ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:17.71KB ,
资源ID:579523      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-579523-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材高中英语 Unit 1 Teenage life Section Ⅲ Discovering Useful Structures课后习题(含解析)新人教版必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材高中英语 Unit 1 Teenage life Section Ⅲ Discovering Useful Structures课后习题(含解析)新人教版必修第一册.docx

1、Unit 1 Teenage lifeSectionDiscoveringUsefulStructures课后训练提升一、说出下列句子中画线部分的短语类别及功能1.Im so sorry that I wont be able to attend the lecture on American history tomorrow afternoon.答案: 形容词短语做表语2.I wonder if it is possible for the talk to be recorded,and if so,could I borrow the tape?答案: 介词短语做状语3.It would

2、mean a great deal to me to listen to the tape and learn what is covered in the talk.答案: 介词短语做状语4.Chart 1 shows the daily average amount of time the students of the school spent on different after-class activities.答案: 名词短语做宾语5.The students put the most time93 minutesinto their homework,and next in li

3、ne is watching TV,which takes up 46 minutes.答案: 动词短语做谓语6.The best way to learn a language is to experience the language itself.答案: 名词短语做主语7.One bright winter morning,a stranger walked down a small town street looking for something,face worried.答案: 名词短语做状语8.It can be said that there is not a single m

4、an,woman or child who does not need to learn all through his life.答案: 介词短语做状语9.As is shown on Chart 2,only 10% of the time is taken up with sports activities.答案: 介词短语做状语10.At a stand,a woman was buying an ice-cream when a young man behind her snatched her handbag away.答案: 名词短语做宾语二、选词填空very quietlyve

5、ry excitedin his handa group discussionrather hardover there1.There was an old man sitting on a bench nearby.答案: very quietly2. helps to understand the text better.答案: A group discussion3.The young girl fell on the ground .答案: rather hard4.Hearing the news,we felt .答案: very excited5.The boy came in

6、with a book .答案: in his hand6.The kids are talking about an interesting film.答案: over there三、阅读理解When things get very busy in the morning,some people dont have breakfast to save time.But that may be a slip for students. Whether at home,on the way to school or at school,eating something healthy for b

7、reakfast may help students get better grades.That is the finding of a study from Cardiff University in Wales.Researchers looked at 5,000 students,aged 9 to 11,from more than 100 primary schools in the U.K.They looked at what the students ate for breakfast and then their grades 6 to 18 months later.T

8、hey found that the students who ate healthy breakfasts were twice as likely to perform above average in educational activities.Health experts suggest that the best breakfast is a mix of complex carbohydrates(复合碳水化合物),protein and fat,which gives your body the energy it needs to think clearly and to r

9、emember what it learns.Whole rolled oats(燕麦片),whole grain bread or low-sugar cakes are examples.They found that when it came to giving the brain what it needed to work at its highest level,not all breakfasts were created equal.Simply eating a breakfast rich in carbohydrates may make a student tired.

10、So,adding protein helps to prevent that.Having protein,such as milk,yogurt,eggs or meat,can help students to feel full longer.Unhealthy breakfasts,such as potato chips or a chocolate,do not appear helpful to educational performance.Health experts on the website LiveStrong also suggest not eating too

11、 much for breakfast.This can also make a person feel tired and unable to think clearly.They say eating between 350 and 500 calories(卡路里) in the morning is a good amount of energy to start the day.1.The underlined word “slip” in the first paragraph means “”.A.achievementB.mistakeC.chanceD.pity答案: B解析

12、: 词义猜测题。根据第一段的“Whenthingsgetverybusyinthemorning,somepeopledonthavebreakfasttosavetime.”可知,当早上很忙的时候,有些人不吃早餐来节省时间;再根据“Whetherathome,onthewaytoschooloratschool,eatingsomethinghealthyforbreakfastmayhelpstudentsgetbettergrades.”可知,无论是在家里,在上学的路上或在学校,吃健康的早餐也许会帮助学生取得更好的成绩。由此可推知,此处是说这对学生来说可能是个很大的错误。2.Which

13、of the following is the healthiest for students to eat in the morning?A.Whole grain bread and a cup of water.B.Some beef,chicken and a chocolate.C.Milk,eggs and potato chips.D.A low sugar cake and some yogurt.答案: D解析: 细节理解题。根据第三段的“Wholerolledoats,wholegrainbreadorlow-sugarcakesareexamples.”可知,燕麦片、全麦

