ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:23.90KB ,
资源ID:892135      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-892135-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(人教版必修 2 Unit 1 Grammar, The attributive clause 2 定语从句中介词加关系代词的用法(同步练习).docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

人教版必修 2 Unit 1 Grammar, The attributive clause 2 定语从句中介词加关系代词的用法(同步练习).docx

1、(答题时间:20分钟). 同义句转换1. It is known to us that Taiwan is part of China.=_, Taiwan is part of China.2. This is the town which/ that my grandmother used to live in.=This is the town _.3. China has hundreds of islands, of which Taiwan is the largest.=China has hundreds of islands, _.4. Our village is no l

2、onger what it was 30 years ago.=Our village is no longer _.5. The old man has two daughters, and both of them work as doctors.The old man has two daughters, _. 完形填空A teacher teaching Maths to seven-year-old Laiq asked him, “If I give you one apple and one apple and one apple, how many apples will yo

3、u have?”Within a few seconds Laiq 1 confidently, “Four!”The dismayed(失望的)teacher was 2 an effortless correct answer, three. She was 3 . “Maybe the child did not listen 4 .” she thought.She repeated, “Laiq, listen carefully. If I 5 you one apple and one apple and one apple, how many apples will you h

4、ave?”Laiq had seen the disappointment on his teachers face. He 6 again on his fingers. But within him he was also 7 for the answer that will make the teacher 8 happy. His search for the answer was not for the 9 one, but the one that will make his teacher happy.This time 10 he replied, “Four.”The dis

5、appointment 11 on the teachers face. She remembered that Laiq liked strawberries.She thought maybe he doesnt like apples and that is making him loose 12 .This time with an exaggerated(夸张的) 13 and twinkling in her eyes she asked, “If I give you one 14 and one strawberry and one strawberry, then how m

6、any you will have?”With a hesitating smile young Laiq replied, “Three?”The teacher now had a victorious smile. Her 15 had succeeded. She wanted to 16 herself.But one last thing 17 . Once again she asked him, “Now if I give you one apple and one apple and one more apple how many will you have?”Prompt

7、ly Laiq answered, “Four! Because I 18 have one apple in my bag.”When someone gives you an answer that is 19 from what you expect, dont think they are wrong. There shall be an 20 that you may not have thought about yet.1. A. worked B. replied C. shouted D. wrote2. A. waiting B. asking C. expecting D.

8、 teaching3. A. surprised B. shocked C. disappointed D. satisfied4. A. anxiously B. properly C. immediately D. impatiently5. A. lend B. take C. give D. draw6. A. calculated B. memorized C. figured D. answered7. A. offering B. providing C. searching D. heading8. A. sad B. comfortable C. happy D. angry

9、9. A. correct B. exact C. false D. wrong10. A. directly B. fortunately C. hesitatingly D. hurriedly11. A. disappeared B. stayed C. left D. lasted12. A. heart B. competition C. confidence D. focus13. A. interest B. excitement C. happiness D. movement14. A. apple B. bag C. pear D. strawberry15. A. app

10、roach B. change C. explanation D. presence16. A. encourage B. praise C. congratulate D. inspire17. A. appeared B. remained C. discovered D. proved18. A. never B. ever C. already D. yet19. A. same B. different C. abstract D. difficult20. A. angle B. condition C. order D. method. 阅读理解As a kid, I was a

11、lways around animals and I always enjoyed it. After my senior year of high school, we started leasing this farm. Then I went away to Rhode Island School of Design to become an architect. After about two-and-a-half years, I decided thats not quite what I wanted to do. I felt I wanted to be an archite

12、ct and have a hobby farm. But why not just have a farm and make it my career?Its an exciting business. I think a lot of people dont realize whats involved with dairy farming(乳牛场). We took some trips to some progressive farms out in New York when we first started. And it really changed my attitude of

13、 what you can do. You can be a successful businessperson with a lot of challenges. And those challenges are part of what makes it very excitingits not just milking cows. Theres nutrition and finances and a lot of big day-to-day decisions.Well, land is the biggest obstacle. Securing enough land is wh

14、at we need. We dont just need the land for the animals; we also need it to distribute the manure from the cows. And theres a real balance there, a real recycling. You take the feed, you give it to the cows, the cows give you milk, but they also give you a lot of manure. And the best thing to do is p

15、ut it back on the land. You need 2 acres per cow basically, a cow and its calf.The land that we rent is beautiful and the land that we own is beautiful. You get half a mile off the road and youre looking back at scenery across the valley. Its impressive. You get the rows of grass and the cows in the

16、 distance. 1. What major might the author choose when he studied at university?A. Compute Science. B. Languages and Literature.C. Architecture Design. D. Science of Animals.2. What work is included in the dairy farming according to the text?A. Taking trips around the farm to enjoy life.B. Milking co

