ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:7 ,大小:29.66KB ,
资源ID:572039      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-572039-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019年高考英语外研版选修6-课时作业(三十三) Module 3 Interpersonal Relationships—Friendship.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019年高考英语外研版选修6-课时作业(三十三) Module 3 Interpersonal Relationships—Friendship.docx

1、课时作业(三十三)选修6Module 3 Interpersonal RelationshipsFriendship班级:姓名:建议时间 / 40分钟基础检测.词形转换1.He is a famous writer and has written twenty novels and (count) magazine stories up to now.2.I think hes the most charming, most (consider) man Ive ever known. 3.He was unwilling to make a (predict) about which boo

2、ks would sell in the coming year. 4.Surprisingly, she didnt feel nervous, or (regret) about her actions.5.We are waiting for the first crops to (ripe).单句填空6.(chat) together two or three times, I felt I was getting to know him.7.Remember(keep) in touch when you go away.8.I regret(tell) you that your

3、name comes last on the list.9.John almost burst out (laugh) when he saw what his brother was wearing. 10.The hurricane finally stopped, (cause) so much damage to the town.短语填空11.Her daughters visited him (偶尔,有时) when he was ill.12.It was evident that someone had(检查) my possessions. 13.May our countr

4、y always (享有的福气) peace and prosperity. 14.He was always ready to help others, and(反过来), he was liked by everyone. 15.Villagers (聚会) every year to keep this age-old tradition alive. .句型训练16.(想了一会儿), I still couldnt figure out why he said so.17.Without your help, everything (不会进展得如此顺利).18.It was (你真体贴

5、) to let us know you were going to be late.19.You should be (对那样对待你的女儿感到羞愧).20.In sports (真正重要的东西) is not the winning but the playing.能力提升.阅读理解I wanted to have tea with Nirad in a tea break during a retreat (静养). I was holding the cup so he could sip (小口喝) tea. I was being careful and poured a small

6、 quantity in his mouth. I enjoyed concentrating on each moment and listening deeply to do a good job with serving tea. We were immediately connected and befriended each other during this time. Two other retreat participants joined and then there were four people talking about varieties of topics whi

7、ch ranged from how Nirad progressed in his education to cool ones like how he maintains his weight, etc. These conversations brought smiles and it seemed that we all knew each other from long time ago. In subtle (巧妙的) ways, we quietly felt the connection. When we finished tea, I felt like tying a wr

8、istband for Nirad. The wristband had the letters that read “WE” on one side and “ME” on the other if read upside down. This beautiful gift was received from the Moved By Love team (a non-profit volunteer organization in India). I told Nirad that my youngest brother is about his age, and he gave me a

9、 sweet, calm smile.I felt deep content during this teatime. I had actually lived those moments, being sympathetic and friendly. It was an experience of joy. Later, during the retreat, each time myself and Nirad happened to greet or talk, we smiled naturally and felt connected. Its sad that we dont c

10、onnect deeply, even with our family or friends. We are just too busy running after things, going nowhere. We dont seem to concentrate or care enough for people during our conversations. I had these valuable realizations later. On the last day of the retreat, I told Nirad, “This was the best teatime

11、I ever had in my life.” He gave me a warm, unforgettable smile. 21. What can we learn about Nirad from Paragraph 1? A.He was healthy. B.He may be disabled. C.He worked in the retreat. D.He liked serving tea. 22. When did the author make friends with Nirad? A.When they were at school. B.When the auth

12、or cared for him. C.When they were tying the wristband. D.When they were in the Moved By Love team. 23. How did the author find the teatime with Nirad? A.Calm. B.Sad.C.Boring. D.Happy.24. What can we learn from the text? A.Running after things is very important. B.Going everywhere is very important.

13、 C.Connecting is very important. D.Drinking tea is very important.完形填空It is a blue, cotton shirt. The shirt belonged to my 25 David. On his birthday before he left college, his mother bought him the shirt. 26 I gave him free use of my bike, he let me wear the shirt, occasionally.We shared the shirt,

14、 and as days 27, we shared more of our 28. David was in school by scholarships and grants (助学金). He 29 to keep his scholarships, because without even one of them, he would have to 30 and back on the farm. And in Davids home, there was always only enough money to cover the expense. His father died wh

15、en he was twelve.31 David also talked about his father. Usually it was late at night, in the dorm just before bed, and the 32 always ended with tears that flowed from a river of memories and 33: memories of a father suffering from 34 at a time when his son was just a teenager; longings for opportuni

