the work of the creative artist and the stonemason. The creative artist needed time for contemplation; he might be busiest
28、when his hands were idlest. Just now he needed two heads to complete the picture: that of Christ, for which no model on earth could be found, from where the man was to be found whose face would express the strength, and beauty, and tenderness, and deep sorrow of the Christ; then he also needed a hea
29、d of Judas, and that was hard to find as well, from where the man was whose face could express the meanness of that base traitor. But he would look no further; if none came his way, he would be satisfied to take Prior as a model for Judas. This threat silenced the angry Prior, who quite naturally ha
30、d no desire to pass to descendants in such a fashion.1.Why did the Prior complain about the delay?A.Because he thought that the painter idled most of the hours.B.Because he knew that genius might be busiest when seemingly idlest.C.Because he liked the work of a stonemason.D.Because he was eager to b
31、e taken as a model for Judas.2.What does the underlined word contemplation in Paragraph 1 mean?A.Possibility.B.Intention.C.Deep thought.D.Great expectation.3.Which of the following is true?A.The painter was pleased with the Priors anger.B.The Prior was angry because he thought the painter did not wo
32、rk hard.C.The painter took one of the monks as a model for Christ.D.The painter took one of the monks as a model for Judas.4.Why did the Prior stop complaining?A.He did not wish to be remembered like an evil traitor after he died.B.He wanted to be painted as a tender Christ.C.He disliked to be paint
33、ed in fashionable clothes.D.He was pleased to be a fashionable model.第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 To shoot a scene of people eating food, you need two different perspectives. To record a bus journey to school, you need three quick cuts. To complete this short,
34、morning rush-hour video blogor vlogyou need four pieces of music. _ With more than 90 million vlogs available online, and 2,000 posted every hour on the YouTube video-sharing site, CBS News says they are the mainstream with people born after 1995._ More young Chinese people have become inspired to g
35、rab a camera and recount the details of their day on Sina Weibo, Bilibili or WeChat Moments. The most important thing about vlogging is to tell a good story. Other visual effects are auxiliary (辅助的), wrote the US vlogger Casey Neista, who has almost 10 million subscribers on YouTube. Chinese vlogger
36、 Wang Xiaoguang is an example of a good storyteller. In one of his popular vlog posts, Wang tells the story of traveling to Japan. While there, he took a ride in the wrong direction and got lost. Worse, he forgot to bring a phone charger. _ Another key aspect of vlogs is that the content is based on
37、 everyday life, according to a young musician. She documents her life. Ordinary as vlogs are, as many as 15 million fans share her wows and woes (喜怒哀乐) on a daily basis._ Peng Yixuan, a news reporter with China Daily, recorded her first experience attending and reporting on the two sessions in March
38、 of this year. With a relaxed, chatty and personal approach, she presented the conferences, bringing more warmth to the grand political event, according to Peoples Daily. There are popular vlogs for beauty, gaming, fashion, food and travel. Vloggers are learning new ways to experience the thrill of
39、them._ Then what are you waiting for? Grab a camera!A.They come from all walks of life.B.However, he didnt take the number of his hotel.C.The vlog has taken China by storm over the past year.D.Some other popular vloggers choose to show their careers.E.Vlogs pave the way for future advertising and sa
40、les campaigns.F.Luckily he was able to borrow money from a stranger and escape trouble.G.Vloggers have these techniques in mind as they film their daily activities.第二部分 语言知识运用(共两节,满分30分)第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 It was quite a bad time for me. I was in low 1
41、 and felt tired physically. Probably because of this I hadnt shaved(剃须) for a few days. 2 because I had been doing some repairs at my daughters house, I was 3 quite untidily. Getting the bus to go home, I saw it was almost 4 so I found a rail(扶手) to rest against. That was when a young woman, sitting
42、 with her child, stood up and 5 me her seat. Wow! I thought, surprised. Out loud I said, Do I look that old and tired? She responded with a smile on her face, You look like youve had a 6 day. I thanked her sincerely and stayed whereI was standing. A moment later a man 7from his seat in the back of t
43、he bus and 8 his way towards me, walking past several people on the way. He told me that he had a serious alcohol addiction problem and wanted to ask for my 9 .We chatted about life for a few minutes and then he went back to his seat. Watching him go, I also looked at the people 10 me and his seat.
