ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:41.27KB ,
资源ID:912556      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-912556-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(全国版2020中考英语复习方案第一篇教材考点梳理课时训练16Modules5_6九上.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

全国版2020中考英语复习方案第一篇教材考点梳理课时训练16Modules5_6九上.docx

1、课时训练(十六)Modules 56 (九上)(限时:30分钟).单项选择1.2019孝感The young are always busy checking their mobile phones while getting together.So it is. They should put down phones and have more talks, .A.stillB.too C.eitherD.instead2.Simon always reads for half an hour before bedtime every day.Thats a good. Reading ma

2、kes a full man.A.dreamB.wishC.habitD.hope3.Its for you to keep secrets for your friends. In this way, you can win their trust.A.strangeB.necessaryC.possibleD.lucky4.US scientist Edward T. Hall said that in a conversation between two people, 65% of is done through body language.A.application B.pronun

3、ciationC.introduction D.communication5.The mother warned her son against with other boys.A.fightB.fightingC.fightsD.to fight6.The fridge doesnt work. Why not consider a new one?A.buyB.boughtC.to buyD.buying7.As soon as she at home, Sally knew she had bought the wrong dress.A.handed it inB.tried it o

4、nC.tried it outD.made it up8.If you always yourself with others, you may have tons of pressure.I feel the same way. One should believe in himself.A.connectB.complainC.compareD.consider9.The weather report says that it tomorrow in most parts of Anshun city.If it, the school sports meet will be cancel

5、ed.A.will rain; will rainB.will rain; rainsC.rains; will rainD.rains; rains10.2019凉山州Is it necessary us some photos before saving the old man?Yes, it is. We can protect ourselves if we do so.A.of; takingB.for; takingC.of; to takeD.for; to take.完形填空The film Wonder(奇迹男孩) is based on the best-selling n

6、ovel of the same name. It tells a heart-warming growing story of 11 11-year-old boy. His name is Auggie. He was born with differences of his face. He doesnt go to school 12 fifth grade, and before that his mother teaches him at home.At school, he is often 13 at by his schoolmates because of his unus

7、ual appearance(外貌). It seems that 14 likes to make friends with him.15, Auggie has the strong support and love from his parents and sister. He finally inspires(鼓舞) the people around him with 16, kindness and wisdom, and he wins their friendship, respect(尊敬) and love. And 17 the end, he becomes a won

8、der himself.In the film, Auggie wears an astronauts helmet(头盔) to 18 his face. It shows he wants to protect himself, and also shows he wants to join the outside 19.We 20 different and hope to be treated with kindness, so lets warm the world with kindness.()11.A.aB.anC.theD./()12.A.unlessB.whenC.thou

9、ghD.until()13.A.laughedB.laughingC.laughsD.laugh()14.A.somebodyB.anybodyC.nobodyD.everybody()15.A.SecondlyB.LuckilyC.SuddenlyD.Probably()16.A.courageB.sadnessC.illnessD.silence()17.A.byB.atC.inD.to()18.A.moveB.touchC.repairD.hide()19.A.worldB.houseC.governmentD.village()20.A.are bothB.both areC.are

10、allD.all are.2019广州阅读理解YOUTHNEWSNews School LifeYour ViewSportShould Museum Entry Be Free?With International Museum Day coming up, today we are asking readers: Should museums be free or should people have to pay for a ticket? Let us know your view.Comments:Museums are not only there for enjoyment; t

11、hey are education. This is why they must be free. While museums need a huge amount of money to operate, let the wealthy pay for it. The idea of a person or child interested in art not being able to view it because of cost is wrong.Krista Chen (US)Age 15Free entry does not attract people or encourage

12、 them to appreciate art. Generally people respect things that are difficult or costly to get. Museums should require regular visitors to pay a fee, but provide free tickets as prizes for high-achieving students who can appreciate them more.Fred Smith (New Zealand)Age 14Museums teach people about the

13、ir past. This is part of our shared culture that should be available to everyone, rich or poor. People should never be asked to pay an entrance fee.Rob Sanchez (Australia)Age 17There are no simple answers. Low ticket prices could help museums stay open. But companies and businessmen should also prov

14、ide museums with more money and other support. They have a social responsibility too. Amber White (UK)Age 16I think museums and art galleries should all be free to the public. I do, however, think twice a year the museums should organize money-raising events to help pay for the cost of staying open.

