1、Section A Listening and Speaking课后篇巩固提升基础训练.单句填空1.The tests are supposed to provide a (base) for the assessment of children.答案basis2.As far as I am concerned,you should make an (apologise) for losing your temper with her.答案apology3.For two decades her theatrical talents were (ignore) by the film ind
2、ustry.答案ignored4.Though the shoreline could be seen,it was impossible (judge) how far away it was.答案to judge5.Just (have) you sit here talking with me is a great honor.答案having6.Can you tell me what you will do if you are his situation?答案in.短语填空(注意动词的适当形式)on the basis of,apologise to,in return,lead
3、a good life,set up,take out a loan1.She gave us food and clothing and asked for nothing .答案in return2.The family had to to pay a hospital bill that they cant afford.答案take out a loan3.He worked hard day and night so that they could .答案lead a good life4.As we can see,they drew the conclusion experime
4、nts.答案on the basis of5.It was my fault and my mother asked me to Mary the next day.答案apologise to6.They a club and sent out messages inviting everyone to come.答案set up.完成句子1.这是我第一次观看如此有趣的电影。This is the first time that such an interesting film.答案I have seen2.为了能够上大学,他努力学习。He studied very hard to coll
5、ege.答案in order to go3.说实话,我不知道玛丽住在哪里。,I have no idea where Mary lives.答案To be honest4.经过讨论,他们决定给他提供这个职位。After some discussion,they decided to .答案offer him the position5.他无论何时来,总会提前给我打电话。,he always calls me in advance.答案Whenever he comes能力提升.阅读理解ATheWorldsLargestLibrariesBritishLibrary(UnitedKingdom,
6、London)The British Library was created by Act of Parliament in 1972;previously,the library had been part of the British Museum,where the famous circular reading room had accommodated researchers including Karl Marx,who worked on “Das Kapital” there,as well as Oscar Wilde and Mahatma Gandhi.The Briti
7、sh Library is now housed in a new building in St.Pancras,London,where its treasures include two Gutenberg Bibles,the Lindisfarne Gospels and one of Leonardo da Vincis notebooks.LibraryofCongress(UnitedStates,Washington,D.C.)Founded in 1800 with the private collection of Thomas Jefferson,the Library
8、of Congress is in effect the USAs National Library.It receives two copies of everything published in the United States.The Library of Congress was burned by the British Army in 1812,and severely damaged by fire again in 1851.The collection includes many rare books,drawings and two Stradivarius violi
9、ns.NewYorkPublicLibraryThe New York Public Library developed gradually in the nineteenth century from the merger and acquisition(收购兼并) of a number of public and private collections;it has many branches in different districts of New York City.It remains a structure which combines public and private f
10、inance and governance.Treasures held at the library include a Gutenberg Bible.RussianStateLibrary(Moscow)Founded in 1862 as the Moscow public library and museum,this collection became the State Library in 1925.In consequence it receives copies of all Russian publications,and also holds large collect
11、ions of maps,journals,music scores and recordings.Its possessions include the Archangel Gospel,a codex in the Slavonic language dating from 1092.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了世界上四个最大的图书馆。1.Which library met with two big losses in history?A.British Library.B.Library of Congress.C.New York Public Library.D.Russ
12、ian State Library.答案B解析细节理解题。根据LibraryofCongress中的“TheLibraryofCongresswasburnedbytheBritishArmyin1812,andseverelydamagedbyfireagainin1851.”可知,LibraryofCongress在历史上遭受了两次重大损失。2.What can we find in the Russian State Library?A.Lindisfame Gospels.B.Stradivarius violins.C.A Gutenberg Bible.D.The Archange
13、l Gospel.答案D解析细节理解题。根据RussianStateLibrary中的“ItspossessionsincludetheArchangelGospel,acodexintheSlavoniclanguagedatingfrom1092.”可知,我们在RussianStateLibrary能找到TheArchangelGospel。3.What do we know from the text?A.Karl Marx and Oscar Wilde worked as librarians in the British Library.B.The Library of Congr
14、ess receives two copies of all publications in Russia.C.The New York Public Library is supported by state and personal donation.D.The Russian State Library possesses a Gutenberg Bible in Slavonic.答案C解析细节理解题。根据NewYorkPublicLibrary中“Itremainsastructurewhichcombinespublicandprivatefinanceandgovernance.
15、”可知,NewYorkPublicLibrary得到国家和个人捐赠的支持。BHere are three financial habits you might want to consider breaking.SpendingmorethanyouwanttoearnrewardspointsProvided theyre used responsibly,rewards credit cards can be a good thing.However,if you find yourself using a credit card just so you can get more poin
16、ts,you might be in for a world of trouble.One way you can break this bad habit is to only use your rewards card for regular,monthly expenses.Lets say you decide to leave your card at home and only use it to make payments on your phone bill,which you then pay back in full every month.Ignoringyourbill
17、s.Coming home to a big pile of bills is a drag,theres no doubt about it.But tossing them onto the coffee table and ignoring them for weeks on end can have terrible consequences for your financial well-being.Whenever you find yourself faced with a bill,do with it immediately.While it might be a bit o
18、f a struggle at first,over time you can get the rewards of having less financial stress.CyclingyourdebtwithoutfixingtherealproblemWhile having a lower interest rate can help solve short-term problems for you,if you do it all the time you could be avoiding the possible problem.In fact,it might even b
19、e keeping you from coming to terms with the behaviors that are forcing you into a state of debt.Building a budget could help you uncover ways to cut back and save.For most of us,changing our behavior isnt as simple as turning off a switch,so it may take a lot of time and effort.Starting is the harde
20、st part but,I can assure you,it gets easier with time.【语篇解读】在使用金钱的时候,人们容易犯的三个错误是:想赚更多的积分、忽视账单、重复欠账。文章对这几个不良习惯进行了纠正并且指出了正确的做法。4.You will get into trouble by using credit cards if you want to .A.use them to pay your phone billB.put your credit cards at homeC.pay back in full every monthD.earn more rew
21、ards points答案D解析推理判断题。根据“However,ifyoufindyourselfusingacreditcardjustsoyoucangetmorepoints,youmightbeinforaworldoftrouble.”可知,如果在用信用卡的时候总是想着赚积分,就会有麻烦。5.What do people do to avoid being in debt?A.They need to plan their expense properly.B.They need to take a lot of effort.C.They need to spend less e
22、ach time.D.They need to leave cards in the stores.答案A解析推理判断题。根据倒数第二段第三句的“Buildingabudgetcouldhelpyouuncoverwaystocutbackandsave.”可知,要想避免欠账就要有一个预算,也就是对自己的花费有一个计划。6.What does the author think of changing our behavior?A.Impossible.B.Simple.C.Difficult.D.Unbelievable.答案C解析推理判断题。根据最后一段的“Formostofus,chang
23、ingourbehaviorisntassimpleasturningoffaswitch,soitmaytakealotoftimeandeffort.”可知,改变我们的行为习惯不是一件容易的事情,需要时间和努力,所以选C项。7.What does the passage mainly tell us?A.How to manage your money properly.B.How to develop good financial habits.C.How to get rid of bad financial habits.D.How to pay off your bills.答案C解析主旨大意题。根据文章第一段第四句的“Herearethreefinancialhabitsyoumightwanttoconsiderbreaking.”可知作者在给出如何去掉不良的花钱习惯。故答案为C项。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有