44、He hadnt 11 to talk to those strangers. He chose to talk to this stranger, for whatever it 12 to him and whatever comfort it might bring him. Why? Thats when it 13 me. I must have looked like a man who would understand the difficult 14 I was a little sad at first, but then I was inspired by the real
45、isation that even though we are at a low ebb(处于低潮) we can still 15 others if we look like we might be able to meet them where they live or walk awhile in their world.1. A. situationB. strengthsC. spiritsD. power2. A. HoweverB. AlsoC. AnyhowD. But3. A. dressedB. seatedC. decoratedD. shown4. A. largeB
46、. fullC. lateD. dark5. A. pointedB. passedC. offeredD. lent6. A. difficultB. rareC. niceD. valuable7. A. escapedB. liftedC. hidD. rose8. A. foughtB. followedC. madeD. felt9. A. promiseB. adviceC. troubleD. request10. A. amongB. alongC. besideD. between11. A. determinedB. demandedC. chosenD. refused1
47、2. A. meantB. seemedC. appearedD. happened13. A. referred toB. belonged toC. adapted toD. occurred to14. A. lifeB. problemC. replyD. programme15. A. accompanyB. protectC. pleaseD. help第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 Chinese researchers _(develop) a robot designed to help do
48、ctors treat the new coronavirus and other highly contagious diseases so far. The machine has a long robotic arm attached to a base with wheels. It can perform some of medical examination tasks the same_ doctors. Cameras record the robots activities, which _ (control) remotely so doctors can avoid _
49、(come) in close contact with infected patients. Doctors and other medical workers can operate the machine from a nearby room or much _ (far) away. The robots main _ (design) is Zheng Gangtie, an engineer and professor at Chinas Tsinghua University in Beijing. He told Reuters News Agency that he got_
50、 idea for the device when the number of cases of the COVID-19 was rising quickly. COVID-19 is the disease caused by the new coronavirus. Zheng said a friend of his is the head of Beijing Tsinghua Changgung Hospital. He said his friend told him that one of the biggest _ (problem) in dealing with COVI
51、D-19 was_ health care workers treating patients were getting infected themselves. Zheng said he wanted to do something to deal with this situation. So the engineer gathered a team and went to work on the robotic device. Zheng said the team was able to convert two robotic arms. The new robot is almos
52、t _ (complete) automated. It can even disinfect itself after performing actions involving contact with patients.第三部分 写作(共两节,满分40分)第一节 (满分15分) 假定你是李华,你校英语协会招聘志愿者,接待来访的国外中学生。请你写信应聘,内容包括:1. 口语能力;2. 相关经验;3. 应聘目的。 注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Sir/Madam,_Yours,Li Hua第二节 (满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写
53、两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150词左右。 School mornings were always busy. The first sentence I usually heard was, Its time to rise! It was Moms loudest voices, and there was no way I could pretend not to hear it or hide from it. By then, I couldnt get to the kitchen fast enough. In fact, it was a race between
54、 my sister, my brother, and me. We usually seated ourselves at the same time, sometimes knocking each other out of our places. After breakfast, we all rushed out to the bus stop as we took our lunch bags that contained a sandwich, fruit, and dessert. Then, one day, much to my surprise, there was no
55、dessert in my lunch! What could have happened to it? Did Mom forget to make or buy it? Oh, well, I thought. Its only one time, so its no big deal. But, for the next few days, my lunch contained no dessert! So one day, after school, as soon as I got home, I asked, Mom! Why havent you been putting a d
56、essert in my school lunch? Mom answered, Why, Eugene, I have been including a dessert in your lunch. If youre not getting it, then who is? So then we thought of my activities, and what I did with my lunch each day. As soon as I arrived at school, I always put my lunch in the classroom closet (壁橱) al
