ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:53.51KB ,
资源ID:577934      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-577934-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材英语人教版必修第二册课后提升训练:UNIT 4 SECTION A LISTENING AND SPEAKING WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材英语人教版必修第二册课后提升训练:UNIT 4 SECTION A LISTENING AND SPEAKING WORD版含解析.docx

1、UNIT 4HISTORY AND TRADITIONS主题语境人与社会历史与传统Section AListening and Speaking课后篇巩固提升基础巩固.短语填空lead to,do a research project,be similar to,be famous for,write down1.China,as one of the worlds oldest cradles of civilization, its etiquette.答案is famous for2.I have been invited to with my classmates at the uni

2、versity.答案do a research project3.Their school ours,but ours is much more beautiful.答案is similar to4.Sometimes I wouldmy thoughts and feelings and share them with my father.答案write down5.I didnt concentrate my attention on my study,which my failure in the exam.答案led to.完成句子1.就我而言,保护历史建筑和文化传统非常重要。In m

3、y opinion,it is very important to and cultural traditions.答案protect historic buildings2.我想和你们一起分享我在英国学习的经历。I would like to my experiences when I was studying in the UK.答案share with you3.通过上网,你可以了解更多不同文化的情况。By surfing the Internet,you can different cultures.答案learn more about4.孔子是中国历史上最伟大的哲学家之一。Confu

4、cius is one of in the history of China.答案the greatest philosophers5.他的名字被记录在了家谱上。His name is recorded .答案in the family tree.选词填空far,little,with,count,how,willing,then,stop,pass,knowledgeOne day Confucius,with his disciples (门徒),went to the Jin State to give lectures.When passing by a city,they 1. by

5、 a seven-year-old boy.“Better make a detour (绕道走) by passing round the city,” said the boy.“Young boy,let us 2.,” Confucius got off his carriage and said.“Im going to the Jin State to give lectures.Let us pass by,please!” begged Confucius.“Youre going to give lectures?A teacher should be rich in 3.W

6、hat do you know?” “I know a little about astronomy and geography,” answered Confucius,4. one hand stroking his beard (捋胡子).“Really?” the boy laughed.“Do you know the number of hair that makes up your beard?”“I cant see my own beard.How can I 5. it?”“Then the stars in the sky can be seen.Do you know

7、6. many stars there are in the sky?” added the boy.“There are innumerable (无数的) stars in the sky that I cant count them,” said Confucius in embarrassment.“But there is only one sun in the sky.Do you know how 7. it is from us?”Confucius could say nothing.“My wisdom is so 8.I really dont know the thin

8、gs you asked.Im 9. to take you as my teacher.” With these words,Confucius bowed to the boy.From 10. on,Confucius often told his disciples,“Among any three people,there must be one who can be my teacher.”答案1.were stopped2.pass3.knowledge4.with5.count6.how7.far8.little9.willing10.then素养提升.阅读理解AWith al

9、l the attention Thanksgiving and Christmas get from travellers,its easy to overlook Halloween as a destination holiday.While a few cities provide a ghostly atmosphere all year round,annual festivals,theme park pop-up events and other haunted happenings elsewhere have helped make the holiday a travel

10、 mini-season all its own.New OrleansHome to year-round cemetery walks,New Orleans is among the cities that naturally harmonize with Halloween.Worth noting every October is the family-friendly Halloween parade,happening this year on Oct.21,with floats devoted to themes like werewolves and vampires.Fl

11、oat riders throw locally made candies to the crowd.New Orleans hosts plenty of after-event-parties,but the procession itself draws all ages in costume.Whitby,EnglandThis picturesque town on Englands Yorkshire coast is considered to be the home of Dracula,though in a different way.Bram Stoker spent j

12、ust a month in Whitby,but those four weeks in July and August 1890 were important in the creation of his most famous book,“Dracula”,which was published in 1897.Whitby celebrated the 125th anniversary of Stokers visit in 2015,but this year you can see the skeletal remains of Whitby Abbey illuminated

13、throughout the final week of October.Salem,MassachusettsHome to the infamous witch trials of the early 1690s,it should come as no surprise that this town is a hotbed for Halloween activity.One way Salem builds on its spectral past is with the nearly month-long festival of the Dead.Events starting fr

14、om mid-October this year include psychic readings,mourning-themed tea and on Halloween night,a witches gathering.Orlando,FloridaThe home of Disney World and Universal Studios goes all-out with huge Halloween events.Universal this year will hold its 27th Halloween Horror Night on Oct.30,a seasonal po

