ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:17.04KB ,
资源ID:915409      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-915409-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(八年级英语下册Module10OntheradioUnit2Itseemedthattheywerespeakingtomeinperson第2课时课时训练新版外研版20210618133.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

八年级英语下册Module10OntheradioUnit2Itseemedthattheywerespeakingtomeinperson第2课时课时训练新版外研版20210618133.docx

1、Unit 2第2课时.用所给单词的适当形式填空1.His purpose of running every morning is (keep) fit.2.He says that he (finish) his work already.3.I heard that Betty (swim) in the sea with her parents yesterday.4.You should keep on (practise) English.5.I think that they (leave) for Beijingtomorrow.用方框中所给短语的适当形式填空look out of

2、, ask for, in person, close down, close to6.All the stores and shops in the city dont until midnight.7. the window, and you can see a lot of boys playing football. 8.He sat his mother and listened to the story. 9.He was lost, but he found a policeman and help. 10.She went to New York to receive the

3、award. .单项选择()11.Mr Smith often walks in the playground, the radio.A.listen toB.listeningC.listening to()12.Dont you go to work by bus?. I go to work by bike.A.Yes, I dontB.No, I doC.No, I dont()13.Yao Ming at the boy and asked him a question. A.looked downB.looked upC.looked around()14. that they h

4、avent known the news.A.It seemsB.It seemedC.They seem.阅读理解Do you want to be a newsreader or a presenter? By reading this youll know how to take the first step to be one! Making a radio programme is fun.The most important thing you need to do is to decide what kind of programme you are going to offer

5、.Have you always wanted to be a DJ just to play music? If so,what kind of music? And will others want to listen to the music you want to play?Maybe its not music but information that you want to offer.You may want to do a talk show about a special subject.If so,great! Choosing something youre intere

6、sted in will make it a great experience for you.If youre good at a subject, youll be known as a great presenter.Or, maybe you would like to make a programme like an interview with others.Programmes like this are easy to listen to and always interesting to make because youll never know what a guest i

7、s going to say and maybe your subject will change.()15.The writer thinks its to make a radio programme.A.boringB.excitingC.fun()16.The most important thing you need to do is to decide .A.when to offerB.what to offerC.how to offer()17.What does the underlined word “DJ” mean?A.唱片节目主持人B.新闻播报员C.酷爱音乐的听众(

8、)18.What does the writer think of a programme like an interview with others?A.Easy and interesting.B.Hard but interesting.C.Easy but surprising.()19.What does the passage mainly talk about?A.The important thing of making a TV programme.B.How to make your own radio programme.C.The ways of listening t

9、o radio programmes.答案.1.to keep2.has finished3.swam4.practising5.are leaving/will leave.6.close down7.Look out of8.close to9.asked for10.in person.11.C12.C13.A14.A.【主旨大意】 你想成为一名新闻播音员或节目主持人吗?该文就如何迈出第一步给出了一些建议。制作广播节目需要做的最重要的事情是决定想要提供什么样的节目类型;做一名音乐节目主持人,也许提供的不是音乐,而是信息;制作访谈类节目,会更加简单有趣。15.C细节理解题。根据文章第一段最

10、后一句“Making a radio programme is fun.”可知,作者觉得做广播节目是很有趣的,故选C。16.B根据文章第二段第一句“The most important thing you need to do is to decide what kind of programme you are going to offer.”可知,你需要做的最重要的事情是决定你将提供什么类型的节目,故选B。17.A词义猜测题。根据单词之后的“just to play music”可知应该是音乐节目主持人。故选A。18.A细节理解题。根据文章第四段第二句“Programmes like this are easy to listen to and always interesting to make because”可知,作者觉得访谈类节目简单而有趣。故选A。19.B主旨大意题。根据文章第一段中“By reading this youll know how to take the first step to be one!”可知本文主要讲的是如何做自己的广播节目。故选B。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1