ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:10 ,大小:56.24KB ,
资源ID:574505      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-574505-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年七年级英语上册 Starter Module1-4同步单元测试(A卷含解析)(新版)外研版.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年七年级英语上册 Starter Module1-4同步单元测试(A卷含解析)(新版)外研版.docx

1、Starter:Module1-4模块预备课测试卷 (A卷基础篇)【外研版】一、写出26个字母以及26个字母中的5个元音字母,大小写都要写,格式要正确。(10分) 二、请根据句意及提示写单词。(每小题1分,共10分)1. Please sit d_. 2. My favourite colour is _(蓝色)3. Im _(新的) here. 4. I like _ (花)5. My favourite sport is b_. 6. I like s_ in summer.7. Lets p_ football after school. 8. There are 10_(男孩).9.

2、The day after Wednesday is T_. 10. -Whats the w_ like in Lhasa? - Its hot. 【答案】1.down 2.blue 3.new 4.flowers 5.basetball/baseball 6.swimming 7.play 8.boys 9.Thursday 10.weather三、语法填空(10分)1. Its time _ (go) now.2. I like _ (play) basketball.3. Whats _ (she) favourite sport?4. Three and five _ (be) ei

3、ght.5. Lets go swimming _ (介词) Saturday.6. I have three _ (book).7. Can you _ (say) it in English?8. _ (I) favourite colour is green.9. I _ (not) know.10. You _ (be) welcome.【答案】1.to go 2.playing 3.her 4.is 5.on 7.say 8.My 9.dont 10.are四、选择填空(15分)1.Mum, this is Miss Li. _ my English teacher. A.HesB.

4、ShesC.ItsD.Theyre【答案】B【解析】 句意: 妈妈,这是李老师,她是我的英语老师。A他是,B她是,C它是,D他们是,根据 Miss Li , 可知指代女性单数,故用she, 故选B。 2.Mike _ a boy. _ is a student(学生). A.are; HeB.are; SheC.is; SheD.is; He【答案】D【解析】 句意:迈克是个男孩,他是个学生,根据 a boy,可知是男性单数,故用he指代,be动词是is,故选D。 3. _? Its 436 585.A.Whats thisB.How are youC.Whats your telephone

5、 numberD.What class is it【答案】D【解析】句意:你的电话号码是多少?它是436 585。A.这是什么;B.你好吗;C.你的电话号码是多少;D.它是什么班。根据答语436 585,可知问的是电话号码,故选C。4.Lets have an exam (考试). Please _ your books. A.standB.putC.openD.close【答案】D【解析】句意:我们考试吧。请把书合上。A站立,B放,C打开,D关闭,根据 have an exam ,可知是合上书,故选D。5.This is my new bike. I like _ very much. A.

6、themB.theyC.itD.her【答案】C【解析】句意:这是我的新自行车。我非常喜欢。A: them他/她/它们,宾格; B: they他/她/它们,主格;C: it她,宾格/主格; D: her她(的)。like喜欢,及物动词,后接宾语,是指上文中的 new bike,单数,再一次提到,要用代词it,故选C。6.Lets play football after school. _.A. Thank you B. Yes, of course C. OK, good idea D. NO, I dont【答案】C【解析】句意:放学后我们去踢足球吧。回答邀请表示赞同用语Ok,all rig

7、ht !good idea。故答案选C。7. Do you like swimming _ summer?Aat Bin Con Dof【答案】B【解析】在季节前面一般用in。故答案选B。 8. My birthday is _ Saturday.Aat Bof Cin Don【答案】D【解析】星期前面一般用介词on。9. This boy is Tony. my son. A. She B. He C. Shes D. Hes【答案】D【解析】 Hes 这里是he is 的省略。Boy 男孩子。故答案选D。10. -_students are there in the classroom?

