ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:46.30KB ,
资源ID:915451      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-915451-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(八年级英语下册Module6HobbiesUnit1Doyoucollectanything第2课时课时作业新版外研版20210618191.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

八年级英语下册Module6HobbiesUnit1Doyoucollectanything第2课时课时作业新版外研版20210618191.docx

1、Module 6HobbiesUnit 1Do you collect anything?第二课时.用括号内所给单词的适当形式填空1.Im thirsty and I want to find something (drink).2.In the supermarket, there are many (shelf).3.I cant see (something) in the bottle.4.Look at the old painting. Its (value).5.My hobby (not) take me much time.6.I really had a (wonder)

2、time last weekend.7.I got up early this morning just (catch) the early bus.8.My hobby is different from (you).9.There are many books on the shelf and most of (they) are my brothers.根据句意填入适当的单词,使句子完整、通顺10.Dont worry. Ill give you bit of advice.11.May I have look at your new camera, Lucy?12. did you g

3、et the special stone?From the beach.13.I was late for school my bike was broken.14.My grandpa likes collecting old paintings. Hes got eight nine old paintings.用方框中所给词语的适当形式填空。每词限用一次a bit of, tidy up, as much as, have alook at, from all over the world15.My skirt doesnt cost yours.16.Lets your picture

4、. Its beautiful.17.People come to visit the famous tower every year.18.They drank only milk this morning.19.Peter, your bedroom is a bit of a mess. your room quickly.句型转换20.People often give the poor boy some food. (改为同义句)People often some food the poor boy.21.There are five or six books of stamps i

5、n my home. (对画线部分提问) books of stamps are there in your home?22.I enjoy my hobby because its not expensive.(对画线部分提问) you enjoy your hobby?23.He ate a little food this morning. (改为同义句)He ate food this morning. 24.I like collecting something interesting. (改为一般疑问句) you like collecting interesting?.完形填空M

6、y hobby is playing chessone of the 25 games in the world. My mum taught me 26 to play it when I was seven years old. She 27 me every time for the first year. But then, on my 28 birthday, I won for the first time. Now I am always the winner between us. 29 took me about one day to learn the rules. 30

7、if you want to be good at it, you have to practise for years.You dont need much to play chessjust a chess set and someone 31 with. Chess sets 32 be very cheap, or quite expensive. Some people collect chess sets as a hobby, but I 33 to play better. 34 is a chess club in our school. We meet every week

8、 to play with each other. I am the best 35 in the club, and I am captain of the school chess team. This year we 36 the All English Schools Championship. I went up on stage in front of the whole school to collect the prize.Im saving up my money to buy a chess 37. Its very good 38 practice. That way I

9、ll 39 have someone to play with, and Im sure Ill make more progress. ()25.A. great B.greater C.greatest D.nice()26.A. what B.why C.how D.where ()27.A. hit B.lost C.beat D.discussed()28.A. seventh B.eighth C.ninth D.tenth ()29.A. That B.It C.There D.This()30.A. And B.So C.Or D.But ()31.A. play B.play

10、s C.played D.to play()32.A. can B.must C.should D.will()33.A. refuse B.decide C.like D.have()34.A. There B.It C.Those D.They()35.A. player B.fan C.leader D.learner()36.A. wore B.won C.lost D.owned ()37.A. computer B.book C.dictionary D.game()38.A. for B.at C.of D.about()39.A. sometimes B.sometime C.

11、always D.never .阅读理解Tom is ten years old. He loves watching TV. But for one year, he didnt watch TV at all. What caused that? Toms parents said they would give him $600 if he didnt watch TV for a year. Toms parents thought he watched TV too much. One day his mother read a story in a newspaper about

12、a boy who didnt watch TV for a year. She showed the story to Tom. Tom liked the idea. He turned off the TV right away, and said, “It doesnt trouble me not to watch TV. I just want the money.” At first, Toms parents were very happy. Tom read books and newspapers, played outside, and played computer g

13、ames, but soon he got bored.Every evening, he asked his parents, “What are we doing tonight?” Sometimes his mother and father wished he would watch TV just for one evening. Tom always said, “No, it would cost me money!” Finally the year was over. Then Tom started watching his favourite TV shows all

14、day again. Tom got the money from his parents. What did he plan to do with the $600? “I want to buy myself a TV set!” he said.()40.Tom didnt watch TV for one year because .A.he wanted the moneyB.he wanted to study harderC.he wanted to learn from the boyD.he thought watching TV too much was bad ()41.

