ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:77.61KB ,
资源ID:915346      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-915346-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(八年级英语下册 Module 8 Time off Unit 2 We thought somebody was moving about(第2课时)课时训练 (新版)外研版.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

八年级英语下册 Module 8 Time off Unit 2 We thought somebody was moving about(第2课时)课时训练 (新版)外研版.docx

1、Unit 2第2课时.用所给单词的适当形式填空1.He promised (visit) me today, but he didnt come.2.The girl hoped (meet) her best friend in the same place again.3.Chengdu is a beautiful city. There are many things (see) and to do there.4.John (pull) the girl out of water. He saved her.5.Some people are digging holes; (othe

2、r) are planting trees. .单项选择()6.Mum, look! The stone on the mountain a monkey with a banana.So it does. Its amazing.A.looks upB.looks likeC.looks for()7. is the yard behind your grandmas house?It is about two acres(英亩).A.How farB.How muchC.How large()8.The “teacher-free exam” means that students tak

3、e the exams having teachers around. Students must be more honest.A.withB.withoutC.through()9.Look! There are some birds in the sky. They are very beautiful. A.to fly B.flyC.flying ()10.I live with my brother, and I every day.A.wake up themB.wake up himC.wake him up.阅读理解Egypt has opened two of its ol

4、dest pyramids. The pyramids are in Dahshur, about 40 kilometres south of the Egyptian capital city Cairo. They are now open to the public for the first time since 1965. Hundreds of people gathered outside the Bent Pyramid at a special opening ceremony(开幕式) on Saturday, July 13, 2019. The Bent Pyrami

5、d was built 4,600 years ago. It was built for the ancient Egyptian pharaoh(法老) Sneferu. It is 101 metres high. Builders used new techniques to build it and experts say it was an important step in the development of pyramid building. Tourists can also enter an 18-metre high “side pyramid” next to the

6、 Bent Pyramid. This was built for King Sneferus wife Hetepheres.The two pyramids are part of the Memphis Necropolis(墓地), a UNESCO World Heritage Site(世界文化遗产).Egypt hopes the opening of the pyramids will improve the countrys tourism industry. Egypt is a very famous place of interest but tourist numbe

7、rs fell after the 2011 uprising. To travel to ancient sites in Egypt is one of the dreams of many people around the world. At the Bent Pyramid, tourists will be able to go through a 79-metre narrow tunnel to reach two rooms deep inside. They will also be able to see ancient treasures found inside th

8、e pyramid. Egyptian experts discovered a collection of stones, clay and wooden coffins that people were buried in. Some of the coffins contained mummies(木乃伊).()11.How long had the two ancient pyramids been closed to the public?A.53 years.B.54 years.C.55 years.()12.Which of the following is NOT true

9、about the Bent Pyramid?A.It is more than 100 metres in height.B.There is a “side pyramid” next to it.C.It was built for King Sneferus wife Hetepheres.()13.Why do Egyptians open the two old pyramids to the public again?A.Because they are very proud of the two old pyramids.B.Because they want to make

10、people know about their history.C.Because they want to improve the countrys tourism industry.()14.Whats the meaning of the underlined word “coffins”?A.棺材B.木屋C.殿堂()15.What can travellers discover at the Bent Pyramid?ancient treasurestwo roomssome coffinsmummiesA.B. C.答案.1.to visit2.to meet3.to see4.p

11、ulled5.others.610BCBCC.【主旨大意】 为了促进旅游业的发展,埃及开放了两座古老的金字塔,这是自1965年以来,它们首次向公众开放。11.B数字计算题。由第一段第三句“They are now open to the public for the first time since 1965.”可知,这两座金字塔自从1965年后第一次对公众开放,由此推出它们关闭了(2019-1965=)54年。12.C细节理解题。由第二段第二句可知,该金字塔是为法老Sneferu建造的,不是为其妻子Hetepheres建造的。故选C。13.C细节理解题。由第三段第二句可知,埃及人是想通过开放这两座古金字塔来提升他们的旅游业。14.A词义猜测题。画线单词后“that people were buried in”的意思是“人死后埋葬在”,这是对画线单词功能的概括。由此推出画线单词的意思是“棺材”。15.A细节理解题。由第三段的最后四句可知,在Bent Pyramid里能够看到古代的宝物、两间小房子、一些棺材和木乃伊。故选A。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1