15、p-up featuring haunted houses and “scareactors” employed to frighten visitors.Plus,there are many other activities like trick-or-treating,Disney character encounters,a Halloween ball and fireworks.【语篇解读】这是一篇应用文。文章介绍了在一些城市,万圣节以年度节日、主题公园的快闪活动和其他的一些活动为体现形式,形成了一个独特的旅游小假日。1.Which of the following is most

16、 recommended for a family going together?A.New Orleans.B.Whitby,England.C.Salem,Massachusetts.D.Orlando,Florida.答案A解析细节理解题。根据New Orleans中的“Worth noting every October is the family-friendly Halloween parade,happening this year on Oct.21,with floats devoted to themes like werewolves and vampires.(值得注意

17、的是,每年10月都会举行适合家庭的万圣节游行,今年的万圣节游行将于10月21日举行,花车主题包括狼人和吸血鬼。)”可知应选A项。2.Where do Halloween activities last the longest this year?A.New Orleans.B.Whitby,England.C.Salem,Massachusetts.D.Orlando,Florida.答案C解析细节理解题。通读全文可知,New Orleans的万圣节活动时间是一天;Whitby,England的万圣节活动时间是一周;Salem,Massachusetts的万圣节活动时间是将近一个月;Orlan

18、do,Florida的万圣节活动时间是一天。故选C项。3.What can you do in Orlando,Florida?A.Have mourning-themed tea.B.Enjoy dancing.C.Watch Disney movies.D.See skeletal remains.答案B解析细节理解题。根据Orlando,Florida中的“a Halloween ball and fireworks(万圣节舞会和烟火)”可知,在这个活动中你可以跳舞。故选B项。BThe first men and women came to Britain over two and a

19、half million years ago.As the climate got warmer at the end of the second ice age,tribes of hunters and gatherers of food,who used simple stone tools and weapons,made their way into Britain.It was normal for them to move from place to place so they could find new resources.But the British Isles only

20、 became islands separated from the rest of Europe about 8,500 years ago,when melting ice formed the English Channel!3,000 years after Britain became an island,new tribes who came by boat from the mainland introduced farming.These tribes built earthworks for protection and as tombs for their dead.Man

21、y of these man-made hills can still be seen.Later on,people learned to build stone monuments.The most amazing is Stonehenge,a circle of huge stones about 4,500 years ago.Stonehenge is the worlds most famous prehistoric(史前的) monument.We dont know what it meant or what it was used for,though many diff

22、erent suggestions have been made.3,000 years ago the climate in Britain became colder and wetter than before,and people had to move down from high ground.A bit later iron started to be used for tools and weapons instead of bronze.Knowledge of iron working may have been brought by the Celts,a new wav

23、e of immigrants(移民) who started to arrive from southern Europe in about 500 BC.What we know about the first people in Britain has been worked out by archaeologists(考古学家) from the remains they left behind them.Pytheas,a Greek,was the first person who could read and write to come to Britain.His visit

24、was in about 330 BC,over 2,000 years after Stonehenge was set up.Unfortunately,what Pytheas wrote has been lost,so we dont have any written record of Britain until the Romans came,almost 300 years after he did!【语篇解读】本文主要讲述了250万年前人们最初踏上英国这片土地到公元前330年罗马人到达英国这一段的历史,也就是英国历史的初期。4.Why did people move to l

25、ow ground 3,000 years ago?A.Because iron tools were used for farming.B.Because the climate made it unfit for man to live there.C.Because more people arrived from southern Europe.D.Because the Celts forced them to do so.答案B解析推理判断题。根据第四段可知,3000年前,英国的气候变得比以前冷了,人们不得不从高地上搬了下来。由此可知,他们搬下来的原因是由于气候使得那个地方不适合居

26、住了。5.People have written records about Britain after .A.the arrival of the CeltsB.Stonehenge was begunC.Pytheass visitD.the Romans came答案D解析细节理解题。根据最后一段的“so we dont have any written record of Britain until the Romans came”可知,自从罗马人来了之后,英国才有记录下来的历史,所以选D项。6.What does this passage mainly tell us?A.The dawn of history in Britain.B.How English Channel was formed.C.How the British made a living millions of years ago.D.When humans appeared on the British Isles.答案A解析主旨大意题。文章主要讲述了英国在几百万年前到公元前330年罗马人到达英国这一段的历史,也就是英国历史的初期

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1