ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:554.50KB ,
资源ID:915345      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-915345-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(八年级英语下册 Module 8 Time off Unit 2 We thought somebody was moving about(第2课时)课时作业 (新版)外研版.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

八年级英语下册 Module 8 Time off Unit 2 We thought somebody was moving about(第2课时)课时作业 (新版)外研版.docx

1、Unit 2We thought somebody was moving about.第二课时.用括号内所给单词的适当形式填空1.Shes promised (do) all she can to help me.2.The painting is special because of (it) colour.3.Some of the students come from Canada, while (other) come from Australia.4.The old man went to sleep early last night and (wake) up early this

2、 morning.5.I thought somebody was (dance), but I was wrong.6. (Peter) mother is a teacher and his father is a policeman.7.He left without (take) anything.8.The little girl hopes (see) her parents soon.9.It was wrong (leave) rubbish here before you left.10.The mountain is the third (high) one in Chin

3、a.用方框中所给词语的适当形式填空。每词限用一次look like, wake up, be famous for,have a wonderful time, at the top of11. your friend.He has slept for the whole afternoon.12.Hangzhou the West Lake.13.What does your new teacher ?Hes tall and handsome.14.They plant lots of trees the hill.15.Last Saturday, I visited the Ocean

4、 Park and .句型转换16.It is five kilometres from my home to school. (对画线部分提问) is it from your home to school?17.I hope I will have a great time at the party. (改为同义句)I hope a great time at the party.18.Meimei went to school. She didnt have breakfast. (合并为一句)Meimei went to school breakfast. 19.I think he

5、can finish the work on time.(改为否定句) I he finish the work on time.20.Jenny was singing in the classroom. I heard that when I passed by. (合并为一句) I Jenny in the classroom when I passed by. 21.We are going to have a picnic next Sunday. We decide. (合并为一句)We decide we to have a picnic next Sunday.完形填空Bill

6、 and Cathy wanted to go on a holiday. They chose a place called Maldives(马尔代夫). And they decided to 22 there for two weeks in spring, because they heard that the weather there 23 perfect at that time. They worked very hard for several 24. Finally, they made enough money for their dream 25. But their

7、 trip was more like a nightmare(噩梦)!The problem 26 when the flight was put off because of the bad weather. They couldnt leave 27 night. They finally got on the plane twelve hours later! But they 28 fly to Maldives because there was a storm. They had to fly to the capital city instead. There they sta

8、yed in a small hotel 29 the airport.The hotel was next to the sea, but the sea was 30 dirty that they couldnt swim in it. And the hotels swimming pool was full of leaves! The food was awful, 31. For breakfast there was 32 bread and milk! The worst part was when the storm came, they felt really 33. B

9、ecause of the bad weather, they had to stay for 34 night in the small hotel. And they had 35 to do. It was so boring. Finally, they 36 in Maldives three days later. And someone told them the weather there had been wonderful all the time!()22.A.run B.work C.stay D.see()23.A.was B.is C.were D.has been

10、()24.A.minutes B.hours C.days D.months()25.A.trip B.job C.college D.clothes()26.A.finished B.jumped C.continued D.began()27.A.after B.since C.until D.from()28.A.neednt B.couldnt C.shouldnt D.wont()29.A.near B.from C.across D.next()30.A.hardly B.much C.so D.enough ()31.A.also B.either C.too D.very()3

11、2.A.only B.many C.few D.any()33.A.full B.quiet C.happy D.terrible()34.A.other B.another C.more D.others()35.A.somethingB.anything C.nothing D.everything()36.A.reached B.arrived C.got D.moved. 阅读理解()37.Totally Wild Hotel is special because of . A.its high priceB.its good breakfastC.the lovely giraffe

12、sD.the old buildings()38.According to the text, people can in Kenya.A.cheer on camels in Lamu Old TownB.have breakfast with zebras in Totally Wild HotelC.see lions, zebras, elephants in East National ParkD.watch the bright pink birds near Lake Nakuru()39. will most probably be inter-ested in the tex

13、t above.A.People who enjoy travellingB.Scientists who study birdsC.Players who are good at runningD.People who have a pain in the neck.语法填空阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词,或填入括号中所给单词的正确形式。The blind cant see anything and they face more difficulties than others who can see in their life. The following is a surpris

14、ing blind man.Alan Smith is blind. He 40.(teach) blind children in his country. He thinks 41. the blind can also do something amazing. To show the world about that, he walked across the worlds 42.(large) salt desert, Salar de Uyuni, only with the help of GPS.Walking across the desert is not easy for

15、 an able-bodied person. As we can imagine, it is much more difficult for a blind man to cross the desert 43. himself. Before setting off, Alan spent three years 44.(train) for the journey. He studied everything he could find about the place and asked 45. advice from other travellers. During his jour

16、ney, he only took water, food and sleeping bags. He walked about 20 46.(kilometre) a day. He was so brave and 47.(show) great perseverance(毅力). Finally he finished the 140-kilometre journey in just seven 48.(day). The brave teacher thought that his week-long journey was wonderful. He said, “The jour

17、ney was quite good. There was snow, storms and winds, 49. luckily I made it.”Some people live a happy and easy life, but they always complain they are tired and unlucky. Maybe they will have different thoughts when they hear Alans travel experience.答案.1.to do2.its3.others4.woke5.dancing6.Peters7.tak

18、ing8.to see9.to leave10.highest.11.Wake up12.is famous for13.look like14.at the top of15.had a wonderful time.16.How far17.to have18.without having19.dont think; can20.heard; singing21.that; are going .【主旨大意】 这是一篇记叙文。本文主要讲述了Bill和Cathy两人决定在春天去马尔代夫度假,在去的途中遇到恶劣的天气,期待已久的一次旅行简直成了他们的一场噩梦22.C23.A24.D考查名词辨析

19、。由下文 “他们挣够了钱”可知“他们努力工作了好几个月”,故选D。25.A26.D27.C28.B考查情态动词。句意:但是由于这场暴风雨,他们不能飞往马尔代夫。故选B。29.A考查介词辨析。句意:在那儿他们待在机场附近的一家小旅馆里。故选A。30.C31.C32.A33.D34.B考查代词辨析。句意:因为恶劣的天气,他们必须在这个小旅馆再待一个晚上”。another表示“又一,再一”。故选B。35.C36.B考查动词辨析。句意:最后,三天后他们到达了马尔代夫。由空后的in可知用arrived。故选B。.【主旨大意】 本文是一则广告,主要介绍了非洲肯尼亚的情况以及一家名叫“Totally Wil

20、d Hotel”旅馆的特别之处。37.C细节理解题。根据文中“Thats because a giraffe might be at your hotel window!” 可知选C。 38.D细节理解题。根据文中“Bird-watch on the banks of Lake Nakuru, where hundreds of thousands of bright pink flamingos get together each year.” 可知选D。39.A.40.teaches41.that42.largest43.by44.training45.for46.kilometres47.showed48.days49.but

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1