16、ties to cure his fathers disease. Because disease does not understand the 35 between father and son. Nor does(do) 36 care.Time passed and we had to say 37 to each other. After lots of hugging, and words of thanks, we eventually 38. It was on my 39 trip upstairs to our dorm that I saw a package on my

17、 bed. I 40 the wrapping paper. It was the blue cotton shirt in a box with a card 41 to it, reading:Thomas, I cant thank you enough for your 42. This has been tough years and you have been 43 a friend. Thank you for listening. Thanks for everything.DavidI pushed aside the note, with 44 tears dropping

18、 on the shirt.I still have the shirt today, though it has faded and wrinkled with age.25. A.student B.brother C.room-mate D.teacher26. A.Because B.Unless C.In case D.Even if27. A.went acrossB.went by C.ran out D.ran down28. A.victories B.belongings C.scholarships D.stories29. A.happenedB.struggled C

19、.refused D.failed30. A.drop outB.stand out C.set out D.hold out31. A.At a timeB.At one time C.At times D.At the time32. A.interviewB.conversationC.discussion D.debate33. A.longings B.apologies C.regrets D.wishes34. A.failure B.depression C.poverty D.illness35. A.distance B.cooperation C.connection D

20、.difference36. A.I B.she C.he D.it37. A.hello B.goodbye C.sorry D.yes38. A.fledB.departed C.met D.remained39. A.first B.second C.next D.last40. A.touched B.pulled C.removed D.folded41. A.attached B.applied C.adjusted D.admitted42. A.guidance B.friendship C.devotion D.mercy43. A.less than B.other tha

21、n C.rather than D.more than44. A.angry B.joyful C.grateful D.sympathetic.语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Felicity Miller, a 32-year-old British woman, 45. has a Chinese husband, still remembers the 46. (excite) when she first learned to use the “red packet” function on WeChat in 2019.She sent an

22、d grabbed some red packets in her Chinese familys group. The rule in her family was that the person who grabbed the 47. (high) amount sent the next.Attracted by the unique way of communicating, many foreigners 48. (join) in sending and grabbing red packets so far. Usually, the money in each packet i

23、s random. Thus the amount of money one can grab 49. (large) depends on his or her luck, from 0.01 yuan to less than 200 yuan. Many foreigners get more familiar 50. Chinese culture through “red packets”. Two years ago, when Felicity Miller was sent 5.20 or 8.88 yuan red packets, she had no clue about

24、 the 51. (hide) meanings. Now, she has not only known about them, but also has sent a few.However, the popularity of virtual red packets doesnt stop people sending paper red packets 52. (contain) real cash during the Spring Festival. It 53. (call) lucky money. In Chinese tradition, people take givin

25、g children lucky money as 54. blessing.课时作业(三十三).1.countless2.considerate3.prediction4.regretful5.ripen.6.Having chatted7.to keep8.to tell9.laughing10.having caused .11.from time to time12.gone through13.be blessed with14.in return15.get together.16.Having thought for a while17.wouldnt have gone so

26、smoothly 18.very considerate of you19.ashamed of treating your daughter like that20.what really counts/matters/what is really important.【文章大意】 本文是一篇记叙文,主要讲述了作者在疗养院时结交好友,一起品茶并乐享其中的故事。21.B推理判断题。根据第一段第二句“I was holding the cup so he could sip(小口喝) tea.”,并结合当时的情境“during a retreat(静养)”可推知,Nirad残疾了。22.B推理判

27、断题。根据对第一段的整体理解可推知,作者和Nirad是在作者照顾Nirad时建立了友谊。23.D推理判断题。根据第二段第一句“We were immediately connected and befriended each other during this time.”可知,作者乐于和Nirad在一起,与第四段第一句“I felt deep content during this teatime.”和最后一段第一句话呼应。24.C推理判断题。根据倒数第二段第一句“Its sad that we dont connect deeply, even with our family or fri

28、ends.”可推知,作者对自己和家人、朋友联系不密切深表遗憾,因此本文凸显了联系的重要性。.【文章大意】 本文是一篇记叙文,主要讲述了作者和大学室友的特别友谊。25.C根据下文“Usually it was late at night, in the dorm just before bed”可推知,作者和戴维可能是室友的关系。student学生;brother兄弟;room-mate室友;teacher老师。26.A根据语境可推知,上下句表示逻辑上的因果关系,故选A。because因为;unless除非;in case以防万一;even if即使。27.B与语境as days呼应可推知,此处

