ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:13 ,大小:126.85KB ,
资源ID:784853      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-784853-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文([28588046]Module 4Seeing the doctor-2020-2021学.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

[28588046]Module 4Seeing the doctor-2020-2021学.docx

1、Module 4 Seeing the doctor一、单项填空(每小题1分,共10分)1.You look pale. with you?I have something wrong with my stomach.A. Whats happeningB. What is itC. Whats onD. Whats the matter2.I was still tired and when my mother woke me up.Me too. We went to bed too late last night.A. sleepy B. pleased C. perfect D. ca

2、reless 3.If someone does exercise, it means that he exercises every day.A. medical B. lovely C. daily D. impossible4.Im going to Shanghai next month. What about you, Jenny?I will social practice.A. take part inB. take placeC. take offD. take action5.Is Larry a of the school basketball team?No, he is

3、nt. He is in the school football team.A. matter B. chance C. choice D. member6.My deskmate is really . She enjoys different activities after school.A. activeB. quietC. lazyD. honest7.What does the man do? he is a doctor, but I am not sure.A. LuckilyB. PerhapsC. FinallyD. Anyway8.My father in a panda

4、 protection centre for 10 years, so he knows a lot about pandas.A. was workingB. is workingC. has workedD. will work9.I feel very hungry. I havent eaten anything 7:00 am.A. while B. as C. since D. for10.Andy has a headache and cant go to school today.I hope hell be well soon.A. Thats greatB. It does

5、nt matterC. Have a good trip D. Im sorry to hear that二、完形填空(每小题1.5分,共15分)Since my mother moved to live with us in the city, she has been much heavier than before.As time went by, her health got 11. So I had to take her to see a12. My mother was told to lose weight by doing exercise every day. She ha

6、d no choice but to follow13 the doctor said. I told her that I would exercise with her every morning.On the first morning, she got up very early14ran with me in our neighborhood(街区). I tried to run slowly so that she could follow me. After15 for some minutes, I told her the proper ways of exercise a

7、nd the importance of eating healthy food. She listened to me carefully. It made me16 that she told me everything very patiently when I was a kid. On the second morning, I praised(表扬) her for keeping running with me.But after two weeks, she wanted to give up running because she thought the two-week e

8、xercise didnt work 17. To encourage her, I taught her how to use the facilities(设施) for 18 in our neighborhood. She began to exercise again.With my help, it19 her one month to develop a good habit of daily exercise. Thank you,my dear daughter. Exercise brings health and happiness to me. I will20 wor

9、ry about my health. Her words touched my heart deeply. I felt happy to make a big difference to my mothers life.11.A. worseB. thinnerC. betterD. stronger12.A. teacherB. waiterC. doctorD. nurse13.A. whatB. thatC. whichD. where14.A. soB. butC. andD. or15.A. swimming B. eatingC. playingD. running16.A.

10、actB. expectC. forgetD. remember17.A. at leastB. at allC. at firstD. at most 18.A. schoolB. exerciseC. games D. movies19.A. tookB. spentC. cost D. paid20.A. alwaysB. everC. neverD. sometimes三、阅读理解(每小题2分,共30分)A提示:weight 体重; puberty 青春期; muscle 肌肉; stink 发臭味21.If Tom wants to be thin, he should go to

11、.A. Whats the right WEIGHT for me?B. Kids Talk About LifeC. WHATS HOT!D. THE DAILY BRAIN BUZZ22.If Alice wants to talk about her view about school rules, she should turn to .A. Kids Medical DictionaryB. FeelingsC. Q & AD. Big Questions23. isnt probably discussed in Puberty & Growing up.A. Teenagers

12、studyB. Teenagers thoughtC. How to get on with parentsD. How to play games24.The picture tells us most about .A. Teenagers healthB. Teenagers entertainmentC. Teenagers safetyD. Teenagers food25.The information probably comes from .A. a magazineB. a newspaperC. a websiteD. a guidebookBSore necks are

13、very common these days. How to avoid(避免) a sore neck? Here are the things you should know.Take precautions(预防措施)after an unusual activity. Many people report having a pain in their necks after doing something that they dont often do, such as a new exercise or packing and moving.If you know youve don

14、e something that puts you at risk, massage(按摩)your neck, do it with different exercises and take a warm bath before bed.Make sure your workstation is correct. If you work long hours at a desk, you may want to make sure that your work environment is set up to be the most relaxing. Make sure that your

