ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:23.42KB ,
资源ID:579540      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-579540-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Iconic Attractions Section D Using Language(Ⅱ).docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Iconic Attractions Section D Using Language(Ⅱ).docx

1、Unit 2 Iconic AttractionsSectionDUsingLanguage()&AssessingYourProgress课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.To hire a car you must produce a passport and a current driving (执照).答案license2.Some games are full of (暴力),which will be harmful to your mental health.答案violence3.As a science student,I have been studying Chines

2、e,math,English,physics,chemistry and (生物学).答案biology4.The iconic Beijing National Stadium,also known as the Birds Nest,has a (容量) of 80,000.答案capacity5.The government will provide (临时的) accommodation for up to three thousand people.答案temporary6.Not only had the poor man been fined,but also he had be

3、en sent to (监狱).答案prison.短语填空a handful of,come across,make sure,feel like,at birth,stay warm1.When we read newspapers,we often such English words as “AIDS” and “PK”.答案come across2.The twins were separated and brought up in entirely different environments.答案at birth3.We went inside and sat together t

4、o and to sleep through the night.答案stay warm4.He put the medicine in the top drawer toit would not be accessible to the kids.答案make sure5.Tom being a cook because he thinks cooking delicious food for others is interesting and happy.答案feels like6.She invited many friends to her party,but only them ca

5、me.答案a handful of.完成句子1.我的朋友们建议我们去附近的名胜古迹。My friends suggested to places of interest nearby.答案our/us going2.直到最近他们才鼓励农村地区发展与旅游相关的活动。Not until recentlythe development of tourism-related activities in the rural areas.答案did they encourage3.这个星期五将要举行的运动会由于这些天的大雨不得不推迟。The sports meeting which is to take

6、place this Friday has to be put offthe heavy rain these days.答案because of4.我们班有50名学生,其中许多人英语学得很好。There are 50 students in our class,are good at English.答案many of whom5.如果我能获得足够的钱,我将和约翰一起去欧洲度假。Im going to Europe on vacationJohn if I can get enough money.答案together with素养提升.阅读理解主题语境:人与社会语篇类型:说明文词数:297

7、难度:The Paris museum the Pompidou Centre has a secure place in the heart of Paris and in Parisians hearts.But it wasnt always the case.“When it was first built,the reaction was one of disbelief,” said Serge Lasvignes,president of the Pompidou Centre.“LeMonde newspaper wrote the museums construction b

8、rought shame on Paris,and city politicians thought their money had been totally wasted,” said Lasvignes.Critics said it looked like an oil refinery (炼油厂).Frances first museum entirely devoted to contemporary art saw the light of day thanks to the determination of one man Georges Pompidou,an art love

9、r who served as Frances president from 1969 to 1974.In 1971,he started an international competition to build the museum,originally known as the Centre Beaubourg.The winning team,which included three young architects from Britain and Italy,was completely unknown at the time.Renzo Piano and Richard Ro

10、gers,the two architects who saw the project through,made the plan a reality.“They didnt think they had a chance to win.So they thought they might as well do exactly what they wanted,” Lasvignes said.“The design took everyone by surprise and it was completely different from any other museum.Someone s

11、aid to Piano,Your thing is terrible with the escalator (自动扶梯) on the outside,it looks like a supermarket!” Lasvignes added.Forty years later,the museum still tries to make culture available to everyone,Lasvignes said.He calls the Pompidou Centre a museum like no other.“We are not only a museum,” he

12、said.“We have concerts,debates,performances,a library.and everything flows together.” Pompidou felt putting up walls between different forms of art was harmful.“So we are a house of culture where people return again and again,” Lasvignes said.【语篇解读】本文是说明文。文章主要介绍了欧洲最大的艺术博物馆巴黎的蓬皮杜中心。1.Whatwaspeoplesat

13、titudetothePompidouCentreatfirst?A.Theydislikedit.B.Theyrespectedit.C.Theywerecuriousaboutit.D.Theypaidlittleattentiontoit.答案A解析推理判断题。根据第二段中的“.oneofdisbelief”“broughtshameonParis”“theirmoneyhadbeentotallywasted”以及“lookedlikeanoilrefinery”可知,一开始人们不喜欢蓬皮杜中心。2.Who completed the construction of the Paris

