1、小卷速测(三)完形填空+阅读理解C+回答问题(限时:20分钟). 完形填空Father in NeedI quietly placed my ear against the kitchen door. Mom had a male 1! I peeked(从缝隙偷看) around. Sitting there was a gentleman, the most handsome man Id ever seen.Mom was a young widow(寡妇) then with three children. My sister was ten, my brother four and
2、I six. I 2 having a daddy. And I knew he was the one. Then I marched right into the kitchen.“Hi! Im Patty. Whats your name?”“George.”3 towards Mom, I asked, “Dont you think my moms pretty?”“Patty!” Mom scolded(责备) with embarrassment. “Go and check on Benny.”George leaned forward and whispered, “Yes,
3、 I do. Ill see you later, Patty. I think well be good friends.” George started 4 on Mom more often. He always seemed happy to see me and never grew tired of my endless questions.Soon they entered into a marriage. But one evening was especially bad. Benny was crying on the kitchen floor. Annie was co
4、mplained 5 it wasnt her place to look after that spoiled child. And I spilled(使溢出) a whole pot of butter milk. With an empty look, George muttered, “I must have been 6 to marry a woman with three kids.”Mom flew to their bedroom in tears,and George walked out. I hurried to the porch(门廊). “Im sorry. I
5、ll be more careful next time. Please dont 7!”Gently wiping my tears, he said, “Were friends, and friends never abandon(抛弃,遗弃) the people they love.” Then he went to comfort Mom.Over the years, George has always been there for me, through many ups and downs. I still turn to him with my 8 though hes a
6、lready 85. ()1.A.volunteerB.supporter C.challenger D.visitor()2.A.keptB.missed C.spentD.minded()3.A.Looking B.CheckingC.TurningD.Speaking()4.A.workingB.callingC.takingD.living ()5.A.loudlyB.quietly C.carefullyD.gently()6.A.talented B.brave C.madD.excited ()7.A.laugh B.worry C.relax D.leave()8.A.sugg
7、estions B.experiencesC.problems D.achievements. 阅读理解The world itself is becoming much smaller by using modern traffic and modern communication means(通讯设备). Life today is much easier than it was hundreds of years ago, but it has brought new problems. One of the biggest is pollution. To pollute means
8、to make things dirty. Pollution comes in many ways. We see it, smell it, drink it and even hear it.Man has been polluting the earth. The more people, the more pollution. Many years ago, the problem was not so serious because there were not so many people. When the land was used up or the river was d
9、irty in one place, man moved to another place. But this is no longer true. Man is now slowly polluting the whole world.Air pollution is still the most serious. Its bad for all living things in the world, but it is not the only one kind of pollution. Water pollution kills our fish and pollutes our dr
10、inking water. Noise pollution makes us angry more easily.Many countries are making rules to fight pollution. They stop people from burning coal in houses and factories from sending dirty smoke into the air.Pollution by SO2 is now the most dangerous kind of air pollution. It is caused by heavy traffi
11、c. It is sure that if there are fewer people driving, there will be less air pollution.The earth is our home. We must take care of it. That means keeping the land, water and air clean. And we must take care of the rise in pollution at the same time.9.Hundreds of years ago, life was it is today.()A.a
12、s hard asB.as easy asC.much easier thanD.much harder than10.Pollution comes in many ways. We can even hear it. Here “it” means . ()A.water pollutionB.air pollutionC.noise pollutionD.rubbish11.Which of the following is NOT true? ()A.Many countries are making rules to fight pollution.B.The pollution o
13、f the earth grows as fast as the worlds population does.C.If people could go to work by bus, it would help to fight against the problem of SO2.D.The pollution is not so serious because there are not so many people living on the earth. 回答问题Mechanical EngineeringDo you like to build with blocks? Have
