ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:7 ,大小:17.24KB ,
资源ID:612055      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-612055-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021届高三英语二轮复习阅读拆分训练:数字计算类5 WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021届高三英语二轮复习阅读拆分训练:数字计算类5 WORD版含解析.docx

1、高三阅读专项拆分训练数字计算类【5】【1】Summer Instructional Camp This camp will be held June 13-16 and will be for students going into grades 3-8. The goals of the camp are to have fun and learn individual (个人的) basketball skills. Balls, water, and basic first aid supplies will be provided. The cost of camp is $40. 3

2、 on 3 League This program will be held on FridaysJune 10, 17, 24, and July 1 and is for students going into grades 3-6. The goals of the program are to have fun and play basketball! There will be little formal instruction, but throughout the four weeks there will be very strong emphasis (强调) on spor

3、tsmanship and teamwork. The cost of the league is $25. Play will begin at 10 AM and will be completed by 11:30 AM. How long will a student stay in 3 on 3 League in total?A.Four hours.B.Six hours.C.Eight hours.D.Twelve hours.【答案】B【解析】 根据This program will be held on FridaysJune 10, 17, 24, and July 1可

4、知,3 on 3 League一共4天。根据Play will begin at 10 AM and will be completed by 11:30 AM.可知,每天训练时长1.5个小时,从而可计算出一个学生在3 on 3 League的时间合计为6小时。故选B。【2】 The Mattaponi Reservation sits on a bluff (峭壁) overlooking the Mattaponi River in Virginia, a state on the east coast of the US. The Mattaponi have worked hard t

5、o keep their ancient way of life and customs (风俗). One purpose of their yearly powwow is to share these traditions with you. Mattaponi powwow and culture dayMay 1810:00 a. m.5:00 p. m. Adults (12 years and older)$ 6. 00Childrenfree Come to spend the day with us near the Mattaponi River for an educat

6、ional experience showing the customs of the Mattaponi. During this special day, American Indians (First Americans) will dance and play drums while dressed in traditional clothing. This year visitors may join in the dancing and drumming. Visitors will be able to see artists show their basket-making,

7、pottery-making, and tool-making skills. American Indian storytellers will help you see how their habits are passed on to children through stories. Enjoy activitiesTaste American Indian foodsPlay American Indian childrens gamesListen to traditional songs and enjoy dancesNo petsBring your own lawn (草坪

8、) chairs and blankets. If a 13-year-old wants to enjoy the day with her parents, they need to pay _.A.$6B.$12C.$18D.$24【答案】C【解析】 根据文章中Adults (12 years and older)$ 6. 00 Childrenfree可知,a 13-year-old girl和her parents需要三张票,63=18。故选C。【3】 The Mattaponi Reservation The Mattaponi Reservation sits on a bluf

9、f (峭壁) overlooking the Mattaponi River in Virginia, a state on the east coast of the US. The Mattaponi have worked hard to keep their ancient way of life and customs. One purpose of their yearly powwow (仪式) is to share these traditions with you. Mattaponi powwow and culture day May 18 10:00 a.m. 5:0

10、0 p.m. Adults (12 years and older) $6.00 Children free Come to spend the day with us near the Mattaponi River for an educational experience showing the customs of the Mattaponi. During this special day, American Indians (First Americans) will dance and play drums while dressed in traditional clothin

11、g. This year visitors may join in the dancing and drumming.If a 13-year-old girl wants to enjoy the culture day with her parents, they need to pay _.A.$6B.$12C.$18D.$24【答案】C【解析】 根据文中的Adults (12 years and older) $6.00可知,13岁的孩子也应收费,故他们三人一共应支付18美元,故选C。【4】 On March 8, 2015, a British man named Charles E

12、ugster set a world record at the age of 95. He competed in the indoor 200m race at the British Masters Athletics meet in London. He crossed the finishing line after 55.38 seconds and he broke the world record (57.88) set by American Orville Rogers in 2013. Later, Eugster shared the good news on Face

13、book and thanked those who helped him to achieve it.Charles Eugster beat Orville Rogers record by _.A.0.38 secondsB.0.88 secondsC.2 secondsD.2.5 seconds【答案】D【解析】 根据第一段最后一句可知,Charles Eugster跑了55.38秒,而该项世界纪录保持者Orville Rogers跑了57.88秒,通过计算可知,Charles Eugster以2.5秒的优势打破世界纪录。故选D。【5】Hey there, So youre about

14、 to spend four years of your life and tens of dollars of your parents money, and all you really know about college is that all of your friends are going. Do you ever stop to wonder why youre going? Relax. Youre making the right decision. First of all, youll discover what interests you by taking cour