14、 museum?A.President of the Centre Beaubourg.B.Three unknown French architects.C.Georges Pompidou.D.Piano and Rogers.答案D解析细节理解题。根据第四段中的“RenzoPianoandRichardRogers,thetwoarchitectswhosawtheprojectthrough,madetheplanareality”可知,Piano和Rogers负责建设蓬皮杜中心。3.What was the Pompidou Centre like in Lasvignes eyes

15、?A.Very solid.B.Quite traditional.C.Entirely original.D.Extremely simple.答案C解析推理判断题。根据第五段中的“theythoughttheymightaswelldoexactlywhattheywanted”和第六段中的“itwascompletelydifferentfromanyothermuseum”可知,Lasvignes应该认为蓬皮杜中心的设计别出心裁。4.Which is a notable feature of the Pompidou Centre?A.It collects great masterp

16、ieces.B.It holds various cultural events.C.It is the worlds biggest art museum.D.It is particularly attractive to foreigners.答案B解析细节理解题。根据倒数第一段中的“Wearenotonlyamuseum,hesaid.Wehaveconcerts,debates,performances,alibrary.andeverythingflowstogether.”可知,蓬皮杜中心的显著特点是,它不仅仅是一家博物馆,同时也举办各种文化活动。.书面表达假定你是李华,你的新西

17、兰朋友Noah在给你的邮件中说他对中国古代建筑很感兴趣,并打算利用暑假参观一下。请你给他回封邮件,内容包括:1.推荐要参观的建筑;2.约定参观的时间;3.提出其他建议。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。参考范文Dear Noah,Im really glad that you take a great interest in ancient Chinese architecture.Millions of ancient architectures have survived in Chinas history.However,there is no better p

18、lace to visit than the Forbidden City in Beijing.It served as a royal palace for centuries.Summer is a good time for travelling,so shall we go there on August 1st?I believe youll have a better experience if you know its history.Youd better do some research online.Please let me know if you need furth

19、er information.Yours,Li Hua.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。After 21 years of marriage,my wife wanted me to take another woman out to dinner and a movie.Its hard to imagine that the other woman was my mother,who has been living alone for 19 years,but I am too busy to visit her often.That ni

20、ght I called to invite her to go out for dinner and a movie.“Whats wrong?Are you well?” she asked.My mother always doubts that a late night call is a sign of bad news.“It would be pleasant to spend some time with you,” I responded.As I drove over to pick her up,I noticed that she seemed to be nervou

21、s about our date.But she smiled from a face that was as beautiful as an angels.“I told my friends that I was going to go out with my son,and they were impressed,” she said.We went to a restaurant that was very nice and comfortable.My mother took my arm as if she were the First Lady.After we sat down

22、,I had to read the menu.Her eyes could only read large print.I saw mom sitting there looking at me with a smile on her lips.“I used to have to read the menu when you were small,” she said.“Then its time to let me return the favour,” I responded.During the dinner,we had an agreeable conversationnothi

23、ng special but catching up on recent events.We talked so much that we missed the movie.As we arrived at her house later,she said,“Ill go out with you again,but only if you let me invite you.” I agreed.注意:续写词数应为150左右。WhenIgothome,mywifesharedherstoryabouthermomwhopassedawayyearsago.Severaldayslater,I

24、receivedmymothersinvitation.参考范文WhenIgothome,mywifesharedherstoryabouthermomwhopassedawayyearsago. She said when she was young,she was very naughty,and her mother often punished her for her wrong deeds.Later when she grew up she became aware of her mothers love.But her mother died of lung cancer and

25、 she never had a chance to show her gratitude.At that moment I realise the importance of saying “love” to our beloved ones in time.Severaldayslater,Ireceivedmymothersinvitation. We went out for a movie.You cant imagine how happy we were that day.We discussed the movie,laughed and even planned the next date.On the way home,I held my mothers hand and said to her gently,“Nothing is more valuable than the love of you in the world.Believe me,your dear son will return the favour.Mom,I love you.” We looked at each other with tears rolling down.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1