ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:34.62KB ,
资源ID:583308      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-583308-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语外研版(2019)选择性必修第一册课后习题:UNIT 3 SECTION C DEVELOPING IDEAS .docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语外研版(2019)选择性必修第一册课后习题:UNIT 3 SECTION C DEVELOPING IDEAS .docx

1、SectionCDevelopingideas&Presentingideas&Reflection课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.He let the ball slip through his grasp and into the n.答案net2.We b into laughter when we heard the funny joke.答案burst3.However,every journalist must be careful to report not only a v picture of what is happening,but a true picture.答案

2、vivid4.Her team was(分配)to invent a new battery.答案assigned5.Go(围棋)is a board game for two players,in which the aim is to surround more territory than the (对手).答案opponent6.The s went well,and the transplant is functioning well.答案surgery7.The UN agency leads international efforts to d world hunger.答案de

3、feat8.The government now hopes to(抓住)the initiative on education.答案seize9.(合作)rates overall were high and highest when the participants were cooperating in clusters and had the ability to drop a partner in favor of another.答案Cooperation10.The battle for the third place was i.答案intense.短语填空in this wa

4、y;burst onto;be on ones feet;pay off;come true;the key to;ups and downs;set off;be caught up1.If you want your dreams ,dont oversleep.答案to come true2.The band the music scene in 1997.答案burst onto3.We will have more money to spend after we our debt.答案pay off4.Teachers knowledge is students achievemen

5、ts.答案the key to5.As my father kept underlining,I joined the workforce,and had for years until I decided to quit and start my own thing.答案ups and downs6.,I can help you with your Chinese and you can help me with my poor English.答案In this way7.Before I ,everyone told me the challenge was impossible,bu

6、t I was determined it wasnt.答案set off8.The company seems to now.答案be on its feet9.Businesses will soon in this spiral of ever-diminishing confidence.答案be caught up.翻译句子1.由于有许多工作要做,她不被允许离开办公室。(with复合结构)答案With a lot of work to do,she wasnt allowed to leave her office.2.你不用车的时候,锁车是有必要的。(it作形式主语)答案It is

7、 necessary for you to lock the car when you do not use it.3.听一首诗的演出和在一页纸上读它是不同的体验。(experience)答案Hearing a poem performed is a different experience from reading it on a page.4.它们看上去很有吸引力,我认为你可能会对这个展览感兴趣。(so.that)答案They look so attractive that I think you could be interested in the exhibition.5.遗憾的是,我

8、们不会去那里看这些预言是否成真。(see)答案Unfortunately,we will not be there to see if these predictions come true.素养提升.阅读理解主题语境:人与社会体裁:说明文With smart technology increasingly influencing all aspects of our lives,it is only a matter of time before someone invents smart shoes ones that can be made based on personal needs

9、.Called “ShiftWear”,the sneakers are the brainchild of a team of businessmen,and engineers led by New York-based designer David Coelho.The adaptable shoes can be customized by using a smart phone app.Shoe owners will have the option of selecting a design from a variety of HD patterns by famous artis

10、ts or creating one themselves.The companys founders imagine the marketplace where artists can not only share but also sell their designs to others.Despite being electronic,the designs are clearly visible even in the brightest sunlight.Whats even cooler is that by switching on backlight,users can eve

11、n show their designs in the dark!According to Coelho,the sneakers will keep their charge forever if only images are displayed.Though they will need periodic recharging,active users have nothing to worry about.Thats because the shoes are equipped with special WalkNCharge technology that powers the sh

12、oeswith every step.Inactive users also have options of charging the sneakers without using wires.The bottom part of the shoes is covered with Kevlar fibers,a kind of strong material,reducing normal wear and tear.Even better,they are completely waterproof (防水的) and can even be thrown into an ordinary

13、 laundry machine for a quick wash! The company predicts that the shoes will range in price from $150 to $1,000 depending on the size of the EPanels where the designs are displayed.This is not the first time that electronics and shoes have combined.Lithuaniabased iShuh Technologies has come up with a

14、 similar concept that connects ereader panels to a smart phone app via the Bluetooth.Whether these smart shoes become as popular as our smart devices remains to be seen,though they surely are attractive.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了一款智能运动鞋。1.What can we know about the smart shoes from the text?A.The electr

15、onic designs cannot be seen clearly at night.B.The designers make sure every pair of sneakers is unique.C.The bottom part of the shoes can last longer due to special materials.D.The shoes have to be washed by hand to protect the electronics.答案C解析推理判断题。根据第四段第一句可知,鞋子的底部附着凯芙拉合成纤维,这是一种增强材料,可以减少正常的磨损,据此可