8、-Forty.A. How many B. How much C. How old D. How【答案】A【解析】A. How many 多少,接可数名词。 B. How much 多少,接不可数名词。 C. How old 多大年龄。D. How怎样。故答案选A。11. Xiao Ming, lets watch TV in _ evening. -Thats good!A. a B. an C. the D.【答案】C【解析】句意:小明,我们晚上看电视吧。 in the evening 固定搭配。12. _ the weather _ in Beijing? A. Hows; like B

9、. Whats; like C. Hows; / D. Both B and C【答案】D【解析】How is the weather. ? =Whats the weather like? 问天气情况都可以。13.- is your sister? - Shes twenty. A. How B. Who C. How old D. Where【答案】C【解析】从答语中可知。问对方年龄。故答案选C。 14. Tom and I are in the same class, are in _ . A. we, Class one B. They , class one C. we , Clas

10、s One D. Our , Class One【答案】C【解析】句意:汤姆和我在同一个班,我们在一班。专有名词要大些。故答案选C。15. two books on her desk.A. There is B. Has C. There are D. Have【答案】C【解析】there is/are 表示“有”后面跟复数名词就用are。五、情景交际。(每小题1分,共5分)Tony: Good morning, Tom. A. Good morning, Tony?Tom: _1_ B. How are you?Tony: Tomorrow is Saturday._2_ C. See yo

11、u tomorrowTom: Its hot. D. Whats your telephone number? Tony: Lets go swimming. E. Its a good idea.Tom: _3_ F. Whats the weather like tomorrow?Tony: _4_ G. What day is it tomorrow?Tom: Its 692 689Tony: Oh, I call(给.打电话)you.Tom: OK. Goodbye.Tony: Bye._5_ 【答案】1.A 2.F 3.E 4.D 5.C六、完形填空(每小题1分,共10分) Hell

12、o. My 1 is Alex. Im 2 small boy. 3 to meet you. This is my friend. He 4 not a boy. He is a dinosaur (恐龙)! 5 name is Arlo. He is 6. I like him very much. 7 is your name? How 8 are you? Do you want to be our 9? We want some new friends. Its time to hunt(打猎) now. 10 you tomorrow! 1.A. time B. classC. n

13、ame D. school 2.A. / B. a C. an D. the 3.A. FineB. Sorry C. Thank D. Nice4.A. is B. am C. are D. be 5.A. My B. Your C. Her D. His 6.A. kindB. bad C. sorryD. cold 7.A. How B. Who C. What D. When 8.A. new B. old C. green D. blue 9.A. girl B. teacher C. student D. friend 10.A. See B. Put C. Open D. Sta

14、nd 【答案】CBDAD ACB【解析】1.C 句意:我的名字叫Alex。故选C。2.B 我是一个小男孩。表示一个用a,用在辅音前。3.D见到你很开心。Nice to meet you!4.A he 第三人称单数。用is。5.D 他的名字叫Arlo。故选D。6.A A. kind友善的。B. bad坏的 C. sorry 抱歉的。D. cold冷的。A符合题意。7.C 问姓名用What。 Whats your name?8.B how old are you?多大年龄?9.D 你想成为我的朋友吗?答案选D。10.A See you tomorrow!明天见!七、阅读理解(每小题2分,共30分)

15、A Hi! My name is Peter. This is my bike. Its a blue bike. Its name is Robot. Hello! Im Amy. This is my cat. Its name is Mimi. Its black and brown. It likes miaowing. I like it a lot. Hello! Im Jill. This is Nemo. Its a fish. I like it best. It swims all day. My name is John. Look! This is my footbal

16、l. Its black and white. I like playing football with my friends in the park. 1.Robot is a . A. fish B. bike C. chair D. cat 2.What colour is Robot?A. Black. B. Brown. C. Blue. D. White. 3. likes miaowing. A. Peter B. Nemo C. Amy D. Mimi 4.Jill likes best. A. her cat B. her fish C. swimming D. biking

