1、初中英语人教版九年级全一册Unit 11Sad movies make me cry.Unit 11 第4课时(Section B 2c-Self Check)测试卷测试时间:20分钟I.阅读理解In the summer between my first year and second year in college, I was invited to be an instructor (辅导员) at a high school camp. On the first day, when we were dancing and playing games, I noticed a boy u
2、nder the tree who was small and thin. His shyness made him appear weak. I walked towards him, introduced myself and invited him to join in the activities and meet some new people. He quietly replied, “No, I really dont want to do this.” I could understand that he was in a new world but I knew it wou
3、ldnt be right to force him, either. Actually, the boy didnt need a close talk but a friend.At lunch the next day, I was leading camp songs when I saw the boy under the tree sitting alone. I tried again with the same invitation, but he refused once again. That evening I was told the boys name was Tom
4、my. Then I asked the campers to pay special attention to the boy and spend time with him when they could.The days went by and the time came when we had to leave. We held a big, warm party to celebrate the closing of the camp. All the campers shared their wonderful moments. To my surprise, I found th
5、e boy from under the tree dancing joyfully with two girls. I couldnt believe it was the same person.In October of my second year, I received a phone call from Tommys mother. She told me that Tommy was hit by a car and killed. I offered my deep sadness. The mother said, “Tommy mentioned you so many t
6、imes. I want you to know that he went back to school and made new friends with confidence. You made a difference for Tommy during his last months.”At that moment, I realized how easy it was to give a bit of yourself every day. You may never know how much each gesture may mean to someone else. I hope
7、 that everyone can pay attention to their own “boy under the tree”. 1. Before the writer came to the high school summer camp, he was a (n) _.A. instructor B. camper C. student D. reporter2. How many times did the writer invite the boy to join in the activities? A. Once.B. Twice. C. Three times. D. M
8、any times.3. Which is the correct order about the story?The boy danced joyfully with two girls. The boy went back to school and made new friends. The boy refused to join in the activities.The boys mother made a phone call to the writer.A. B.C.D.4. From Paragraph 4, we can infer (推断) that Tommys moth
9、er was very _ to the writer.A. thankfulB. helpfulC. faithfulD. harmfulII. 书面表达学会分享很重要。你有哪些东西要分享?可采取哪些方式分享?请根据图示内容,结合自身的一次经历,写一篇短文,并阐述分享的意义。要求:1. 要点齐全,并适当发挥; 2. 词数:80词左右(开头已给出,不计入总词数); 3. 文中不得出现真实姓名和学校名称。Sharing Its very important to learn to share with each other.参考答案I.阅读理解答案1. C 根据第一段中的“In the summ
10、er between my first year and second year in college”可知,他是一名大学生,故答案为C。2. B 第一段中提到了,第一天作者第一次邀请男孩时受到了拒绝;在第二段中提到了,第二天午饭时间当作者邀请他唱歌的时候,他再次拒绝。根据once again “再一次,又一次”可知作者总共两次邀请男孩。3. C 通读全文可知,第一段和第二段讲述男孩拒绝参加活动;第三段讲述在告别晚会上男孩和两个女孩愉悦地跳舞;第四段男孩的妈妈在男孩车祸后给作者打了电话,并且提及那次夏令营后男孩返回学校结交了新朋友,故正确的顺序是C。4. A根据第四段中The mother s
11、aid, “Tommy mentioned you so many times. I want you last months.”可知,妈妈说:“汤米多次提到你。我想让你知道他返回学校后自信地结交了新朋友。在他最后几个月期间是你使他有所作为。”可知汤米的妈妈对作者非常感激。II. 书面表达答案Sharing Its very important to learn to share with each other. I have many things to share in different ways. For example, I can share some beautiful pict
12、ures,favorite music,different ideas with others face to face or by QQ, e-mail which are widely used. Now Id like to share one of my unforgettable experiences with you. Emily was lonely and unhappy. I hoped to cheer her up. So I shared my favorite books and chatted with her after class. As time went by, she became used to sharing her feelings with me. Now were good friends. In a word, sharing is not only interesting but also helpful and it makes us grow up. We can learn a lot from sharing and enjoy our lives more.
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有