15、 body is being treated(对待) right.Keep your feet on the floor. This will often depend on how high your chair is, so adjust(调整) it in time to get good results(结果).Change your posture often. Sitting in one position for long periods of time is not healthy. Sit with your back straight for most of the tim

16、e. Take a 5-minute break if you can and walk around every hour.Exercise. Find something swimming, running or climbing that makes you excited and feel alive. Make it into a usual way. Your body will feel better and your mind will feel more relaxed.26.In Paragraph 5, the underlined word it refers to(指

17、).A. the deskB. the chairC. your neckD. your body27.The underlined word posture in Paragraph 6 probably means in Chinese.A. 姿势B. 方向C. 方式D. 状态28.can avoid a sore neck according to the passage.A. Making your work environment be quietB. Sitting with back straight for a momentC. Packing and moving for a

18、 long timeD. Exercising often like swimming or running29.After doing something unusual, you may do the following things except.A. doing it with different exercisesB. massaging your neckC. taking a warm bath before bedD. looking at your phone for too long30.This passage mainly tells us.A. how to do e

19、xercise wellB. exercising often is good for peopleC. how to avoid a sore neckD. being healthy is the most importantCIts getting hotter and hotter outside. Summer is already here! Summer means high temperature, more outdoor activities and all kinds of fruit and vegetables.How can you stay fit in this

20、 exciting season? Here are some good suggestions:Eat and drink properly(正确地).What is healthy to eat in summer? Fresh and light food. Fish can be a good choice. It can keep your body energetic(精力充沛的) and help fight(与作斗争) against the burning sun. Another good choice is colourful fruit and vegetables.

21、They not only please your eyes, but are full(充满的) of healthy chemicals(化学物质). Tomatoes can help protect your skin against sunburn. Blueberries are good for your brain and eyes. The more colour, the better!With all those summertime activities you will be thirsty. What to drink? Water. Water has zero

22、calorie(卡路里) and is the perfect drink to stop your thirst.Try not to drink too many energy drinks, sports drinks or soda drinks which have lots of sugar and caffeine(咖啡因) in them.Stay active and cool.Summer is a great season to enjoy outdoor activities and play. Its also a good time to lose weight.

23、If you are lucky enough to be near a body of water, try water sports like swimming, surfing, water skiing and so on. These sports keep you cool and active at the same time. Youll have no problem beating the heat and keeping fit as well.Be careful of the sunshine.Summer allows you more chances to get

24、 outside, but it also means more possibilities to get burnt by the sunshine(阳光). If you are going outside, keep away from the sun when its the strongest usually between 11 am and 3 pm. If you have to stay in the sun for a long time, sunscreen(防晒霜), a big hat and a jacket with long sleeves will be ne

25、cessary.31.How many pieces of advice does the writer give us?A. Two.B. Three.C. Four.D. Five.32.The following things can help fight against the burning sun EXCEPT .A. fishB. tomatoesC. sunscreenD. sports drinks33.The underlined word please probably means in Chinese in the passage.A. 使愉悦B. 想要C. 使明亮D.

26、 请34.Which of the following is NOT right?A. Water sports can help you feel cool and active in summer.B. Youd better not go outside from 12 am to 2 pm in summer.C. Energy drinks are better than water to stop thirst.D. Summer is a good time to lose weight.35.Which can be the best title of the passage?

27、A. Healthy Food in SummerB. How to Lose WeightC. Outdoor Activities in SummerD. Keep Fit in Summer四、从方框中选择最佳选项补全对话(有两项多余)(每小题1分,共5分)A. What did you eat last night?B. Thats all right.C. Whats the matter with you?D. What should I do?E. Dont eat hamburgers any more.F. How long have you been like this?G

28、. Let me have a look.A: Good morning, doctor.B: Good morning. 36A: I have a stomach ache and a sore throat.B: 37A: Ever since last night.B: 38A: I had lots of ice-cream, chocolate, hamburgers and salad.B: Thats probably why. You shouldnt eat too much next time, especially icy food or junk food. Its

29、bad for your health.A: OK, Doctor. 39B: You should drink more hot tea with honey and have a good rest. I think youll be better soon.A: Thank you very much.B: 40五、任务型阅读(每小题1分,共5分)Doing Clean ExerciseWhen you go for a run outside, chances are that youll find litter all around you. Do you just go past