17、ws and nutrition and decision.C. Playing with the cows around the farm.D. Designing architect for the dairy farm.3. Whats the biggest challenge did the author face?A. Huge amount of money. B. Quantities of workers.C. High qualified milk cows. D. Securing enough land.4. Which one is the best title fo

18、r this text?A. Building a Successful Dairy BusinessB. Famous Farmers Around the WorldC. High Qualified Milk CowsD. The Architecture Designer5. Whats the true meaning of the underlined word in the 3rd paragraph?A. Waste of the cows. B. Chemical fertilization.C. Milk from the cows. D. Food offered to

19、cows. 1. As is known to us 2. where my grandmother used to live 3. the largest of which is Taiwan 4. the village that it was 30 years ago 5. both of whom work as doctors. 解题导语:老师提问Laiq:如果我给你一个苹果,又一个苹果,再给你一个苹果,现在你有几个苹果了?Laiq的回答令老师失望:四个。这是怎么回事呢?是Laiq太傻了吗?不,另有原因。1. B 解析:根据首句是老师的提问,此处是:几秒钟后,Laiq自信地回答有四个

20、苹果。reply回答,答复 符合语境。2. C 解析:老师正盼望着毫不费力的正确答案:三。根据常识,老师期盼正确答案。expect期盼 符合语境。3. C 解析:根据常识判断,这样简单的问题,学生竟然答错。所以老师是失望的。4. B 解析:老师心想也许孩子没听准确。properly 恰当地,正确地 符合语境。anxiously 焦虑地;immediately 立即;impatiently无耐心地 皆不符合语境。5. C 解析:对应文章首句,“如果我给你一个苹果,再给你一个苹果,再给你一个苹果,你会有多少苹果?”6. A 解析:Laiq看到了老师脸上的失望。他用手指又计算了一遍。calculat

21、e计算 符合语境。7. C 解析:但是在他的内心,他在搜索能让老师高兴的答案,而不是准确答案。search for 搜索,搜寻 符合语境。8. C 解析:根据上下文,在孩子的心里,计算题目不重要,老师高兴不高兴,这是重要的。Laiq在找让老师高兴的答案。9. A 解析:对应上句,Laiq搜寻的不是问题的正确答案,而是让老师高兴的回答。10. C 解析:这次,他犹豫不决地说:“四”。因为根据他的理解角度,确实是“四”,但是老师又认为不对,所以孩子犹豫了。hesitatingly犹豫地 符合题意。 11. B 解析:根据常识可知,老师脸上依旧是失望的表情。stay 停留,逗留 符合语境。12. D

22、 解析:老师认为因为Laiq不喜欢苹果,而不专心。Lose focus 走神,失去焦点 符合语境。lose heart 灰心 不符合语境。13. B 解析:老师用故意的兴奋,眨着眼睛问Laiq:如果我给你一个草莓,再给你一个草莓,再给你一个草莓,你有多少个草莓呢?14. D 解析:老师换了一种出题的方式,希望Laiq能回答准确。15. A 解析:Laiq回答对了,老师有了胜利的微笑,感到她的教学方法成功了。approach方法,途径 符合语境。16. C 解析:老师看到自己终于教会了学生,得出正确的答案,想祝贺自己。congratulate 祝贺 符合语境。17. B 解析:但是依旧有一个问题

23、。所以老师接着提问Laiq。“remained”留待,保持 符合语境。 18. C 解析:Laiq说出了自己答案的原因:因为他的书包里已经有一个苹果了。19. B 解析:当人们给出不同于你预期的答案的时候,不要认为他们错了。20. A 解析:你没能考虑到的角度导致了不同的人有不同的答案。. 解题导语:经营农场把作者喜爱动物和所学的建筑知识结合在一起,不仅实现了梦想,也开创了自己的一片天地。1. C 解析:细节理解题。根据文章第一段提到“Then I went away to Rhode Island School of Design to become an architect.”作者去罗德岛

24、设计学院学习成为建筑师,可知。2. B 解析:细节理解题。根据文章第二段最后一句“its not just milking cows. Theres nutrition and finances and a lot of big day-to-day decisions.”乳牛场的工作不仅仅是产牛奶,而且包括营养状况和大量的重大决策。3. D 解析:细节理解题。根据文章的倒数第二段第一句“land is the biggest obstacle. Securing enough land.”土地是最大的障碍,确保足够的土地。4. A 解析:主旨大意题。全文是关于乳牛场的经营,管理;也就是建立成功的乳品企业。5. A 解析:猜测词义题。根据文章第三段上下文“the cows give you milk, but they also give you a lot of manure”和生活常识可知:奶牛不仅产奶,而且还会产生大量的粪肥。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1