ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:27.20KB ,
资源ID:912540      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-912540-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(全国版2020中考英语复习方案第一篇教材考点梳理第16课时Units3_4九全试题人教新目标版.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

全国版2020中考英语复习方案第一篇教材考点梳理第16课时Units3_4九全试题人教新目标版.docx

1、课时训练(十六)Units 34(九全)(限时:30分钟).单项填空1.2019安徽You can see the in our faces when we talk about the great achievements in the past 70 years. A.doubtB.prideC.regretD.ability2.Which dress do you like best, madam?Sorry, I cant decide now.A.to buy which oneB.which one to buyC.buy which oneD.which I should buy

2、 it 3.2019遂宁I live next to a supermarket. Its for me to do some shopping.A.crowdedB.valuableC.convenientD.awful4.I suggested to the mountains next weekend.A.to goB.wentC.goingD.goes5.The girl found her mother the help of a policeman.A.byB.atC.inD.with6.2019昆明Gina, could you please play the drums on

3、the art festival? . I can only play the guitar.A.Im afraid I cantB.Yes, I canC.Sure, Id love toD.Not bad7.He studying, but now he shows an interest in it.A.is used to hateB.used to hateC.is used to hatingD.used to hating8.Most British high school children uniforms at school.A.wearB.dressC.put onD.dr

4、ess up9.2018襄阳Great changes have taken place in Xiangyang.We are all the achievements.A.known asB.proud ofC.similar toD.good with10.2019抚顺Hi, Alice. I wonder .I often go swimming in the sports center.A.where you skateB.what you do on the weekendC.when you exerciseD.whether you enjoy your weekend.201

5、9呼和浩特完形填空A restaurant had once fallen upon hard times. Only five 11 were left: the manager and four others, all over 60 years old.In the town near the restaurant there lived a successful businessman who was good at managing business, so the manager 12 to ask the businessman if he could offer any adv

6、ice that might save the restaurant. The manager and the businessman talked for a long period of time, but when he was asked for advice,the businessman 13 for a while and then said,“I have no advice to give. The only thing I can tell you is that the saver is one of you.”The manager, returning to the

7、restaurant 14,told the other people what the businessman had said. In the months that 15, the old restaurant workers thought carefully of the words of the businessman,“The saver is one of us?”they asked themselves. As they thought about this possibility, they all began to treat each other with 16 re

8、spect(尊重). And thinking that each of themselves might be the saver, they also began to treat themselves with more care.As time went by, people coming to the restaurant 17 that some respect and warm kindness were around the five old members of the small restaurant. Hardly knowing 18, more people bega

9、n to come back to the restaurant. They began to bring their friends, and theirs brought more friends. Two 19 later, the small restaurant had once again become a big food company,thanks to the businessmans 20, they understood that it was they themselves that were the savers. ()11.A.cooksB.waitersC.me

10、mbersD.customers()12.A.hopedB.beganC.allowedD.decided()13.A.stoppedB.refusedC.restedD.laughed()14.A.angrilyB.hopefullyC.livelyD.nervously()15.A.followingB.followedC.goingD.gone()16.A.strangeB.similarC.strongD.special()17.A.receivedB.advisedC.feltD.wished()18.A.whatB.howC.whyD.when()19.A.yearsB.daysC

11、.hoursD.minutes()20.A.adviceB.wordsC.methodsD.success.2019德州阅读理解I was filled with doubts and worries until my grandfather told me to stand tall.For me, height was my trouble. I was much taller than other girls, so I often bent(弯曲) my body at the back of the line. I had always felt unsafe as the tall

12、est student of my class in Bala Cynwyd. And I wasnt looking forward to entering the ninth grade.My grandfather didnt laugh at me. Instead, whenever I tried to bend myself in order to appear shorter, he would tell me, “Stand straight and tall, Alisa.” I trusted my grandfather more than anyone else in

13、 my childhood. And whenever I was afraid of something, he always told me stories of his life.My grandfather grew up in war-torn(战乱的) Europe. “Stand straight, stand tall” meant something else then. After the war, he went to AmericA.He lived a hard life. “If they could do it, why couldnt I?” “Stand st