30、it, or do you stop and pick it up? If you choose the second, youre part of the latest popular sport in the West: plogging.The word plogging is the combination(结合体)of the Swedish phrase plocka upp(pick up) and the English word jogging (running slowly).What a plogger needs is a rubbish bag and a pair

31、of gloves to protect your hands. While collecting rubbish, ploggers learn to classify(分类) and deal with it correctly too.Plogging seems simple but it does a lot of good to both the environment and your health. It can not only make the world greener, but also get you full body exercise. For example,

32、a 30-minute plogging burns around 288 calories, compared to 235 calories burned from just jogging.So next time you go out jogging, why not carry a rubbish bag and collect some litter along the way? Your body and the environment will thank you.根据短文内容完成海报(每空不超过3个词)41.42.43.44.45.六、根据短文内容及首字母提示补全短文(每小题

33、1分,共10分)Alice was born with a strange disease. She was taken to many hospitals. None of the d46 knew the cause of the disease. They told her parents she would go blind and deaf.Now Alice is fifteen years old. Her eyesight and hearing are so poor that she cant see or hear c47. But she is a bright and

34、 happy girl. She says to h48, Whatever happens, I will never give up. She h49 to enjoy her life. With her p50 help, she is travelling as much as she can. She is also s51 the interesting things she experiences along the way.She also wants to help people like her. Her dream is to help researchers f52

35、a method for her disease. If she can get w53, people who have the same disease may also be cured(治愈). In fact, she has r54 money for a foundation(基金会) fighting the disease since she was in Grade Two. Until now, she has got over $150,000!Alice thinks helping others can make her h55 than having fun al

36、one. She is doing her best to live her life without any regret(遗憾).46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55.七、书面表达(25分)假如你是李华,是一名初三学生,2019年被评为校园运动之星。你的笔友Jim想请你介绍一下在初中三年里,运动在身体、心理、学习等方面给你带来的一些益处和你未来的运动计划。请你给Jim发一封电子邮件。内容包括:1.运动的益处(至少2点);2.未来的运动计划(至少2点)。写作要求:1.80词左右,开头和结尾已给出,不计入总词数;2.文中不得出现真实的学校名称与姓名。De

37、ar Jim,How is it going? I am proud of being chosen as the School Sports Star of 2019. Yours,Li Hua参考答案一、单项填空1.D根据答语可推断,问句问的是你怎么了,故答案为D。Whats the matter with you相当于Whats wrong with you。2.A根据tired和when my mother woke me up可知sleepy困的符合语境。3.C根据he exercises every day可知应用daily日常的。4.A我打算下个月去上海。你呢,Jenny?我将参

38、加社会实践活动。take part in参加,符合语境。take place发生;take off起飞;take action行动。5.DLarry是校篮球队的成员吗?不,他不是。他在校足球队。分析语境可知应用member成员。6.Aactive积极的,活跃的;quiet安静的;lazy懒惰的;honest诚实的。由第二句可知A项符合题意。 7.B由I am not sure可知此处表示也许,故选B。8.C此处表示我父亲已经在一家熊猫保护中心工作十年了,所以他非常了解熊猫,根据题干中的for 10 years可知要用现在完成时。9.C句意:我感到很饿。我从早上七点以后就没有吃东西。since和

39、for常用于现在完成时中,since后跟时间点,for后跟时间段。根据7:00 am 可知选C。while当的时候;as因为,当的时候。10.DThats great好极了;It doesnt matter没关系;Have a good trip旅途愉快;Im sorry to hear that听到这个我很遗憾。在英语中,听到不好的消息时,常用礼貌用语Im sorry to hear that回答。二、完形填空【解题导语】为了改善妈妈的健康状况,我每天早上和她一起跑步。在我的督促下,妈妈养成了每天锻炼的好习惯。妈妈感谢我对她的关心和帮助,我也很高兴自己能够对妈妈的生活产生好的影响。11.A根

40、据下文的描述可知,随着时间的流逝,妈妈的健康状况变得更糟糕了,故所缺的词是worse。12.C结合上下文可推断,我不得不带她去看医生,故所缺的词是doctor。13.A她别无选择,只能听从医生的话。此处所缺的词是what。what the doctor said是宾语从句,其中特殊疑问词what是said的宾语。14.C第一天早上,她起得很早,并且和我一起在我们的街区跑步。此处表并列,故所缺的连词是and。15.D结合上下文可推断,在跑了几分钟之后,我告诉了她恰当的锻炼方式以及健康饮食的重要性,故所缺的词是running。16.D那使我记起在我小时候她非常耐心地告诉我所有事情,故所缺的词是re

