ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:27.75KB ,
资源ID:575811      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-575811-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年人教版英语必修3习题:UNIT 5 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP .docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年人教版英语必修3习题:UNIT 5 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP .docx

1、SectionLearningaboutLanguage,UsingLanguage,SummingUp&LearningTip课后篇巩固提升一、用方框内所给短语或单词的适当形式填空catch sight ofmanage toin the distancesurround.withsettle downtake some measureshave a gift forconfirmrather thanhave a(n).chat with1.I would prefer to start in August in July.答案rather than2.The family soon in

2、 America.答案settled down3.We finish the task in time.答案managed to4.We may even a polar bear on the ice.答案catch sight of5.He playing the piano.答案has a gift for6.Thats Long Island over there.答案in the distance7.I want to the building trees.答案surround;with8.The government has to cut the tax.答案taken some

3、measures9.The latest information my belief that he is to blame.答案confirms10.I a long her.答案had;chat with二、单句填空1.Are you worried about his safety?Only (slight).答案slightly2.From here you can see the tall monument the distance.答案in3.(surround)by thick forest and high mountains,the ancient village hadnt

4、 been discovered until the 1990s.答案Surrounded4.The boy mixed vinegar with sugar,but the (mix) tasted not so bad.答案mixture5.On my way home,I saw a young man with broad shoulders (try)to find out how wide the river is by walking across it.答案trying6.The two schools signed an agreement in December, (con

5、firm) their intention of further cooperation between them.答案confirming三、同义句改写1.Can you tell me how many people there are in that country?Can you tell me of that country is?答案what the population2.I dont know when my brother can finish the work.I when my brother can finish the work.答案have no idea3.Jac

6、k is the tallest student in the class.Jack is taller in the class.答案than any other student4.China has succeeded in producing clones of cows and goats.China has produce clones of cows and goats.答案managed to5.When they heard the bad news,they were very surprised.They were very surprised the bad news.答

7、案to hear四、阅读理解AFinland lies in the north of Europe,and has Russia to the east.It is two different places in winter and summer.Summers there are fairly dry and hot,although by August things can already begin to get cold and unpleasant.Of course,winters are cold,but the cold is dry.In most parts snow

8、comes in October and clears by the end of March,but in the northern parts snow can fall as early as September and stay until late May.The tourist season in southern Finland is from early June to late August.This is when all the tourist attractions and summer programmes are open,with steamboats and f

9、erries(渡船) travelling on the lakes and rivers,and festivals become very lively.Finnish holidays are from the summer high season in late June to the end of July.This is the time period of nights with sunlight,when Finland doesnt seem to sleep.The tourist season in northern Finland is different.Mosqui

10、toes can be annoying in July,but September is lovely with its autumn colours.October,February and March are good times to visit the north of Finland to view the aurora borealis (北极光),and enjoy winter activities such as skiing and dog sledding.The Christmas holiday period is also one of the best time

11、s in Finlandafter all,this is the “official” home of Santa Claus.Helsinki,the capital of Finland,is popular all year round.1.What do we learn about Finland from the first paragraph?A.It is to the east of Russia.B.The weather in winter is wet.C.It is the coldest country in Europe.D.The weather in Sep

12、tember can be unpleasant.答案D解析推理判断题。由“Summerstherearefairlydryandhot,althoughbyAugustthingscanalreadybegintogetcoldandunpleasant.”可知九月天气不好,所以选D项。2.Whats the longest time the snow can last in Finland?A.Nine months.B.Ten months.C.Seven months.D.Six months.答案A解析细节理解题。由“InmostpartssnowcomesinOctoberandc

13、learsbytheendofMarch,butinthenorthernpartssnowcanfallasearlyasSeptemberandstayuntillateMay.”可知降雪最多能持续九个月,所以选A项。3.In the summer high season,Finland doesnt seem to sleep because .A.the sun is out at nightB.people in Finland work at nightC.people would rather go travellingD.lots of lights are on becaus