14、raight, stand tall,” he often reminded(提醒) himself. Thanks to the help of a friend, my grandfather got a job. He once told me that he was very nervous at first. He was not only trying to learn this hard new job but also a new language.“Stand straight, stand tall,” he would always tell himself. I am

15、so proud of my grandfather. After listening to my grandfathers unusual experiences, I have changed the way I look at my own life.“Stand straight, stand tall” has become not only a piece of advice to improve my posture(身姿). It also tells me to be proud of who I am.And I do.21.Alisa often bent her bod

16、y because .()A.she lived a hard lifeB.she was much taller than other girlsC.she always stood at the back of the lineD.she didnt want to enter the 9th grade22.What did Alisas grandfather do with her trouble?()A.He laughed at her.B.He asked her to bend her body.C.He told her to stand straight and tall

17、.D.He advised her to stay away from her friends. 23.Alisas grandfathers experiences .()A.made her feel unsafeB.taught her to accept herselfC.changed her attitude(态度) to her grandfatherD.told her his success completely depended on friends24.“Stand straight, stand tall” means in the passage.()A.making

18、 yourself look tallB.taking care of yourselfC.being proud of yourselfD.reminding yourself25.Whats the best title for this passage?()A.Stand straight, stand tallB.My grandfathers life storiesC.My colorful experiencesD.The help of a friend.补全对话,方框中有两个多余选项。A: Excuse me, sir. 26. B: Certainly. Go along

19、this street. Turn left into Xingfu Street, and the museum is on your right.A: 27. B: Its about thirty minutes.A: I see. 28. B: Yes, you can. The No.103 bus will take you there.A: 29. B: Over there. Look! The bus is coming.A: Thank you very much.B: 30. A.I will go to the History Museum.B.Youre welcom

20、e.C.Can I take a bus?D.How long will it take me to walk there?E.Thats such a pity!F.Where is the bus stop?G.Could you tell me the way to the History Museum?.从方框中选择恰当的短语填空。hang out from time to time in public deal with in person31.We shouldnt smoke . Its rude. 32.I often with my friends on weekends.

21、33.Tim goes climbing with his classmates .34.Could you please tell me how to the problems? 35.Next week Ill talk about the plan with Mr. Brown .根据汉语意思完成句子。36.在银行与书店之间有一家超市。There is a supermarket the bank the bookstore. 37.请你告诉我怎样到最近的银行,好吗?Could you please me the nearest bank?38.我们正盼望着暑假。We are the s

22、ummer holiday. 39.如果你有任何困难,请向你的老师求助。If you have any difficulty, please your teacher . 40.教室前面有一个大花园。There is a big garden the classroom. 【参考答案】.1.B考查名词辨析。句意:当我们谈论过去70年的巨大成就时,你能看出我们脸上的。doubt怀疑;pride骄傲;regret后悔;ability能力。通常情况下,在谈到巨大成就时,我们总是感到骄傲。故选B。2.B根据“特殊疑问词+to do sth.”结构可知,答案为B。D选项中的it多余。3.C4.C5.Dw

23、ith the help of意为“在的帮助下”。故选D。6.A考查情景交际。句意:“吉娜,你能在艺术节上敲鼓吗?”“。我只会弹吉他。”Im afraid I cant. 恐怕我不能;Yes, I can. 是的,我会;Sure, Id love to. 好的,我愿意;Not bad. 不错。根据句意“我只会弹吉他。”可知空格处应为“恐怕我不能”。故选A。7.B8.Awear穿着,表示状态;dress给穿衣服;put on穿上,强调动作;dress up装扮,打扮。句意:大多数英国高中生在学校穿校服。故选A。9.B10.B考查宾语从句。根据答语“我经常在运动中心游泳。”可知,问句在问艾丽斯干什