14、you ever wondered how planes stay in the air? Do you like to design and create new things? If you do, a career(职业)in mechanical engineering might be right for you!A mechanical engineer is responsible for coming up with and designing mechanical systems. Mechanical systems can include machine design,
15、heating and cooling equipment, and product design.Mechanical engineers are in high need right now. There are a lot of job openings for mechanical engineers, but there arent enough people to fill those jobs. Because there is a high need for engineers and the work requires specialized knowledge, engin
16、eers get paid more than some other careers.To be a mechanical engineer, you need to graduate from college with a bachelors(学士) degree. In college, you will learn problem-solving and critical thinking skills.Problem-solving is very important in the field of mechanical engineering.To come up with the
17、best solution to a problem, mechanical engineers need to think in different ways. They also need to be creative, because they may need to make something thats never been made before. Paying attention to details(细节) is important as well. Many designs depend on a lot of little details.Mechanical engin
18、eers also need to be able to use different tools, such as calculators, high-speed cameras, and computers. There are many computer programs mechanical engineers use to create designs, run scenarios(方案), and do research.As with many other jobs, mechanical engineers should be able to meet deadlines(期限)
19、 and work well with other people. Some jobs can be done with just one person, but more often mechanical engineers work on a team to complete a project. If an engineer cannot manage his or her time well and misses a deadline, the whole team gets delayed(拖延).Some engineers work in an office, and some
20、travel to different worksites while a machine or product is being built, so they can help solve any problem.Mechanical engineering takes a lot of thought. It is a great career for people who like to make objects and machines work, solve problems, and be creative!12.What is a mechanical engineer resp
21、onsible for? 13.To be a mechanical engineer, what will a student learn in college? 14.How can mechanical engineers come up with the best solution to a problem? 15.Why should a mechanical engineer be able to meet deadlines? 16.Where do mechanical engineers work? 【参考答案】.主旨大意 本文是一篇记叙文,讲述了作者与继父之间的故事。1.D
22、考查名词辨析。根据下文“I peeked around. Sitting there was a gentleman, the most handsome man Id ever seen.”可知,一位男性客人来拜访妈妈。visitor意为“访客,参观者”,符合语境。故选D。2.B考查动词辨析。根据上文“Mom was a young widow then with three children.”可推知,妈妈是一位年轻的寡妇,所以孩子们渴望有一个爸爸。miss意为“想念”,符合语境。故选B。3.A考查固定搭配。根据语境可知,Patty面朝妈妈对George说:“你不认为我妈妈漂亮吗?”loo
23、k towards面向故选A。4.B考查动词辨析。根据下句“He always seemed happy to see me and never grew tired of my endless questions.”可推知,George开始更频繁地来拜访妈妈。call on sb.拜访某人。故选B。5.A考查副词辨析。根据句中的complained及常识可知,抱怨往往都是大声且生气的。loudly意为“大声地”,符合语境。故选A。6.C考查形容词辨析。根据上下文可知,Benny坐在厨房的地板上哭,Annie在抱怨,作者洒了一整壶黄油牛奶。George一脸茫然,认为自己一定是疯了才娶了一个有三
24、个孩子的女人。mad意为“发疯的,疯狂的”,符合语境。故选C。7.D考查动词辨析。根据下文“Gently wiping my tears, he said, Were friends, and friends never abandon the people they love.” 可知,作者承诺下次会小心,并祈求George不要离开。leave意为“离开”,符合语境。故选D。8.C考查名词辨析。根据上句“Over the years, George has always been there for me, through many ups and downs.”可推知,尽管George已经
25、85岁了,但是作者有了困难还是会向他求助。problem意为“难题,问题”,符合语境。故选C。.9.D10.C11.D.12.He/She is responsible for coming up with and designing mechanical systems.13.He/She will learn problem-solving and critical thinking skills.14.They need to think in different ways, be creative and pay attention to details.15.Because if an engineer misses a deadline, the whole team gets delayed.16.They work in an office or on different worksites.
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有