ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:19.06KB ,
资源ID:605237      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-605237-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年高中英语 Unit 15 Learning Section Ⅳ Lesson 4 Understanding课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年高中英语 Unit 15 Learning Section Ⅳ Lesson 4 Understanding课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx

1、Unit 15 LearningSectionLesson4Understanding课后篇巩固提升一、单词拼写1.What did the doctor say just now?He said that walking slowly was (有益的)to your health.答案beneficial2.Could you tell me how you (获得)such a skill?By training hard.答案acquire3.What did the man hold the party for?To (力劝)us to protect the environment

2、.答案urge4.Why is your brother so happy today?Because his boss (赞成)his suggestion.答案approved5.My father used to be very (保守的).Therefore,when my brother (力劝)him to resign from his company,my father was (不情愿的).At last he (赞成)of my brothers proposal and set up a company with my brother.(鼓舞)by them,I deci

3、ded to work harder to (获得)good grades.答案conventional;urged;unwilling;approved;Inspired;acquire二、写出画线部分的汉语意思The old man was accustomed to 1.living in the village.When the weather was hot,he tended to 2.sit in the shadow 3.of the tall trees.He seldom cared about religion 4.and civilization 5.He hoped

4、to live in his kingdom 6. happily forever.答案1.习惯于2.往往会3.阴影4.宗教5.文明6.王国三、用所给词的适当形式填空1.The theory is based on a series of wrong (assume).答案assumptions2.He showed his (approve)by shaking my hands.答案approval3.Several people witnessed the attack,but no one came to her (defend).答案defence4.Youll have to do

5、 a lot of (think)before you can work out this problem.答案thinking5.The agreement will be (benefit)to both sides.答案beneficial四、用方框内所给短语的适当形式填空(每个限用一次)be worthy of,be accustomed to,approve of,go against,tend to1.None of you should do anything that is not by the teacher.答案approved of2.He who does his du

6、ty being praised.答案is worthy of3.I used to get up late,but now I getting up early.答案am accustomed to4.Please dont your parents wishes.答案go against5.What a surprise!Fred eat much more when he gets angry.答案tends to五、阅读理解AHarvard University in the United States has been ranked as the university with th

7、e best “reputation” in the world.The TimesHigherEducation magazine has listed 200 top universities all over the world based on how they are regarded by a group of international college teachers.That is to say,the list measures how universities are regarded,rather than how they actually perform.A sub

8、jective(主观的),word-of-mouth quality such as “reputation” has genuine(真正的)economic value for universities,said Simon Marginson,professor of higher education at the University of Melbourne in Australia.“Reputation is not just an impression,though it might be not as reliable as performance by objective

9、indicators(客观指数),” said Prof.Marginson.Based on the views of 13,000 college teachers around the world,it confirms the power of the big US universities,which dominate this list.7 of the top 10 are US universities,headed by Harvard and Massachusetts Institute of Technology(MIT).Furthermore,14 of the t

10、op 20 are from the US.Cambridge is the highest ranking UK university in the list,in third place,with Oxford ranked as sixth.For students applying to university,reputation might be hard to measure,but is an important part of the attractiveness,said the president of Cambridge Universitys students unio

11、n,Rahul Mansigani.“Reputation makes a huge difference;if there is an idea that somewhere is great,it will get lots of good people applying whether its true or not.Factors such as a sense of history and the presence of outstanding college teachers were part of the reputation of Cambridge,”he said.1.W

12、hat is special about the ranking of universities?A.It is very subjective.B.It involves many indicators.C.It is made by international professors.D.It includes all the universities across the world.答案A解析细节理解题。根据文章第三段内容及第五段第一句可知,这一排名具有一定的主观性,它是根据世界上很多大学老师的看法而综合得出的。2.Which of the following shows the cor

