收藏 分享(赏)

【阅读理解(二十)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx

上传人:a**** 文档编号:812120 上传时间:2025-12-15 格式:DOCX 页数:7 大小:18.20KB
下载 相关 举报
【阅读理解(二十)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第1页
第1页 / 共7页
【阅读理解(二十)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第2页
第2页 / 共7页
【阅读理解(二十)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第3页
第3页 / 共7页
【阅读理解(二十)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第4页
第4页 / 共7页
【阅读理解(二十)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第5页
第5页 / 共7页
【阅读理解(二十)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第6页
第6页 / 共7页
【阅读理解(二十)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、小升初英语PEP版阅读理解专项训练(二十)班级: 姓名:主题1:学校开放日SCHOOL OPEN DAYDATE: Friday, 30 NovemberTIMEACTIVITYPLACE8 a.m.See around the school and pupils art workArt room9 a.m.Watch the pupils doing morning exercisesPlayground9:30 a.m.Have a parents5 meetingSchool hall10 a.m.Watch two lessons (English & maths)Classroom

2、building1 p.m.Attend the music party (about 90 minutes)Music room( )1.The parents do not go to on the school open day.A. the art room B. the computer roomC. the hall D. the playground( )2.What lesson will be open to parents?A.Art lesson B. Music lessonC.English lesson D.P.E.lesson.( )3.How long does

3、 the open day last(持续)?A.Over 6 hours B.About 5 hours.C. More than 7 hours D.Five hours and a half.主题2:手机短信Here are some text messages (短信).Gina, Tobys green pencil box is on the sofa. Please take it to his classroom now. He needs it.MomAnna, I found your dictionary, but I cant find your CD player.

4、Ifs not on your bed.TimDad, can you bring(带来)these things to me? I need my yellow eraser, baseball and blue hat. The eraser and the hat are on my bed. The baseball is under my bed. Thank you.JerryBrother, I need my CD player and English dictionary.The CD player is on my bed.Thedictionary is in the b

5、ookcase.Please take them to the library.Thanks.Anna( )1. is in the classroom now.A.Toby B.Gina C.Anna D.Tim( )2.Toby needs his A. pencil box B. baseball C.CD player D. dictionary( )3.Jerrys eraser is A. green B. yellow C. blue D. black( )4.Annas English dictionary is A. on the sofa B. on her bed C.

6、under her bed D. in the bookcase( )5.Tim is AnnasA. father B.grandfather C. brother D.son主题3:忙碌的周末Hello, Im Mary. Im going to have a busy weekend.On Saturday morning, Im going to the Beach Park with my friends. We are going toride bikes there because we can do some sightseeing on the way. We are goi

7、ng to play on thebeach. In the midday, we are going to have a picnic in the park. In the afternoon, we are goingto visit our English teacher. She wants us to go to her home and she will help us with ourEnglish. In the evening, Im going to visit my aunt with my mother, because it s my cousinsbirthday

8、. There is going to be a party in her house.On Sunday morning, Im going to the bookstore with my good friends. Im going to buysome storybooks.After lunch, Im going to do sports with my brother. In the evening Imgoing to watch TV and clean my room.( )1.Mary is going to the Beach Park A. with her moth

9、er B. by bike C.by bus D. with her teacher( )2.Mary is going to have her lunch on Saturday.A. in the park B. in her teachers houseC. in her aunts home D. in her home( )3. Why is Mary going to her aunts house?A. Because her mother is going thereB.Because its her cousins birthdayC.Because she wants to

10、 have supper thereD. Because she wants to learn English from her cousin.( ) 4.Mary is going to on Sunday.A. the bookstore B.her aunts homeC. the park D.her English teachers house( )5. Mary is going to clean her room on A.Saturday morning B. Saturday eveningC. Sunday morning D.Sunday evening主题4:休闲旅游车

11、Americans love to drive on their holidays.Usually, the whole family gets into a car orrecreational vehicle(RV,旅行房车) and drives for a summertime trip across the country.RVs are like houses on wheels(车轮). There are kitchens,bathrooms and bedrooms inRVs. They are bigger than cars, but can be very small

12、 when you share a bed with your littlebrother or try to play a game.But RV travel is a great time with the family. You can see the country in your own “home”.You can spend every night in a different place.And, you dont have to pay for hotels orrestaurants, only gas(汽油). Best of all, you are free to

13、go to any place you like at any time.( ) 1.Americans enjoying driving on their holidays with the family.( ) 2.RVs have kitchens, bathrooms and bedrooms.( ) 3.RVs are bigger than cars, but they can be small if you share with others.( ) 4.You dont have to pay for anything if you have an RV.( ) 5 .You

14、are free when you have a RV.参考答案主题1:学校开放日1.B。由表格右侧“PLACE(地点)一栏中可以看出,B项(电脑室)并不在其中,因而答案为B。2.C。由表格中间一栏“Watch two lessons (English & maths)”可知答案为C。3.A。由左侧一栏TIME下面的开始时间“8 a.m.”,最后时间“1 p.m.”以及活动“Attend themusic party (about 90 minutes)”这些信息可知,学校开放日持续6个半小时,因而答案为A。主题2:手机短信1.A。由第一条短信中“Tobys green pencil box

15、is on the sofa. Please take it to his classroomnow.”这一信息可知答案为A。2.A。由第一条短信中“Tobys green pencil box is on the sofa.He needs it.”这一信息可知答案为A。3.B。第二条短信的发信人是Jerry,根据该条短信中“I need my yellow eraser”可知答案为B。4.D。第三条短信的发信人是Anna,由短信中“The dictionary is in the bookcase.可知答案为D。5.C。由第三条短信中“Brother, I need my CD playe

16、r and English dictionary.”可知答案为C。主题3:忙碌的周末1.B。由第二段第一句“Im going to the Beach Park with my friends. We are going to ride bikesthere”这一信息可知答案为B。其他选项与文中信息不符。2.A。由第二段第四句“In the midday, we are going to have a pienic in the park.”可知答案为A。3.B。由第二段倒数第二句“Im going to visit my aunt with my mother, because its my

17、 cousin s birthday.”这一句可知答案为B。4.A。由最后一段第一句“On Sunday morning, Im going to the bookstore with my good friends.”可知答案为A。5.D。由最后一段最后一句“In the evening Im going to watch TV and clean my room.”可知答案为D。主题4:休闲旅游车1.A。由第一段“Americans love to drive on their holidays. Usually, the whole family gets into a car.and

18、drives for a summertime trip across the country.”这一信息可知本句正确。2.A。由第二段“There are kitchens, bathrooms and bedrooms in RVs.”这一句可知本句正确。3.A。由第二段“They are bigger than cars, but can be very small when you share a bed with yourlittle brother or try to play a game.”可知本句正确。4.B。由第三段“you dont have to pay for hotels or restaurants, only gas”这一句可知本句错误,你不需要付食宿费,但需要交汽油钱。5.B。由短文最后“Best of all, you are free to go to any place you like at any time(最好的是,你可以在任何时候、自由地去你喜欢的任何地方)”这一句可知本句错误。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1