ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:16.49KB ,
资源ID:726644      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-726644-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022版新教材英语人教版选择性必修第二册基础训练:UNIT 2 BRIDGING CULTURES SECTION Ⅲ USING LANGUAGE WORD版含答案.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022版新教材英语人教版选择性必修第二册基础训练:UNIT 2 BRIDGING CULTURES SECTION Ⅲ USING LANGUAGE WORD版含答案.docx

1、课时评价作业基础达标练. 单句填空1.The young lady behaved bravely (brave) in the face of danger.2. To gain (gain) complete mastery of English, one must study very hard.3.He is very optimistic about his chance of passing the exam.4.My mother asked me to behave myself (me) before the guests.5.He has said he will coop

2、erate fully with the police. 同义替换in summary; outcome; expense; side with; deny; tremendous; as far as I am concerned; cost an arm and a leg; depress; competence1.We did not even make enough money to cover the cost of the food. expense 2.She saw a beautiful coat but it was very expensive. cost an arm

3、 and a leg 3.My friends endured very great danger in order to help me. tremendous 4.This can help you gain a high level of ability in English. competence 5.She felt very sad about the future. depressed 6.The department refuses responsibility for what happened. denies 7.If you raise it at the meeting

4、, Ill support you. side with 8.In my opinion, life is short, and we must achieve something during our life. As far as I am concerned 9.All in all, I think its very important to pay attention to our surrounding environment. In summary 10.We are waiting to hear the final result of the negotiations. ou

5、tcome . 完成句子1.观看这些已经不再是乐趣,因为大自然是你必须亲身体验的。(Its no pleasure doing. . .) Its no pleasure looking through these any longer because nature is one thing that really must be experienced.2.光说不做没有用。(It is no use doing) It is no use talking without doing.3.学习一门外语对每个人都很有用。(动名词作主语) Learning a foreign language i

6、s very useful to everyone.4.因为我正忙着准备期末考试,所以我没有一收到电子邮件就给你回复。(as 引导原因状语从句) As I was busy preparing for my final exam , I didnt reply to your email as soon as I received it.5.随着时间的推移,我逐渐适应了学校生活。(as 引导时间状语从句) As time went by , I gradually adapted myself to the school life.素养综合练. 阅读理解(2020山东潍坊高二期中考试)Whil

7、e your competitors are still waiting for the water to warm up, you could be giving your dragon boat season a jump-start with a paddling vacation in Orlando, Florida. Spring camp is suitable for all ages and levels, perfect for those looking for a break from the ordinary (or cold) days while enjoying

8、 the dragon boat sport with like-minded people.The 2018 Florida Training Camp promises to be a week of fun and fitness on and off the water. Register as a team, small group or individual, with customizable(可定制的) add-ons for those looking to give an edge to their personal performance.The week will cl

9、ose out on Saturday with a camp BBQ and a racing regatta! Opening festivities begin on the evening of Sunday April 15th with the camp check-in. Training begins on Monday April 16th and ends on Saturday April 21st.GWN FLORIDA TRAINING CAMPDates: Thursday April 16th to Tuesday April 21 st, 2020Price:3

10、95, 370 before January 19th, 2020Features include:Daily scheduleTwice daily dragon boat training sessionsDaily video explanationIndividual help(twice weekly)Additional daily group sessionsCamp-sponsored socialsCUSTOMIZE YOUR CAMP EXPERIENCEThe options outlined below are available during the week of

11、camp and can be booked as an add-on. Add-ons can be included in your initial registration or purchased at a later time through the online registration system.Option 1: High Performance ProgramCost:75If you want to learn how to move your boat faster, then the High Performance Program is for you! This

12、 option consists of three progressive one-hour sessions completely focused on racing techniques, strategies, and drills, with the goal of increasing your overall speed.Option 2: Coaching Community Dragon Boat(Level 1)Cost:175This course is intended for anyone interested in entry-level coaching. Expe

13、ct the material included in the course to cover safety, ethics(道德) in coaching, coach-athlete communication, basic dragon boat techniques, basic physiological requirements of dragon boat racing, race and practice planning.1.How much does the camp with Option 1 cost if you pay at the end of 2019?A.37

14、0.B.395.C.445.D.470.2.What can we learn from the passage?A.Option 1 includes a three-hour session.B.Add-ons can be bought during registration.C.Option 2 is for those fond of advanced coaching.D. Video explanation is covered in the coaching course.3.What is the purpose of the passage?A.Recommend the

