ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:17.75KB ,
资源ID:584557      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-584557-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020_2021学年新教材高中英语UNIT1PEOPLEOFACHIEVEMENTSectionⅡLearningAboutLanguage习题含解析新人教版选择性必修第一册20210318149.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020_2021学年新教材高中英语UNIT1PEOPLEOFACHIEVEMENTSectionⅡLearningAboutLanguage习题含解析新人教版选择性必修第一册20210318149.docx

1、UNIT 1 PEOPLE OF ACHIEVEMENTSectionLearningAboutLanguage课后训练提升一、单句语法填空1.The engineer, leg was badly hurt,was quickly sent to hospital.答案whose2.The city, is far away,is very beautiful.答案which3.is known to everybody,Taiwan is a part of China.答案As4.Tom has made rapid progress, makes me very happy.答案whi

2、ch5.Nathan Hale,inboot the British guard had found the maps of the British armys defenceworks,faced his enemy bravely.答案whose6.We didnt go to the cinema,instead of we went to the concert.答案which7.We will be shown around the city,museum,and some other places, other visitors seldom go.答案where8. Engels

3、 pointed out,labour created man himself.答案As二、句型转换1.It is widely known that the moon is closer to the earth than the sun.,the moon is closer to the earth than the sun.答案As is widely known2.The factory has over 8,000 workers and eighty percent of them are women.The factory has over 8,000 workers, are

4、 women.答案eighty percent of whom3.He said that he had never seen her before.It was not true.He said that he had never seen her before,.答案which was not true4.There were 500 passengers,121 of whom drowned.There were 500 passengers, 121 drowned.答案of whom5.Bobs father spent four years in Egypt.He worked

5、on the project.Bobs father,spent four years in Egypt.答案who worked on the project6.He went to America;there he was noticed by an important film director.He went to America, by an important film director.答案where he was noticed三、阅读理解A(2019湖南常德高一下学期期末)Elizabeth Blackwell was born in England in 1821,and

6、moved to New York City when she was ten years old.One day she decided that she wanted to become a doctor.That was nearly impossible for a woman in the middle of the nineteenth century.After writing many letters asking for admission(录取) to medical schools,she was finally accepted by a doctor in Phila

7、delphia.She was so determined that she taught in school and gave music lessons to get money for the cost of schooling.In 1849,after graduation from the medical school,she decided to further her education in Paris.She wanted to be a surgeon(外科医师),but a serious eye problem forced her to give up the id

8、ea.Upon returning to the United States,she found it difficult to start her own practice because she was a woman.By 1857 Elizabeth and her sister,also a doctor,along with another woman doctor,managed to open a new hospital,the first for women and children.Besides being the first woman physician and f

9、ounding her own hospital,she also set up the first medical school for women.1.Why couldnt Elizabeth Blackwell realise her dream of becoming a surgeon?A.She couldnt get admitted to the medical school.B.She decided to further her education in Paris.C.A serious eye problem stopped her.D.It was difficul

10、t for her to start a practice in the United States.答案C解析细节理解题。第二段中的“Shewantedtobeasurgeon,butaseriouseyeproblemforcedhertogiveuptheidea.”她想成为一名外科医生,但严重的眼部疾病迫使她放弃了这个想法,选项C“严重的眼部疾病阻止了她”。切题,故选C项。2.What main obstacle(障碍) almost destroyed Elizabeths chances of becoming a doctor?A.She was a woman.B.She wr

11、ote too many letters.C.She couldnt graduate from the medical school.D.She couldnt set up her hospital.答案A解析细节理解题。第三段中的“UponreturningtotheUnitedStates,shefounditdifficulttostartherownpracticebecauseshewasawoman.”回到美国后,她发现很难开始医生职业,因为她是一个女人。故选A项。3.According to the passage,all of the following are “firs

12、ts” in the life of Elizabeth Blacekwell,except that she .A.became the first woman physicianB.was the first woman doctorC.and several other women founded the first hospital for women and childrenD.set up the first medical school for women答案B解析推理判断题。根据最后一段最后一句可知本题选B项。B(2019云南曲靖一中高一上学期期末)“Life is about

13、 daring to carry out your ideas,” said Italian mountaineer Reinhold Messner.One of the best-known living mountaineers,now 74,Messner became the first person to climb Mount Qomolangma alone and without the help of bottled oxygen(氧气) in 1980.He also became,in 1986,the first to reach the worlds 14 moun