57、ong with all of the other lunches. And that brought us to Carlthe bad boy of the third-grade classroom. The teacher didnt like him in class and would send him to the closet, where he would spend most of each day. Carl lived in a group foster home (集体寄养之家). He was loud and somewhat of a thief. He wou
58、ld take just about anything that wasnt fastened down (盖紧), so he wasnt welcome at school. Mom and I decided that with nothing else to do Carl was probably going through the lunches and eating what he liked.Paragraph 1: My mother and I talked about ways to solve this problem._Paragraph 2: Another day
59、, Carl asked me if he could come to my house and meet my mother. _答案以及解析第一部分 阅读理解第一节A答案:1-3 BCD解析:1.细节理解题。根据文章第一段中的It houses a diverse collection of more than 2,300 examples of European art ranging from 13th-century religious paintings to more modern ones by Renoir and Van Gogh. 可知, 宗教美术作品是13世纪的, 故选
60、B。2.细节理解题。根据文章第三段中的The main West Wing houses 16th-century paintings, and artists include Leonardo da Vinci.可知, 主楼西翼收藏了16世纪的美术作品, 包括Leonardo da Vinci等在内的艺术家的作品, 故C项正确。3.细节理解题。根据文章最后一段Nearest underground stations: Charing Cross (2-minute walk) , Leicester Square (3-minute walk), Embankment (7-minute w
61、alk), and Piccadilly Circus (8-minute walk)所给的时间长度可知, Charing Cross是最近的, 故选D。B答案:1-4.BCAB解析:1.推理判断题。根据文章主要内容可推断出此文章最有可能的出处是广播节目,故选B。2.细节理解题。根据第一段中的Kern is remembered for the hundreds of songs he wrote for musical plays and movies.以及下文关于Kern创作真正的美国音乐剧的叙述可知,他是多产且有创造力的,故选C。3.细节理解题。根据第五段中的The story deal
62、t with some unusually serious issues for a musical.和Although serious in places, Show Boat was not a tragedy.可知,选A。4.写作意图题。根据文章主要内容可知,这篇文章侧重介绍杰罗姆科恩如何创作出真正的美国音乐剧,故选B。 C答案:1-4.BABD解析:1.推理判断题。根据第二段的内容可知,研究人员让155名参与者完成了问卷调查,并将他们分成五个实验组,分别听不同类型的音乐或者不听音乐。第三、四段是将不同的结果进行对比。由此可知,研究人员主要是通过对比来进行他们的研究的,故选B。2.词义猜
63、测题。根据第四段内容可知,研究表明,在快乐的音乐情境中所涉及的变化可能会提高思维的灵活性。结果,参与者可能会考虑其他的解决方案;如果在沉默中执行任务,他们可能不会很容易想到这些方案,故选A。3.细节理解题。根据最后一段中的The researchers say their study is useful, showing that listening to happy music could promote creative thinking in inexpensive and efficient ways in various scientific, educational and org
64、anisational settings.可知,研究人员认为他们的研究是有用的,在各种科学、教育和组织环境中,听快乐的音乐能够以廉价且有效的方式来促进创造性思维,故选B。4.标题归纳题。根据文章主要内容可知,听快乐的音乐能够提高思维的灵活性,进而提高创造力。故选D。 D答案:1-4.ACBA解析:1.推理判断题。根据文章第二段的.who believed that the busier a man seems, the more he achieves; and so he tried to find fault with the idle painter.可知,院长抱怨达芬奇画画延误了,因为
65、他觉得他虚度了大部分时间。2.词义猜测题。根据文章第一段的But at other times he spent hours before the picture和examining, comparing, and measuring his figures可知,画家花数小时在画前面,检查,对比,测量他的人物。故可推知,lost in contemplation的意思是陷入深思。3.细节理解题。根据文章第二段的This inactivity aroused the anger of the fussy Prior可知,院长很生气,因为他觉得达芬奇没有努力。4.细节理解题。根据文章最后一段But
66、 he would look no further; if none came his way, he would be satisfied to take Prior as a model for Judas. This threat silenced the angry Prior, who quite naturally had no desire to pass to descendants in such a fashion.可知,院长停止抱怨是因为他不想作为一个邪恶的叛徒被记住。 第二节答案:- GCFDA解析:根据前文To shoot a scene of people eati
67、ng food, you need two different perspectives. To record a bus journey to school, you need three quick cuts. To complete this short, morning rush-hour video blog-or vlog -you need four pieces of music.可知,此处在讲述一些拍摄技巧。选项G视频记录者在记录他们的日常活动时,脑海中都有这些技巧。是对以上内容的概括总结,符合语境。故选G项。根据后文More young Chinese people hav
68、e become inspired to grab a camera and recount the details of their day on Sina Weibo, Bilibili or WeChat Moments.可知,此处在讲述短视频拍摄对中国的影响。选项C在过去的一年里,视频博客在中国掀起了一场风暴。贴合本段主题。故选C项。根据前文内容并结合核心词good storyteller (善于讲故事的人)可知,选项F幸运的是,他能够向一个陌生人借钱,避免了麻烦。适合作为这个故事的结局,符合语境。故选F项。根据后文内容主要讲述了记者彭译萱的工作经历-首次报道两会可知,选项D其他一些受