14、面包或低糖蛋糕都是例子;再根据“Havingprotein,suchasmilk,yogurt,eggsormeat,canhelpstudentstofeelfulllonger.”可知,蛋白质,如牛奶、酸奶、鸡蛋或肉类,可以帮助学生感觉饱的时间更长。由此可知,对学生来说最健康的早餐是低糖蛋糕和酸奶。3.What can we learn from the passage?A.Eating a breakfast rich in carbohydrates may make a student excited.B.Students who eat healthy breakfasts eve

15、ry day will be smarter than others.C.Eating too much in the morning can make people feel tired.D.Eating between 350 and 500 calories per day is a good amount.答案: C解析: 细节理解题。根据最后一段的“HealthexpertsonthewebsiteLiveStrongalsosuggestnoteatingtoomuchforbreakfast.Thiscanalsomakeapersonfeeltiredandunabletoth

16、inkclearly.”可知,LiveStrong网站上的健康专家也建议早餐不要吃太多,这也会使人感到疲劳,无法清晰地思考。由此可知,早上吃太多会使人感到疲劳。4.The passage mainly tells us about .A.the importance of a good breakfastB.the introduction of healthy mealsC.the ways of keeping children healthyD.the suitable amount of breakfasts答案: A解析: 主旨大意题。根据文章内容可知,第一段介绍了健康的早餐有助于学

17、生取得更好的成绩;第二段介绍了研究显示吃健康早餐的学生成绩更好;第三段介绍了健康的早餐搭配;第四段介绍了健康早餐的卡路里摄入量。由此可知,本文围绕健康早餐的重要性展开介绍,由此可知答案: 。四、七选五阅读理解We know bad habits,like poor diet,little exercise,smoking and drinking,are so harmful to our health.1 The first is our need to feel comfortable and doing whatever it takes to reach this state.For

18、example,smoking during work breaks causes the brain to combine that habit with freedom from work and relaxing,or drinking may be combined with letting oneself go and having a good time after a hard week.The second is our trend to rationalise(使合理化) our bad behaviours if society as a whole finds it ac

19、ceptable.2 Snacking and even smoking are things many people do.Most people know the results of bad habits.For example,longstanding bad habits can lead to cancers,diseases,cell(细胞) damage,and unhappiness.3 But most of these can be gradual because we dont notice them.As a result,our health will be aff

20、ected in the long term.4 First of all,know what these habits are and how often we do them.What exactly leads to the habit?Question why weve developed this habit in the first place!Once we understand what may be leading to it,find something positive to replace it.5 Forming new habits is hard for a wh

21、ile but the brain soon gets used to new ways of doing things until it starts to feel natural.A.We all know what a bad lifestyle is.B.However,why do we continue to do them?C.More importantly, we have to be insistent(坚持不懈的).D.So,how can we stop bad habits in our daily lives?E.Its not difficult to find

22、 socially acceptable bad habits.F.It is necessary to avoid them in order to improve our life level.G.Worse still,bad habits can even increase physical problems in later life.答案: 1.B2.E3.G4.D5.C五、语篇填空Im not exactly the most prepared personI often forget things.These things such as pencils,pens,my pho

23、ne and sometimes even my purse,1.(put) in wrong places.I seldom remember to carry an umbrellaI normally have to 2.(run) in the rain.One day,I was walking to the school,3. I teach art,when a summer rainstorm suddenly started.4.(lucky),this time I actually happened to have an umbrella with me and this

24、 one was my favourite!So I smiled and enjoyed 5.(walk) on in the heavy rain with my umbrella.Suddenly,I saw 6. woman whose hair and clothes were all wet.She had a bag and some papers 7. her hands.What was more,she was holding a beautiful baby girl in her arms,who was trying to keep 8.(she) out of the rain.It was the baby that 9.(catch) my eyes,so I offered them my umbrella.I went to school with 10.(please) though my hair and clothes were wet.This was another day when I didnt have an umbrella!答案: 1.are put2.run3.where4.Luckily5.walking6.a7.in8.herself9.caught10.pleasure

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1