29、表示随着时间的流逝,与下文“Time passed”呼应。go across穿过,横穿;go by流逝,过去;run out跑出去,用完;run down跑下去。28.D根据下文“David was in school by scholarships and grants (助学金).”可推知,两个人开始分享更多的东西,而不仅仅是衣物,这与下文“ David also talked about his father.”呼应。victory胜利;belongings财物;scholarship奖学金;story故事。29.B根据下文“And in Davids home, there was a

30、lways only enough money to cover the expense. His father died when he was twelve.”可推知,戴维生活并不富裕,因此一定要保住自己的奖学金。happen发生;struggle挣扎;refuse拒绝;fail失败。30.A与语境back on the farm呼应可知,没有了奖学金的支撑,戴维就要退学回家务农了。drop out退学;stand out突出;set out出发;hold out伸出。31.C与下文“Usually it was late at night”可推知,戴维有时会和作者分享自己父亲的故事。at

31、 a time每次;at one time曾经;at times有时,间或;at the time在当时。32.B与语境“David also talked about his father.”呼应可知,谈话最后都是以戴维满满的伤心而结束。interview采访;conversation对话;discussion讨论;debate辩论。33.A与下文“longings for opportunities to cure his fathers disease.”呼应可推知,戴维渴望父亲的病能得到医治。longing渴望;apology道歉;regret后悔;wish希望,祝愿。 34.D根据语

32、境“longings for opportunities to cure his fathers disease”可知,戴维的父亲是病故的,深受病痛之苦。failure失败;depression抑郁;poverty贫穷;illness疾病。35.C根据语境可知,此处表示疾病不可能理解父子之间的联系。distance距离;cooperation合作;connection联系;difference差异。36.D根据语境“Nor does(do) care.”可推知,此处的主语it是指代上文提到的disease。37.B根据语境“Time passed”可推知,同学一场,终究要别过,与下文“Afte

33、r lots of hugging, and words of thanks, we eventually”和package呼应。38.B根据语境“After lots of hugging, and words of thanks, we eventually”可推知,同学两人终于分别了。flee逃跑;depart离开;meet遇到;remain依然,保持。39.D因为要分别了,因此回宿舍是最后一次了。first起初,第一;second其次,第二;next接下来,下一个;last最后的。40.C根据语境可知,作者把包装纸撕去,看到了包裹里的东西。touch感动,碰触;pull拉;remove

34、移除;fold折叠。41.A根据语境可知,此处是一张卡片附着在盒子上。attach附着,拴,系;apply应用;adjust调整;admit承认。42.B根据下文“This has been tough years and you have beena friend.”可知,戴维对同学给的友谊表示感谢。guidance指导;friendship友谊;devotion奉献,献身;mercy宽容,怜悯。43.D根据语境“This has been tough years”和便条的感谢可推知,戴维认为作者不仅仅是一个朋友,还意味着更多。less than少于;other than除了;rather

35、than而不是;more than多于,不仅仅。44.C根据上文戴维的感谢可知,作者深受感动,也很感恩。angry生气的;joyful开心的;grateful感激的;sympathetic同情的。.【文章大意】 本文是一篇记叙文,主要介绍了Miller使用中国的微信红包的故事。45.who考查定语从句。非限制性定语从句中缺少主语,先行词是人,故填who。46.excitement考查词形转换。句子缺少宾语,而且位于冠词之后,因此判断用名词形式,故填excitement。 47.highest考查形容词最高级。修饰名词用形容词,根据句意以及定冠词the判断用最高级形式,故填highest。 48

36、.have joined考查动词时态和主谓一致。根据时间状语so far判断 用现在完成时, 主语是foreigners,故填have joined。49.largely考查词形转换。修饰动词用副词形式,故填largely。50.with考查介词。固定短语:be familiar with对熟悉。 51.hidden考查形容词。此处hidden作定语,hidden meanings 隐藏的意思。52.containing考查现在分词。paper red packets和contain之间是主动关系,用现在分词,故填containing。 53.is called考查动词的时态和语态。根据句意可知此处表示被动含义,联系上下文可知用一般现在时,故填is called。 54.a考查冠词。blessing是名词且此处表示泛指,故用不定冠词a。takeas把当作是。句意:在中国的传统中,人们把给孩子压岁钱当作是一种祝福。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1