ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:9 ,大小:184.96KB ,
资源ID:812092      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-812092-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【阅读小火车】2022-2023学年小升初英语阅读话题易错专项练习十一 My school 我的学校.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【阅读小火车】2022-2023学年小升初英语阅读话题易错专项练习十一 My school 我的学校.docx

1、【阅读小火车】2022-2023学年小升初英语阅读话题易错专项练习十一 My school 我的学校(人教PEP版)一、阅读短文,选出正确的一项。 Look! This is our school. It is very nice. Many trees and flowers are in our school garden. Our school is big. There are twenty five classes in our school. There are fifty students in every class. We have forty teachers and fo

2、ur headmasters(校长). One of headmasters is Mr. King. In class, we listen to(听) our teachers. We study hard(努力学习). After class, we often play basketball or soccer. Our school life(生活) is very nice. We like our school, our headmasters, our teachers and our class. 1. Our school is _.A.not small B. big C

3、. too big D. small2. We have _ teachers and _ headmaster(s).A.fifty; one B.fourteen; one C. forty; four D. fiftyfour; four3. There are _ students in our school.A. 1600 B.1250 C. 750 D. 4004. _ is one of headmasters.A. Mr. King B. Mr. Liu C. Liu Ming D. Li Ning5. After class, the students often _.A.

4、play basketball B. play soccer C. study D. play basketball or soccer二、阅读短文,选出正确的一项。 There is a library in our school. It is near our classroom. It is on the first floor. Our school library is not very big, but it is nice. There are many books in the library. Some are in Chinese. Some are in English.

5、 I like reading very much. I often go there to borrow(借)books. The librarian(图书管理员)is a woman. She is very kind. We can choose(选择)any books from the library. 1. The library is in _.A. our city B. our factory C. our school D. his school2. The school library is _.A. big B.not small C.) not big D. not

6、nice3. In the library there are _ books.A. more B. much C.few D. many4. Some books in the library are _ English. A. on B. in C. at D. with5. You can _ books from the library.A. buy B. to buy C. borrow D. to borrow三、阅读短文,选出正确的一项。This is Marks school. Its break time now. There are some cars in the par

7、king lot(停车场). They are the teachers. Mark plays football with some boys. Alan and Ben sit under a tree near their classroom. Jenny and May stand near their classroom. All the teachers are in their office. The bell rings. Its time for class. 1. The cars are _. A. the teachers B. Marks C. the student

8、s2. What does the underlined phrase break time mean in Chinese?A.上课时间 B. 上班时间 C. 课间休息时间3. Who plays football with Mark? A. No one. B. Alan and Ben. C. Some boys.4. The teachers are _.A. near the parking lot B. in the classroom C. in the office5. The bell rings because _.A. class begins B. class is o

9、ver C. school is over四、阅读短文,选出正确的一项。Mary is a student. She lives far from her school. So she often goes to school by bus. She gets up at 6:30 every morning. She doesnt want to be late.The first class starts at eight and there are four classes in the morning and three in the afternoon. She doesnt go

10、home for lunch. She has lunch at school. Mary studies Chinese,English,math and other lessons at school. She studies hard.In the evening,she usually does her homework. Sometimes she watches TV. She goes to bed early.()1.How does Mary go to school? AOn foot.BBy car.CBy bus.()2.Mary _ at 6:30 every mor

11、ning. Agoes to school Bgoes to bed Cgets up()3.Mary has lunch _. Aat home Bat school Cat the restaurant()4.Mary usually _ in the evening. Aplay chess Bdoes her homework Creads books()5.Does Mary go to bed early? AYes,she does. BNo,she doesnt. CI dont know.五、阅读短文,对的在题前括号内写(T),错的写(F)。Grandpa:There was

12、 no library in my old school.Yifan:There is now in my school now. What was your school like, Grandpa?Grandpa:There was only a small building. Yifan:Could you see stars at night.Grandpa:Yes, I liked the stars. They were very beautiful.Yifan:One day Im going to the moon.because American took about fiv

13、e days to get there,In 1969.Grandpa:How do you know that?Yifan:I looked it up on the Internet.( ) 1There was a library in Grandpas school.( ) 2There was a small building in Grandpas school. ( ) 3Grandpa could see stars at night.( ) 4Grandpa is going to the moon one day.( ) 5The stars were beautiful.

