ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:12 ,大小:52.67KB ,
资源ID:784847      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-784847-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文([28588037]Module 8Time off-2020-2021学年八年级英语下册期.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

[28588037]Module 8Time off-2020-2021学年八年级英语下册期.docx

1、Module 8 Time off一、单项填空(每小题1分,共10分)1. Did you do anything special on Fathers Day?Yes. I made my father a card in the of a heart to express my love.A. heightB. shapeC. designD. model2.Sir,called you just now. I told him to phone again 20 minutes later.OK. Thanks, Nancy.A. somebodyB. nobodyC. anyoneD.

2、 everyone3.My mother forgot to. As a result, I was late for school this morning.A. lift me upB. put me downC. wake me upD. write me down4. The children in the poor area are a good school to learn more knowledge. A. thirsty for B. thankful toC. known for D. harmful to5.Lucy hopes it will be sunny tom

3、orrow because she wants to go for a picnic with her friends.A. whenB. thatC. howD. where6.I have some trouble in learning maths.Take it easy, because we can avoid meeting problems in study.A. alwaysB. usuallyC. oftenD. hardly7.What did you learn in geography class yesterday?I learnt why the sun in t

4、he east.A. was risingB. risesC. roseD. rise8.Every year many foreign friends come to see the of Tianjin, such as Tianjin Eye and Haihe River.A. concertsB. playsC. cartoonsD. sights9.Bob is taking the desks away because they too much room.A. stand upB. pick upC. take upD. listen up10.Oh, Im so tired.

5、 Shall we have a rest, Mum?, dear. We have to get to the station by 6 pm.A. Come onB. Look outC. Good luckD. Be careful二、完形填空(每小题1.5分,共15分)Have you ever been to Thailand? For thousands of tourists from China, this small country in southeast Asia is an excellent place to take a 11. Bangkok(曼谷) is the

6、 12 of Thailand. There are many interesting places in Bangkok. And you can 13 many delicate(精美的) goods when you are walking along the streets.The 14 time to visit Thailand is from April 13th to 15th, because it is the time of the Water Festival. People sing, dance and go out to 15 water at each othe

7、r. The local people think that water can wash away bad things and bring good 16.On the one hand, beaches and sunshine are a lot of travelers choices. In this country, there are many hotels facing the sea, so you can have fun on the beach or 17 in the sea. On the other hand, Thailand is a good place

8、to try 18 food. You can eat seafood at any restaurant or buy some tropical(热带的) fruit such as mangoes and durians(榴莲) at 19 prices.If you go to Thailand, you wont forget to 20 an elephant. The elephant is a symbol of Thailand. Its believed that Thailand is one of the most fascinating travel places.1

9、1.A. rest B. bus C. riskD. holiday12.A. world B. countryside C. capitalD. college13.A. hear B. see C. listenD. think14.A. most B. worst C. bestD. least15.A. look B. take C. arriveD. throw16.A. luckB. moneyC. prizeD. sight17.A. regret B. walk C. loseD. swim18.A. terrible B. sour C. deliciousD. sweet1

10、9.A. cheap B. expensive C. lowD. big20.A. hit B. ride C. driveD. climb三、阅读理解(每小题2分,共30分)ATrip 1 One Week in the MountainsBring your strong shoes and warm clothes for this walk in a beautiful area of the green mountains. You may go hiking or try rock climbing. This is also a protected area for wild a

11、nimals. You can find many kinds of animals in this area.Date: July 8-July 14Tel: 8463-9818Adult: $ 110Child: $ 55Trip 2 Three Days in the CountryThere are many beautiful gardens. Take your camera and enjoy the wonderful sights in Hunter Valley. It is a good place for fishing and horse riding. You ca

12、n also find different kinds of flowers here.Date: July 20-July 22Tel: 8398-5629Adult: $ 50Child: $ 25Trip 3 Flashlight AdventuresPut on your warm clothes, bring a flashlight and come for a night walk along the Dungog Valley. It is a trip full of adventures(冒险). A guide will lead the tour. Many of th

13、e plants on this trip can only be seen at night.Date: July 16-July 18Tel: 8387-5629Adult: $30Not for children Trip 4 Five Days by the SeaWear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening. Our hotel is next to the sea. We have our own boats, too. You can swim in the

14、sea or in the swimming pool. Every day our boat will take you to different places for swimming.Date: July 13-July 17Tel: 8754-9679Adult: $ 80Child: $ 4021.In which trip could you find many wild animals?A. In the mountains.B. In the country.C. In the Dungog Valley. D. By the sea.22.Sam would like to

