ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:2 ,大小:13.97KB ,
资源ID:931253      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-931253-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(初中英语•人教版•九年级全一册 Unit 4 第4课时(Section B 2c-Self Check)测试卷.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

初中英语•人教版•九年级全一册 Unit 4 第4课时(Section B 2c-Self Check)测试卷.docx

1、初中英语人教版九年级全一册Unit 4I used to be afraid of the dark.Unit 4 第4课时(Section B 2c-Self Check)测试卷测试时间:20分钟I.阅读理解Five years ago, my mother gave birth to a brother for me when I was 8. I have learned a lot from getting along with him.After he was born, I almost became a babysitter. I had to amuse him after s

2、chool. I would make faces and sing to him when he was crying. Sometimes I even carried him everywhere in our yard to refresh him while my parents were busy. What I liked to do best was to feed him when looking after him. How cute he was as he tasted his favorite food! My parents often praised me hap

3、pily, “As an elder brother, youve made contributions to looking after your younger brother.”I have got happiness from sharing. When I was young, I was the only child in my family. I could get what I wanted from my parents and get my parents whole love. I was a “Little Emperor”. But now, as long as I

4、 get something good, I will share it with him. I remembered the year when he was three, he was fond of Rubik cubes (魔方). I bought one for him with my lucky money as a birthday present. When he got the toy, he was so happy that he laughed, hugged me and said, “Brother, I love you!” Thanks for spendin

5、g these years together with my family. It has taught me whatresponsibilitymeans, what unselfishness means and what friendship means. Not only should I look after myself, but also I should pay attention to my family and my friends.1. The underlined word “amuse” in the second paragraph means . A. 开他玩笑

6、 B. 令他开心C. 令他生气 D. 令他讨厌2. When looking after his younger brother, the writer did the following EXCEPT . A. carrying him everywhere B. making faces and singing to him C. feeding him D. telling stories to him3. How old was the writer when he bought the birthday present for his younger brother? A. 3. B

7、. 8. C. 11. D. 13.4. Before his younger brother was born, the writer . A. was a babysitter in his family B. was a “Little Emperor” in his family C. cooked for his family D. bought a Rubik cube for himself5. If you have a brother or a sister in your family, you might learn to be from the passage. A.

8、responsible B. selfish C. lonely D. puzzled II. 书面表达 我们的每一次变化都见证着我们的成长,请以 “The biggest personal change Ive ever made” 为题,并根据要点和要求,用英语写一篇短文。1. 要点:1)变化是什么; 2) 变化是如何发生的; 3) 变化后有何感受。2. 要求:1) 文中不得出现真实姓名和学校名称; 2) 词数80左右。 The biggest personal change Ive ever made_参考答案I.阅读理解1. B 由原文第二段画线词所在句的下一句“I would mak

9、e faces and sing to him when he was crying.”可知,当他哭的时候,我对他做鬼脸,给他唱歌。故判断画线词意为“令他开心”。故选B。2. D 通读原文第二段可知,选项A、B和C的活动在原文中都提到了,唯有选项D在原文中没有提到。故选D。3. C 根据原文第三段中的“I remembered the year when he was three, he was fond of Rubik cubes. I bought one for him with my lucky money as a birthday present.”和第一段中的“Five yea

10、rs ago, my mother gave birth to a brother for me when I was 8.”可知,作者是在他的小弟弟三岁的时候给他买的生日礼物。由此可判断买礼物时作者已经11岁了。故选C。4. B 根据原文第三段中的“When I was young, I was the only child in my family. I could get what I wanted from my parents and get my parents whole love. I was a Little Emperor.”可知,当作者过去是家里的独生子的时候,他是家里的

11、小皇帝。故选B。5. A 由原文最后一段中的“It has taught me what responsibility means, what unselfishness means and what friendship means.”可知,通过和家人共同生活,作者领悟了责任、无私和友谊所蕴含的道理和意义。故选A。II. 书面表达 答案The biggest personal change Ive ever made The biggest personal change Ive ever made is that I have fallen in love with reading. Wh

12、en I was a child, I didnt enjoy books at all. Later, my mother always read me stories and bought me books. Gradually I began to love reading. While reading, I feel like talking with a wise man. Reading is also a fantastic way to kill my free time. Books are my friends. And they have benefited me a lot.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1