ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:15.02KB ,
资源ID:931263      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-931263-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(初中英语•人教版•九年级全一册 Unit 7 第3课时(Section B 1a-2b)测试卷.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

初中英语•人教版•九年级全一册 Unit 7 第3课时(Section B 1a-2b)测试卷.docx

1、初中英语人教版九年级全一册Unit 7Teenagers should be allowed to choose their own clothes.Unit 7 第3课时(Section B 1a-2b)测试卷测试时间:15分钟I.单项选择1. They are very happy because they are allowed _ and watch the movie. A. went B. to go C. going D. go 2. They worked hard so that they could _ their dreams one day. A. lose B. mi

2、ss C. achieve D. succeed 3. She often spends most of her free time _ books and magazines. A. read B. reads C. to read D. reading 4. Being lazy must get in _ way of our success. A. a B. this C. the D. / 5. IfI _ a professional runner,what_? A. dont become;will happenB. didnt become; willbe happenedC.

3、 will become;happen II.翻译句子1. 他长大后想当一名职业跑步运动员。2. 你知道他们有多么开心吗?3. 迈克需要花更多时间在功课上。4. 我知道我的父母很关心我。5. 你必须马上做出选择。6. 要成为一位成功的体育明星并不容易。7. 我们的老师对我们太严格了。III.阅读理解When we say a person blows his own trumpet (小号), we mean he talks a lot about his own achievements (成就). That expression usually shows disapproval (不赞

4、成). But recently at a top private girls school in Britain, students were encouraged to blow their own trumpet.Some excellent girls are under a great deal of pressure (压力) and find it difficult to accept their success. The purpose of the “Blow Your Own Trumpet” week was to help these students. “Some

5、teenagers will continue to push themselves and never realise that theyve done enough,” said Ms. Hanbury, head of Wimbledon High School in London, “Without being able to accept when things have gone right, some girls might never be happy”.The school wanted to help the girls build an ability to get be

6、tter from setbacks quickly, so they wouldnt think it was the end of the world if they didnt do well in an exam. In the “Blow Your Own Trumpet” week, students were encouraged to talk about their experiences of success and failure. They were also asked to think carefully about their achievements in ea

7、ch subject during lessons, make videos and act out plays to tell the stories of success and failure in classes.Ms. Hanbury said she wanted her students to be confident in the things theyre good at and to also know theyre not good at everything. It was important for them to know their own strengths (

8、长处) and weaknesses, she added. She also said girls needed to understand that being praised for achievements was quite different from showing off (炫耀).1. If someone blows his own trumpet, he _. A. likes playing musical instruments B. always lies to people he doesnt like C. likes talking about how suc

9、cessful he is D. always minds too much if others do something wrong2. The purpose of building up the “Blow Your Own Trumpet” week was_. A. to guide students how to manage their time well B. to let students learn about the importance of winning C. to teach students how to praise themselves without be

10、ing shy D. to help students deal with difficulties and accept their success3. If the girls didnt do well in an exam, the school wanted them to feel _.A. sad and hopeless B. it was not the end of the world C. they could do nothing but study harder D. it was necessary to always do better than others4.

11、 What does the underlined word “setbacks” mean in Chinese?A. 弱点 B. 吹嘘 C. 病痛 D. 挫折5. Students at the school did all of the following in the “Blow Your Own Trumpet” week EXCEPT _. A. talking about their failuresB. making videos about their hobbiesC. thinking about the progress theyve made D. telling t

12、he stories of success and failure through plays参考答案I.单项选择1. B 句意:他们很高兴,因为他们被允许出去看电影。根据be allowed to do sth.的结构可知答案为B。2. C 句意:他们努力工作,为的是总有一天能够实现梦想。和their dreams搭配的词是achieve“实现”。3. D 根据sb. spends some time doing sth.的句式结构可知答案为D。4. C get in the way of是固定搭配,意为“妨碍”。5. A 句意:如果我没有成为职业跑步选手,将会发生什么事?if引导条件状语从

13、句,主句是一般将来时,从句用一般现在时,故答案为A。II.翻译句子答案1. He wants to be a professional runner when he grows up 2. Do you know how happy they are3. Mike need to spend more time on his schoolwork 4. I know (that) my parents care about me 5. You must make a choice right now 6. Its not easy to become / be a successful spo

14、rts star7. Our teacher is strict with usIII.阅读理解答案1. C 根据短文第一段的第一句“we mean he talks a lot about his own achievements (成就).”可知应该选C。2. D 根据短文第二段的第一句“Some excellent girls are under a great deal of pressure (压力) and find it difficult to accept their success.”可知应该选D。3. B 根据短文第三段的第一句“so they wouldnt think it was the end of the world if they didnt do well in an exam”可知应该选B。4. D 根据短文第二段的内容及第三段的第一句可猜测本句的句意为“学校想帮助女孩建立快速从挫折中变得更好的能力”,故答案为D。5. B 根据短文的整体内容,可知B项没有提到。故选B。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1