15、ses in many subjects. For example, its hard to decide if you want to be a painter if youve never painted any pictures; once youre in a drawing-room on campus, youll know one way or the other. College is also a lot of funafter you graduate, youll be working every weekday for 50 or so years. And remem

16、ber that college graduate earn about twice the income of those who never attended college. .Johnson SmithFounder and CEOHow many reasons for going to college are mentioned (提到) by the author in the text?A.2.B.3.C.4.D.5.【答案】B【解析】 根据第二段中的First of all, youll discover what interests you by taking course

17、s in many subjects;after you graduate, youll be working every weekday for 50 or so years;college graduate cam about twice the income of those who never attended college可知,上大学可以让自己学到感兴趣的东西;毕业之后你也会过上50年左右每周上班的日子;另外,大学毕业后的工资待遇是其他没上大学的人的2倍。所以去大学的理由有三个。故选B。【6】 China Impression Experience BeijingXianYangt

18、ze RiverShanghai (11 days) Price: Adult $2,329 p/p. Under 17 $1,810. Explore both the ancient cultures and modern features, and relax on the Yangtze River Cruise (乘船游览) to see the various ides of China. Your guides will show you around not only the classic spots, like the Forbidden City, the great W

19、all, the Terra-cotta Army, the Bund, Yuyuan Garden and the Three Gorges but also take you for a local experience by visiting lovely giant pandas and local markets. Cultural and Natural Wonders of China BeijingXianZhangjiajieShanghai (11 days) Price: Adult $2,159 p/p. Under 17 $1,360. Wind your way f

20、rom Beijing to Shanghai in style and discover Chinas natural wonders-climb up the great Wall, walk around the Forbidden City while listening to the stories of kings, and see the Great Avatar Mountain in Zhangjiajie.How much should the Whites with their 13-year-old son pay if they are on Cultural and

21、 Natural Wonders of China?A.$5,678.B.$6,088.C.$6,468.D.$6,477.【答案】A【解析】 细节理解题。根据Cultural and Natural Wonders of China部分中的Price: Adult $2,159 p/p. Under 17 $1,360.可知,成人价格为2159美元,17岁以下为1360美元,所以怀特夫妇及13岁的儿子(17岁以下)所需费用为:21592+1360=5678美元。故选A。【7】 Ahead of the summer travel season, airlines in the United

22、States usually compete to sell tickets and fill seats. But the airlines that operate the grounded Boeing 737 Max planes have a new problem: there are not enough seats to meet the demand. The revenue (收益) is right in front of them. They can see it, but they cant meet it, said Mike Trevino. He is an a

23、irline industry expert for Southwest Airlines Pilots Association. The grounding of Boeings 737 Max came after two deadly crashes in five months. Southwest Airlines is the worlds largest 737 Max operator. The company has 34 of the planes. American Airlines operates the second-most, with 24. These pla

24、nes have been removed from use until at least August, The grounding of the planes has led Southwest to cancel 160 of its 4,200 daily flights between June 8 and August 5. American Airlines will cancel 115 daily flights, or 1.5 percent of its total summer flights. Southwest only flies Boeing 737s. It

25、had estimated $150 million in lost revenue between February 20 and March 31mostly because of MAX cancellations.What is the total number of the daily flights of American Airlines in summer?A.About 4, 200.B.About 115.C.About 160.D.About 7, 600.【答案】D【解析】 根据第五段中American Airlines will cancel 115 daily fl

26、ights, or 1.5 percent of its total summer flights. 美国航空公司将取消115次每日航班,占夏季航班总数的1.5%。则总的航班数为:1151.5%=7666。结合选项,故选D。【8】 Across Britain, burnt toast will be served to mothers in bed this morning as older sons and daughters rush to deliver their supermarket bunches of flowers. But, according to a new stud

27、y, we should be placing a higher value on motherhood all year. Mothers have long known that their home workload was just as heavy as paid work. Now, the new study has shown that if they were paid for their parental labours, they would earn as much as 172,000 a year. The study looked at the range of

28、jobs mothers do, as well as the hours they are working, to determine the figure. This would make their yearly income 30,000 more than the Prime Minister earns.How much would a mother earn a year if working as the Prime Minister?A. 30,000. B. 142,000. C. 172,000. D. 202,000.【答案】B【解析】 根据文章.if they were paid for their parental labours.as much as 172,000 a year.和.yearly income 30,000 more than the Prime Minister earns.可推算,首相的年收入为(172,000-30,000=)142,000英镑。故选B。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1