15、Li Mishao (China)Age 1521.How many readers support the idea of free museums?A.2.B.3.C.4.D.5.22.Who suggests museums should regularly hold special events to collect money?A.Krista Chen.B.Fred Smith.C.Rob Sanchez.D.Li Mishao.23.Why does Fred Smith believe that free tickets should be given to high-achi

16、eving students?A.Students will then study harder.B.Museums will attract more visitors.C.Museums can make themselves more famous.D.These students can better appreciate museums.24.Which of the following does Amber White agree with?A.Businesses should offer museums more help.B.People should only pay wh

17、at they can afford.C.Free entry doesnt encourage visitors to museums.D.Everybody should have a chance to visit museums.25.What can we know about the website?A.Its quite a new website.B.It was started in Australia.C.Its generally for young readers.D.It mainly discusses scientific topics.2019达州短文填空从方框

18、中选择适当的词并用其正确形式填空。have, true, say, as, patient, well, like, I, do, runLast year I was 14 years old. I had an “enemy”, a girl who liked to point out my shortcomings(缺点). Day by day her list grew. I was very thin. I was 26. I sometimes didnt respect the teachers. I talked too much. I was too proud and

19、so on. At last, I couldnt stand it. I cried and 27.to my father. He listened to me quietly. Then he asked, “Alfred, are the things she says true or not? Didnt you ever wonder what you are really 28.?Well, you now have that girls opinion. Go and make a list of everything she 29. and find out the poin

20、ts that are true. Pay no attention to the other things you heard.”I did 30. my father told. To my surprise, I discovered that about half the things were true. Some of them I couldnt change (like being very thin), but a large number I could and suddenly I wanted to change. For the first time I got a

21、fairly clear picture of 31.I brought the list back to Daddy. He refused to take it. “Its just the case for you,” he said. “You know better than anyone the 32. about yourself. But you have to learn to listen, not just close your ears in anger and feeling hurt. When something said about you is true, y

22、oull find it will be of great help to you. Our world is full of people who think they know your duty. Dont shut your ears, listen to them all, but hear the fact only and do what you know is the right thing 33.”In my life, Ive never 34. a better piece of advice. Thanks for the shortcomings that someo

23、ne has pointed out for us. They can make us know ourselves more and 35.and go on improving us as we grow up.【参考答案】.1.D2.C3.B4.D5.B6.D考查非谓语动词。consider doing sth.意为“考虑做某事”,为固定用法。故选D。7.B8.C9.B考查动词时态。前句有tomorrow标志用一般将来时态;后句是条件状语从句,用一般现在时代替将来。故选B。10.D.主旨大意 本文是一篇记叙文,描述了Auggie的成长故事。Auggie出生时脸就和别人不同,并因此受到同学

24、的嘲笑,最终他用勇气、善良和智慧获得了友谊、尊重和爱。文章揭示了我们每个人都是不同的,希望众人用善良温暖世界的道理。11.B根据文意可知此处指一个11岁的小男孩的故事。eleven以元音音素开头,应用冠词an。故选B。12.Dnotuntil表示“直到才”,在文中指直到五年级他才去上学。故选D。13.A根据上文暗示,此处表示Auggie经常被嘲笑。be加过去分词laughed表被动。故选A。14.C根据上文“unusual appearance(不同寻常的外貌)”可知,此处表示“似乎没有人想和他做朋友”。故选C。15.B根据下文Auggie有父母和姐妹坚强的支持和爱可知,此处应填luckily

25、“幸运的是”。故选B。16.Acourage意为“勇气”;sadness意为“悲伤”;illness意为“疾病”; silence意为“沉默”。根据文意可知,最终Auggie用勇气、善良和智慧鼓舞着身边的人们。故选A。17.Cin the end意为“最后”。故选C。18.D结合语境此处指Auggie带上宇航员头盔遮挡自己的脸。move意为“移动”;touch意为“触;碰”;repair意为“修理”;hide意为“遮挡”。故选D。19.A根据文意可知Auggie想加入外面的世界。故选A。20.C副词both和all 用于be 动词之后,we 指我们所有人,排除both。故选C。.主旨大意本文是

26、一篇应用文。国际博物馆日即将来临时,一家青少年网站就“博物馆应该免费开放还是向大众收费”这个问题征询了部分网民的意见。21.B细节理解题。根据Krista Chen观点中的“Museums are not only there for enjoyment; they are education. This is why they must be free.”,Rob Sanchez观点中的“This is part of our shared culture that should be available to everyone, rich or poor. People should ne

27、ver be asked to pay an entrance fee.”及Li Mishao观点中的“I think museums and art galleries should all be free to the public.”可知,这三个人都认为博物馆应该免费开放。故选B。22.D细节理解题。根据Li Mishao观点中的“I do, however, think twice a year the museums should organize money-raising events to help pay for the cost of staying open.”可知,Li

28、 Mishao认为博物馆应该定期组织筹款活动。23.D细节理解题。根据Fred Smith观点中的“Museums should require regular visitors to pay a fee, but provide free tickets as prizes for high-achieving students who can appreciate them more.”可知,Fred Smith认为博物馆应该为成就大的学生提供免费门票作为奖励是因为他们能够更好地欣赏博物馆。故选D。24.A细节理解题。根据Amber White观点中的“But companies and

29、businessmen should also provide museums with more money and other support.”可知,Amber White认为企业和商人也应该为博物馆提供更多的资金和其他支持。故选A。25.C推理判断题。根据网站的名称“Youth News”和网站用户的年龄可以推断出,这是一个青少年网站。故选C。.主旨大意本文是一篇记叙文。作者通过亲身经历告诉我们:应感谢别人为我们指出的缺点,它们可以使我们更加了解自己。26.impatient27.ran28.like29.said30.as31.myself32.truth33.to do34.had35.better

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1