14、e of the tourist season答案A解析细节理解题。由“FinnishholidaysarefromthesummerhighseasoninlateJunetotheendofJuly.Thisisthetimeperiodofnightswithsunlight,whenFinlanddoesntseemtosleep.”可知太阳没有落下,所以选A项。BI came to study in the United States a year ago.Yet I did not know the real American society until I was injured

15、 in a car accident because after the accident I had to see a doctor and go to court.After the accident,my roommate called a doctor for me.I was very grateful and determined to repay him one day.But the next day,he asked me to pay him $200 for what he had done.I was astonished.He had good reason to c

16、harge me,he said.And if I wanted to collect money from the person who was responsible for my injury,Id have to have a good lawyer.And only a good doctor can help me get a good lawyer.Now that he had helped me find a good doctor,it was only fair that I should pay him.But every day I went to see the d

17、octor,I had to wait about 50 minutes.He would see two or three patients at the same time,and often stop treating one so as to see another.Yet he charged me $115 each time.The final examination report consisted of ten lines,and it cost me $215.My lawyer was all smiles the first time we met.But after

18、that he avoided seeing me at all.He knew very well the other party was responsible for the accident,yet he hardly did anything.He simply waited to collect his money.He was so irresponsible(不负责任的) that I decided to dismiss(解雇) him.And he made me pay him $770.Now I had to act as my own lawyer.Due to m

19、y inexperience,I told the insurance company the date I was leaving America.Knowing that,they played for time.and I left without getting a cent.4.The authors roommate offered to help him because .A.he felt sorry for the authorB.he knew the doctor was a very good oneC.he thought it was a chance to mak

20、e some moneyD.he wanted the author to have a good lawyer答案C解析细节理解题。根据第二段第三句中的“heaskedmetopayhim$200forwhathehaddone.”可知,作者的室友主动帮忙,目的为了向作者收费。故选C项。5.A good doctor is necessary for the author to .A.be properly treatedB.talk with the person responsible for the accidentC.eventually get the responsible pa

21、rty to pay for his injuryD.recover before he leaves American答案C解析细节理解题。根据第二段倒数第二、三句“AndifIwantedtocollectmoneyfromthepersonwhowasresponsibleformyinjury,Idhavetohaveagoodlawyer.Andonlyagooddoctorcanhelpmegetagoodlawyer.”可知,作者找个好医生的目的是为了拿到赔偿款。故选C项。6.Both the doctor and the lawyer in this passage are v

22、ery .A.friendlyB.busyC.professionalD.selfish答案D解析推理判断题。根据第三段内容可知,那位医生只知道收费;根据第四段内容可知,作者找的律师不作为,只是等着收钱。故选D项。7.What conclusion can you draw from the story?A.Going to court is something very common in America.B.One must be very careful while driving a car.C.There are more bad sides in America than good

23、 sides.D.Money is more important than other things in the US.答案D解析推理判断题。根据作者讲述他在美国的这段经历,我们可以推知,在美国金钱至上。故选D项。五、七选五阅读理解Many high school students feel that they need to plan their future before graduation.At that point,the best way to prepare for the process of career planning is to take some steps to

24、get to know more about yourself.1Thinkaboutwhatyoulove.What classes have you found especially interesting? What activities keep you so absorbed that you dont even notice how much time has passed by?2Createaself-portrait.Are you friendly,creative or impatient? Try writing down a list of 10 qualities

25、to describe your personality.Ask your friends and family to name some of your qualities.3 Now think about what kind of career fits the person your list describes.4Think about some experiences that taught you something about yourself.Choose the one that gave you the greatest sense of satisfaction and

26、 write a sentence that explains why that was so.If you know what makes you happy,you can choose a career that will provide those types of experiences.Consideryourstrengthsandweaknesses.Make a list of your five top strengths and weaknesses.If youre a good public speaker,explore what types of career c

27、all for that skill.5 You can keep away from careers that require skills youre not confident about.A.Recognise valuable experiences.B.Add their suggestions to your list.C.Imagine yourself in different roles.D.Because your family know you better than others.E.The advice below can help lead you in the right direction.F.List 10 things you love which can help show possible paths.G.Your weaknesses can also tell you a lot about where you might go.答案15 EFBAG

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1