15、upcoming training camp.B.Introduce the options in a training camp.C.Provide ideas about how to spend a vacation.D.Offer advice on how to win in dragon boat races.答案:1.C解析:1.语篇解读 本文为应用文,主要介绍了有关龙舟训练营的相关信息。【命题立意】细节理解题。【解题思路】根据文章 GWN FLORIDA TRAINING CAMP 处的“Price: 395,370 before January 19th,2020”以及“Op

16、tion 1: High Performance Program处的Cost:75”可知,在2019年年底报名,应付钱:370美元+75美元 = 445美元,故选C项。答案:2.B解析:2.【命题立意】细节理解题。【解题思路】根据 CUSTOMIZE YOUR CAMP EXPERIENCE 下面的“Add-ons can be included in your initial registration or purchased at a later time through the online registration system.”可知,add-ons 可以在报名的时候购买,故选B项。

17、答案:3.A解析:3. 【命题立意】主旨大意题。【解题思路】通读全文可知,本文主要推荐即将到来的训练营活动,故选A项。. 七选五(2020河北张家口高二阶段检测)Four Tips for High School GraduatesOver three-million high school students are graduating this spring in the United States. Many of them will head to university in the fall. The transition (过渡) from high school to colle

18、ge is a major one, and successful adjustment to college has lifelong influences.Maybe you are about to make this transition yourself or have children who are about to leave the nest. 1 If you know someone who is making this transition or know parents guiding their soon-to-be adult kids through this

19、time, please take a moment to share this collection of research-based tips with them. Be open to making new friends as soon as you set foot on the campus, even during orientation (迎新会)! 2 Your success in college depends, in part, on surrounding yourself with others who can support you and help you h

20、ave fun. 3 Successful adjustment is about reaching out for help when you need it. This means trying to find the answers on your own first, but then contacting those who can help you when you cant. That is what they are there for!Lean on your family. Family support can give you comfort when classes g

21、et hard or you are stressed about finals. 4 Strong support from family is linked to lower loneliness and depression during the first year of college and higher academic adjustment including motivation and concentration.Be confident. Feeling anxious about communicating with fellows, professors, and s

22、peaking up in class is associated with lower adaptation during the transition to college. One of the best ways to increase your communication confidence is to practice! 5 A.This list is for you.B.The more you speak up in class,the easier it becomes.C.Dont be afraid to talk to your professors or teac

23、hing assistants.D.Joining clubs is also linked to feelings of belonging at college.E.Your professors and teaching assistants want to see you succeed in their classes.F.Almost everyone is in the same boat as you are,hoping to make friends quickly.G.Family members can give you advice and help you solv

24、e problems if you need help.1. 2. 3. 4. 5. 语篇解读 这是一篇说明文。本文为美国即将毕业的300多万高中生提了几点建议。答案:1.A解析:1.【解题思路】根据上文的“Maybe you are about to make this transition yourself or have children who are about to leave the nest.”可知, A项中的 you 和前文相符,且语意(这份清单是给你的)能承接上下文。答案:2.F解析:2.【解题思路】根据上文的“Be open to making new friends a

25、s soon as you set foot on the campus(一踏进校园就抱着开放的态度开始结交新朋友)”可知,F 项中的 make friends 和本段主旨句中的 making new friends 构成同义复现,且符合语境,故选F。答案:3.C解析:3.【解题思路】分析句子结构可知,空处应为本段的主旨句,再根据下文内容可知,首先你要自己寻找答案,在你不能做到时去联系能帮助你的人。C 项概括下文,且下文“That is what they are there for!”中的 they 指代C项中的“your professors or teaching assistants”

26、。答案:4.G解析:4.【解题思路】根据本段的第一句“Lean on your family.”可知, G项中的“Family members”与主旨句中的“your family”相呼应,且符合语境。答案:5.B解析:5.【解题思路】上文提到“在向大学过渡的过程中,与同伴、教授交流以及在课堂大胆发言感到焦虑与较低的适应能力有关。”B选项中的 speak up 与前文的 speaking up 相呼应,由此可知B项符合语境。. 应用文写作1.假定你是李华,你的美国笔友 Jackson 最近在考虑是否要出国留学,他来信征求你的意见。请你就此用英语给他写一封电子邮件,阐述你的观点,并给出理由。注意

27、:1. 词数80左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯;3. 开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear Jackson, Im more than delighted to share my opinion. Frankly, I hold the view that it makes sense to study abroad. The reasons are as follows.To begin with, exposure to a foreign language setting while we are studying abroad makes the learning process engaging and effective. Moreover, bathed in a different culture of a foreign country, we can gain great insights into the world because cross-cultural experiences can give us a global perspective.All things considered, I hope you can choose to study abroad and start a new life. Yours,Li Hua

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1