69、欢迎的视频博主选择展示他们的职业生涯。贴合本段主题。故选D项。根据前两句There are popular vlogs for beauty, gaming, fashion, food and travel. Vloggers are learning new ways to experience the thrill of them.可知,视频博主可以来自各行各业。选项A他们来自各行各业。恰当合理地总结了前文内容,符合语境。故选A项。第二部分 语言知识运用第一节答案:1-5 CBABC 6-10 ADCBD 11-15 CADAD解析:1.根据空后的 felt tired physical
70、ly可知,这里与 physically相对应,表示情绪低落,身体也很疲惫。 in low spirits意为情绪低落。故选C项。2.分析语境可知,下文作者穿得邋遢和上文作者没刮胡子为顺承关系。also意为也,符合语境。3.根据上文 because I had been doing some repairs at my daughters house和空后的 quite untidily可知,作者穿得很邋遢。故选A项。4.根据空后的 so I found a rail to rest against可知,作者看到车厢里几乎塞满了人,所以找了根扶手靠在上面。故选B项。5.根据 stood up a
71、nd _ me her seat可知,一位年轻的女士带着她的孩子站了起来,给作者让出了她的座位。offer意为自愿给;提供,符合语境。6.根据第一段的描述 I was in low _ and felt tired physically.和 I hadnt shaved for a few days以及I was _ quite untidily可知,这位女土给作者让座是因为她认为作者度过了艰难的一天。故选A项。7.根据空后的and _ his way towards me可知,过了一会儿,一位男士从公共汽车后面的座位上站了起来。lift意为举起;rise意为站起来。故选D项。8.根据 wal
72、king past several people on the way可知,这个人向作者走过来。 make ones way towards为固定搭配,意为向走来,故选C项。9.根据上文 he had a serious alcohol addiction problem和下文的We chatted about life for a few minutes可知,这位男士有严重的酗酒问题,想要向作者寻求建议。故选B项。10.根据上文中的 walking past several people on the way可知,他的座位与作者所站的地方有一段距离;结合空后的 me and his seat
73、可知,作者看着自己和他座位之间的人。 betweenand为固定搭配,意为在和之间。故选D项。11.根据下文 He chose to talk to this stranger可知,此处是指他没有选择(chosen)和那些陌生人说话,而是选择和作者这位陌生人说话。故选C项。12.根据上文可知,他选择和作者这位陌生人交谈;根据空后的whatever comfort it might bring him可知,此处要表达的是这样的谈话对他来说意味着(meant)什么。故选A项。13.下文 I must have looked like a man who would understand the d
74、ifficult _.和 I was a little sad at first是作者的想法,即作者突然想到。故 occurred to正确。14.根据上文作者身心疲惫以及一个陌生人向作者征求关于酗酒问题的建议可知,作者觉得自己可能看起来像是一个能理解艰难生活的人。与上文中的 We chatted about life for a few minutes相呼应。故life正确。15.根据上文作者帮助了走向自己的陌生人这件事可知,此处表达即使我们处于人生低谷,我们仍然可以帮助(help)他人。故选D项。第二节答案: have developed as are controlled coming
75、farther/ further designer the problems that completely解析:由时间状语 so far可知,本句应用现在完成时,主语 Chinese researchers为复数概念,谓语应用复数形式,故填 have developed。句意为:它可以像医生一样执行一些医疗检查任务。the sameas为固定搭配,意为和一样。此处为 which引导的非限制性定语从句,关系代词 which指代 the robots activities,作从句的主语,该空为定语从句中的谓语动词,与从句主语为被动关系,应用被动语态,且根据语境和主句时态可知,此处应用一般现在时,
76、故填are controlled。avoid doing sth为固定用法,意为避免做某事,故填coming。由句意及关键词much可知,此处应用副词的比较级,表示与前面的 a nearby room相比更远的地方。故填farther/ further。分析句子结构可知,此处为句子的主语,且其前有形容词修饰,应用名词形式;根据空后的 Zheng Gangtie可知,该空是指机器人的主要设计者,故填 designer。此处特指设计这款机器人的想法,应用定冠词修饰限定idea。故填the。one of + he +形容词最高级+可数名词复数意为最的之一,故填 problems。句意为:他说,他朋友
77、告诉他应对新型冠状病毒肺炎最大的问题之一是治疗病人的医护人员自己也会感染病毒。分析句子结构可知,空后部分为表语从句,从句中不缺成分,应用that连接。automated为形容词,意为自动化的,应用副词修饰。故填 completely。第三部分 写作第一节答案:Dear Sir/Madam, Ive learned that the English Association of our school is now in need of some volunteers to receive foreign students visiting our school. Im writing to ap
78、ply to join it, thinking that Im well qualified for the job. For one thing, I have developed fluency in spoken English. I have no difficulty communicating with them. For another, I have accumulated related experience by working part-time in a travel agency, accompanying some foreign tourists. And I
79、treasure this as a good chance to broaden my perspective as well as improve my spoken English. Looking forward to your reply at your convenience. Yours, Li Hua 第二节答案:Paragraph 1: My mother and I talked about ways to solve this problem. After some thinking, my mother said she was going to put two pac
80、kages of goodies in my lunch: one for me and the other one for Carl. And then I put my lunch bag in the classroom closet as usual. One day, Carl stopped me and asked why there were always two desserts in my lunches. I told him that one was for him. He was surprised.Paragraph 2: Another day, Carl ask
81、ed me if he could come to my house and meet my mother. I told him that he would be welcome at our house as long as he did not steal anything and did not fight or swear. He agreed. After that, Carl would come to our house every day after school and we enjoyed our time together playing games. I learned a lifelong lesson from Mom about how to treat others.
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有