ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:20.24KB ,
资源ID:575865      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-575865-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT 4 GLOBAL WARMING GRAMMAR(2) WORD版含答案.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT 4 GLOBAL WARMING GRAMMAR(2) WORD版含答案.docx

1、Unit 4 Global warming grammar课时作业阅读理解AVidal first experienced Brazils carnival celebrations as a baby living in Salvador, the capital of Bahia State. Before he was even one year old, his mother took him to his first carnival event.The cultural traditions of Salvador have stuck with him. And, Vidal,

2、a trained musician, now performs the typical music of Bahia in the U.S. He often plays in the Washington area.February is the carnival season in Brazil and other countries around the world. Even the Washington area celebrates the season. Last week, Vidal, Brazilian singer-songwriter Cissa Paz and ot

3、her musicians performed here for a carnival celebration. Performing in Washington and other U.S. cities has helped Vidal and Paz stay close to their Brazilian roots(根).“Living in the U.S. now and not being able to enjoy carnival as I used to in Brazil with my friends and family is really heartbreaki

4、ng. And that was the reason why I decided to start making my own eventscarnival partiesjust to get connected to my roots, to my happiness.”It may come as a surprise, but Washington is said to have one of the largest followings for Brazilian culture in the U.S. This year alone, there are more than tw

5、elve carnival celebrations in the Washington area. Here, the season isnt celebrated on city streets as in Brazil, where it is warm summer. February is one of Washingtons coldest months.So, the events take place at theatres, restaurants and other places.Carnival is one of the worlds biggest celebrati

6、ons. In many countries, activities take place for a few weeks each year and include huge parades(游行) and street parties with live music. Carnival goers wear colourful, themed clothing and masks(面具).1. What do we know about Vidal from the passage?A. He didnt enjoy carnival at first.B. His mother trai

7、ned him to be a singer.C. He encouraged Americans to celebrate carnival.D. Brazils traditional cultures influenced him greatly.解析:细节理解题。结合第一段中提到的Vidal还不满一岁时,他的妈妈就带他去参加巴西的狂欢节和第二段的第一句“The cultural traditions of Salvador have stuck with him.”可知,Vidal深受巴西传统文化的影响。答案:D2. How did Vidal feel during the carn

8、ival season in the U.S.?A. Excited.B. Sad.C. Proud.D. Anxious.解析:推理判断题。根据第四段可知,在巴西狂欢节期间,身在美国的Vidal不能回国参加庆祝活动,感到非常伤心,他还通过举办狂欢节派对的方式来保持他和故乡的联系。答案:B3. Why are the carnival celebrations in Washington held indoors?A. Because weather conditions are not good.B. Because American carnivals fall in hot summer

9、s.C. Because they want to make carnivals different.D. Because few people celebrate carnivals in Washington.解析:细节理解题。根据倒数第二段的最后两句可知,二月是华盛顿最寒冷的月份之一,因此,狂欢节庆祝活动在室内举办。答案:A4. What may be the best title for the passage?A. Brazilian Musician Lives in AmericaB. Brazils Carnival Comes to WashingtonC. Brazils

10、Carnival Becomes World-famousD. People in Washington Love Brazils Carnival解析:主旨大意题。本文通过Vidal的故事讲述了巴西的狂欢节在美国华盛顿越来越流行,故把Brazils Carnival Comes to Washington作为标题最为合适。答案:BBFamily RelationshipsThe concept of family is different in the U.S. compared to country like India. Most American families consist of

11、 a mother and a father with an average of 1-3 children. It is very common in most families that both the mother and the father are employed full time and are at work while their children are at school or a daycare centre. Time Punctuality(守时)Most Americans are very punctual. Most people arrive exact

12、ly on time or a few minutes early for an appointment. Although most high-tech jobs dont require exact arrival and departure times, most people at most jobs arrive on time and work hard. If there is an unexpected delay, it is customary(惯常的) to inform the other party by calling them about the delay an

13、d apologise immediately upon meeting.It is said that many Indians dont accept this concept of being on time in a non-work related environment. Most people are late for social gatherings like parties or dinners. Social MattersIn India, people of the same sex hold hands or touch shoulders as a gesture

14、 of friendship. Never do that in the U.S. If you are male and hold another mans hand or put your arm around his shoulder, you might be considered weird. Also, unless you have a close relationship, you should keep your distance even from the people of the opposite sex. At the office, in public, and a

15、t home, people keep a comfortable distance while sitting next to each other. People speak softly and in low voices. In general conversation, your voice should not be too loud. Have the same manners while talking on the phone so you dont disturb those around you. 5. Who is the passage most probably w

16、ritten for?A. The Chinese who live in the U.S. B. The Indians who will visit the U.S. C. The Americans who will travel to India. D. Those who want to know about American lifestyle. 解析:推理判断题。本文主要介绍了美国人在家庭观念和社会生活等方面的情况,并简要提及了印度人在这几个方面与美国人的差别,由此可推知,本文的目标读者很可能是即将去美国的印度人。故选B。答案:B6. Which of the following

17、 is TRUE about the Indians?A. Parents are unwilling to care for their children at home. B. Friends are rarely found walking hand in hand in public. C. Few parents leave their kids alone at home while working. D. Colleagues keep a distance away from each other in the office. 解析:推理判断题。根据第一段中“It is ver

18、y common in most families that both the mother and the father are employed full time and are at work while their children are at school or a daycare centre.”可知,这种情况在美国很普遍,但在印度,父母很少把孩子单独留在家里而自己去工作。故选C。答案:C7. Whats the Indians attitude to Americans sense of punctuality?A. Puzzled.B. Approving.C. Disap

19、proving.D. Doubtful. 解析:推理判断题。根据第三段中“It is said that many Indians dont accept this concept of being on time in a non-work related environment.”可知,很多印度人不喜欢美国人这种守时的生活习惯。故选C。答案:C8. Being unable to join a party on time, an Indian will . A. just take it for grantedB. feel deeply sorry for a long timeC. a

20、pologise to the organiser immediatelyD. try to inform the organiser about it in advance解析:细节理解题。根据第三段中“Most people are late for social gatherings like parties or dinners.”可知,印度人对社交方面的迟到现象习以为常,不以为意。故选A。答案:ACWere told to buy environmentally friendly cars and change the old electrical items in our home

21、. But what if youre a teenager and not in control of such things? Worseyour parents have more important things to worry about than global warming(全球变暖). 9 But youre completely wrong; there are many things you can do.Take a shower instead of a bath. When taking a shower, dont use too much time. Try t

22、o keep it within 10 minutes. 10 Make it a kind of game, trying to beat your old “score” every time you take a shower.11 For example, buy recyclable pens that can be filled with ink(油墨) rather than pens that get thrown away after being used. If you have papers, bottles or whatever, dont throw them aw

23、ay. Instead, send them to the recycling company in your area.Talk about pollution and global warming with your parents. 12 They wouldnt mind a few suggestions every now and again. So be patient and influence them gradually. Then you might find they will be interested in living a green life.Havent go

24、t any ideas for your birthday presents? 13 Recycled notebooks or solar-powered chargers . There are lots of useful and green things you can buy. And there will be an added warm feeling on your birthday.A. Consider a green idea.B. You dont use so much energy.C. Try buying things that can be recycled.D. Dont turn the heat all the way up, either.E. You might think as a teen; you cant do much to help.F. Many adults dont care about environmental protection.G. Dont push them to be greener because that may make them angry.答案:9.E10.D11.C12.G13.A

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1