14、六、Amy在向同学们作介绍,你知道下面哪幅图片是Amy介绍的地方吗?根据他们的对话,选一选。 () 1. Mary: Is this a desk?Amy: Yes,it is. Linda: Whats on it?Amy: Lets go and have a look. Mike: Is this a TV?Amy: No, its a computer. Zhang Peng: Oh, so many computers! () 2. Amy: This is my school. Linda: Is that the playground?Amy: Yes, it is. Mary:

15、 Lets go to the playground. Mike: Lets play football. Zhang Peng: Great!七、快乐阅读,选出正确答案。Hello! My name is Wan Jun. Welcome to our school. Our school is very big. We have a beautiful garden, a big playground, a clean canteen(餐厅) and a quiet library. My classroom is on the second floor. There are ninete

16、en girls and twentyone boys in my class. My favourite(最喜爱的) subject(科目) is art. We study and play in our school. We love our school. () 1. Wan Juns school is_. A. bigB. smallC. old() 2. Do they have a library?_. A. Yes, they doB. No, they dontC. Sorry, we dont know() 3. Where is Wan Juns classroom?_

17、. A. Its on the first floorB. Its on the third floorC. Its on the second floor() 4. How many students are there in Wan Juns class?_. A. 39B. 40C. 41() 5. Whats Wan Juns favourite(最喜爱的) subject?_. A. ArtB. MusicC. Math八。阅读理解,选择合适的选项,将其编号写在题前括号里。Welcome to my school. There are 30 classrooms in my scho

18、ol. Look, this is a big and nice playground . In this building(大楼), you can see the gym, the library and the art room are on the first floor. There are many story-books and picture books in the library. You can read books in it. My classroom is on the second floor. Its big and clean. I like it.() 1.

19、There are classrooms in my school. A、thirty B、thirteen C、three() 2.The playground is .A、 small B、big C、 big and nice() 3.The library is on the floor.A、first B、second C、third() 4.My classroom is A、clean B、clean and big C、 small() 5.I my school.A、 dont like B、like九、阅读短文,判断对错。对的打,错的打。 Its twelve oclock

20、 at noon(中午). Jane is going home after school. She finds(发现)a puppy(小狗) outside her house. It is lovely, and its brown and white in colour. It has big eyes and long ears. Jane like it very much and brings(带) it into the house at once(马上).“ May I keep this puppy, Mummy?” Jane asks(问) her mother.“ If(

21、如果”) you work hard.(努力). Janes mother replies.(回答)From that day on, Jane works very hard and comes the first(第一名)in the examination.(考试)( )1. Jane finds a cat.( )2. She likes the puppy very much.( )3. The puppy is brown and yellow.( )4. Janes mother doesnt like the puppy.( )5. Jane comes the first i

22、n the examination.十、阅读下面短文,判断正误,正确的在括号里填T,错误的填F。I am Mike. This is our school. Its big. Look! This is the canteen, its big. I have lunch at school. The teachers office is on the first floor and the washroom is on the first floor, too. My classroom is on the first floor and there are thirty-four stud

23、ents in my class. We also have a small TV room, its on the third floor. Look! That is our playground. My school is cool, I like it!( )1.Mikes school is not big.( )2.Mike has dinner at school.( )3.The teachers office is on the first floor.( )4.There are 25 students in Mikes class.( )5.The TV room is

24、not big.参考答案一、1.B 2.C 3.B 4.A 5.D1.【详解】从Our school is big.一句获取明示信息。2.【详解】从We have forty teachers and four headmasters.一句获取明示信息。3.【详解】通过There are twenty five classes in our school. There are fifty students in every class.计算可得出答案。4.【详解】从 One of headmasters is Mr. King. 一句获取明示信息。5.【详解】从After class, we

25、often play basketball or soccer.一句获取明示信息。二、1.C 2.C 3.D 4.B 5.C1.【详解】根据文章第一句There is a library in our school.可以判断答案。2.【详解】根据文章第四句Our school library is not very big, but it is nice.可以判断本题答案。3.【详解】根据文章中There are many books in the library.可以得到答案。4.【详解】根据Some are in Chinese. Some are in English.一句可以得到答案。

26、 5.【详解】根据文章中I often go there to borrow(借)books .一句可以知道答案为borrow, 情态动词can后接动词原形。三、1.A 2.C 3.C 4.C 5.A1.【详解】根据短文第四句They are the teachers.可知答案。2.【详解】根据短文最后两句The bell rings. Its time for class.可推知,break time是“课间休息时间”的意思。3.【详解】根据短文第五句Mark plays football with some boys.可知答案。4.【详解】根据短文倒数第三句All the teachers

27、 are in their office.可知答案。5.【详解】根据短文最后两句The bell rings. Its time for class.可知,铃声响了,该上课了。四、1.C2.C3.B4.B5.A五、1.F 2.T 3.T 4.F 5.T六、1. B,点拨 根据对话中出现的“so many computers”,可以推断是computer room, 即计算机房。2. C,点拨 根据对话中出现的“Lets go to the playground. ”,可以推断是操场。七、1. A2. A3. C4. B点拨:由文中There are nineteen girls and twentyone boys in my class. 可知答案选B。5. A八、1.A 2.B 3.A 4.B 5.B九、1. 2. 3. 4. 5. 十、 FFTFT

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1