17、5.John may(可能) often play football with his in the park. A. friends B. teachers C. students D. parents 【答案】【解析】.细节理解题,从This is my bike. Its a blue bike. Its name is Robot.可知答案选。.细节理解题,从Its a blue bike. Its name is Robot.可知答案选。.细节理解题,从Its name is Mimi. Its black and brown. It likes miaowing.可知答案选。.细节

18、理解题,从Im Jill. This is Nemo. Its a fish. I like it best.可知答案选.细节理解题,从I like playing football with my friends in the park.可知答案选BMy name is Jenny. I am twelve years old. I have some friends. They are Mike, Jack, Mary and Kate. We are middle school students. Mike and Jack are in Class Two Grade One. Mar

19、y, Kate and I are in Class Three. This is Mr. Green. He is our English teacher. This is our new classroom. In the classroom you can see 45 desks and chairs. They are green. A blackboard, a clock and a map are on the wall. On a desk you can see three pencils. The red one is mine. The green one is Kat

20、es. The yellow one is Marys. Mikes pencil isnt there. His pencil is in his bag. 6.What class is Mike in?A. Class 1 B. Class 2 C. Class 3 D. Class 47. How many friends does Jenny have?A. 1. B. 2. C. 3. D. 4. 8. Who is Mr. Green?A. He is Jennys friend. B. He is Jennys teacher. C. He is Marys friend. D

21、. He is Jennys father. 9. Which one is not on the wall?A. A blackboard. B. A clock. C. A map. D. A ruler. 10. Where is Mikes pencil?A. In the classroom. B. In his bag. C. On the chair. D. On the desk.【答案】【解析】.细节理解题,从Mike and Jack are in Class Two Grade One.可知答案选。.细节理解题,从I have some friends. They are

22、 Mike, Jack, Mary and Kate.可知答案选。.细节理解题,从This is Mr. Green. He is our English teacher.可知答案选。.细节理解题,从A blackboard, a clock and a map are on the wall.可知答案选。.细节理解题,从Mikes pencil isnt there. His pencil is in his bag.可知答案选。CName: LindaAge: 12Telephone number: 655 460Favourite season: spring and summerFav

23、ourite sport: football and swimmingName: JennyAge: 13Telephone number: 756 008Favourite season: summer and winterFavourite sport: swimming and table tennisName: TonyAge: 13Telephone number: 735 669Favourite season: winter and autumnFavourite sport: basketball and table tennisName: DavidAge: 14Teleph

24、one number: 220 471Favourite season: winter and springFavourite sport: football and basketball11. Linda likes _.A. football and basketball B. basketball and table tennisC. swimming and football D. table tennis and swimming12. _ telephone number is 756 008.A. Davids B. Jennys C. Tonys D. Lindas13. _

25、like spring.A. David and Linda B. David and Jenny C. Linda and Tony D. Jenny and Tony14. _ are the same age. A. David and Jenny B. Linda and David C. Tony and Linda D. Jenny and Tony15. Which statement is right? (下面的陈述哪一项是正确的)A. Linda is 12 years old.B. Two children like winter.C. David and Jenny li

26、ke football.D. 735 699 is Tonys telephone number. 【答案】CBADA【解析】.细节理解题,从Favourite sport: football and swimming可知答案选。.细节理解题,从Name: JennyTelephone number: 756 008可知答案选。.细节理解题,从表格与中可知答案选。.细节理解题,从Jenny and Tony都是岁。可知答案选。.细节理解题,选项有个孩子喜欢故错误。Linda is 12 years old.正确。八.书面表达(10分)1. 你好,这是我的新朋友。【答案】Hello!This is my new friend.2. 他叫Tony Smith,12岁。【答案】His name is Tony Smith. He is 12 years old.3. 他来自英国的一个小城市。【答案】He comes (is ) from a small city in England.4. 你会拼写你的名字吗?【答案】Can you spell your name?5. 他最喜欢的运动是游泳。【答案】His favourite sport is swimming.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1