ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:18.47KB ,
资源ID:782360      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-782360-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(UNIT 5 ON THE ROAD DEVELOPING IDEAS .docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

UNIT 5 ON THE ROAD DEVELOPING IDEAS .docx

1、Unit 5 On the road Developing Ideas & Presenting Ideas2022-2023学年高一英语外研版(2019)必修第二册同步课时训练一、单词拼写1.He managed to inform the US _(大使馆) of the situation.2.Youll need some cash in local _(货币) but you can also use your credit card.3.I bought the ring as a _(纪念品) of Greece.4.A _(块,团) of snow and rocks is f

2、alling down the mountain.5.The number of these _(鹿) in China is increasing.6.I want to have an all-electric _(车辆) in my lifetime.7.I like the natural beauty of this vast _(大陆).8._(足球) is a game played by two teams of eleven players using a round ball.9.I have never _(参与) in drug trafficking(贩毒).10.T

3、he farmhouse is _(偏远的) from any other buildings.二、翻译题11.我想这周该轮到我开车送孩子们上学了。I think _ _ _ _ _ the kids to school this week.12.当周凯的妈妈看到他没有穿夹克衫就朝前门走去时,她担心地注视着他。When Zhou Kais mother _ _ _ towards the front door without a jacket on, she eyed him anxiously.13.我们刚完成任务机器就坏了。We _ _ _ the task _ the machine b

4、roke down.14.我们在从伦敦到巴黎的一次飞行途中相遇。(flight)We met _ _ _ from London to Paris.三、阅读理解 When I was 3 years old, I was found to be deaf in my left ear and have a small problem in my right. Being hard of hearing has been difficult, but Ive never lived in a state of self-hating sorrow. Imagine being able to s

5、hut out all sounds as you lay your head down to sleep by simply rolling over onto one side. Thats my reality when I sleep on my good ear, and it even makes me feel like a superhero sometimes. People call my deaf side my bad ear, but when I wear my hearing aid, I have access to a range of features(特征

6、) that some other deaf people dont. In cinemas, for example, with one click of a button I can enjoy a whole film as though it were whispered to me from the mouths of the actors. Having a hearing aid hasnt always felt good, however. On the first day I got my aid, when I was 8, I took it to school for

7、 show-and-tell. As I explained how it worked to my classmates, a boy yelled out, Arent those for old men? At that moment, I felt different. It took a long time for me to get over that sense of being so unlike my peers(同龄人). But its not just school kids who can make us deaf and hard-of-hearing people

8、 feel like burdens(负担). Every video on social media that lacks subtitles, for example, means an entire community of deaf people is unable to enjoy it. Completely deaf people are excluded from enjoying manymovies too, as subtitles in cinemas are almost impossible to find. And with hearing aids costin

9、g around $ 2,500 each, it can be hard for many people to afford to be able to listen to the things that others take for granted. As for me, I can listen to music, enjoy films, and catch conversationsIm lucky. Im deaf, but I can still hear everything. Ive been blessed with wonderful life experiences.

10、1.The author once feel different from his peers because _.A.he cant hear anythingB.he was laughed at by his classmatesC.he couldnt enjoy without subtitlesD.he could shut out all sounds when sleeping on his good ear2.Deaf people may have the following burdens EXCEPT _.A.being unable to afford hearing

11、 aidsB.being unable to enjoy videos without subtitlesC.being embarrassed in front of their peersD.being blessed with wonderful experiences3.What does the underlined phrase are excluded from probably mean?A.Are prevented from.B.Are limited to.C.Are separated from.D.Are reduced to.4.What is the author

12、s attitude toward his hearing difficulty?A.It was a tough reality and caused him a lot of trouble.B.It was a time of great sorrow and made him feel sad.C.It gave him a chance to experience something special.D.It helped him to live in his own world without sound.四、七选五Helpful Ways to Deal With a Know-

13、it-all Friend Sometimes having a friend who thinks he knows everything and always offers his unsolicited (主动提供的) advice can really make one upset. But with some ways to deal with know-it-all, you can easily cope with that friend. Also a know-it-all friend often acts as if he were the best. _ Try to

14、understand. There may be a reason why your know-it-all friend does so. Maybe he has low self-esteem(自尊) or hes not happy in his life._ This tip is very important, especially if the know-it-all is your best friend. Give him a little attention. Giving a little attention is one of the best ways to deal

15、 with a know-it-all friend. Show some enthusiasm about what the know-it-all says to give him enough attention._ Or this can lead to him giving more unsolicited advice._ Often the know-it-all friend can say some not-so-nice things, and these things are usually about you. Instead of thinking that some

16、thing is not okay with you, never take his comments and advice personally. If you do so, you may really begin to become unnecessarily anxious. Have a talk with him. If youre sick and tired of all those unsolicited advice, come right out with it. Speak politely and dont insult(辱骂) him. Try to find a

17、good time to talk to him._ Tell your know-it-all friend how it makes you feel and maybe he will respond well.A.Feel free to ignore him all the time.B.Dont take his comments personally.C.However, make sure you dont overdo it.D.Try not to go to those places where you think you shall go.E.If you have s

18、uch a friend, here are a few tips on coping with him.F.Try to understand him and understand why he acts the way that he does.G.You need to know what youre going to say and be sure to use only kind words.答案以及解析一、1.答案:embassy2.答案:currency3.答案:souvenir4.答案:mass5.答案:deer 6.答案:vehicle7.答案:continent8.答案:S

19、occer 9.答案:engaged 10.答案:remote二、11.答案:its my turn to drive12.答案:saw him heading13.答案:had just finished; when14.答案:on a flight三、答案:1-4.BDAC解析:1.推理判断题。根据第六、七段的内容可推知,作者曾经因为被同学们嘲笑而感到与同龄人不同。故B项正确。2.细节理解题。根据上文及倒数第三、四、五段的描述可知,聋人可能会在同龄人面前感到尴尬,因为没有字幕而无法欣赏视频和买不起助听器;根据最后一段中的Ive been blessed with wonderful lif

20、e experiences.可知,但是他们会拥有美好的经历。故D项正确。3.语义猜测题。根据第九段的内容Every video on social media that lacks subtitles, for example, means an entire community of deaf people is unable to enjoy it.,再结合画线短语所在句Completely deaf people are excluded from enjoying many movies too, as subtitles in cinemas are almost impossibl

21、e to find.可推知,are excluded from意为“不能,被排除在外”。故A项正确。4.推理判断题。根据最后一段的内容Im deaf, but I can still hear everything. Ive been blessed with wonderful life experiences.可知,听力障碍给了他体验特别的东西的机会。故C项正确。四、答案:EFCBG解析:有时我们身边会有那些自以为无所不知的朋友,他们总是主动提出建议,让人感觉心烦意乱。作者给出了一些应对这类朋友的方法。 设空前介绍了自以为无所不知的朋友令人厌烦的特点,设空后讲了几种应对这种朋友的方法。故E项起到承接上文,引出下文的作用。故选E项。根据第二段主题句Try to understand.可知,这段主要讲要试着理解这类朋友,故F项符合语境。关键词是understand,故选F项。设空前讲的是要对这类朋友所说的话表现出一些热情,给予他们足够的关心;设空后则讲了“否则这会使他们给出更多的建议”,因此C项符合语境。故选C项。根据上下文可知设空处为段落主题句。由设空处后的内容可知,与其让他的评论影响你,不如不要在乎他的建议与评论。故选B项。根据上文内容可知,G项中的use only kind words符合语境。故选G项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1