16、知,由于使用了特殊的材料,这种鞋子的鞋底比较耐磨,故C项正确。2.What does Paragraph 3 mainly talk about?A.How the sneakers are charged.B.How the sneakers can work well.C.What images the sneakers show.D.What technology the sneakers carry.答案A解析段落大意题。通读第三段可知,第一句为该段的主题句,结合全段内容可知,该段主要介绍了这种鞋子是如何充电的:活跃的用户可以通过走路来充电,不活跃的用户也可以不用电线充电,故A项正确。

17、3.The varied prices of the sneakers mainly depend on .A.the length of the shoesB.the size of their EPanelsC.the designers of the shoesD.the material of their bottoms答案B解析细节理解题。根据第四段最后一句可知,该公司预计,这款鞋的价格范围将是从150美元到1000美元,取决于展示这些设计的电子显示面板的尺寸,故B项正确。4.How does the author feel about the sneakers future mar

18、ket?A.Negative.B.Anxious.C.Uncertain.D.Confident.答案C解析观点态度题。根据最后一段最后一句可知,尽管这些智能鞋子很有吸引力,但它们是否会像我们的智能设备一样流行还有待观察,据此可推知,作者对这种鞋子的未来持不确定的态度,故C项正确。.应用文写作假定你是李华,你的澳大利亚朋友William暑假期间要来中国游玩,行程中计划在你家住三天,请你给他写一封电子邮件,内容包括:1.住宿条件;2.活动安排;3.其他事项 (气候差异、着装提醒等)。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。参考范文Dear William,I am delig

19、hted to know that you are coming to China,and especially excited that you will stay in my house.Now,Id like to tell you some relevant information about your stay here.The bedroom in which you will live is bright and pleasant.All kinds of books as well as a computer are available.Of course you have e

20、asy access to the network.Whats more,I intend to show you around my city so that you can visit some places of interest.By the way,we are having a hot summer here.So,be sure to bring some clothes suitable for this season.I am sure you will have a wonderful experience here.Im looking forward to your c

21、oming.Yours,Li Hua.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Once there was a little girl named Emily.Although her singing was very pleasant to hear,lacking of courage,she never dared to sing in front of strangers.One summer,the neighborhood where she lived would hold a singing competition.Her best f

22、riend,Lucy,came to invite her to participate in the competition,but Emily said,“Im afraid to take part in it.” Her mother said,“Its okay;just do it bravely.” Emily followed her mamas advice and decided to give herself a try.The day came.Emily and Lucy went to the competition site.But she was too tim

23、id (胆小的)to walk onto the stage.She had been waiting until others finished singing.She shakily (颤抖地)forced herself to stand on the stage.She started to sing,but her voice was so low.Whats worse,she was so nervous that she forgot the lyrics (歌词)after singing a few words.Being laughed at by others,emba

24、rrassed and shy,she ran away from the stage.Some naughty boys ran after her and said,“Emily,coward (胆小鬼)!Emily,coward!” Emily didnt argue with them.What she wanted was to go back home as quickly as she could.Finally,she rushed into the house,hugged her mom and cried sadly.“Well,my poor girl,dont cry

25、.Tell me what happened to you,” asked her mom.Emily looked up at her mother and told her what she had experienced.Listening to her,her mom cupped her face and said,“It doesnt matter,girl.As long as you practice singing more in front of strangers,you will become braver little by little.So,my girl,don

26、t be beaten by a failure.You can go out to practice singing every day.No matter who is listening to you,go on singing and never stop.I believe there will be a harvest for you.”注意:1.续写词数应为150左右。Emily listened to her mother carefully and followed her moms suggestion.Going on singing,she walked into th

27、e park,where many people were singing and dancing.参考范文Emilylistenedtohermothercarefullyandfollowedhermomssuggestion.The next day,she began to practice singing outside.Gradually,her courage became greater and greater,and the sound of her singing was also louder and louder.Months later,she could sing

28、as she was walking.A naughty boy who had laughed at her before cried to her,“Emily,coward!Emily,coward!” However,she chose to ignore his behavior.Goingonsinging,shewalkedintothepark,wheremanypeopleweresinginganddancing.Hearing her beautiful voice,some stopped to listen to her singing and clapped for

29、 her.A grandma smiled to her and said,“Oh,little girl,you sing really well!” Emily said thanks to her.Emily felt pleased that she could sing confidently in front of strangers.The second year,the neighborhood held the singing competition again.This time,Emily walked onto the stage bravely,and her loud and beautiful voice of singing moved all the people.They all cheered for her,including those who had laughed at her.Her mother was delighted to see the timid girl became a brave one.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1