15、take a 3-day trip to Hunter Valley with his wife and his 5-year-old daughter. How much should they pay?A. $ 25.B. $ 50.C. $100.D. $125.23.If you want to enjoy the sunshine at the seaside, you should call .A. 8754-9679B. 8387-5629C. 8463-9818D. 8398-562924.Lucy wants to know something about the life

16、of plants at night. Which trip can she choose?A. Trip 1.B. Trip 2.C. Trip 3.D. Trip 4.25.Where is the passage probably from?A. A newspaper.B. A guidebook.C. A novel. D. A cartoon.BDo you enjoy travelling and eating?If your answer is yes, youll surely love visiting Macao(澳门), a place full of culture

17、and beauty. Join us on our exciting two-day tour!Our tour begins at the Ruins of St. Pauls. A fire burned this famous church many years ago, but one wall still remains. Tourists from all over the world come to visit it.Next, well visit the Museum of Macao, which shows you the history and tradition o

18、f the city. You should miss none of the exhibitions(展品)! They are all amazing!After that, well go to Macao Tower, the 10th tallest tower in the world. This is certainly the best place to see the city.The next day, well enjoy many of the best foods of Macao. Anyone who has visited Macao will tell the

19、 food is hard to keep from enjoying! One of the places well take you to is Lord Stows Bakery nobody should miss the egg tarts there!Finally, well end our tour at Nam Van Lake, where well watch an excellent laser(激光) show.Come and join our tour! Theres something for everyone in Macao!26.The best titl

20、e of the text would be .A. History of MacaoB. A Visit to MacaoC. People in MacaoD. A Day in Macao27.If you want to know the history and tradition of Macao, you can go to .A. the Museum of MacaoB. Lord Stows BakeryC. St. Pauls ChurchD. Macao Tower28. From the text, we know that Macao Tower .A. was on

21、ce burned in a fireB. is the 10th tallest tower in the worldC. has some famous remains of the cityD. has the best egg tarts there 29.The writer thinks the food in Macao.A. is easy to cookB. is hard to enjoyC. is liked by almost everyoneD. is easy to go bad30.From the text, we know that we can at Nam

22、 Van Lake.A. see the whole cityB. start the tourC. watch a wonderful showD. enjoy delicious food CThese days, few 11-year-olds are allowed to walk to school by themselves. However, 11-year-old Rosalie Atkins is travelling the world alone.Rosalie Atkins lives in England. Her parents decided to let he

23、r travel alone. This summer Rosalies mother put her on a plane to Paris with a host family.Rosalie spent a week visiting Paris. She visited the Eiffel Tower and Notre-Dame de Paris, as well as several museums, markets, and parks. If I had visited with my parents, we would have seen only the touristy

24、 parts of Paris,said Rosalie. But because I was staying with a French family, I saw more. Travelling to different countries, Rosalie also expressed the confidence. I am quite confident when I have to talk to new people, which is a useful social skill,Rosalie said.Rosalie is glad that her parents all

25、ow her to go on adventures that other kids could only dream of. Rosalie said,Your parents arent going to travel with you forever. You have to learn to be independent some day, and in my opinion the sooner the better.31.Rosalie went to Paris by this summer.A. trainB. busC. shipD. plane32.How long did

26、 Rosalie stay in Paris?A. Three days.B. Five days.C. Seven days.D. A month.33.Which place didnt Rosalie visit in France?A. The Eiffel Tower.B. Notre-Dame de Paris.C. The Arc de Triomphe.D. Markets.34.How does Rosalie feel about her travelling abroad alone?A. Nervous.B. Confident.C. Worried.D. Upset.

27、35.The last paragraph mainly tells us .A. Rosalie is thankful for her parents decisionB. Rosalie likes travelling very muchC. Rosalie wants to travel with her familyD. its not good for a 11-year-old girl to travel alone四、从方框中选择最佳选项补全对话(有两项多余)(每小题1分,共5分)A: Hi, Tony! What are you doing here?B: Hi, Dam

28、ing! Im reading about travelling.A: About travelling? 36B: Yes, Im planning to travel during my summer vacation. Summer is the perfect time for fun and Id like to stay cool in the hot weather.A: Thatll be fun! 37B: Not yet. Im looking for a place Ive never been to. Any suggestions?A: 38 Its quite co

29、ol there in summer. Im sure you will like that place because there are many fun activities. And the food there is also special.B: 39 Thanks for your suggestion. Whats your plan for the summer vacation?A: I will stay at home.40 But please tell me about your vacation after you come back.B: No problem.

