ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:18.92KB ,
资源ID:782720      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-782720-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(UNIT 6 EARTH FIRST STARTING OUT .docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

UNIT 6 EARTH FIRST STARTING OUT .docx

1、Unit 6 Earth first Starting out & Understanding Ideas2022-2023学年高一英语外研版(2019)必修第二册同步课时训练一、单词拼写1.The _(展示) of prizes began after the speeches.2.Since 1977, otter(水獭) _(狩猎) has been illegal.3.The report _(使突出) the major problems facing society today.4.People were swimming in the _(大海) despite the hurr

2、icane warning.5.At the sight of this _(残忍), he could hardly contain his anger.6.He decided to _(奉献) the rest of his life to scientific investigation.7.If you want to pass your exams, youd better change your _(态度)!8._(幸运地) for him, he was very soon offered another job.9.Set yourself _(目标) that you ca

3、n reasonably hope to achieve.10.It _(吓唬) me to think I was alone in the building.二、翻译题11.这个女孩很难相处,所以没有人愿意和她坐在一起。The girl is hard to get along with, so no one _ _ _ sit with her.12.更糟糕的是,天开始下雨了。To _ _ _ , it began to rain.13.政府的垃圾分类措施是为了提高环保意识。The government has taken steps to classify garbage to _ _

4、 _ the protection of the environment.14.从今天起,我决定全力以赴提高我的英语水平。_ _ _ , I am determined to improve my English with all my efforts.15.我们害怕面对最后的结果,所以躲在房间里不敢出来。We _ _ _ the final results, so we hid in the room, not daring to come out.三、阅读理解 There was a gardener who looked after his garden with great care.

5、 To water his flowers, he used two buckets(桶). One was a shiny and new bucket. The other was a very old and dilapidated one, which had seen many years of service, but was now past its best. Every morning, the gardener would fill up the two buckets. Then he would carry them along the path, one on eac

6、h side, to the flowerbeds. The new bucket was very proud of itself. It could carry a full bucket of water without a single drop spilled(溢出). The old bucket felt very ashamed because of its holes: before it reached the flowerbeds, much water had leaked along the path. Sometimes the new bucket would s

7、ay, See how capable I am! How good it is that the gardener has me to water the flowers every day! I dont know why he still bothers with you. What a waste of space you are! And all that the old bucket could say was, I know Im not very useful, but I can only do my best. Im happy that the gardener stil

8、l finds a little bit of use in me, at least. One day, the gardener heard that kind of conversation. After watering the flowers as usual, he said, You both have done your work very well. Now I am going to carry you back. I want you to look carefully along the path. Then the two buckets did so. All al

9、ong the path, they noticed, on the side where the new bucket was carried, there was just bare(光秃秃的) earth; on the other side where the old bucket was carried, there was a joyous row of wild flowers, leading all the way to the garden.1.What does the underlined word dilapidated probably mean?A.Great.B

10、.Dark.C.Worn-out.D.Excellent.2.What was the old bucket ashamed of?A.His past.B.His aging.C.His manner.D.His leaking.3.The new bucket made conversations with the old one mainly to _.A.laugh at the old oneB.take pity on the old oneC.show off its beautiful looksD.praise the gardeners kindness4.Why was

11、the old bucket still kept by the gardener?A.Because it was used to keep a balance.B.Because it stayed in its best condition.C.Because it was taken as a treasure.D.Because it had its own function.四、七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to Celebrate World Environment Day World Environment Da

12、y is a yearly event which is held to raise global awareness of the need to protect our world._ People consider it a climax(高潮) of environmental activities being performed all year round by UNEP. Be a part of the celebrations to make our world cleaner, greener and brighter. Find out what the WED envi

13、ronmental theme is for the year. For example, in 2011, it is the International Year of Forests, thus the front page focuses on forests and trees on the site. If the theme inspires you, consider planning your event around the theme. _ Check out the activities already planned in your area, region or c

14、ountry. You might like to join in what has been planned, or even help out if youre early enough to become a part of the volunteers for the event. _ Consider holding your own WED event._ You could enthuse your neighbourhood street, your friends, your local community, your school, a group of businesse

15、s or the media to become involved too._ Do a study of your energy usage, your living habits and your use of unsustainable(不可持续的) products and make a list of ways you intend to control your unsustainable activities and habits and replace them with sustainable ones.A.You will expect extra exciting act

16、ivities.B.Use the Internet to search for WED events near you.C.If you dont mind a little planning and effort, why not organize your own?D.Adopt an eco-friendly lifestyle.E.Check out which country is the host country for WED.F.If you have another environmental theme that youre really into, thats okay

17、 too!G.Known as WED for short, it is run by the United Nations Environment Programme (UNEP).答案以及解析一、1.答案:presentation2.答案:hunting3.答案:highlights4.答案:ocean5.答案:cruelty6.答案:devote7.答案:attitude解析:句意:你若想通过考试,最好改变你的态度! change ones attitude改变某人的态度。8.答案:Fortunately9.答案:targets10.答案:scared二、11.答案:is willing

18、 to12.答案:make things worse13.答案:raise awareness of14.答案:From today on15.答案:were afraid/scared/frightened of三、答案:1-4.CDAD解析:1.词义猜测题。根据画线词所在句及后一句可知,该词意思与old相近,是指这只桶是破旧的,下文The old bucket felt very ashamed because of its holes也给了提示,故选C。2.细节理解题。根据第二段最后一句可知,旧桶对自己的漏水很羞愧,故选D。3.推理判断题。根据第三段中的See how capable I

19、 am!.you are!(看看我多有能力!园丁让我每天给花浇水,真是太好了!我不知道为什么他仍然使用你。你真是浪费空间!)可推知,新桶与旧桶对话主要是为了嘲笑旧桶,故选A。4.推理判断题。根据文章最后一段可知,这只旧桶也有作用和价值,因为漏水,它浇灌了通向花园的路边的花草,故它的存在仍然是有价值的,故选D。 四、答案:GFBCD解析:语篇解读:本文主要讲述如何庆祝世界环境日,就进行什么环保活动给出建议。 解析:空格前讲述为了唤起人们保护世界的意识,世界环境日每年举行。空格后讲述人们认为世界环境日是联合国环境规划署全年举行的环境活动的高潮。由此推断空格处选G项“它简称为WED,是由联合国环境规

20、划署运作的”符合语境,此处it指世界环境日。故选G项。解析:本段建议要了解世界环境日的主题。空格前阐述如果这个主题使你产生了灵感,那么考虑围绕该主题规划你的庆祝活动,由此推断空格处选F项“如果你有喜欢的环保主题,那也是好的”符合语境。故选F项。解析:本段建议你核查一下你的地区或者国家已经有什么计划。空格前阐述你可能想要参加某个计划,或者作为志愿者帮忙,由此推断空格处选B项“使用网络搜索你附近举行的世界环境日活动” 符合语境。故选B项。解析:本段建议你考虑举办你自己的环境日活动。空格后讲述你可以使你的社区、你的朋友、你的学校或者媒体等都参与进来,由此推断空格处选C项“如果你不介意一点点的规划和努力,为什么不组织自己的活动呢?”符合语境。故选C项。解析:空格处是本段主题。本段主要阐述研究你的能源使用情况、你的生活习惯和不可持续产品的使用情况,列出你打算控制的不环保行为和习惯的方法名单。由此推断本段建议“采用环保的生活方式”。故选D项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1