ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:17.86KB ,
资源ID:584363      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-584363-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020_2021学年八年级英语下册Unit5BuyingandSellingLessons28_30课时作业新版冀教版20210617182.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020_2021学年八年级英语下册Unit5BuyingandSellingLessons28_30课时作业新版冀教版20210617182.docx

1、Unit 5 Lessons 2830.完形填空Brian sat outside his house. He really wanted a new bike for his birthday. His bike was five years old. The seat was up as high as it would go, and his 1 were still too long for his bike. A new one cost $110, but all he had was $33.67. Where could he get the rest of the 2? Br

2、ian did a lot of thinking. His birthday was still five months away. Maybe he could do more housework to make more money. Maybe his sister would lend him the money. She had 3 a lot from babysitting.While he was thinking, the phone rang. Mrs. Timmons 4 had got out again. She asked Brian if he could 5

3、it for her. Brian said he would be 6 to do that. After catching the cat, he 7 it to Mrs. Timmons. She was so 8 that she handed Brian two dollars. Brian thanked Mrs. Timmons, but told her she didnt have to pay him.Then Brian had a(n) 9. He would set up a pet service(服务). He could 10 peoples pets when

4、 they were away. In his neighbourhood there were at least 12 dogs, a few cats, and even some fish. Brian would have a new bike in no time!()1.A.hairB.handsC.earsD.legs()2.A.bikeB.moneyC.workD.time()3.A.borrowedB.savedC.wastedD.spent()4.A.catB.fishC.dogD.rabbit()5.A.wait forB.feedC.look afterD.find()

5、6.A.kindB.happyC.angryD.afraid()7.A.returnedB.sold C.postedD.left()8.A.excitedB.interested C.helpfulD.thankful()9.A.questionB.suggestion C.ideaD.secret()10.A.look atB.look after C.throw awayD.put away.2019东营改编 阅读理解One weekend, Taylor, an eight-year-old girl, went shopping with her parents. She asked

6、 her parents to buy a toy she wanted. Instead of giving her money to buy the toy, Taylors father encouraged her to make money by herself. “How can I make money?” Taylor thought for a while and had an idea, “Why not make cakes and sell them at church to raise money to buy the toy?”The next day, Taylo

7、r started her plan. She first needed some money for tools and materials. So she borrowed $40 from her parents and promised to pay it back. Then she began to make cakes by herself. To her parents surprise, she made $175 by selling the cakes that Sunday.Everyone thought Taylor would buy the toy she wa

8、nted. She certainly had made enough money for it, but she didnt. Instead, Taylor decided to buy business cards and had her fathers phone number on them. Then she began handing the cards out. More people knew Taylor and came to buy her cakes. Even large companies began to try buying her delicious cak

9、es.Though Taylor has made a lot of money, she still works hard at school. She also likes to take part in other activities. So Taylor must carefully manage her time. For example, instead of watching TV after school, Taylor might have to bake(烘焙) a lot of cakes for customers. When she has dance lesson

10、s on some days, she needs to get her baking done on time so she isnt late for class.Making cakes may take time and be hard work, but Taylor sees the fun in it. “I think making cakes is mostly my hobby,” she says. She also decorates(装饰) the boxes that are used to pack the cakes. Taylor uses all kinds

11、 of decorations to make sure each box looks special for her customers. People love the extra feeling Taylor gives them by decorating the boxes, so more and more people come for her cakes.Taylors cakes are becoming very popular. She achieves a sweet success.()11.Taylor started selling cakes because .

12、A.she loved baking cakes very muchB.she wanted to make a lot of moneyC.her parents encouraged her to sell cakesD.she needed money to buy the toy she wanted()12.Which is NOT true about Taylor?A.She made $175 at first.B.She bought a toy for herself.C.She borrowed $40 from her parents.D.She continued h

13、er business after she made $175.()13.Taylor told people about her cake business mainly by .A.handing out business cardsB.selling her cakes at churchC.advertising at her dance classD.inviting large companies to buy her cakes()14.The author wrote the article mainly to .A.explain how to buy a toyB.teac

14、h us how to make good cakesC.show us that it is fun to sell cakesD.introduce a girl who is talented in business答案.1.D2.B3.B4.A5.D6.Bkind意为“和蔼的”;happy意为“开心的”;angry意为“生气的”;afraid意为“害怕的”。由句意及语境可知,Brian很乐意帮助Timmons夫人寻找猫。此处应使用形容词happy。7.Areturn意为“归还”;sell意为“卖”;post意为“邮寄”;leave意为“离开”。由句意及语境可知,Brian在找到猫后,将

15、其送回了。故选A。8.Dexcited意为“兴奋的”;interested意为“感兴趣的”;helpful意为“有帮助的”;thankful意为“感激的”。由句意及语境可知,Mrs. Timmons在找回猫后对Brian是非常感激的。故选D。9.C10.B.11.D12.B13.A细节理解题。根据第三段中“Instead, Taylor decided to buy business cards and had her fathers phone number on them. Then she began handing the cards out.” 可知,泰勒通过分发印有她父亲联系电话的生意名片来宣传她的产品。14.D主旨大意题。本文主要介绍的是八岁的泰勒如何利用自己的经商天赋,通过卖蛋糕取得成功的。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1