24、么。所以连接词用what。故选B。.主旨大意本文是一篇记叙文。一家餐馆面临倒闭,仅剩下五名员工。餐馆经理向附近一位成功的商人征求挽救餐馆的建议。商人没给出建议,只是提示拯救者就在他们五人之中。得知了这一点之后,餐馆中每个人都开始更加尊重彼此,善待自己。渐渐地来到餐馆的人从这五人身上感受到尊重、热情和善良。两年后,这家餐馆变成一家大的食品公司。员工们也明白了拯救者正是他们自己。11.C考查名词辨析。由冒号后的“the manager and four others”可知,仅仅剩下五名员工。cook“厨师”;waiter“服务员”;member“成员”;customer“顾客”。故选C。12.D考

25、查动词辨析。根据前半句可知,餐馆附近住着一位擅长做生意的成功的商人,由此可推知经理决定去问这位商人是否能提供一些可能挽救餐馆的建议。hope“希望”;begin“开始”;allow“允许”;decide“决定”。故选D。13.A考查动词辨析。从前半句可知,商人和经理谈了很长一段时间,再结合下面商人的回答“我没有建议可以给你。我能告诉你的唯一一件事情是挽救者是你们中的一员。”可知,当商人被要求给出建议的时候,他们停止了交谈,下面是商人停顿之后所作出的回答。stop“停止”;refuse“拒绝”;rest“休息”;laugh“笑”。故选A。14.B考查副词辨析。angrily“生气地”;hopef

26、ully“充满希望地”;lively“有活力的”;nervously“紧张地”。根据上文可知,经理从商人那儿得到了关于挽救者的一些信息,所以他满怀希望地返回餐馆,告诉其他人商人所说的话。故选B。15.B考查定语从句。句意:接下来的几个月里,餐馆的老员工们仔细地思考了商人的话。following“下列的;后面的”,放在所修饰的名词的前面;followed是动词follow的过去式,和that一起构成定语从句,修饰前面的先行词the months;going“营业中的”;gone是go的过去分词,放在横线处,语法不正确。故选B。16.D考查形容词辨析。strange“奇怪的”;similar“相似

27、的”;strong“强壮的”;special“特别的”。从上文可知,他们对“挽救者是我们中的一员”这句话提出质疑,可推知当他们思考这句话的可能性的时候,都开始怀着特别的尊重对待彼此。故选D。17.C考查动词辨析。receive“收到”;advise“建议”;feel“感觉”;wish“希望”。根据下文“越来越多的人来到餐馆”可知,这句话表达“随着时间的推移,来到餐馆的人们感受到了尊重、热情和善良洋溢在小餐馆的五个老员工身上。”故选C。18.C考查疑问词辨析。what“什么”;how“怎样”;why“为什么”;when“什么时候”。根据后半句“更多人开始回到小餐馆。他们开始带来他们的朋友,朋友又

28、带来更多的朋友”可知,小餐馆发展得这么好,是为什么呢?由此可知横线处表达“几乎不知道为什么”。故选C。19.A考查名词辨析。year“年”;day“天”;hour“小时”;minute“分钟”。根据常识,小餐馆发展成大的食品公司需要很长的时候,而两天、两小时、两分钟都太短了。故选A。20.B考查名词辨析。这句话呼应第三段中的“the old restaurant workers thought carefully of the words of the businessman(餐馆的老员工们认真地思考了商人的话)”可知此处表达“多亏了商人的话”。故选B。.主旨大意本文是一篇记叙文,作者通过爷爷

29、自身的经历认识到要增强自信,站直身体去做自己的事。21.B细节理解题。根据第二段第二句“I was much taller than other girls, so I often bent my body at the back of the line.”可知选B。22.C细节理解题。根据第三段第二句“Instead, whenever I tried to bend myself in order to appear shorter, he would tell me, Stand straight and tall, Alisa.”可知选C。23.B推理判断题。根据倒数第三段最后一句和倒

30、数第二段可知,爷爷的经历使我勇于接受自我,拥有自信。故选B。24.C推理判断题。根据倒数第二段最后一句“It also tells me to be proud of who I am.”可知我们要接受自我,为自己感到自豪。故选C。25.A主旨大意题。通览全文可知,“Stand straight, stand tall”是全文的主题线索。故选A。.2630GDCFB .31.in public32.hang out33.from time to time34.deal with35.in person.36.between; and37.tell; how to get to38.looking forward to39.ask; for help40.in front of

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1