15、“It doesnt trouble me not to watch TV.” means “”A.Its no use watching TV.B.Its a waste of time watching TV.C.Its important for me to watch TV.D.It doesnt matter not to watch TV.()42.Why did Toms parents promise to give him $600 if he didnt watch TV for a year?A.Because they were very rich.B.Because

16、they wanted to play with him.C.Because they wanted him to buy a new TV set.D.Because they didnt want him to watch TV too much.()43.What didnt Tom do instead of watching TV for one year?A.He played outside.B.He did his homework.C.He played computer games.D.He read books and newspapers.()44.Toms last

17、words would most probably his parents.A.lose B.interest C.surprise D.beat.语法填空阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词,或填入括号中所给单词的正确形式。Many children like to go hiking (徒步旅行). Why? 45. they can be free from school and their homework. They can also enjoy beautiful nature, play with friends or family. In their eyes, hiking

18、 is 46.(value). If you want to have a happy hike, you must 47.(pay) attention to the following:First, find a good day. Fine weather is the 48.(important) for a happy hike. If the weather is good, you can do 49. lot of things, like riding horses, going bike riding, swimming in the river, flying kites

19、 and playing ball games. Second, go with the people you like. If you go hiking with the people you 50.(not) like, you wont have a great time. So, find the person who has the same interest 51. you.Third, find the right place. Different people have different ideas about 52.(place). For me, I would lik

20、e to go to the beach for a hike. I like to walk along the beach, listening to the sound of the sea and watch children playing. Lastly, think of 53. you need to prepare before going hiking. 54.(have) a nice hike, you must have comfortable shoes, enough water and some food. Now you can go hiking!答案.1.

21、to drink2.shelves3.anything4.valuable5.doesnt6.wonderful7.to catch8.yours9.them.10.a11.a12.Where13.because14.or.15.as much as16.have a look at17.from all over the world18.a bit of19.Tidy up.20.give; to21.How many22.Why do23.a bit of24.Do; anything.25.C“one of+the+形容词的最高级+复数可数名词”意为“最的之一”。故选C。26.Chow

22、to do sth.意为“如何做某事”。27.Cbeat sb.意为“打败某人”。28.B由本段的“when I was seven years old”以及“for the first year”可知,作者在八岁生日时,第一次赢。29.B“It takes sb. some time to do sth.”意为“做某事花费某人多长时间”。it作形式主语。30.D由前一句的“one day”和此句的“for years”可知,前后两句是转折关系,故选D。31.D动词不定式作定语,修饰前面的someone。32.A33.C34.Athere be句型表示“在某处有”。35.A句意:我是俱乐部中最

23、好的选手player意为“选手”。36.B37.A由后文“practice”和“have someone to play with”可知选A。38.Abe good for意为“对有好处”。39.C句意:那样,将总会有人和我一起下国际象棋always意为“总是,一直”。.【主旨大意】 本文是一篇记叙文,讲述了Tom很喜欢看电视,父母许诺他如果他能一年不看电视就奖励他600美元。他真的做到了,一年没看电视!可一年后他又开始整天看最喜爱的电视节目!更搞笑的是,问他打算用600美元干什么?他的回答竟然是,给自己买一台电视!40.A细节理解题。根据第二段“It doesnt trouble me no

24、t to watch TV. I just want the money.”可知,Tom一年不看电视是因为他想得到父母许诺的600美元。故选A。41.D推理判断题。根据关键词“trouble”能推断题干表达的意思是“不看电视不会影响到我”。故选D。42.D推理判断题。根据第一段最后一句话“Toms parents thought he watched TV too much.”可知,汤姆的父母不想让他看那么多的电视。故选D。43.B细节理解题。根据第二段最后一句话“Tom read books and newspapers, played outside, and played computer games”可知,在Tom没看电视的一年里,他读书看报、出去玩或玩电脑游戏。但没有提到做作业。故选B。44.C.45.Because46.valuable47.pay48.most important49.a50.dont51.as52.places53.what54.To have

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1