30、A. You may go to Chengde.B. Thats a good idea.C. Do you have any plan for the summer vacation?D. Ill do my homework.E. Have a good trip.F. What are you going to do?G. Have you decided where to go?五、任务型阅读(每小题1分,共5分)Zhangjiajie lies in the northwest of Hunan Province.Its one of the main tour cities in

31、 China with many famous sights. One of them, Zhangjiajie National Forest Park (张家界国家森林公园) is known as the first national forest park in China. The park opened to the public at the beginning of the 1980s.Its famous for strange peaks(山峰), clear water, beautiful forests and all kinds of plants.Its main

32、 sights are Golden Whip Stream(金鞭溪), Huangshi Fort(黄石寨) and so on. Golden Whip Stream is in the east of Zhangjiajie.Its named after the 380-metre-high Golden Whip Rock. Both sides of the stream stand strange peaks and are covered with old trees and vines(蔓生植物). Walking along the stream, you can enjo

33、y the fresh air and all kinds of sounds such as the running water and the birds singing. Huangshi Fort is 1,200 metres high. Standing at the top of Huangshi Fort, you cant help cheering for the fantastic sights around it. If you watch the south and the east, you can see all kinds of strange peaks. T

34、here is a saying that You cant say that you have been to Zhangjiajie without reaching Huangshi Fort. In the park, you can also enjoy watching a sea of clouds and fogs, exciting waterfalls and the fantastic sunset(日落). How wonderful everything is! 根据短文内容完成下列句子41.The first national forest park in Chin

35、a is.42.The park is famous for .43.If you walk along the Golden Whip Stream, you can enjoy .44.Huangshi Fort is high.45.If you watch at the top of Huangshi Fort, you can see all kinds of strange peaks.六、根据短文内容及首字母提示补全短文(每小题1分,共10分)Dear Helen,My family are going to Chimelong Ocean Kingdom in Zhuhai d

36、uring the May Day holiday. We p46 to take a direct flight there. Jane told me that her father has been to Zhuhai on b47 three times. She said that the ocean kingdom is a nice place to visit all year r48. As Zhuhai is in the south of China, the w49there can be a little hot in May. So she told me not

37、to bring too many clothes with us. According to Janes father, the ocean kingdom is about an hours taxi r50 from the airport. Because we have only three days for the t51, we must arrange our schedule (日程表) very carefully. Janes father also said that he liked everything in Zhuhai e52 the food. Jane sa

38、id that the ocean kingdom h53lots of attractions (有吸引力的事物) including theatre shows, parades(游行) and fireworks. I think there may be many shows in the evening. But she said the park closes at 8:30 pm. Well, I have to c54 it on the Internet.By the w55, can you tell me about your plan for the May Day h

39、oliday? Love,Mary46.47.48.49.50.51.52.53.54.55.七、书面表达(25分)你的美国朋友John计划暑假来中国旅游。请你根据以下图示,用英语在QQ中给他留言,介绍并推荐你的家乡,词数80左右。要求:1.必须包含所有提示信息,开头与结尾已给出,不计入总词数;2.意思清楚,表达通顺,行文连贯,书写规范;3.请勿在文中使用真实的姓名、校名及提示信息以外的地名。Hi, John, Im glad to hear that youre planning to travel around China during the summer vacation. Id li

40、ke to invite you to my home town Im looking forward to meeting you!参考答案一、单项填空1.B你在父亲节那天做特别的事情了吗?是的。我给我爸爸做了一张心形的卡片来表达我的爱。shape 形状,符合句意。2.A空处所在句意为先生,刚才有人给你打电话了,somebody通常用在肯定句中,表示某人,有人,符合题意。 3.Clift up抬起;put down放下;wake up叫醒;write down写下。根据空后句子可知选C。4.A 句意:贫困地区的孩子们渴望一所好的学校来学习更多的知识。be thirsty for渴望;be t

41、hankful to感激;be known for以闻名;be harmful to对有害。5.B空处引导宾语从句,分析宾语从句可知从句语意完整,不缺少任何成分,所以用that来引导,其他均不符合题意。6.Dalways总是;usually通常;often经常;hardly几乎不。结合语境可知此处指难以避免遇到问题,应用否定副词,故选D。7.B当宾语从句表示的是客观真理或客观事实时,从句的时态使用一般现在时。太阳从东方升起属于客观事实,应用一般现在时。8.D根据such as Tianjin Eye and Haihe River可推断,每年许多外国朋友来参观天津的名胜,故sights符合题意