13、rect order of the ranking?A.CambridgeMITOxfordHarvardB.CambridgeHarvardOxfordMITC.HarvardMITCambridgeOxfordD.HarvardCambridgeMITOxford答案C解析细节理解题。根据第五段中“.headedbyHarvardandMassachusettsInstituteofTechnology(MIT).”可知,在这次排名中哈佛大学和麻省理工学院排名为前两位。同时根据第一段可知哈佛大学排名为第一,由此可得出答案。3.The underlined word “dominate” i

14、n Paragraph 5 probably means “”.A.affectB.decideC.controlD.improve答案C解析词义猜测题。根据后文内容可知,美国(的大学)在前十位中占了七位,前二十位中占了十四位,故此得出答案。4.What can be inferred from the passage?A.No Asian universities are among the top 10.B.At least seven UK universities are among the top 20.C.The TimesHigherEducation magazine is f

15、rom the US.D.Reputation affects students decisions when choosing universities.答案D解析推理判断题。根据文章最后一段可知,新的排名对学生在报考学校时对大学的选择有一定的影响。BWhen you think of an artist,you probably think of someone painting on canvas(画布).But Guido Daniele creates fantastic paintings of birds,elephants,tigers,and giraffes by pain

16、ting on skin.Born in Soverato,Italy,Guido Daniele has been called “Hand Gogh”(after artist Vincent van Gogh)since he began creating works of art on peoples hands in 1990.Painting on the hands can be a challenge because,unlike canvas,the skin moves when rubbed.Danieles models must remain perfectly st

17、ill for hours as he paints.He often uses his daughter and his son as his “canvases”.Before he can begin to create his “manimals”(the artists name for his hand animals),Daniele studies photographs of the animal that he will be painting in order to be able to understand its character and give it life.

18、“Next,”he says,“I look at the hand from different perspectives(视角),and I begin to imagine what is the best way to position the hand for me to paint the animal.”He also studies the skin of the model,preferring it to have little hair and few blemishes(瑕疵).Daniele starts by drawing on the models hand w

19、ith a pencil.He next paints the skin using watercolours made specifically for body art.The eyes of Danieles painted animals look amazingly real,and they are the most difficult part to paint.Paintings on hands must eventually be washed away.Guido Daniele says that hes gotten used to this part and tha

20、t he doesnt really mind seeing his work washed down the drain(排水沟).“Tomorrow,I will paint the next one.The important thing is to take many good photographs before washing the hand!”5.Danieles paintings are mainly about .A.sceneryB.plantsC.storiesD.animals答案D解析细节理解题。根据第一段的birds,elephants,tigers,andgi

21、raffes可知,他主要是画动物。文中也多次出现了关键词animal。6.In Paragraph 3 the author mainly tells us .A.what Daniele needs to do before paintingB.why Daniele chooses to paint “manimals”C.how Daniele develops his own style of paintingD.how Daniele paints on the skin of his models答案A解析主旨大意题。第四段开头的“Danielestartsbydrawing.”及

22、第三段开头的“Beforehecanbegintocreate.”都说明第三段主要介绍了他作画之前进行的准备,故选A项。7.How does Daniele feel about the fact that his paintings must be washed away?A.He feels disappointed at this.B.He cares little about this.C.He is satisfied to see this.D.He in fact cant accept this.答案B解析细节理解题。根据最后一段第二句“.hesgottenusedtothis

23、partandthathedoesntreallymindseeinghisworkwasheddownthedrain(排水沟).”可知,他对作品被洗掉并不在意。8.What can we learn about Daniele from the passage?A.His real name is Hand Gogh.B.His works are mainly drawn with pencils.C.He is an artist who paints on hands.D.He often asks his wife to be his model.答案C解析细节理解题。根据第一段末

24、句的“.hebegancreatingworksofartonpeopleshandsin1990.”可知,他是一位在手上作画的画家。六、短文改错Some of us is having problems with our parents,as they often look for our school bags.I fully understand when we are not comfortable about it,but there is no need to feel too sadly.Our parents check our bags to make it sure were not getting into trouble.They had probably heard some horrible stories about other kid and think we might do the same.Or perhaps they just want to connect with us and are doing it all wrong.I suggest that we telling them we want them to trust us as much wed like to trust them.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1