ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:2 ,大小:14.86KB ,
资源ID:931264      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-931264-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(初中英语•人教版•九年级全一册 Unit 7 第4课时(Section B 2c-Self Check)测试卷.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

初中英语•人教版•九年级全一册 Unit 7 第4课时(Section B 2c-Self Check)测试卷.docx

1、初中英语人教版九年级全一册Unit 7Teenagers should be allowed to choose their own clothes.Unit 7 第4课时(Section B 2c-Self Check)测试卷测试时间:20分钟I.阅读理解One day, I took an underground to work, I saw something that made me very sad. On the tube(underground in London), a mother kept looking at her phone screen and playing a

2、game with her daughter sitting beside her. The little girl, about 5 years old, was talking to her mother about her day, repeating the next stops name cheerfully, praising her mothers long nailstrying to draw her mothers attention. Her mother just nodded and mumbled “Mm, hm” with her eyes glued to th

3、e screen, busy passing the levels of the game. I watched the girl give a final try to at least get her mum to look at her, but it was no use. Then the little girl turned silent. It was a shame the mother didnt notice that.It broke my heart and got me wonderingwhat kind of game would make the mother

4、forget she has the most beautiful thing in the world, the human she created, the person she loves with all her heart? What it meant when she couldnt look into her daughters eyes and even stop to listen to the girl?Some parents are almost like the teenagers, always on their phones with mindless games

5、 or going through Facebook. Perhaps parents have many things to deal with, but sometimes they are everything to their kids.This is not an isolated example. Ive seen too many such examples. I might not be a parent myself, and probably still have a long way before becoming one, but I know what I saw i

6、snt right.The scene used to be seen among teenagers very often when parents complained how their children were crazy about their mobile phones. Look how the situation has changed! The parents have become “technology slaves”, that is to say, they cant control themselves while using mobile phones. Now

7、 some middle-aged parents hold the best iPhones or Samsung phones, which are probably the only two brands they know. They are playing the simple games with so expensive mobile phones. Im uncertain whether to laugh or to cry. But my hope is that this storm passes.1. Which of the following is TRUE acc

8、ording to the passage?A. The girl failed to attract her mothers attention.B. The mother felt sorry after her daughter turned silent.C. The writer has much experience about being a parent.D. Middle-aged parents know many brands of mobile phones.2. The underlined word “isolated” in Paragraph 4 means _

9、. A. spreading fast B. happening onceC. increasing quickly D. appearing suddenly3. In the passage, the writer mainly wants to express _. A. the worries that children are crazy about mobile phonesB. the happiness that parents are now able to use modern technologyC. the sadness that the best smartphon

10、es cost parents too much moneyD. the hope that parents use new technology like smartphones properly4. Whats the best title of the passage?A. Middle-aged parents B. A scene on the tubeC. Technology slaves D. Mindless phone gamesII.书面表达我们在世上最亲的人是父母,是他们给予了我们生命,含辛茹苦抚养我们长大。请根据以下要点提示以“Care For Our Parents

11、”为题,联系实际,适当发挥,写一篇80100词的短文。要点提示:父母尽力给我们提供最好的生活和教育;希望父母锻炼身体,保持健康;帮助父母做家务,等等。提示词:offer. to. 为提供要求:1.词数:不少于80词。2. 书写规范,语句通顺,意思连贯,合理想象,适当发挥。3. 文中不得出现考生真实姓名、校名和老师名等相关信息,否则不给分。Care For Our Parents_参考答案I.阅读理解答案1. A 根据“I watched the girl give a final try to at least get her mum to look at her, but it was no

12、 use.”可知,女孩没能引起她妈妈的关注。故选A。2. B 根据后一句“Ive seen too many such examples.”可知本句是说“这并不是只发生一次的事例”。故选B。3. D根据最后一句可知,作者希望通过这篇文章表达对父母能够理智地使用像智能手机这样的新技术的期望。故选D。4. C 根据The parents have become “technology slaves” 可知选项C符合题意。II.书面表达答案Care For Our Parents Our dear parents, you love us more than anybody else in the

13、world. As your children, how should we care for you? You have tried to offer the best life and education to us, so you are very tired and have too much pressure. To keep healthy, you should do more exercise. You shouldntstay up so that you can get enough sleep. You should also eat healthy food.Learning to care for our parents is what we should do. First, we can help do more housework. Second, we should respect them and get on well with them. Then they may feel happy. Third, we should study hard and try not to make them worry about us.We love you our parents!

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1