ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:7 ,大小:18.63KB ,
资源ID:812115      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-812115-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【阅读理解(七)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【阅读理解(七)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx

1、小升初英语PEP版阅读理解专项训练(七)班级: 姓名:主题1:行为规则Family Rules1.Get up at 6:00 a.m. and go to bed by 10:00 p.m.2.Dont talk loudly in the room.3.Clean your bedroom every day.4.Wash your skirts and T-shirts.5.Dont meet friends before you finish your homework.Rules1.Come into the room with clean shoes.2.Dont eat or d

2、rink in the room.3.Dont talk loudly in the room. 4.Turn on the computers right and turn off them after class.( )1.The word(s) in the blank(空格) can be .A.Computer Room B.Library C.Classroom D.Supermarket( )2.The underlined word “turn off” means in Chinese.A.打开 B.搬走 C.冲洗 D.关闭( )3.According to the pass

3、age, we know .A. you cant talk loudly in both of the two kinds of rulesB. you may come into the room with skirts and T-skirtsC.you can go to bed after 10:00 p.m.D.you cannot meet friends主题2:邀请和回应邀请In Canada and in the United States, people enjoy entertaining(招待) at home. They oftenask their friends

4、over for a meal, a party, or just for a talk.Here are the kinds of things people say when they invite someone to their home.“Would you like to come over for dinner this Saturday?”“Hey, were having a dinner on Friday.Can you come?”How will you answer an invitation? You can either say thank you and ac

5、cept it, or sayyoure sorry and give an excuse(借口):“Thanks, Id like to. What time would you like us tocome?” or“Oh, sorry, I have tickets for a film.”Sometimes, however, people use words that sound like invitations but they are not realinvitations, such as “Please come over for a drink sometime.”Or“W

6、hy don t you come overand see us sometime?”They are not real invitations because they dont tell you a good timeor date.They just show that the person is trying to be friendly.( )1.People in Canada and the US enjoy asking friends to .A. pay a meal B. plan a party C.have a talk D. have a dance( )2.Peo

7、ple can NOT answer an invitation by .A. saying thank you B. accepting itC. giving an excuse D. just saying no( )3. What is not a real invitation?A.Please come over for a drink sometime.B. Would you like to come over for dinner this Saturday?C. were having a dinner on Friday. Can you come?D. Why dont

8、 you come over and see us this evening?( )4.The underlined word“invitations”means in Chinese.A.通知 B.邀请 C.书信 D.礼物主题3:减少校园污染In most parts of the world, many students help their schools make less pollution.They join“environment club.In an environment club, people work together to make ourenvironment cl

9、ean.Here are some things students often do.No-garbage(无垃圾) lunches.Environment clubs ask students to bring their lunchesin bags that can be used again.Every week they will choose the class that makes the leastgarbage and praise it in the whole school!No-car day. On a no-car day, nobody comes to scho

10、ol in a carneither the students northe teachers! Cars give pollution to our air. Use your legs! Its lots of fun!Turn off the water! Do you know that washrooms can waste twenty to forty tons ofwater an hour? In a year, that would fill a small river! In environment clubs, students repairthose broken w

11、ashrooms.We love our environment. Lets work together to make it clean.( )1.Environment clubs work to .A. help more students B. love our environmentC. help people find work D. make our environment clean( )2.From the passage we know the students usually have lunch .A. at school B. in shops C. in clubs

12、 D.at home( )3.On a no-car day, will take a car to school.A. both students and teachers B. only studentsC. neither students nor teachers D. only teachers( )4.After students repair the washrooms, they save .A. a small river B. a clubC. a lot of water D. toilet paper( )5.The writer writes the passage

13、to ask students to .A. clean the school B. make less pollutionC. join clubs D.help teachers主题4:去朋友家做客Going to a friends house is very exciting. It is a good chance to spend time with yourfriend and get to see where they live.So it is always nice to remember to be polite(礼貌的).When to arriveThe first

14、thing to remember is that when a friend invites you to his or her house, youshould arrive on time.If your friend tells you to come“around 5:00” , that means(意味着) you can be there a little bit after 5:00.But usually it is a good idea to arrive on time.What to bringOften it is also nice to bring somet

15、hing to your friends house.This could be a nice snackfor you two to share, or maybe a movie that you can watch together. You can also bring somebeautiful flowers.How to greetWhen you visit your friends house, you may also get the chance to meet their parents.You should introduce(介绍) yourself to them

16、 and they will also tell you their names. But itsmore polite to call them Mr. or Mrs. Smith (or whatever).1. What does “coming around 5:00 means? 2. What can you bring to your friends house? 3. Who may you meet in your friends house? 4. Is it polite to call your friends father Mr. Smith? 参考答案主题1:行为规

17、则1.A。由表格横线处右栏中第4条规则“Turn on the computers right.”可知答案为A。2.D。画线词前面的信息“Turn on the computers”意思是“打开电脑”,而画线词之后是after class,意思是“下课时”,由此可知该画线词表示“关闭”之意,所以答案为D。3.A。由家庭规则第2条和电脑室规则第3条可知答案为A,即“两个地方都不允许大声喧哗”。其他选项均与表格内容有关信息不符。主题2:邀请和回应邀请1.C。由第一段中“They often ask their friends over for a meal, a party, or just fo

18、r a talk.”这一句可知答案为C。2.D。根据“How will you answer an invitation?”这一句之后的信息可知,A、B、C三项均是合适的回应方式,而D项的回答方式不太有礼貌,因而答案为D。3.A。由最后一段信息可知,真正的邀请一般会给出具体的时间,而没有给出明确时间的则只是一种友好的表示,因而答案为A。4.B。由画线词之后的“such as Please come over for a drink sometime.”等句子可知,该词应表示“邀请”之意,因而答案为B。主题3:减少校园污染1.D。由文章开始“In an environment club, peo

19、ple work together to make our environment clean.”这一信息可知,环保俱乐部的目的是让环境清洁,因而答案为D。2.A。由“No-garbage(无垃圾) lunches”这一部分的信息可知,学生在学校里吃午饭,因而答案为A。3.C。由“No-car day”部分中“nobody comes to school in a carneither the students nor theteachers!”这一信息可知答案为C。4.C。由“Turn off the water”中“.washrooms can waste twenty to forty

20、tons of water an hour?In a year, that would fill a small river!”可知,通过维修厕所,他们可以节约大量的水,因此答案为C。5.B。通读全文可知,作者写这篇文章旨在要求学生减少污染,因而答案为B。主题4:去朋友家做客1. we can be there a little bit after 5:00.由“When to arrive”这一段中“lf your friend tells youto come around 5:00 , that means(意味着) you can be there a little bit after

21、 5:00.”这句可知答案。2. A nice snack, a movie or some beautiful flowers.答案出自“What to bring”这段中“This could be a nice snack, or maybe a movieYou can also bring some beautiful flowers.”这几句。3.Their parents.由最后一段“When you visit your friends house, you may also get the chance to meet their parents.”这一句可知答案。4. Yes, it is.由短文最后一句“But its more polite to call them Mr. or Mrs. Smith (or whatever).”可以总结出答案。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1