41、member。17.B根据她想放弃跑步可推断,她觉得这两周的锻炼没有什么用,故用not.at all结构。18.B根据上下文可知,我教她如何使用我们街区的锻炼设施,故所缺的词是exercise。19.A在我的帮助下,她花了一个月的时间养成了每天锻炼的好习惯。根据It takes/took sb. some time to do sth.句式可知答案为A。20.C妈妈说的是我再也不会为我的健康担忧了,故所缺的词是never。三、阅读理解A【解题导语】这是一个网站首页上的信息。21.A细节理解题。根据题干中的wants to be thin和海报中的Whats the right WEIGHT f

42、or me可知答案。22.B推理判断题。A项表示儿童医学词典;B项表示感受;C项表示问题与回答;D项表示大问题(谈论脚为什么臭)。题干表示Alice要谈论自己的看法,即表达自己的感受,故应进入Feelings部分。23.D推理判断题。Puberty & Growing up表示青春期与成长,而且在图片左侧有Games这一栏,再结合选项可推知D项不会在这一栏目中讨论。24.A主旨大意题。四个选项内容在图片中都有所涉及,但仔细观察可知,至少有七个栏目明显涉及青少年健康:How the Body Works, Puberty & Growing Up, Staying Healthy, Stayin

43、g Safe, Health Problems, Illnesses & Injuries, Kids Medical Dictionary,故选A。25.C文章出处题。从图片中的Search here.可推断,本信息来源于一个网站。B【解题导语】本文介绍了如何避免颈椎疼的一些方法。26.B代词指代题。根据第五段中的This will often depend on how high your chair is, so adjust(调整) it in time to get good results(结果)可知it代指前面提到的chair,故选B。27.A词义猜测题。根据画线词后的Sitti

44、ng in one position for long periods of time is not healthy可知,长时间以一种姿势坐着是不健康的,所以应该经常换换你的姿势,故posture意为姿势。28.D细节理解题。根据最后一段内容可知经常锻炼可以避免颈椎疼,故选D。29.D细节理解题。根据第三段中的massage(按摩) your neck, do it with different exercises and take a warm bath before bed可知应选D。30.C主旨大意题。本文主要介绍了几种避免颈椎疼的方法,故C项符合文意。C【解题导语】本文就如何在夏季保持

45、健康给出了几点建议。31.B细节理解题。文章共给出了Eat and drink properly(正确地),Stay active and cool和Be careful of the sunshine三条建议。32.D细节理解题。根据文章第二、三段和最后一段内容可知,鱼、西红柿和防晒霜都可以抵御阳光,故选D。33.A词义猜测题。根据第二段中的Another good choice is colourful fruit and vegetables.They not only please your eyes, but are full(充满的) of healthy chemicals(化学

46、物质)可推知,水果和蔬菜不仅能愉悦我们的眼睛,而且含有健康的化学物质,故A项符合文意。34.C细节理解题。根据第三段中的Water has zero calorie (卡路里)and is the perfect drink to stop your thirst. Try not to drink too many energy drinks,sports drinks or soda drinks which have lots of sugar and caffeine(咖啡因) in them可知水更容易解渴,C项说法错误。35.D标题判断题。本文讲的是怎样在夏季保持健康,故选D。四、

47、从方框中选择最佳选项补全对话(有两项多余)3640 CFADB五、任务型阅读41.plogging/doing clean exercise42.a rubbish bag43.deal with44.the environment45.greener/more beautiful六、根据短文内容及首字母提示补全短文46.doctors47.clearly48.herself49.hopes50.parents51.sharing52.find53.well54.raised55.happier七、书面表达【范文赏读】Dear Jim,How is it going? I am proud o

48、f being chosen as the School Sports Star of 2019. Now, Id like to share my experience with you.I used to be weak and shy, but now I become healthier than before by doing sports. Sports also help me get more confident, so I am popular in my school now. And I also study harder and get better grades.To stay healthy, I want to make a plan. First, I will do some running every morning. Then, I will climb the mountains on weekends.I believe its never too late to do sports. We can keep ourselves in good health in this way.Please write to me soon.Yours,Li Hua

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1