14、tain tops of over 8,000 metres,again without bottled oxygen.Along the way,he has practiced a special style of mountaineering known as alpinism,in which climbers try to reach the top with as little material(材料) and outside help as possible.But it is an art that is increasingly getting lost todays cli

15、mbers depend on Sherpas(local guides for climbers in the Himalayas) and ready-made routes to reach the top,Messner said.“The true alpinist doesnt want such help.He wants to go into the wild,” he said.His achievements have made him a great hero,butMessner says he has gotten into plenty of dangerous s

16、ituations along the way too.“Around half of the top alpinists have died climbing,” he said.“Of course,if I turn back more often than the others,I can increase my chances of survival,” he added.“But if I hadnt been lucky a few times,I wouldnt be here.”Messner later moved on to different challenges(挑战

17、),crossing the Gobi Desert and Antarctica.He is also a writer and was in Frankfurt to present his latest book,“Wild”,telling the true story of a 1916 Antarctic expedition(探险).Today,Messner spends his time making films and talks excitedly about his present one,which is set in Kenya,Africa,and tells t

18、he story of two climbers who run into trouble and are faced with life-changing situations.After a lifetime of following his next dream,he believes film-making will be his final project.“I was always at my best when I was learning,when I was curious(有求知欲的),” he said.4.What is special about true alpin

19、ists?A.They can reach the top quickly.B.They try to depend on themselves.C.They follow ready-made routes.D.They often work with local guides.答案B解析细节理解题。根据文章第四段的“alpinism,inwhichclimberstrytoreachthetopwithaslittlematerialandoutsidehelpaspossible.”和第六段的“Thetruealpinistdoesntwantsuchhelp.Hewantstogoin

20、tothewild”可知真正的登山者尽量凭借自己的力量登上顶峰。故选B项。5.What helped Messner survive dangerous situations?A.Good luck.B.Belief.C.Good skills.D.Courage.答案A解析细节理解题。根据文章第九段的“ButifIhadntbeenluckyafewtimes,Iwouldntbehere.”可知梅斯纳认为自己可以幸存是因为他很幸运。故选A项。6.What does Messner tell us about the story of his new film?A.It is very in

21、teresting.B.It happens in Africa.C.It is based on his latest book.D.It records his true experiences.答案B解析细节理解题。根据文章倒数第三段的“Today,Messnerspendshistimemakingfilmsandtalksexcitedlyabouthispresentone,whichissetinKenya,Africa”可知梅斯纳的电影讲述发生在非洲肯尼亚的故事。故选B项。7.What is the text mainly about?A.A new film.B.A new

22、book.C.A great alpinist.D.A great expedition.答案C解析主旨大意题。本文的每一段几乎都提到了ReinholdMessner,而他是一个伟大的登山者,故本文主要讲述了一个伟大登山者的故事。故选C项。四、七选五阅读理解HowtoTurnYourGoalsintoHabitsFirst we make our habits,then our habits make us.Its such a simple concept,yet its something we dont always do.I believe that having ONE goal t

23、o focus on is much more powerful than having many goals.By putting the belief into practice,I have achieved a lot of personal goals over time.1 My answer takes a little explaining.I try to turn my goals into habits,and in doing so,I put my goals on autopilot(自动化).Turning a goal into a habit means re

24、ally focusing on it for at least a month.The more you can focus,the more itll be on autopilot.2 Youll still do it,but you only have to use minimal force to maintain it,and you can focus on your next goal or habit.Take my marathon goal as an example.I was just starting running and had the brilliant i

25、dea to run a marathon within a year.So that was my goal.3First,I had to make running a daily habit.Second,I had to report to people in order to have accountability(责任) so that I could not quit easily.I focused on the daily running habit for about a month,and didnt have any other goal or habit.When t

26、he running habit stuck,I started reporting to people I knew and blogging about my running every day.4 I could focus on new goals without having to worry about the marathon.I still had to do the running,ofcourse,but it didnt require constant focus.Andeventually,I ran the first marathon in my life.I w

27、as able to achieve this because,all year long,I had daily running and accountability habits.5 so instead of struggling with it daily for an entire year,I focused on it for one month and was able to accomplish it while focusing on new habits and goals.A.I put my marathon goal on autopilot,B.At the be

28、ginning,it was very difficult for me to achieve this goal.C.But in order to achieve it,I broke it down into two habits.D.With this accountability,theres no way I could stop running.E.Once you put it on autopilot,you dont have to focus on it much.F.My readers asked me how I was able to achieve them while working on different projects.G.Once those two habits were established,my marathon goal was pretty much on autopilot.答案15 FECGA

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1