ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:14.94KB ,
资源ID:584355      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-584355-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020_2021学年八年级英语下册Unit4TheInternetConnectsUsLesson19HowDoYouUsetheInternet课时作业新版冀教版20210617162.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020_2021学年八年级英语下册Unit4TheInternetConnectsUsLesson19HowDoYouUsetheInternet课时作业新版冀教版20210617162.docx

1、Unit 4 Lesson 19.用方框中所给单词的适当形式填空technology, industry, keyboard, tablet, invite1.My father bought me a . I often use it to help with my homework.2.Julia is interested in science and and she loves to imagine what the world will be like in 50 years.3.My cousin will have a birthday party next week. I go

2、t his online yesterday.4.We need a new for the computer.5.The car in the city develops fast. 单项选择()6.2018江西 Can students go online during lessons?They can it is for that lesson.A. butB.orC.soD.if()7. the Internet, we can learn things that we like.A. ByB.WithC.InD.Without()8.Doctors in town are using

3、 the books their studies and treat patients. A. continueB.to continueC.continuingD.continues()9.2019 北京 If you want to visit the Palace Museum, I tickets for you tomorrow.A.will bookB.bookedC.have bookedD.was booking()10.Gina used to in the countryside with her parents, but now she is used to with h

4、er classmates at school.A.live; liveB.living; livingC.live; livingD.living; live.2019德阳改编 阅读理解Personal computers and the Internet give people new choices about how to spend their time.Some may use this freedom to share less time with certain friends or family members, but the new technology will als

5、o let them communicate(交流) more with those they care most about. I know this from my personal experience.E-mail makes it easy to work at home. I spend most weekends and evenings at home. My working hours arent much shorter than they once were but I spend fewer of them at the office. This lets me sha

6、re more time with my young daughter than I might have if shed been born before e-mail became such a practical tool.The Internet also makes it easy to share ideas with a group of friends. Say you do something funsee a great movie perhaps and there are four or five friends who might want to hear about

7、 it. If you use a telephone to call each one, you may tire of telling the story. With e-mail, you just write one note about your experience, at your convenience, and send it to all the friends you think might be interested. They can read your message when they have time, and read only as they want t

8、o. They can reply at their convenience, and you can read what they have said at your convenience.E-mail is also an inexpensive way to communicate with people who live far away. More than a few parents use e-mail to communicate with their children at college every day.We just have to keep in mind tha

9、t computers and the Internet offer another way of communicating. They dont take the place of any of the ways.()11.According to Paragraph 2, what can people do with the new technology?A.They can communicate more with those they care most about.B.They will be less interested in their real life.C.They

10、can spend more time on the screen.D.They will be more active in class or at work.()12.The use of e-mail has made it possible for the writer to .A.spend more time at the officeB.spend much less time workingC.have more free time with his childD.work at home all weekends and evenings()13.What does the

11、underlined word “convenience” mean in Chinese?A.方便B.信心C.自由D.忙碌()14.Whats the main idea of this passage?A.E-mail is not an expensive way to communicate with people far away.B.Computers and the Internet make communication more convenient.C.E-mail makes it easier for people to live at home and work at

12、the office.D.Computers and the Internet are useful tools to keep good friendship.答案.1.tablet2.technology3.invitation4.keyboard5.industry.6.D7.B8.Buse sth. to do sth. 意为“用某物做某事”。故选B。9.A考查动词时态。句意:如果你想参观故宫,我明天就为你订票。由时间状语tomorrow可知,句子应用一般将来时。故选A。10.C.11.A12.C细节理解题。根据第三段中“This lets me share more time with my young daughter than I might have if shed been born before e-mail became such a practical tool.” 可知,因为使用电子邮件作者有更多时间和自己的孩子待在一起。13.A14.B主旨大意题。通读全文可知,文章介绍的是电脑和因特网使人们的交流更加便利。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1