ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:16.25KB ,
资源ID:582900      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-582900-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语 Unit 2 The universal language Section Ⅲ Task .docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语 Unit 2 The universal language Section Ⅲ Task .docx

1、Unit2TheuniversallanguageSectionTask&Project课后篇巩固提升一、写作词汇检测根据每组的提示词,完成或翻译句子。1.tendency(1)I to prefer to have a holiday at seaside.(2)男孩子比女孩子好打架。答案(1)tend(2)Boys have a stronger tendency to fight than girls.2.decline(1)He spent his years in the country.(2)他不肯跟她一起去参加晚会。答案(1)declining(2)He declined to

2、go to the party with her.3.gradual(1)Nowadays,many old customs are dying out.(2)医生注意到病人在逐渐恢复健康。答案(1)gradually(2)The doctor noticed a gradual improvement in his patient.4.collection(1)The data we have is not enough to be convincing.(2)他的绘画收藏令人叹为观止。答案(1)collected(2)His collection of paintings is most

3、impressive.运用所学短语造句。5.spring up答案Doubts have begun to spring up in my mind.6.break up答案They decided to break up the partnership.二、阅读词汇检测阅读下列句子,说出黑体词的含义。1.You have the alternative of marrying or remaining a bachelor.含义答案单身汉2.The chart showed the companys rapid growth in recent years.含义答案图表3.They accu

4、sed him of having a prejudice against his women employees.含义答案偏见4.We should not have racial discrimination.含义答案歧视5.Dont scream.I can hear what you are saying.含义答案高声喊三、单句填空1.You deserve (send) to prison for what you have done.答案to be sent2.He has worked very hard and deserves (pass) the exams.答案to pa

5、ss3.We were split into groups to discuss the question.答案up4.Im surprised to hear that Sue and Paul have broken .答案up5. I am,Ill be thinking of you.答案Wherever6. hard you try,it is difficult to lose weight without cutting down the amount you eat.答案However7.I admit I had a prejudice Bob.答案against四、短语填空

6、have a tendency to;tend to;have (a) prejudice against;break up;seek for1.She rely on luck.答案has a tendency to2.The police had to employ force to the crowd.答案break up3.Her mother was ill and she had to her.答案tend to4.He modern poetry.答案has a prejudice against5.This is just what we have long .答案sought

7、 for五、完成句子1.那歌手去年六月份和妻子分手了。The singer his wife last June.答案split up with2.不论你到哪里,记住你是中国人。Remember you are a Chinese .答案wherever you go3.我不明白你为什么对我们抱着这么深的偏见。I cannot understand why you us.答案are so prejudiced against4.这个国家的人口在下降。The population in the country is .答案on the decline5.这件事情你应该请教你的律师。You sho

8、uld your lawyer on this matter.答案seek advice from六、阅读理解Gabby Logan was a gymnast when she was young.She is now the 39-year-old mother of seven-year-old twins,Reuben and Lois.The other day on TV she was dressed in a new swimsuit,which was designed to show off her nice figure,which was admired by a gr

9、eat number of television viewers.Gabby,who won high praise for her television show of the Olympics,has asked the woman of the whole nation to go to the swimming pool,saying the secret of her figure is regular swimming.She is also making advertisements for the new Sculpture Swimwear of Speedo,an inte

10、rnational swimsuit company,to help women find the perfect swimsuit.Gabby said,“We all felt uneasy about getting into our swimwear at first.But we should be excited by the sporting achievements we have seen at the Olympics this summer.To get ourselves a little healthier,have a try and go to the swimm

11、ing pool.” Then she said,“Swimming is the perfect exercise if you want to feel healthy or simply relax.I find that going for a swim always clears my mind and also gives me some valuable my time.I like the calm of swimming which I cant experience when I am not in the pool.”A study by Speedo,an intern

12、ational company,which sells swimsuits,reported the biggest reason why women were put off going to the pool was the way they looked in swimwear.More than half of the 1,000 women surveyed have been reduced to tears when trying on swimwear.And 48 percent said they felt too self-conscious to go swimming

13、 with their children.Sally Polak,from Speedo,said,“Were hoping to give women the courage and confidence to get back into the water.”1.What can we learn about Gabby Logan?A.She has two children.B.She appeared on TV to show off her nice figure.C.She was a swimmer when she was young.D.She took part in

14、the Olympic Games when she was young.答案A解析细节理解题。根据“Sheisnowthe39-year-oldmotherofseven-year-oldtwins,ReubenandLois.”可知选A项。2.WhatisthemainreasonwhyGabbyhasanicefigure?A.Sheisagymnast.B.Sheoftenswims.C.Shehasapeacefulmind.D.ShewearsSculptureSwimwear.答案B解析细节理解题。根据“Gabby,whowonhighpraiseforhertelevision

15、showoftheOlympics,hasaskedthewomanofthewholenationtogototheswimmingpool,sayingthesecretofherfigureisregularswimming.”可知选B项。3.Thebiggestreasonwhymostwomenwerestoppedfromswimmingis.A.theirshymindofwearingtheswimsuitB.theirbeingtoobusywiththeirhouseworkC.theirnotbeingcomfortableintheswimsuitD.theirbein

16、gafraidoftheirchildseeingthemwearless答案A解析推理判断题。根据文章最后一段公司的调查结果可推断,感到害羞是最大的原因。4.Whatistheauthorspurposeofwritingthetext?A.Tointroduceafamouswoman.B.TodiscussaTVshowoftheOlympics.C.Toreportawayofkeepingagoodfigure.D.Toencouragewomentogoswimming.答案D解析主旨大意题。结合整篇文章及文章最后一句“Werehopingtogivewomenthecourageandconfidencetogetbackintothewater.”可知文章的主旨在于鼓励女性游泳。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1