42、。9.Cstand up 站起来;pick up 捡起来,开车去接;take up 占据;listen up 注意听。结合本题语境可知,Bob正把那些桌子搬走,因为它们占据了太多空间,故答案为C。10.ACome on加油;Look out小心;Good luck祝你好运;Be careful当心。根据语境推测这里是鼓励/催促对方继续走,所以A项符合题意。二、完形填空 【解题导语】本文是一篇说明文。短文介绍了旅游的好地方泰国。11.D这个在东南亚的小国家是一个度假的好地方。12.C根据常识可知,曼谷是泰国的首都。13.B当你走在街上的时候,你可以看到(see)很多精美的商品。14.C根据下文内

43、容可知,4月13日至4月15日是游览泰国最好的时间。15.D此处是指人们互相泼水。throw符合语境。16.A当地的人们相信,水可以洗去不好的事情,并带来好运。luck运气。17.Dswim in the sea在海里游泳。18.C此处是指尝试美味的食物。terrible可怕的;sour酸的;delicious美味的;sweet甜的。19.C英语中表达价格的高或低时,应用high或low。本文讲的是泰国旅行的优点,故low符合文意。20.B你如果去了泰国,不会忘记去骑大象。hit击,打;ride骑;drive驾驶;climb爬。三、阅读理解A【解题导语】 本文主要介绍了四个旅行的相关信息。21

44、.A细节理解题。根据Trip 1中的信息可知选A。22.D简单计算题。根据Trip 2里的价格可知,Sam和他的妻子以及5岁的女儿去的话应该付的钱数为:50+50+25=125(美元)。23.A细节理解题。根据Trip 4中的电话号码可知选A。24.C细节理解题。根据Trip 3中的Many of the plants on this trip can only be seen at night可知选C。25.B文章出处题。本文介绍了四个旅行的相关信息,应该出自旅游指南,故选B。B【解题导语】本文介绍了澳门两日游的行程安排。26.B标题判断题。通读全文可知本文介绍了澳门两日游,故选B。27.A

45、细节理解题。根据第四段中的Next, well visit the Museum of Macao, which shows you the history and tradition of the city可知选A。28.B细节理解题。根据第五段首句可知答案。29.C推理判断题。根据倒数第三段中的Anyone who has visited Macao will tell the food is hard to keep from enjoying可推知,澳门的食物是美味的,几乎人人都喜爱。30.C细节理解题。根据倒数第二段Finally, well end our tour at Nam

46、Van Lake, where well watch an excellent laser(激光) show可知选C。C【解题导语】本文介绍了一个11岁就独自旅行的小姑娘。31.D细节理解题。根据第二段中的This summer Rosalies mother put her on a plane to Paris with a host family可知答案。32.C细节理解题。根据第三段第一句可知答案。33.C细节理解题。根据第三段第二句中提到的地方及选项可知选C。34.B细节理解题。根据第三段最后一句可知答案。35.A段落大意题。通读最后一段,尤其是Rosalie is glad tha

47、t her parents allow her to go on adventures that other kids could only dream of可知,Rosalie对于父母让她独自旅行的决定很感激。四、从方框中选择最佳选项补全对话(有两项多余)3640 CGABD五、任务型阅读41.Zhangjiajie National Forest Park42.strange peaks, clear water, beautiful forests and all kinds of plants43.the fresh air and all kinds of sounds44.1,20

48、0 metres45.the south and the east六、根据短文内容及首字母提示补全短文46.plan47.business48.round49.weather50.ride 51.trip52.except 53.has54.check 55.way七、书面表达 【范文赏读】Hi, John, Im glad to hear that youre planning to travel around China during the summer vacation. Id like to invite you to my home town Fujian for a visit.

49、Fujian lies in the southeast of China with Fuzhou as its capital city. It has a population of over 39 million. Because of the nice environment, its known as Refreshing Fujian. It attracts millions of tourists from home and abroad. If you come, you can enjoy fresh air, blue sky as well as beautiful mountains and clear rivers. Many famous places of interest like Mount Wuyi and Gulang Island are well worth visiting. Whats more, you can taste different kinds of delicious food.Im looking forward to meeting you!

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1